/spanien/atletico/forum/686.aspx/spanien/atletico/forum/686.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Vamos Atletico
2013-02-05 18:36
Tack Alexander, måste missat denna podcasten ;)
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2013-02-05 17:45
Vamos Atletico: kolla länktips, i den podden pratar vi om unga lovande spelare, finns en del längre mer också men förtidigt att bedömma dem.
Atlético Vamos Atletico
2013-02-05 17:11
Är det någon som har koll på hur det ser ut i Atletico B och leden under ifrån? Någon som utmärker sig?
Real Madrid Libinho
2013-02-05 16:16
@Alexander Ivanovski(red):Tack så mycket för hjälpen, det uppskattas. Hoppas på seriefinal i maj (om inte RM skulle komma ifatt ;) )
Atlético Garra
2013-02-05 15:47
Imorgon möts Spanien-Uruguay(Europa och Sydamerikas mästare) och 3-4 Atletico spelare på plan, Stolthet!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Vamos Atleti
2013-02-05 13:19
@ VadilloJunior

Jag tycker presonligen det är kul att här kommer andra ifrån andra lag som vill diskutera. Men personligen tyckte jag inte riktigt du förde en diskution om matchen när du började dra upp andra saker som Costa gjort i andra matcher.

Vi är många här på forumet som både erkännt till dig och många andra att Costa är en sån spelare som kan vara vidrig i vissa tillfällen, och här är nog ingen som skyddar honom och tycker det är rätt att han springer och kastar loskor eller spottar dem för den delen. Jag förstår mycket väl att du är upprörd över vad han sysslar med på planen, många här inne reagerade på samma sätt när Betis spelare "gav igen". Så egentligen är det bara två sidor av samma mynt.

Av vilken anledning matchbilden förändrades i slutet är kanske svårt att sätta finger på, Kanske någon sagt något till Costa? Kanske Costa sagt något till någon? Att Costa har en hetsig personlighet som Betis spelarna vet om och där med satt lite mer fokus på de psykiska aspekterna mot Costa? Att när Costa kom in höjdes matchtempot och pressen framåt ifrån Atletico? Vem vet egentligen?

Men som sagt, det är jätte trevligt med ögon sett utått ifrån och du är varmt välkommen tillbaka att diskutera när du vill :)

P.S får personlign säga att Betis gör det väldigt bra defensiv i matchen, hoppas att ni kan göra likadant mot de andra lagen i La liga ;) skadar inte oss
Atlético Aupa Aupa!
2013-02-05 13:13
Should [Amaya] be punished because the cameras captured his actions?

"I’m against cameras. Football is beautiful because of this. There are four referees that sometimes do a good job and sometimes do a bad one. Football is very spontaneous. I’m not sure it would be a good idea to remove that spontaneity from it. Diego is a noble player. ‘What’s wrong with Costa?’ you ask, nothing. Defenders are used to forwards that are lighter. Aggression and intensity are attributes of his playing style. He’s intense, strong, and defenders suffer because of it. If he learns how to balance that passion he has for the game, he’ll get more out of it in a match."- Simeone
Real Betis VadilloJunior
2013-02-05 12:52
@el niño para siempre!:

Tack, äntligen någon som förstår.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2013-02-05 11:26
Libinho: inga problem, jag skulle kolla här länktipset!.. Hoppas du kan någorlunda spanska eller kan översätta på något sätt då den engelska delen av väldigt svajig.. men här är de vanliga priserna och inga extra avgifter :)
Atlético Aupa Aupa!
2013-02-05 11:13
Fantastisk krönika !
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2013-02-05 10:27
Detta trodde man verkligen inte förra hösten.

OLÈ OLÈ OLÈ CHOLO SIMEONE!
Real Madrid Libinho
2013-02-05 08:40
Hejsan!

Jag ber om ursäkt för OT! Befinner mig nere i Madrid på en egentligen inte fotbollsrelaterad semester men mina syskon helgen den 12e maj.

Real är ju i Barcelona för att möta Espanyol, men jag tänkte försöka få biljetter till Atleti - Barca.

Var skulle ni rekommendera att man köper biljetter? Jag har ju mina kanaler för RM-biljetter, men tänkte kolla med er som antagligen har bättre koll på AM. PMa gärna, tack på förhand!
Atlético el niño para siempre!
2013-02-04 22:32
Fan gubbar. Nu kommer det en supporter av ett annat lag och vill ha (och kan ta) en diskussion. Och va gör ni, ratar honom direkt. Kan ni inte sätta er in i hans sits? Jag hade fullkomligt hatat Costa om jag vore Betisfan, eller något annat lag. Nu tycker jag att är underbar. Men jag tycker även han är jobbig i stora delar av vad han gör under matcherna när han inte är närheten av bollen. Killen vill ju bara försvara sitt lag och få er att inse att de inte är sånna i vanliga fall och förklara att Costa inte uppskattas av andra lag. Helt förståeligt. Vi ska väl ha hand om dem som kommer hit och vill ha konversation. Väx
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Aupa Aupa!
2013-02-04 22:11
Hahah varför skulle Costa lämna planen först? Varför inte Betis spelarna? De är ju ändå på fiendeland..
Atlético Antonio López
2013-02-04 21:28
Det har du rätt i, fick hjärnsläpp en sekund där och trodde matchen spelades på bortaplan.
Atlético Hampus Forsman
2013-02-04 21:22
Visst, visst men han kanske ville ta emot publikens hyllningar? Hur som var det en riktigt skön seger igår och kul att Falcao är tillbaka trots att det inte var någon jättetack av honom.
Atlético Antonio López
2013-02-04 20:38
Hampus/
Costa var ju märkbart irriterad, Betisspelarna och han tjaffsade även lite innan han mer eller mindre blev dragen ner till omklädningsrummet. Det var inte direkt någon cholorusning han gjorde ner, men vad skulle vara poängen att vara kvar för honom på planen igår? Mycket hade han inte att tacka motståndarlaget för bortsett från 3 poäng till.
Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 20:37
@Hampus Forsman:

Låter logiskt för mig. Sen har säkert någon i Atletico sagt åt honom att lämna planen direkt, för hans egna bästa. Han hade säkert fått massa skit av våra spelare, eller hade han själv sagt något onödigt. Fanns ingen anledning för honom att vara kvar på planen efter matchen efter allt som hade hänt. Vi spelade fult på Costa hela matchen då han kom in. Men innan han hade kommit in tyckte jag inte vi spelade jättefult. Visst vart det några halvfula tacklingar, men som sagt, dessa tacklingar var inte för att skada. Tycker allt var skapligt lugnt före Costa kom in på planen. Visst var det lite småfult spel emellanåt, men inge mer med det.
Atlético Hampus Forsman
2013-02-04 20:30
VadilloJunior
Jag vet inte om jag kan hålla med dig. Varför ska en mediaspelare behöva lämna arenan för att det ska bli lugnt, konstig logik... Ännu konstigare logik är det då du försöker förklara att ni spelade fult för att era spelare inte hänger med. Om man nu spelar i la liga har man nog så pass bra kroppskontroll att man vet om man kommer att nå bollen eller inte. Visst ibland går det inte men med tanke på många situationer igår så undrar men ju om era spelare har någon koll på vad de håller på med...
Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 20:18
@Hampus Forsman:

Jag tror bara att Costa var otroligt arg efter matchen. Det kokade nog nästan sönder i hans huvud, man såg det på honom. Jag är glad att han gick direkt till omklädningsrummet, istället för att skapa mer problem efter matchen.
Atlético Hampus Forsman
2013-02-04 20:14
Jag undrar lite om det bara handlade om loskan igår men Costa försvann väldigt snabbt in i omklädningsrummet efter matchen igår. Nu brukar jag inte studera hur länge spelarna är kvar på planen efter en match men Costa var ju nästan snabbare än Cholo vilket säger en del. Jag undrar om det var något som sas under/efter matchen, någon som vet? Visst, Costa är inte Guds bästa barn och snackar mycket själv men kan någon i Betis sagt något extra känsligt?
Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 20:12
Antoino:
Som jag sa tidigare, vi spelade också fult. Men det har vi gjort mot er dom 3 senaste gångerna nu. Dock är dom flesta fula grejorna antingen omedvetna (alltså vi kommer helt enkelt in sent in i en tackling för vi inte hinner med) eller så då vi kanske tar en frispark och ett gult kort emot oss då vi stoppar upp ett viktigt Atletico-anfall. Sånt händer varje match. Ni lirar för snabb fotboll, våra spelare hänger inte med. Och jag visste att det skulle bli fulspel när Costa kom in. Det visste vi nog alla. Jag kan ha en konversation om Betisspelarna också om du vill, inga problem! Jag menar inte att ni ska uppskatta all skit jag ger Costa, men att ni åtminstone kan förstå varför han får skit emot sig.

Hur som helst, känns som det inte finns någon anledning till att fortsätta denna konversation. Jag hade gärna fortsätt, men det kanske inte är sån bra idé. Det som gick fel igår och varför vi inte vann var helt enkelt att ni var för bra för oss. Sen kan man väl också kanske skylla lite på alla skador som vi har just nu, och även Benat's grova formsvacka. Benat är spelmotorn i vårat lag men just nu är denna motorn trasig och funkar inte som den ska, vilket gör att inte vi kan prestera vårt max. Men man ska inte skylla på det egentligen.

Auapa: Skulle gärna vilja svara på ditt inlägg, men jag låter bli eftersom det bara kommer leda till värre konversationer. Men jag har fortfarande alltid sagt att Amayas spottloska var vidrig. Om han får flera matchers avstängning tänker jag inte klaga, för han förtjänar avstängning efter det han gjorde på Costa.
Atlético Aupa Aupa!
2013-02-04 20:07
Vadillo@

Skillnaden mellan spottloska i huvudet och att kasta ett spott är generöst stor! Ramos, Pepe och Costa hälsade på varandra efter matchen och sa att allt detta ingår i fotboll. Men vad gjorde er spelare? Lekte som att ingenting hände.

Costas tackling var ful. Inte minst att det var på VÅR spelare, och många här inne sa att det var lite osportsligt att han inte bad om förlåtelse.

Men dina argument håller inte. Varför ska man vara ett ännu större svin (om du nu kallar Costa för ett svin) och ge tillbaks 10 gången värre? Vet du var vi hade varit just nu om alla länder skulle hämnas på varandra? Nej, precis. Bolibompa är över, dags för skönhetssömn?
Atlético Vamos Atleti
2013-02-04 20:06
@ Antonio

Tack jag kunde inte formulerat och sagt det bättre själv
Atlético Antonio López
2013-02-04 19:59
Vadillo, det var ingen diskussion. Du vet att det bara leder till pajkastning. Ingen har något vettigt att tillägga. Betisspelarna var sjukt fula under gårdagens match och Costa var Costa.. Vad finns det mer att tillägga? Eller vill du bara påminna oss om spelaren vi ser vecka in och vecka ut? Vi behöver varken dina videor då de flesta här inne såg matchen live och såg även matchen igår. Du påstår att du bara vill ha en konversation av Costa men inte om Betisspelarna? Du menar alltså att du ska stå och kasta skit på en spelare och Atléticosupportarna ska uppskatta dina välformulerade sofistikerade kommenterar om en av deras spelare och det ska bli en bra diskussion av det hela.

Du får mer än gärna stanna och diskutera matchbilden, taktiken. Vad du kände gick fel och varför Betis aldrig kom in i matchen/matcherna. Berodde det på Betis eller på att Atlético (Cholo) takitskt stängde den? Men ska du komma hit och kasta skit på en av våra spelare utan som du säger inte ens vill komma fram till något speciellt och vägrar bemöta kritiken mot era egna spelare så är det inte många här som vill det nej.
Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 19:39
Antonio:
Vill egentligen inte komma fram till något speciellt, förutom att diskutera om en spelare, vilket i det här fall är Costa. Känns som en spelare man skulle kunna diskutera om, efter en match som denna. Men har ni något emot det så avslutar vi väl konversationen. Jag har inget emot att ni kommenterar på vårt forum, verkar inte vara likadant här dock.
Atlético Antonio López
2013-02-04 19:34
Vadillo/
Vad är det egentligen du försöker komma fram till? Är du här för att på något sätt rättfärdiga att en spelare på en fotbollsplan går och spottar en annan rakt i ansiktet? Är det någon som påstått att Costa spelar rent? Visst var tacklingen mot Perez ful men Betisspelarna högg ju som satan på under hela matchen och inte enbart på Costa. Du kanske minns tacklingen på löken också? Du tror inte den var lika medveten?

Jag sitter bara och undrar över poängen att komma in på det här forumet, är det någon sorts vendetta för att ni fick besök på ert forum igår kväll? Är du nöjd och belåten nu? Nu har du fått ditt sagt och kan krypa tillbaka, någon rationell diskussion kommer du inte kunna få när det gäller en spelare som spelar fult och många spelare i motståndarlaget som är lika grisiga.
Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 19:11
Karl:
Eftersom ni startade konversationen på vårt forum så tänkte jag fortsätta den på ert forum helt enkelt. Och man kan ha en sådan konversation utan att komma med spydiga kommentaren, vilket du redan gör.

Klart ni älskar killen. Han spelar i ert lag, och han gör det bra. Han är lite som Suarez. Älskad av sina fans, hatad av resten. Så du tror helt allvarligt att Costa inte skulle kunna spotta på en spelare? Han har redan visat klara tecken på att han är kapabel till att spotta på vem som helst. Kolla bara på situationerna med Ramos. Och om en spelare som Amaya kan spotta på en spelare så kan Costa verkligen också det. Amaya är nästan den sista i vårt lag jag skulle kunna tänka mig lägga en loska på någon. Trodde aldrig det skulle hända, men se vad som hände! Han lägger en loska rätt upp i ansiktet på Costa! Att han skulle ta ett ben på Costa skulle inte vara allt för överaskande, men en loska i ansiktet. Aldrig i livet jag trodde det.

Jajemen, ni vann med 1-0 (rättvist) och Costa gjorde målet. Han är en otroligt bra spelare, men samtidigt en otroligt osportslig spelare.
Atlético Karl Pilkington
2013-02-04 19:00
@VadilloJunior

Så du vill ha en konversation angående Costa? Vad fan tror du att vi har att säga om han? Vi älskar killen. Han är en bra spelare.
Ja, han spelar tufft. Ibland spelar han fult. Men han skulle ALDRIG spotta på en spelare. Det är skillnad på att spela fult och att vara osportslig.

Vem som är den störste kålsuparen? Jag vet inte, och jag bryr mig inte heller. Allt jag vet är att vi vann med 1-0 och att du-vet-vem gjorde målet.

Real Betis VadilloJunior
2013-02-04 18:46
Och ni ska vara glada att Costa inte blev utvisad igår, kolla bilden. 100% medvetet, sånna där stämplingar kan leda till allvarliga skador.
Annons: