/spanien/atletico/forum/53.aspx/spanien/atletico/forum/53.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético La God Zilla
2016-06-01 03:39
@3-5-2 (f.d. Tigern):

Finns betydligt fler spelare än Saúl som skulle ta en plats på Fabregas och Pedros bekostnad. Det som spelar in här är rutin av tidigare mästerskap och landslagssamlingar. Något fotbollsfans oftast glömmer. :) Självklart vill supportrar bara se de bästa och för tillfället mest stjärnspäckade eller lovande, men en förbundskapten arbetar för att kunna vinna också.
Vlom
2016-06-01 00:20
Costliest mistake in Atletico Madrid's history: they won toss for shootout chose to kick 2nd, although team going 2nd has just 40% chance


Atlético Cholo es un dios
2016-05-31 22:52
Mycket sant Skipper, det tror jag också faktiskt. Men intressant det där med Costa också. Helt ärligt tror jag inte Costa är rätt anfallare för oss just nu, med all respekt för honom. Ser hellre att vi plockar in Borja istället. Borja som har en finfin säsong bakom sig samt tillför den där längden och tyngden som skulle komplettera Griezy bra, sen sparar vi även en hel del pengar där, som kan läggas på annat (Högerback kanske). Jag förstår ändå Simeone. Han är värd att få de bästa förutsättningar som Atleti kan åstadkomma. För mig är det inte så orimligt krav av Cholo, som har gjort Atletico till vad det är idag. Sen är det nog mer så att Simeone sätter en lista på vilka han vill ha så att styrelsen får en fingervisning att jobba mot och hitta en likvärdig anfallare till vad han söker.
Atlético El_pepino i Griezmanns mustasch
2016-05-31 22:49
Utanför Calderon idag! Så mäktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético DeBe
2016-05-31 20:45
Är det inte lite väl av simeone att kräva spelare som kanske är omöjliga att värva.
Postat via SvenskaFans-appen
3-5-2 (f.d. Tigern)
2016-05-31 19:26
Haha, Saúl kom inte med i landslaget men sopor som Fabregas och Pedro är med.

Vilket skämt.
Atlético Skipper
2016-05-31 15:48
Jag gillar inte tanken på Lacazette eller Gameiro tillsammans med grisen, det blir för lite tyngd och längd där framme.
Atlético Cholo es un dios
2016-05-31 14:45
Lacazette---Griezmann

Carrasco---Koke---Gabi---Gaitan

Filipe---Gimenez---Godin---Juanfran

Oblak


Me gusta!
Atlético Skipper
2016-05-31 13:58
@Kakan_Atletico Lite väl hårda ord av mig där mitt i misären. Men tycker att det är ett hårt konstaterande att Griezmann inte skulle vara en vinnare på grund av att vi inte vann denna finalen. Han var ju inte med förra finalförlusten men däremot när vi tog hem spanska supercupen. Håller med om att Saul inte var bra i matchen, men kass är ett osmakligt ordval kan jag tycka. Hur som haver så är det bara att gå vidare, motgångar gör en starkare! Nu in med Costa eller Cavani (och Gaitan) så utmanar vi på alla fronter nästa säsong. Aupa.
Atlético Kakan_Atletico
2016-05-31 13:47
Vi behöver en striker! Nån som Griezy kan kampera ihop med. Costa hade varit klockren, Laca hade bog varit intressant med tanke på hand relation me Griezy. Men stannar griezmann? Tänk om united budar 800 millar. Då kommer vi stå där me brallorna nere.. Blir ingen rolig sommar detta!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético AndeeI
2016-05-31 13:36
Cavani, Lacazette, Costa, Gameiro... Inga lättplockade namn på anfallssidan direkt.
Atlético ADCS (red)
2016-05-31 10:40
Fortfarande i djup sorg. Kan inte smälta det. Mitt hjärta är tungt. Jag behöver nog hela sommaren. Har ingen lust att kolla på EM eller CA. Detta är ett av topp 5 tyngsta besvikelserna jag har burit på i hela mitt liv. Allt från Fernandos tårar till Simeones ansiktsuttryck. Alla mår jättedåligt. Första gången jag grät på 6 år tror jag. Ser man mot framtiden så ser laget spännande ut. Firma Griezmann, Carrasco, Correa och Gaitan kan bli hyperfarligt, kvickt och extremt tekniskt frammåt. .........Correa...............Gaitan..............Carrasco....... .................................Griezmann................................ Klart man vill ha in Koke där någonstans, men va fan, det där anfallet alltså...?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Mackan.
2016-05-30 21:56
Ser att vi är på jakt efter en ny högerback, varför inte bara ta tillbaka Manquillo efter lånet? Känns som en perfekt backup till Juanfran och verkar ha gjort en bra säsong i Marseille. Dessutom spanjor, vilket jag alltid ser som önskvärt när det handlar om spelare som spelar i ett spanskt lag.
Atlético Garra
2016-05-30 18:18
Vi får inte glömma att det finns en massa unga spelare som fortfarande är hungriga i Atlético, det är inte över än!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
2016-05-30 17:50
Jag tror allt det här ger styrelsen och laget en blodad tand, jag vet inte varför men en cl/liga-titel känns inte så långt bort längre. Med tanke på att målen lär höjas till nästa säsong så borde även de viktiga värvningarna trilla in(läs: en striker) Älskar att Juanfran går ut o säger att Gabi kommer lyfta cl-bucklan.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2016-05-30 17:41
Måste nog lämna in en meddelande.
tycker att Atletico har växt så enormt de senaste åren och att ni var värdiga finalister.
Tyvärr så vann inte ni år men ge aldrig upp!/
Jose
Atlético paniagua
2016-05-30 16:44
Jag tror också att det som Cholo sade, sas i affekt. När han haft ett par dagar på sig att smälta CL-förlusten så lär han vara nöjd med att målet för denna säsong (3:dje plats i ligan och klara sig till kvarten i CL) uppnåtts med råge. Låt oss inte glömma att under de fyra år som Cholo styrt denna skuta har Atleti vunnit ligan, CdR, spanska supecupen, Europa League, europeiska supercupen, varit i 2 CL-finaler och varit topp 3 i ligan samtliga säsonger...på FYRA (!!!) år. Vilken annan klubb i Europa med Atletis budget kan visa upp samma typ av meriter?
Atlético Antonio López
2016-05-30 16:05
Juanfran: "Two years ago, I told you that we would return to a final, now, I tell you that Gabi, our captain, will lift the Champions League sooner or later, and we will celebrate it all together in Neptuno" Jag väljer att ta detta som en bekräftelse på att Gabi redan är tänkt som Atletis framtida tränare. I länktipset hittar ni hela Juanfrans brev, jag är glad att det inte inkluderades ett förlåt i det brevet men snarare uppskattning. En ursäkt är inte något han är skyldig någon.
Atlético La God Zilla
2016-05-30 15:14
Perfekt sagt av Diego Simeone. Jag vet inte vad det är men jag älskar signalen just det skickade till alla: jag är inte en förlorare. Att få spela för en sådan tränare måste vara ett privilegium. Om Atlético under Simeone skall kunna komma tillbaka efter det här, två CL-finalförluster senaste tre CL-säsongerna tar mentalt, speciellt för de som varit med i båda finalerna. Hur skall man hitta energi igen efter ytterligare en helt fenomenal säsong som spelare?

Jo, det vet nog Diego Simeone med tanke på hur han ser på situationen. Han tar alltså en helt fenomenal säsong och vänder på den till "Ingen minns förlorare". Ingen skall vara nöjd med det här. Det kosntiga är ju att fansen är nöjda. De flesta har levt i extas senaste åren och fortsätter med det, och ändå står Diego Simeone missnöjd mer än någonsin. Herregud, han är verkligen ett monster och återigen; det måste vara ett privilegium att spela för en sådan tränare.
Atlético Kakan_Atletico
2016-05-30 13:42
Med tanke på att Chelsea är sugna på att plocka tillbaka LUKAKU så borde vi ju kunna lösa Costa. Och får vi loss Costa så kommer Cholo garanterat att fortsätta. Men 20 miljoner euro för Vrsaljko låter jäkligt mycket, eller? Juanfran är ju fortfarande given, en av de bästa i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2016-05-30 11:17
Kjelleman@ Sluta nu. Det är inte bara för 'en match'. Jag förstår att Simeone var knäckt efter förlusten och om han säger att han behöver tid att tänka så är det minsta vi fans, spelare och ledningen kan göra är att låta honom ta sin tid. Vill du ha en omotiverad tränare som stannar bara för att han har byggt upp så mycket? Du säger det där med Gaitan. Men när Cholo ville ha honom i 3 år i rad och vår ledning inte kunde to hem värvningen, skulle han ha lämnat tidigare pga det? Cholo är en väldigt emotionell tränare, han kanske inte visar det, men den här förlusten svider mer för honom än NÅGON annan associerad med klubben. Om han funderar att han inte duger så är det hans ensak. Vi, såklart, delar inte den opinionen pga solklara anledningar. I slutändan tror jag/hoppas på att ledningen och spelarna lyckas övertyga honom att fortsätta. Alla vill det bästa för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
2016-05-30 10:25
Simeone har kontrat till 2020 och en bra lön, nu ska man värva Gaitan som han velat haft i flera år plus att man försöker få tillbaka Diego Costa eller få in Cavani , nu ska han helt plötsligt lämna Atletico bara för att man förlorat en match ! Nog trodde jag att han var en större karl än så, det känns lite larvigt.
Det är väl bara att bygga vidare vi kommer att vinna både La Liga och CL med tiden
Real Madrid Sanning
2016-05-30 07:47
Vi hade turen på vår sida i lördags och det är jag väldigt glad för! MEN hade ni haft samma tur på er sida hade ni stått som CL-mästare nu där ni slagit ut alla dom bästa lagen på vägen, vilket är en otrolig bedrift! Även om vi har haft svårt för er i ligan på senare år så hoppas jag att Simeone stannar eftersom ni är en värdig rival, till skillnad från dom från katalonien. Ni har kvalité rakt igenom i ert lag på varje position och ni förtjänar att vinna CL med Simeone i framtiden!

Ber för övrigt om ursäkt för Pepes beteende i lördags. Det är inte ok men tyvärr verkar det som att han inte kommer lära sig. Det går inte att lära gamla hundar att sitta etc
Atlético Elnacho
2016-05-30 07:00
Efter helgens orättvisa förlust känns det tufft. Men vi kommer tillbaka. Jag älskar vårt Atleti!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Freppzor
2016-05-29 19:50
Hur kommer det sig att Atleti både sköt sist och mot Reals klack? Jag antar att Atleti valde att skjuta sist, men nån som vet resonemanget? man brukar väl vilja börja?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético bel0
2016-05-29 12:00
Måste säga att Carrasco gjorde ett sjukt bra inhopp igår!

Hoppas han kan spela lika bra i EM nu!
Atlético Kakan_Atletico
2016-05-29 10:50
Tyckte också det såg lite märkligt ut under straffarna. Dem slår alla i samma hörna utan att han i princip slänger sig. Är väl hans enda svaga sida isåfall.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-29 10:33
@Atleeeti:


Att han har hållit 24 nollor i La Liga är helt irrelevant eftersom att jag pratar om Champions League finalen. Jag har inte ifrågasatt hans talang, Oblak är onekligen bland de bästa målvakterna i världen. Oblak var kass under straffsparksläggningen. Punkt. Men visst, fortsätt du med att stoppa ner huvudet i sanden :)
Atlético Atleeeti
2016-05-29 10:23
@Vlom...att vi inte alla kr&?)!"" på våra spelare efter en förlust tror jag är ett särdrag barca och realfansen helt enkelt inte begriper er på. Hur skulle vi kunna skylla något på Oblak? Det är ju en av få som tillhör den absoluta värdsklassen i laget...24 nollor i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid El Capitán.
2016-05-29 10:12
Tjena.

Vill bara börja med och säga att jag är glad att vi vann men inte på sättet vi vann på även om alla sätt är godkända så länge man står som vinnare.

Skulle vilja säga att fotbollsgudarna testar er, Atletico och Atletico fansen riktigt hårt dessa dagar. Endast fotbollen kan vara så grym som att förlora en final som den igår från er sida.Jag är som sagt glad men att vi vann men är man människa så måste man känna för er fy fan för fotbollens öde ibland.

Lätt för mig att se de från en annan sida än vad ni kanske ser det på just nu men upp med huvudet. Ni är inga förlorare, ni är krigare!

Det jag ville ha sagt egentligen är att jag lider med er verkligen tro mig. Ni förtjänar ett bättre öde.
Annons: