/spanien/atletico/forum/57.aspx/spanien/atletico/forum/57.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético AndeeI
2016-05-23 22:06
Om vi säljer Vietto, behåller den nuvarande truppen intakt, och plockar in Gaitan och Borja Baston och en backup till vänsterbacksplatsen skulle jag vara nöjd med sommarens silly season. Som någon här inne redan varit inne på, det finns så mycket rutin, och spelare med utvecklingspotential i den nuvarande truppen att det inte känns nödvändigt att gå ut stenhårt på transfermarknaden. Eller vad säger ni andra?
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-22 16:08
@Alexander Ivanovski(red):


Dock kommer Giménez troligen få spanskt pass innan året är slut :)
Atlético Cholo es un dios
2016-05-22 01:00
Jag hoppas och tror Cholo och ledningen har tänkt sig Gaitan högre upp i banan. Ser inget positivt i att vi plockar in en till konkurrent till Koke/Saul/Carrasco/Olí, känns lite som det är slöseri (om man får använda det ordet) med spelarkvalité och talang ... Kanske Koke flyttas in i det centrala mittfältet som jag länge velat se honom axla.. men vad vet jag. Litar fullt ut på ledningen i Atleti och jag vet att dom är fantastiska på att hitta spelartyper som "passar in i pusslet". Blir inressant att se vad som händer i sommar.... PS. Är det bara jag som REDAN är nervös för cl finalen? ??
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2016-05-22 00:39
gurra// Några spontana tankar som jag fick från din kommentar. Jag kan också ha helt fel. 1. Simeone spelar med yttrar ibland då både Carrasco och Correa utgår därifrån. 2. Vietto kan vara på väg bort. 3. Inget är konkret med F Torres vara eller inte vara 4. Dessa sortens nya spelare är närmare en direkt utlåning än en plats i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2016-05-21 21:18
Ska vi ha ta in två yttrar för 500 miljoner när Simeone inte spelar med yttrar?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2016-05-21 21:10
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2016-05-21 21:01
Fina rykten om Gaitan, en av mina favoritspelare i flera år. Alla behöver en "iniesta" i sitt lag. Han blick och passningar framåt i planen tror jag få spelare i Europa kommer klarar av.

Synd att Benfica har varit så bångstyriga och vägrat sälja han till en toppklubb i en bättre liga. Då hade vi fått sett han mycket mer. Ferguson var när en gång att få honom men Benfica backade i sista minuten.

Får Atlético han för 25 milj € så är det bara tacka och ta emot, samt undra vad Benfica har rökt för något. Finns nog ett större pussel av småövergångar, härskarteknik från Mendes och spel bakom fronten i denna övergång som vi inte känner till allt om, därav priset.

Jag tror Gaitan och Griezmann är som gjord för varandra. Små smarta instick från döda vinklar och små smart löpningar in boxen älskar varandra.

Jag har aldrig sett Carillo spela men hans stats är horribla för att vara en släppande anfallare/ytterforward. Hans stats påminner mer om djupt en liggande defensiv mittfältare.

Jota är dock en ganska intressant yngling vad jag hört. För det mesta så litar jag på vad värvningsteamet och gubbarna bakom gör i Atlético. Det finns nog en tanke bakom detta.Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-21 17:06
@gurra1993:


Nope :)
Atlético gurra1993
2016-05-21 12:11
Nico Gaitan har väll inget EU pass?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-05-21 11:58
Enligt dagens Marca är Gaitan klar för Atletico nu.
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-21 10:57
€25 miljoner för en spelare vi var ytterst nära att värva förra säsongen för €45 miljoner, är inte mycket! Gaitan är i sin bästa ålder, han har mognat, spelat på en väldigt hög nivå under 4-5 år och är redo för en "sista" stora utmaning i hans karriär. Jag ser fram emot att se om detta mynnar ut i något konkret. Cholo ska få sin spelare!
Atlético gurra1993
2016-05-21 10:07
Äre bara jag som inte tycker vi ska värva Gaitan det måste ju finnas en anledning att han aldrig har lämnat Portugal efter alla dessa år. Nu i sommar kommer vi ju förmodligen ha mera pengar än vi nånsin haft. Så nu äre dags att köpa en offensiv Spelare i världsklass en Reus eller Costa. För det räcker ju inte bara med Greizmann hade vi ju haft nån som kan avlasta han hade vi förmodligen vunnit ligan iår.
Postat via SvenskaFans-appen
3-5-2 (f.d. Tigern)
2016-05-21 02:39
Tycker ändå €25m är för mycket : /. Länktipset antyder väl dock att det är rätt nära att vara klart.
Atlético zoran
2016-05-21 01:29
Det låga priset (Atlético betalar €20 miljoner mindre än vad han egentligen kostar) beror till stor del på André Carrillos övergång till Benfica. Atleti hade mer eller mindre knytit åt sig Carrillo som bosman, men i slutändan gick han till Benfica. Gaitán är en spelare Cholo viljat ha i tre säsonger.
Atlético Antonio López
2016-05-21 00:44
Får vi Gaitan för 25 miljoner skulle jag fan punga ut pengar från min egen ficka för att se den övergången gå i lås.
3-5-2 (f.d. Tigern)
2016-05-20 23:08
Hoppas verkligen inte ryktet om Gaitán för €25m stämmer..
Atlético S.A.L.
2016-05-20 23:07
Lenge siden sist jeg skrev her, men er stadig innom og leser :). Vil bare tipse om eminente Petter Velands (spania og villarreal-fantast) 24-timers laliga sending på søndag, med bl.a. besøk fra Balague og oppladning mot CL-final.
Atlético Antonio López
2016-05-20 18:41
Vet att man ska vara försiktig med youtubevideor och fotbollspelare men kolla blicken för spelet och spelförståelsen hos den unga mittfältaren, kan även vara välbehövlig vid fasta situationer då Koke snarare försämras över tid vad gäller fasta.
Atlético Antonio López
2016-05-20 17:39
Vet inte om tekniken är hans främsta attribut men jag tror Cholo snarare söker en spelare med Ardas/Tiagos egenskaper vad gäller att styra tempot i spelet genom att hålla i bollen. Något som Oliver aldrig klarade av pga sin fysik, eller bristande fysik.
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-20 17:33
A.Lopez@ Jag förstår vad du menar och jag håller med dig om att vi behöver förstärka våra vitala positioner. Men varför göra det med spelare som vi vet (?) inte kommer att passa in i spelstilen som Simeone förespråkar? Vi behöver ett springande nav som (Yaya Toure) som är all round. Inte någon teknisk bollhållare som kommer att bli förpassad till bänken i november månad.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2016-05-20 16:51
Likheterna jag sett är väl att Tielemans är bra på att hålla i bollen likt Óliver men faller väl inte ihop lika enkelt så fort det blir lite fysiskt. Visserligen finns det många alternativ på den positionen redan men det skulle inte vara första gången Simeone ställer upp med fyra innermittfältare i samma match. Låt gå att Gabi och Tiago håller i en säsong till men jag skulle personligen föredra att spelaren som ersätter dem redan är inlärd i Atlético sedan tidigare än ett nyförvärv som kommer samma säsong som man vill ersätta dem. Nu är detta bara en teori så ta det som en sofistikerad gissning, men personligen ser jag inget fel med att förstärka de vitala positionerna ytterligare. Konkurrensen i laget har väl även varit en av de mest viktiga aspekterna till lagets framgångar.
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-20 14:37
Men om Tielemans är liknande spelare som Óli; fan ska vi med honom till? Det är uppenbart att Simeone begränsar kreativa spelare med hans krävande spelstil. Känns som en waste of både money och talent.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2016-05-20 14:14
Kanske tänkt som en ersättare till Óli? Förväntar mig att han säljs/lånas ut under sommarens transferfönster.
Atlético Cholo es un dios
2016-05-20 14:03
Åter igen detta Tielemans-ryktet... Visst det är en bra och lovande spelare, men vem ska han ersätta? Känns som att forwardspositionen bör komma i första hand om de ens ska värvas något under sommarfönstret.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2016-05-19 19:42
Youri Tielemans skulle i sådana fall kunna vara ännu en sådan där ung spelare som under Simeones ledarskap kan snitta 45 - 55 milj € vid en vidareförsäljning om några år.

Cholo ger oss inte bara sportsliga framgångar, utan kan även de kommande åren mer än hjälpa till att sanera och bygga upp klubbens ekonomi med sin trollstav som förädlar unga till stora spelare.

Griezmann ger oss själv idag ca 60 milj € om PSG blir sugna. Om 2 år skulle Jan Oblak, Angel Correa, José Giménez, Saúl Ñíguez, Yannick Carrasco kunna dra in 200 milj € tillsammans baserat på deras nuvarande utvecklingskurva.

För att inte tala om Lucas Hernández, Thomas Partey, Luciano Vietto, Óliver Torres och Matías Kranevitter som skulle kunna dra in 100 milj € från PL tillsammans.

Jag är oftast inte den som förespråkar försäljning av duktiga spelare till klubbar med för mycket pengar, men Atlético har senaste 3-4 åren på något skumt sätt lärt sig utveckla, handla rätt och ta fram toppspelare på riktigt.

Hela processen verkar sitta i klubbens ryggrad nu. Om det försvinner spelare så kan du ge dig fan på att det dyker upp en till blivande storspelare ut trävirket.

Allt är på riktigt nu i klubben. Scoutingen är mer genomtänkt, kontaktnätet används på rätt sätt och personer är ofta ute på rätt uppdrag. Den globala marknadsföringen är på rätt spår med rätt tankar och den nya arenan har perfekt timing för klubbens ekonomiska och sportsliga tillväxt.

Vi har tryckt de rätt gröna knapparna de senaste 4 åren och klubbens är på väg mot något stort och äkta.

Jag är stolt och kan knappt vänta på allt det nya.

Atlético La God Zilla
2016-05-19 00:21
Skönt med Sevilla i CL också. 5 lag igen om Villareal klarar pressen i playoff-rundan i CL-kvalet. La Liga är en tvålagsliga hör man från PL-fansen. Inte att förglömma är att 50% av alla PL-fans i Sverige håller på Liverpool, 40% på Man utd, och 9% Arsenal. 1% svenskar håller på något annat. Konstigt att svenskar verkar hålla på de bästa lagen bara?
Atlético paniagua
2016-05-18 23:41
@Conserva el Calderón!:

Kunde inte vara mer ense! Ikväll var jag världens mest fanatiske Sevilla-supporter.
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-18 22:41
Sevilla Alex, en kväll som denna (då anglofiler får smaka) bryr jag mig inte så mycket om rivalitet. Spansk fotboll är totalt dominant.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-05-18 22:09
@Conserva el Calderón!:


?
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-18 22:04
JADÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: