San Mamés fullkomligt exploderade under fredagskvällen efter en fantastisk uppvisning. Slutresultatet skrevs till 4-0 till dom rödklädda från Bilbao. San José gjorde matchens absolut snyggaste mål med ett skott från mittcirkeln,  Aduriz blev matchens konung när han krönte sin insats med ett hattrick.

Supercupen stod på agendan, Barcelona hade matchas hårt tidigare i veckan mot Sevilla som klarade att fixa hela 120 minuter mot Barcelona,  Som resultat av detta bjöds på en mer roterande trupp. Athletic tackade och bockade för inviten och redan efter 13 minuter bjöd Ter Stegen in Athletic i matchen på riktigt efter ett misstag som lät San José  göra ett magiskt mål från mittcirkeln.
Matchen ändrades snabbt till en match i Barcelonas stil, med ett högt bollinnehav men oskärpan fanns vid avsluten. Bollinnehavet skrevs till 75-25 i Barcelonas favör.

Fredagen bjöd dock på det härliga med fotboll, efter en 1-0 ledning i paus så visade Aduriz att formen från förra säsongen hänger kvar. 
Siffrorna skrevs snabbt till 2-0, 3-0 och till slut 4-0, alla tre målen signerade Aduriz.
Man lät sig inte trampas på under matchen och man lärde sig av sina misstag i Copa Del Rey. Spelet var stabilt och man bjöd på en fantastisk laginsats, med riktigt bra försvarsspel och bra offensivt spel så blev vi numret större. Vi tog tillvara på våra chanser och Valverde fortsätter på det vinnande spåret, må det fortsätta så.

Men faktum är att mötet på Camp Nou återstår, där kan allt hända. 
Matchen går av stapeln ikväll, samma tid- 22:00. 
Det kan bli en riktig nagelbitare, det farliga blir om man ligger allt för defensivt och bara satsar på försvar. Barcelona har en förmåga att luckra upp även de tätaste försvar.
Så idag är det verkligen en match där vi måste gå all in. Ikväll är det vinna eller försvinna, allt eller inget. Det är en för alla, alla för en.