/spanien/atletico/forum/546.aspx/spanien/atletico/forum/546.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
2013-10-25 12:56
zick9/
Säker på att du vill börja? Nu var vi snälla nog delade enbart med oss av sekvenser från de matcher när Barcelona mött Atlético det senaste året. Men bra jobbat, vet att det är svårt att hitta filmningar av spelare från andra lag än Barca på youtube.
Barcelona zick9
2013-10-25 12:49
Atlético el niño para siempre!
2013-10-25 08:48
Säg va man vill om Sevilla men de har fan bra tryck och jag hade gärna kastat tennisbollar i protest mot Tv-avtalen. Och så har vi bättre avtal än 17 lag i ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Tomás Roncerdo.
2013-10-25 00:47
På tal om att Barcelona aldrig filmar.

http://img703.imageshack.us/img703/5255/haoo.gif

http://img11.imageshack.us/img11/2018/pvg.gif

Att Barcelonas fans säger att de inte filmar längre är ju bara pinsamt. Inför denna säsongen har det kommit in ännu en filmare, Neymar. Kolla istället på Álvaro Morata. Det är en riktig fotbollsspelare.
Atlético Antonio López
2013-10-24 22:55
Bra erbjudande.
Atlético paniagua
2013-10-24 20:54
Glömde länken:
http://youtu.be/NAcLbcTQo_4
Atlético paniagua
2013-10-24 20:54
Nu fick jag tydligen heta "nicname" nedan. Så går det när man skriver utan att vara inloggad. :-)

Till signaturen "Shanghai";
Det finns ett drag hos er svenska culés att vara totalt enögda. Detsamma gäller svenska madridistas. Jag vet inte om ni försöker överkompensera för att ni inte är spanjorer och därför måste förstärka era sympatier så att ni inte på något sätt kan ha ett objektivt synsätt. Jag upplever nämligen inte samma enögdhet när jag pratar med culés och madridistas i Spanien.
Hur som haver, så hatar jag i alla fall inte Barca. Tvärtom så hade jag ganska stora sympatier för er, i alla fall under Peps tid i klubben. Den sympatin försvann dock i och med supercopafinalerna tidigare i år. Ja, Real har sina filmare och osportsliga spelare, som t.ex. Pepe, men i Barcas fall görs det med systematik. Det är Barca som introducerat att omringa domaren efter varje avblåsning för att påverka honom. Jordi Alba (som aldrig filmar i landslaget och heller inte gjorde det i Valencia) blir en rejäl fuskare så fort han kränger på sig Barcatröjan. Dani Alves, föll som död när han fick en lite "klapp" av Felipe Luis, trots att han själv är rätt så duktig på att dela ut snytingar och vifta med armar. Mascherano, som ju är en tuffing och i sin tid i Liverpool knappt gick att rubba, trillar som ett höstlöv när ngn petar på honom numer. Just Alba och Mascheranos förvandlingar får mig att misstänka att detta är direktiv "uppifrån" i Barca att spelarna skall spela på detta vis.
Att man sedan tröttnat ganska rejält på att all mediarapportering handlar om 2 lag, att alla pengar går till 2 lag och att inget annat räknas än dessa två lag gör ju inte saken bättre. Ingen sammanfattar det bättre än Biris Norte i denna protestaktion från 2012. Hoppas du förstår spanska. Estoy hasta la polla del Barca y del Madrid!
Atlético Booken
2013-10-24 20:52
Det är fan krig mot Shanhai
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:50
Ska inte skriva mer här, jag blev bara provocerad av en provocerande kommentar där allt ska skyllas på Barcelona.

Alla lag har sina dåliga sidor och Barcelona och Atlético de Madrid likaså.

Lycka till i Ligan, CL och CdR för jag unnar er framgång, man kan inte att ogilla Diego Simeone och Costa. :)
Atlético Antonio López
2013-10-24 20:45
Nu diskuterade jag inte vilka situationer som borde fått ett beslut dömt. Kan lova dig att det hade blivit rött om domaren såg den situation. Den situationen jag ville att du skulle se var att domaren säger åt Messi att slå bollen efter att han sagt åt Atléticospelarna att backa (utan att vissla). Hänger du med i vad jag försöker förmedla nu? Annars kan vi lägga upp så många klipp här på forumet så det blir kallat för youtube 2.0.

Angående klippet mot Alves så önskar jag bara det var jag och inte Godin. :)
Förvrigt gjorde jag exakt som Godin när jag satt framför tvn och såg Messi ta på baksida lår.

Juanfran och Filipe har förövrigt ingenting att göra i kategorin galet spel.
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:36
Antonio Är inte det här rött? Eller vad tycker du om just Godins beteende igen, mot genom tidernas bästa spelare. Killen försöker ju skada honom. http://www.youtube.com/watch?v=GBQeLMoJ5_0
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:34
Kakan_Atletico

Busquets gjorde något för snart 4 år sedan och folk skriver fortfarande om det. Han håller inte på med sånt längre, men att han förstärker situationerna är ganska uppenbart, då de flesta lagen brukar köra aggressivt mot ett Barcelona som håller i bollen och förnedrar motståndarna med att låta de springa mer än deras kapacitet. Det fick vi bevittna hur ert Atléti spelade riktigt fult mot oss och förtjänade röda kort. Godins stämplingar och kapningar. Juanfrans och Filipe Luizs galna spel.

Som Culé hade jag faktiskt varit otroligt glad om ni vann ligan före mitt Barcelona(även om det svider att skriva det). Det skulle endast vara positivt för ligan.
Nicname
2013-10-24 20:32
@Drulovic:


Jag upprepar: såväl greker som turkar bor utspridda i Europa på ett sätt som spanjorer inte gör. London är, möjligtvis med undantag från några städer i USA, den stad som har mest italienare utanför Italien i hela världen. Dessa går på fotboll även om det inte är deras absoluta favoritlag som spelar, bara det är ifrån deras ursprungsland. Men jag sa också att Spanien inte har en bortakultur. Den har dock förbättrats men hindras just nu av ekonomin.
Atlético Antonio López
2013-10-24 20:28
Det är detta jag ville poängtera när jag nämnde hyckleri när det gäller Barcelona. Du skriver på fullaste allvar och anklagar andra lag utan att ens blicka åt ditt eget. När det handlar om fördelar från domaren så skiner både lagen i den fronten kan jag lova.
Atlético Kakan_Atletico
2013-10-24 20:28
@Shanghai:


Haha. Så du menar att ni aldrig får billiga Straffar? Det är resterande lag i ligan som ska stoppa er och Real. Inget annat.
Atlético Kakan_Atletico
2013-10-24 20:26
Shanghai,

Jag är väl medveten om att Pepe, Ronaldo, Coentrao, Di Maria, Ramos, Benzema o CO svinar sig match efter match. Men ni har faktiskt ett par Hollywood Stjärnor i truppen också. Framförallt Busquets, därför så skrev jag att Vidal hade blivit kapten i ert lag. Med tanke på hans filmning.

Du kommer väl ihåg Busquets "titt ut"? Precis.

Det roliga är ju att du frågar oss Atlético Fans varför vi "hatar/ogillar" Barcelona. För det första så är alla framgångsrika lag hatade av motståndarnas fans, mer eller mindre. Mitt hat däremot har inte så mycket att göra med era framgångar. Det jag stör mig på så in i helsike är TV-avtalet i Spanien. Att ni(Real o Barca Fans) är stolta över att vinna ligan år efter år är för mig en gåta. Är inte direkt svårt när resterande lag får dela på en chokladkaka när ni själva delar på hela jäkla fabriken..

PS. Det är rätt lätt att respektera lag som man vinner över år efter år och som inte "snor" ens pengar..
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:19
Vad tycker du/ni om detta? det har i princip sett så ut länge nu och våra klubbar måste stoppa Real Madrid CF.
Atlético Antonio López
2013-10-24 20:19
Jo då de inspirerade Atléticos ledning att köra ner klubben i diket med Manzano tills profeten, kungen, eller enkelt den allsmäktige Simeone att ta över och gå så långt ifrån det eviga trista bollrullandet som möjligt. Så den får du.
Atlético Antonio López
2013-10-24 20:16
Handlar väl mest om all hyckleri som omfamnar Barcelona, väldigt tröttsamt.
Vi skriver som vi ser det, handlar snarare om hur diverse spelare beter sig i klubben du hyllar till skyarna. Må så vara att jag känner hat mot real, mot Barcelona däremot är jag oftast äcklad. Menar inte att real är så mycket bättre men när det gäller dem kan jag aldrig vara objektiv.

Cristiano fick ingen straff under matchen.
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:13
PS - Barcelona och Atlético de Madrid stå enade tillsammans för att stoppa spelförstörarna Real Madrid CF. Klubben som fick gratis titlar på 50-talet av en fascist. Vår klubbar ska stoppa spöket som köper allt och alla. Vart får de alla sina pengar ifrån? Hur kan de bli gynnade så mycket?

Sen Florentino Perez tog över klubben 2009, så har klubben Real Madrid CF fått över 70 straffar med sig och 5 emot sig, medan Barcelona har fått 20 straffar med sig och 40 emot sig.
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:09
Ni borde älska klubben FC Barcelona istället för att hata. De har utvecklat fotbollen och inspirerat alla runt om i världen (det kan ingen förneka). Som Culé, så respekterar jag er, varför gör ni inte det samma när vi inte har något hat gemensamt.

Hatet har spridit sig över hela Sverige sedan 2009 på grund av Barcelonas framgångar. Släng inte provocerande kommentarer som på Aftonbladet där hatet mot Barcelona är stort.
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:05
@Antonio López:


Jag vet inte vad Barcelona har gjort er för att ni ska hata så mycket. Haha, sluta nu gubben.
Barcelona Shanghai
2013-10-24 20:04
@Kakan_Atletico:


Undra vad du har emot Barcelona? Jag frågar dig ärligt om du har sett Real Madrid hur mycket de har filmat till sig straffar. Cristiano, di Maria, Pepe, Marcelo, Isco, Arbeloa, Ramos, Alonso och Benzema. Du såg kanske under samma match hur Juventus får straff emot sig när Ronaldo slänger sig och hela världen kritiserar honom.

Släng inte provocerande inlägg.
Atlético Antonio López
2013-10-24 20:00
Nog för att jag brukar gilla provokationer inför ett "hett" möte men Barcaredaktionens senaste artikel är löjlig. När man skriver saker som: "Fråga 6. Vad kommer Real Madrid och deras fans skylla på om Barcelona vinner matchen? 1. Domaren. X. Domaren. 2. Domaren." Kan väl säga att i detta fall så håller jag Mandril snäppet högre då spelarna åtminstone inte går ut (personligen) i media och skyller på att gräset var för torrt.. Gillar inte el plastico, det är en känslomässig bergochdalbana. Vet aldrig vem jag vill ska förlora mest. Blää
Deportivo Drulovic
2013-10-24 14:20
paniagua

Visst kan ekonomin vara en faktor men är nog inte den främsta orsaken till avsaknaden av bortafölje. Neapel som är Italiens fattigaste stad tex fyllde sin åskådarkvot på Wembley...Aven Greker o turkar fyller sina kvoter oavsett spelplats. Anledningen är nog mer rotad i Spaniens sportkultur...
Atlético Kakan_Atletico
2013-10-24 13:24
Hade hade blivit lagkapten i Barca direkt!
Tomás Roncerdo.
2013-10-24 12:21
Undra var Vidal ville komma med sin filmning igår.. Han hade lätt platsat i Real Madrid!
Atlético Fernando84
2013-10-24 11:45
Fantastiskt bra säsong och cl seger. ser fram emot att barca-real kryssar och atletico kör över betis och går upp i serieledning.
Atlético paniagua
2013-10-24 11:31
Austria Wien är inte Benfica. Dessutom finns det greker i bosatta i hela Europa. Precis som turkar. Kolla bara när turkiska lag spelar i t.ex. Tyskland. Kan garantera att bara en tiondel av dem har rest från Turkiet. Resten bor i Tyskland med omnejd. Samma sak gäller greker i Europa.
Vad gäller den inhemska ligan upprepar jag; det är svåra ekonomiska tider i Spanien. Många fotbollsstadium som tidigare var fulla till bristningsgränsen gapar nu halvtomma. Nu räknar jag inte in Real och Barcelona i detta, de har alltid folk av många skäl som jag inte orkar dra nu. Det är ett under att det fortfarande faktiskt går folk på fotboll, borta som hemmasupportrar. Att det faktiskt finns folk som köper sitt årskort på 400-500 euros, trots att de knappt har mat på bordet. Tänk de familjer som har 2-3 barn. Där kanske det rör sig om 5 årskort man ska köpa (traditionellt köps årskort till alla i familjen i Spanien om man är fotbollssupporter). Häromdagen så spelade Osasuna mot Barcelona. Den billigaste biljetten kostade 110 euros. Etthundratio euros!!!! Billigaste!!! Det är 1000 svenska kronor. Hur många svenskar har lust att lägga ned 1000 kr på att gå på fotboll? Då har vi ändå ingen ekonomisk kris att tala om och har en snittlön som ligger ca 1000 euros i månaden över den spanska snittlönen.
Betänk att man sedan också måste lägga pengar på resan till och från bortamatchen, vare sig man åker bil/buss/flyg/tåg.
Då kanske man hellre i Spanien lägger 5% av vad biljetten skulle kostat på ett sexpack öl, lite oliver och pipas, gör sig en baguette med serranoskinka och tomat och sätter sig bekvämt i tv-soffan och ser matchen hemma.
Sen är det givetvis så att det traditionellt aldrig riktigt funnits en bortakultur i Spanien, pga av att inte många biljetter delas ut till bortalaget och en del andra skäl. Oavsett, så är det inte just nu tid att ändra på den. Inte med den ekonomin som de flesta spanjorer har.
Atlético denilsonfan
2013-10-24 11:05
jag pratar inte specifikt om CL. Det är samma i den inhemska ligan. Sen hade olympiacos till exempel ganska många på plats mot Benfica i Portugal
Annons: