/spanien/atletico/forum/58.aspx/spanien/atletico/forum/58.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético paniagua
2016-05-11 01:27
,Jag är nog på till Sumpan. Gick ju bra sist jag såg något tillsammans med folk från forumet, på O'Learys-Norrtull för två år sedan. Min vana trogen på matchdag, lämnar jag dock alla supporterprylar hemma.
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-10 23:42
@AndeeI:
Jag vill, men känner att det är bäst att se matchen ensam, borta från allt och alla. För mycket nerver. Om jag ändrar mig låter jag dig veta.
Atlético AndeeI
2016-05-10 22:47
Och är det några som har tänkt se matchen i Malmötrakterna? Vi borde ju styra upp något i så fall....
Atlético pierre91
2016-05-10 19:33
tjena gänget! Facebook pierre här! :)

helt rätt som det sägs, 15% av på hela nota hos olearys i sumpan, kan också fixa så vi kan ha lite flaggor och dylikt!:)
behöver dock veta ganska snart hur många vi blir då det både är så att elitloppet är i stan plus att en cl final alltid är het.
se till och slut upp nu gubbar och gummor! vamos!!
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-10 19:18
bra, då hänger vi med dem, de har bokat en del av Olerys, och de drar 15% från notan dryck och mat, det låter jätte kul från denna blir en fanclub till framtiden / aupa atleti
Atlético Lago
2016-05-10 19:04
@Pablo

Kolla PM!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-10 15:59
@Pablo atletico 87:

Atlético Antonio López
2016-05-10 15:22
Benfica har just sålt Renato Sanchez till Bayern München för hela 330 miljoner (de värvade även Hummels på samma gång). Kan tänka mig att detta försvagar Atletis situation i förhandlingsbordet om Gaitan, finns nu ingen anledning alls att sälja för deras del utan nu handlar det bara om att få bäst pris isåfall.
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-10 14:56
hej Gurra1993, vad kul att du är på. vi kan börja tänka vart vi ska fira sergel efter matchen hahaha hoppas vi behåller Griezmans, såg på marca att Real ville honom

@Lago vad heter gruppen i Facebook? så vi kan kolla finalen där,
du måste komma till stockholm och kolla matchen med dina atleticos bröder :-)
Atlético gurra1993
2016-05-10 13:52
Ligger inte Greizmanns klausul på 100 miljoner? Hade gärna plockat hem Costa så att Greizmann äntligen kan få en värdig anfallskollega, å slipper spela med medelmåttor som Mandzuktic, Martinez, Torres och Vietto.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2016-05-10 13:22
Kakan/

Instämmer till fullo! Correa lär även komma mer till sin rätt i klubben de kommande säsongerna samtidigt som det snackats en del om min drömvärvning Gaitan. Att förlora Griezmann för den enorma summan känns inte som jordens undergång när det i dagens Atlético finns så många alternativ.
Atlético Kakan_Atletico
2016-05-10 13:10
Att förlänga med Torres o Tiago känns som en självklarhet. Tiago eftersom att han var vår bäste mittfältare innan skadan och Torres för att han är vår Torres. Sen har han ju dessutom producerat de senaste månaderna. Typ Vietto bör lånas ut/säljas. Behöver 2-3 år innan han är redo för Cholos Atletico, alldeles för rädd/klen/mesig. Frågan är ju om vi får behålla Griezy.. Klausulen ligger väl på 70 miljoner euro? Känns som att många klubbar (läs PL) betalar det utan o blinka. Plocka tillbaka Borja. Och köp in Costa om Griezy försvinner? Fullt rimligt. Costa - Villa funkade bra. Tror Costa - Torres hade funkat lika bra. Costa är ju dessutom en bättre spelare nu. Silly.. Kommer bli en hektisk sommar. Men först CL!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2016-05-10 12:54
Jag är på att se finalen i Stockholm
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-10 12:40
Hej Eduardo, vad bra att du skulle tänka dig vara med, jag ska skicka dig en meddelande när finalen närma sig. och Olearys nortull skulle bli en bra plats, bra förslag. För tillfället ska vi vara 4 men jag tror att vi kan komma upp till 10 riktiga atletico supporter

resten:

hej Alla! jag och en kollega tänkte planera en träff för att se Champions league finalen i stockholm, så klart gäller detta bara Atleticos supportar :-)
om ni skulle vara interesserade lämna en meddelande här så återkommer jag med mer information. vi ska träffas i stan i någon sportbar eller i någon spansk restaurang
Atlético Lago
2016-05-10 12:34
Eduardo & Pablo Finns en fansida på Facebook som snackat något om Sundbyberg. Det kanske kan vara ett alternativ. Jag tänkte försöka ta mig upp till Stockholm till finalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
2016-05-10 09:16
@Pablo atletico 87:


Det skulle vara kul, vi träffades några stycken från forumet på olearys nortull för två år sen då atleti plockade hem ligatitlen :) Jag skulle kunna tänka mig att se matchen med andra atletisupporters
Atlético Antonio López
2016-05-10 09:06
gurra1993/

Tiago ger så mycket till laget, en av de bästa spelarna denna säsong innan hans skada och en ledare i omklädningsrummet, ser ingen anledning till att släppa honom denna sommar.

Torres kanske inte är lika solklart. Tycker han gjort det helt okej och de sista månaderna men var rent av usel under halva säsongen. Han kan lika gärna vara kvar och erbjuda konkurrens bland de platserna, sen finns det säkert matcher där hans kvalitéer som fotbollspelare kan vara nyttigt. Måste ju även finnas ett marknadsföringsvärde hos Torres där bl.a. försäljningar av tröjor är gynnsamt för klubben. Har nog inte imponerat tillräckligt mycket för att vända all kritik men samtidigt är det en spelare som brinner för denna klubb som få andra.

Jag ser gärna att de är kvar och skulle det mot förmodan bli något av ett fiasko så finns det säkerligen andra alternativ.
Atlético gurra1993
2016-05-10 08:41
Äre bara jag som tycker att Är dags att gå vidare utan tiAgo och Torres?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2016-05-09 21:21
Inser vikten av Simeone, det gör vi alla. På plan och utanför densamma. Däremot har jag ingen förståelse för attityden hos vissa spelare under matchens gång och det om något ska de ha med sig även om Simeone befann sig på Grönland. Laget gjorde det till exempel väldigt bra när Cholo var avstängd 8(?) matcher i början av säsongen, han borde även vara införstådd i regelverket om han är så avgörande för laget. Han stod bokstavligen och vinkade till personen som kastade in bollen.

Syftar då på att huvudansvaret ligger först och främst på klubben, anser då att det är för hårt att belasta fotbollsförbundet för ansvaret då en domare följer ett regelverk. Att Madrid och Barcelona systematiskt får fördelar är ingen större överraskning eller ett ämne för diskussion då det är bekant för alla men har svårt att se problematiken i deras bedömning här.
Atlético paniagua
2016-05-09 18:27
Nu hoppas jag att Barcelona vinner sin match mot Granada. Skulle vara jäkla surt att komma till insikt om att vi kunnat vinna ligan om vi slagit Levante.
Atlético ADCS (red)
2016-05-09 17:51
Lopez// Såg nu att hela inlägget inte kom med. Jag ska fylla i nu. Att laget inte fungerar som det ska utan Simeone vid linjen är absolut en gigantisk svaghet. Som Atleticosupporter så kan man göra vad man vill med den situationen och hitta sätt att klaga på spelarna eller analysera spelarnas ansvar i evigheter. Dock är det samtidigt också det enda som utomstående vet är våran svaget och det man idag som utomstående vet är det enda sättet att slå undan stödjebenet på den skällande hunden. Gilla det eller ej...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-09 16:22
@Antonio López:


Jag är också pro när det gäller att reglerna ska följas, men då ska de följas till 100%, inte till 50% som var fallet med matchen mot Malaga. Då borde även deras tränare/spelare ha fått utvisning samt avstängning.

Hur många gånger har inte Ronaldo eller Messi gått obemärkt förbi vissa röda kort som förtjänade minst 2-3 matchers avstängning? (Syftar främst på Ronaldos alla hjärnsläpp genom åren i RM).
Atlético ADCS (red)
2016-05-09 16:05
Lopez// Du har på samma gång missat poängen med mitt inlägg och samtidigt förstått den konstigt nog. Spelarnas nonchalans och brist på vinnarskalle beror just på att Simeone inte stod vid linjen, det var det som var poängen med hela inlägget.... Tyvärr är det något som även objektiva fotbollssupportrar i Sverige har fattat. No Simeone, no party. Den andra poängen var inte om eller varför Simeone bad bollkallen kasta in bollen, eller om han förtjänade sitt straff. Jag skrev om samma regel nu gäller alla lag och varför den standarden blev aktuell nu efter 20 år av systematisk bollkastande från spanska lagbänkar. Vi kunde förstöra Real elle Barcelonas fest, så dom skar av våran inspirationskälla.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Pablo atletico 87
2016-05-09 15:52
hej Alla! jag och en kollega tänkte planera en träff för att se Champions league finalen i stockholm, så klart gäller detta bara Atleticos supportar :-)
om ni skulle vara interesserade lämna en meddelande här så återkommer jag med mer information. vi ska träffas i stan i någon sportbar eller i någon spansk restaurang
Atlético Antonio López
2016-05-09 14:10
Adcs/
Nog för att det känns surt att jakten på ligaguldet avslutas mot ett lag som redan åkt ut La Liga men gnället på fotbollsförbundet är en överdrift. Det är inte deras fel att spelarna gick in i matchen med ett otroligt nonchalant förhållningssätt och som tex. Torres försöka dribbla förbi hela försvaret gång på gång. De var respektlösa och blev straffade pga det. Det är inte heller förbundets fel att Cholo medvetet ville förstöra spelet när Malaga satte igång en kontring. Den avstängningen förtjänade han och kudos till domaren som uppmärksammade det. Anledningen att vi förlorade igår är lagets fel. Att vår tränare väljer att vinka till någon bollkalle och be honom kasta in en boll på plan vid det läget är dock inte något ansvar som det spanska fotbollsförbundet ska ta på sig.
Atlético ADCS (red)
2016-05-09 09:58
Levante brukar vara svåra men igår ska dom egentligen ha fått en dos av Atléticos cyniska och kliniska kontringsfotboll. Gårdagens förlust kan delvis tillskrivas Spanska fotbollsförbundet.

Man kan vrida och vända på det hur man vill. Större delen av detta lag utan superstjärnor fungerar på planen bara för Simeone står vid sidlinjen. Jag kan lägga hela min årslön på att vi hade tagit en cynisk måste seger om Simeone stått på sidlinjen och skällt, samt korrigerat lagets positionsspel varannan minut.

Jag tror stenhårt på att den inkastade bollen mot Malaga var det halmstrået som maktkorridorerna inom spansk fotboll letade efter.

Alla har sett och vet vad Simeones närvaro på sidlinjen betyder spelarna. Hur krystat vårt spel är när han inte står där.

Ingen med handen på hjärtat kan säga att vi hade slagit Barcelona och Bayern om Simeone suttit på läktaren dessa möten.

Hans galna frenetiska energi på linjen går igenom tid och rum och når spelarna på planen.

Hur mycket jag än gillar Burgos så är det stor skillnad på en tränare som ser ut att själv vilja vara med i matchen och örfila sina lagkamrater som gör fel, kontra någon som står nervöst och tuggar på tuggummi.

Tack förbundet med alla era hedersmedlemmar från Barcelona och Real. Era korrupta fanskap.

Betyder det att vi satt en genomförbar regelstandard nu för alla lag i ligan vad gäller inkastade bollar? Eller gäller det bara dom lagen som ta ligan från Barcelona och Real?
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-08 21:26
paniagua@ Det tar han nästa år ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-05-08 20:54
Surt, avdelning 2: Att Oblak inte längre kan bli den bäste Zamoran genom tiderna denna säsong. Som bäst kan han tangera rekordet...
Atlético paniagua
2016-05-08 18:49
Jag hatar när jag har rätt. Jag visste att det här skulle bli den svåraste av de 5 återstående ligamatcherna för några veckor sedan. Levante har alltid en förmåga att ställa till det för oss i Ciutat de Valencia och vi var jäkligt dåliga denna match. Baksmälla från CL. Nu tror jag ändå inte att vi hade haft en chans på ligatiteln eftersom Granada verkar säkra kontraktet och Barca aldrig skulle tappa poäng mot dem. Personligen skiter jag i ifall vi slutar 2:a eller 3:a men det är ändå surt att det i alla fall inte finns en minsta chans till titeln inför sista omgången. Med detta sagt: Navarro hade åtminstone 2 armbågar (den första förtjänt av rött kort direkt) på Torres samt en ful axeltackling mot huvudet på Carrasco utan att det ens blir frispark. Är det någon som tvivlar på att han blivit utvisad om Levante spelat mot Barca istället för Atletico?
Atlético Atleticoper
2016-05-08 18:46
Bland det sämsta jag har sett... nu är tårarna nära. Hur kan man va så jävla sämst när det gäller? Obegripligt
Annons: