/spanien/atletico/forum/86.aspx/spanien/atletico/forum/86.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-02-19 16:19
@3-5-2 (f.d. Tigern):


Rent generellt ska man inte lita på tidningar i Spanien, finns dock enstaka journalister som är väldigt bra.
3-5-2 (f.d. Tigern)
2016-02-19 16:02
På tal om Diario Sport. Nä, tror inte ett dugg på Cholo till Chelsea.
Atlético La God Zilla
2016-02-17 13:38
@Lago:
Ah, det förklarar ju saken. :) Tyckte väl det var konstigt när ni nämnde ett år sedan tidningen startade varav jag använde mig av ett inbakat frågetecken. ;)
Atlético Lago
2016-02-17 11:57
@La God Zilla Vet inte om du syftar på historien med Simeone, men Diario Sport och OKdiario är två olika tidningar. Det är alltså inte Diario Sport som står bakom historien.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
2016-02-17 06:15
Jag följer Diario Sport på Facebook, liksom Mundo Deportivo. Självfallet också AS och Marca och jag kan inte överhuvudtaget se skillnaden vad gäller vem som snackar mest bullshit. Visst, jag har ingen information om journalister som fått sparken hit eller dit men uppenbarligen så kan Diario Sport spela en stor roll med tanke på hur de växt på bara ett (?) år. De har nästan sju gånger så många följare än vad Sportbladet har, d.v.s mer inflytande i Spanien än vad Sportbladet har i Sverige. Jag kan däremot inte särskilja dem åt så enkelt som ni verkar kunna göra.
Atlético zoran
2016-02-16 20:11
Det är Eduardo Inda som står bakom OK Diario och tidningen har funnits i ett års tid.

Inda är Florentino Pérez gamla budbärare på MARCA och är känd för sin sensationalism och "amarillismo" (guljournalism, dvs. att man publicerar nyheter utan grundlig kontroll). Han är mest känd för sina kampanjer mot Ramón Calderón och Manuel Pellegrini när han tränade Madrid.

Nog för att Cholo säkert har en massa anbud, men i slutändan kommer han lämna klubben först när han inte har samma energi att leda laget. Tror knappast Gil Marín väljer honom för att delge en så viktig nyhet. Som vanligt är timingen perfekt, fem dagar kvar till den första av Atléticos tre viktigaste matcher på säsongen, 12 dagar kvar till derbyt..
3-5-2 (f.d. Tigern)
2016-02-16 19:09
Samma tidning säger att Emery är aktuell som ersättare xD
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-02-16 14:38
Med tanke på att sportredaktionen på den webbtidningen är folk som fått sparken från bland annat MARCA för att ha förolämpat spelare och dylikt samt ljuger om massa övergångar i direktsänd tv är det inte så konstigt att de skriver om något sådant.

Tar det med en nya salt. Eller rättare sagt, en skopa salt.
Atlético Blyger
2016-02-16 12:58
El kulan Det får vi verkligen hoppas! Skulle kännas mkt mysko att Simeone lämnar efter säsongen då han tycks värva och bygga truppen för att lyckas ordentligt om något år (oavsett hur det går denna säsong).
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-02-16 12:42
@Conserva el Calderón!:
Alltså...vilken fantastisk spelare David Villa var! och vilka passningar Koke levererade.
Atlético paniagua
2016-02-16 12:26
@denilsonfan:

Skulle inte lägga någon större trovärdighet på uppgifter från "tidningen" Ok Diario, som profilerar sig som "Nonkonformisternas tidning". En "alternativ" tidning som är ganska nystartad och inte tillhör Spaniens "riktiga" tidningar. Inte ett ord om detta i Marca, AS, Mundo Deportivo eller Sport som är de stora sporttidningarna i Spanien. Hade garanterat varit förstasidesstoff om korrekt.
Atlético El kulan
2016-02-16 12:18
@ Denilsonfan: Beror det inte på att madridderbyt närmar sig?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético denilsonfan
2016-02-16 10:49
Nu börjar snacket om Simeone till London verka riktigt oroväckande
Atlético Conserva el Calderón!
2016-02-15 19:21
@Men in black:Simeone hade sitt Miranda-Godin par och ville inte sära på dem. De var trots allt högst bidragande till ligatiteln 2014. Alderweireld fick aldrig riktigt chansen. Han spelade ett antal matcher och visade prov på fint tillslag samt spelförståelse men hade ingen kontinuitet i spelet och kunde inte vinna kampen i det långa loppet.
Men in black
2016-02-15 19:06
Hej Atletico fans,
jag har en fråga om Toby Anderwield som var hos er. Varför slutade han?
Var det för att han inte kunde konkurrera om mittbackarna och inte ville sitta på bänken, eller varför flyttade han. Jag håller på United och följer mer PL och där är han idag kanske en av de bästa mittbackarna i ligan.

Mvh
Atlético Conserva el Calderón!
2016-02-15 16:17
Otrolig nostalgi. Vi hade inga problem att göra mål då..
Atlético paniagua
2016-02-15 01:38
Nu ska jag förklara något för dig, Flavia. Det är något som jag tror du förstår om du tänker efter lite grann. För det första så är mina kommentarer ett svar på ditt beteende på detta forum. Dvs en reaktion på din aktion. Om du kommer in med en arrogant besserwisser-attityd och med härskartekniker, som i ditt fall är det man på engelska kallar "patronizing" (svenska, dåligt översatt "nedlåtenhet"), så kommer jag att svara med motsvarande taktik. Det är inte jag som går in på Athletics forum och kallar deras lag för "ett rätt bra mittenlag" (klassisk "negging") eller går in på Malagas forum och laddar upp länkar där deras spelare missar öppna mål. Inte heller går jag in på Valencias forum, med spelad vänlighet och omtanke och laddar upp statistik på hur dåliga de är, med svepskälet att "det kan vara av intresse för dem". Om det vore så, så skulle de nog ta reda på det själva, var så säker. Faktum är att det är extremt sällsynt att jag går in och lägger kommentarer i andra lagforum (varför jag knappast kan kallas för "troll") och de få gångerna är det oftast för att få svar på någon fråga jag är nyfiken på. Men när jag väl gör det är det med böjt huvud, mössa i hand och en rejäl skopa ödmjukhet. Du måste förstå att detta är vårt, dvs Atletico-supportrarnas forum. Det är VÅRT hem. När du kommer in här som gäst, så är du gäst i vårt hem och bör bete dig med tillbörlig respekt och ödmjukhet. Vi har också lite mer latitud (givetvis inom vissa gränser) med hur vi uttrycker oss under vårt "tak", i vårt eget hem, än vad vi kan acceptera av en gäst. Detta är ganska självklart och så funkar det IRL också. Jag skulle aldrig drömma om att gå in på Barcas forum (om det vore öppet för alla), ERT hem, och häva ur mig de saker som du har gjort här och på andra forum. Så, jo, man kan nog anse att trollet är du.
Atlético Elnacho
2016-02-15 00:47
Kan någon stänga av pajasen Flavia, har tröttnat rejält på att den där förstör vårt forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-14 23:38
@paniagua:


Jag finner det onekligen väldigt intressant att jag skulle tillämpa s.k. härskartekniker, framförallt eftersom att du själv gör/gjort det. Dina hån och försök med att osynliggöra ingår nämligen i vad som definieras som härskartekniker och din kommentar som "Han är ju bara för jäkla pinsam. Patetisk!" är väl ett av många exempel på forumet. Med det i åtanke, så är det nämligen inte riktigt jag som är ett internet-troll mellan oss två, utan är en epitet som nog skulle stämma överens med dig faktiskt :)
Atlético bel0
2016-02-14 23:24
Detta Barcelona alltså.. O speciellt Messi och Neymar. Finns inga ord
Atlético zoran
2016-02-14 20:34
KristoferDelija är en utmärkt kille. Det hör man direkt på hans namn ;)
Atlético paniagua
2016-02-14 20:25
@Flavia:
Jag vet mycket väl vad definitionen för ett internet-troll är. Ett troll använder sig av härskartekniker, vilket du gör. Ett troll går in på ett forum med ambitionen att provocera, vilket du gör. Ett troll besöker forum där hen inte är välkommen, vilket du gör. Åtskilliga här har påpekat för dig att du ej är välkommen här och att de vill ha bort dig härifrån, ändå kommer du tillbaka. Av det kan man dra en av två slutsatser; antingen fattar du inte att du ej är välkommen och då är du dum för tydligare kan vi inte vara, eller så fattar du att du inte är välkommen men skiter högaktningsfullt i det och går in på vårt forum ändå, vilket är en provokation och då är du ett troll per definition. Så antingen är du dum eller så är du ett troll. Av sättet du argumenterar på, har jag varit såpass snäll att förutsätta att du inte är dum, varför alternativet att du är ett troll är det enda som återstår. Jag är inte spydig mot dig därför att du supportar ett annat lag, utan pga dina inlägg och tonen i desamma. Det finns en annan Barca-supporter som besöker oss ganska ofta, Kristoferdeija (med reservation på stavning av nic). Han är ett exempel på hur man ska bete sig när man är gäst på andra forum och han välkommen med öppna armar och när som helst. Du har en hel del att lära av honom.
Atlético La God Zilla
2016-02-14 20:16
Ser så fruktansvärt jobbigt ut i år. Det blir inte många mål på grund av vår bristande karaktär i offensiven. Finns massvis med potential som läggs åt sidan. En superdefensiv rent statistiskt håller väldigt långt, där är ju vi väldigt dominerande i Europa till och med men jag tror många håller med om att det saknas en bra spjutkastare i offensiven även om det allt som oftast går bra resultatmässigt trots allt.
Atlético Kakan_Atletico
2016-02-14 20:08
Vi måste sluta o dutta i sista tredjedelen. Skjut för fan!! Irriterande o se.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético zoran
2016-02-14 20:08
@paniagua:
Kom ihåg vad vi sade om troll.. EDIT: Notera hur gärna han/hon/den vill att Atleti-spelarna ska bli avstängda. Han/hon/den inkluderar Gabi, Filipe och Godín i sitt hopp om att de också ska bli avstängda. En gång i tiden fanns det faktiskt bra troll, men det här..
Atlético Antonio López
2016-02-14 20:05
Flavia/

Tur då att Atletico satsat på bredd denna säsong.
Flavia
2016-02-14 19:48
@La God Zilla:


Precis, även om det återstår endast utav 15 minuter innan matchen tar slut. Dock så missar Giménez, Gabi och Carrasco mot Villarreal nästa veckan.
Flavia
2016-02-14 19:48
@paniagua:


Det har säkert hänt en och annan gång, framförallt mot de som är utomstående likt mig.Och du får nog slå upp vad ordet troll betyder innan du använder det ordet förresten :)
Atlético Kakan_Atletico
2016-02-14 19:37
Kan nog vara nåt ledband i foten som gått på carrasco, riktigt tråkigt. Men men sporten innehåller skador. Hade vi tryckt på mer i offensiven så hade vi kunnat stänga matchen efter en timme. Slutar 0-1 eller 1-1 detta trots att Getafe är dåliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
2016-02-14 19:26
Fyfan, carrasco är nog borta ett tag, åkte på exakt en sån skada en gång, skulle täcka och bollen hamnade på foten som gjorde att jag trampade med vaden i princip, borta 3 månader. Han är ioförsig proffs och har bra rehab crew.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: