/spanien/atletico/forum/500.aspx/spanien/atletico/forum/500.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético gurra1993
2014-01-09 22:07
Paugia ja man har ju upplevt alla med smärta :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Postiga...
2014-01-09 22:01
grurra1993/
Bara de senaste åren har du en drös spelare att välja bland som du inte nämnde innan.

Luis garcia, Seitaridis, Juanito, Ze Castro, Pichu, Valera, MISTA, Fabiano Eller, Singol,

Min röst hamnar nog på antingen Mista eller Eller, hehe...
Atlético gurra1993
2014-01-09 21:54
Frågan är om cleber santa är den sämsta spelaren jag har sett i röd vitt:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Postiga...
2014-01-09 21:54
Fanns några som pluggade på Lnu i Växjö här. Har opponering där nästa vecka, hur lång tid behöver man ungefär för att ta sig från stationen till campus?
Atlético Gaboro
2014-01-09 21:41
Gurra1993 Neeeeej inte Cleber påminn mig inte hahah men håller med dig om att man saknar nervositeten innan matcherna som man fortfarande har men inte till samma grad ich självklart dom sjuka vändningarna vi gjorde i var o varannan match. De bästa var ändå den återkommande optimismen som hela tiden kom efter en förlust, vette fan vart den kom ifrån men man glömde snabbt bort och såg fram emot nästa match, en av de bättre känslona måste ja säga!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Postiga...
2014-01-09 21:36
Nicklas/
Blir lätt så när munnen är större än konsekvenstänkandet.

A.K/
Svårt att ge svar på tal då jag vet att jag förtjänar varje pik haha.

Kan bara instämma med Karl!
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-01-09 21:08
Måste säga att jag gillar snacket i det här forumet det senaste dygnet. Tycker mycket om er allihop, colchoneros!
Atlético Sk018
2014-01-09 20:29
Tror att de som kan uppskatta våra nuvarande framgångar mest är de som varit med sen segundan. Tycker det är roligt med alla nya fans, men tycker det är synd att inte alla fått se hur det här laget växt fram. Magiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Alexander Ivanovski(red)
2014-01-09 19:45
Niclas... Kan ha varit det bästa jag läst på ett bra tag här på forumet.. Med handen på hjärtat så fick jag bilder framför mig där jag jämför mina o Cholos målfiranden hahah!
Atlético Nicklas
2014-01-09 19:31
Sen att La Antoninha bytte nick till Postiga kan vara det roligaste någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Nicklas
2014-01-09 19:25
När så många gamla namn dyker upp här på forumet och det börjar komma in mer och mer medgångsfans samt folk som vill hävda sig och trycka ner oss. (som att vi skulle kunna sjunka lägre). Då blir man väldigt benägen att skriva känns det som. Brukar hojta till ibland om småsaker sen 2006 och gick under nic LeoFranco när det begav sig, PES6 bästa målvakt för er som spelade en riktig fotbollssimulator :) Nu i vuxen ålder och med allt näthat som cirkulerar känns ens riktiga namn mer angeläget. Ville bara säga till alla som kommer in och säger att vi är lillebror, inget storlag eller som mer inbitna motståndarfans säger "patético" VI VET. Varför tror ni vi blir så förbannat glada för varenda mål, vinst och oavgjorda resultat? Jo för att vi har väntat så förbannat länge och även om det varar en säsong eller flera spelar det ingen roll vi är glada för vårat lag här och nu. På pluskontot har vi en tränare som kör veven och pumpen med samma frenesi som man själv gör hemma i soffan när Los Colchoneros lyckas hänga en balja. Det handlar inte om titlar eller pengar, bara ren och skär lycka att se sitt lag få lyckas efter så många stolpe ut år efter år. Även om vi slutar 3a den här säsongen så kommer nästan alla här minnas tillbaka till Simeones epok som tränare för Atleti och le. Det är riktig supporterlycka, att stå bakom för sitt lag i med och motgång för i slutändan handlar det inte om vilken plats vi slutar på. Vi hejar på vårat lag "partido a partido".
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético A.K.
2014-01-09 19:19
@Postiga

Allt som krävdes var ett mål från en viss spelare ;)
Atlético Postiga...
2014-01-09 18:49
Se Altas y Bajas Nicname
Postat via SvenskaFans-appen
Nicname
2014-01-09 18:37
Vilka spelare ryktas till Atletico nu under januari-fönstret då?
Atlético gurra1993
2014-01-09 18:17
Jag saknar det fan också. Ångesten, nervositeten, hjärtklappningarna. 4 4 matcherna, pernia, turbo, Pablo, cleber santana:) Visst så är det jättekul nu när det går så bra för en gångskull men det är ju inte de Atletico madrid som jag en gång Blev helt hopplöst förälskad i.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Postiga...
2014-01-09 17:59
Kul att se så många nick från förr aktiva på forumet igen. Allt som behövdes var ett kryss mot Valencia istället för vinst.

Atlético belgaren
2014-01-09 17:55
Det var nog det konstigaste inlägget jag skrivit på det här forumet förresten.
Atlético belgaren
2014-01-09 17:54
@Osthuvud:


Får erkänna att jag faktiskt inte äter ost.. Har sedan barnsben avskytt ost i alla dess former. Även ostbågar har jag väldigt svårt att få i mig och blotta tanken av en ostmacka får mig att rysa.
Så nej. Jag kan inte äta ost. Gud hjälpe mig!
Atlético el niño para siempre!
2014-01-09 16:34
Håller med honom Karl. Ibland saknar jag mitt elände med den hör klubben, för varje vinst kändes SÅ mycket viktigare och skönare haha. Nu är det standard typ...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-01-09 16:21
Vill bara uppmärksamma alla på den här krönikan. Har nog aldrig läst någonting bättre på Svenskafans. "Jag trivs bra här. Jag har ingen aning om hur det känns att vinna, vara bäst eller fira på riktigt. Fan vet vad som skulle hända om någon fyllde det här ekande, titellösa distansförhållandet med en riktig triumf. På samma sätt som Manchester Uniteds fans ser konfunderade ut efter 26 års fantasier, är jag orolig att ett omvänt scenario skulle sätta punkt. Kanske tar sagan slut då. Kanske är det som att klara ett TV-spel. Kanske sitter jag där och rynkar ögonbrynen mot MISSION COMPLETE. Ändstationen. "
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-01-09 15:54
@Bobban Föga förvånande, med ordet 'föga' understruket. Måste ändå säga att jag tar med mig vad 'Osthuvud' skrev: "ni kan inte äta ost" Det är faktiskt en jäkligt träffsäker diss. Ni vet hur det är.... man känner sig sugen på lite Edamer men har ingen hemma. Man kan inte äta ost. Det är en metafor för livet. Vinner vi på lördag ska Barcelona-supportrarna få höra den i evigheter framöver. De må ligga före Real Madrid och sådär, men kan de äta ost? NEJ!
Atlético acerci
2014-01-09 15:40
Paniagua,

Ok. Om man förstår budskapet så tycker jag att man ska se till det. Det finns flera icke-påverkbara anledningar till varför vissa har olika nivåer på sitt språkbruk.

MEN! Det var bara en bisak som jag kände mig tvungen att klämma ur mig. Det viktiga var att Barcelonas försvar ändå var rätt bedrövliga första halvlek igår :)
Atlético Bobban (red)
2014-01-09 15:33
Föga förvånande var det samma iqbefriade person som hade skrivit tre inlägg med tre olika användarnamn, men med samma ip-nummer. Grattis trollet aka MOUSEINTHEHOUSE, Osama bin ladin och Osthuvud, du har en veckas spärr från vårt forum!
Atlético paniagua
2014-01-09 15:33
...för att inte tala om att det kan leda till missförstånd och till och med vara direkt obegripligt om man inte skriver korrekt.
Atlético paniagua
2014-01-09 15:19
@acerci:
Jag håller inte med dig. Det är genom språket som vi kommunicerar. Då är det extremt viktigt att man använder det korrekt, annars kan man få det knepigt i livet. Språkbruk är som skor; är det dåligt skött, så ger man ett dåligt intryck.
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-01-09 15:08
@paniagua

Word.

Jag hoppas att vi slipper dessa FIFA-supportrar inom våra led men vår framgånsvåg lär inte gå obemärkt om den inte klingar av rätt snart. Kids som ser Atlético nu kan få villfarelsen om att det är ett lag lika stort och bra som Barca och Real, ett lag med förutsättningar att vinna ligan år efter år, och kan då gå in i ett eventuellt supporterskap med fullkomligt snedvridna föreställningar om vad Atlético de Madrid är.
Atlético acerci
2014-01-09 15:07
Att attackera språkbruket hos de som kommer in och gör bort sig (genom okunnighet) tycker jag inte är ok. Det är inte viktigt på något sätt, vissa har svårare med språkbruket och anser det vara mindre viktigt, medan vissa tycker tvärtom och har det enklare.

Med det sagt. Visserligen vilades Pique igår, men Barcas försvar, framförallt mittförsvaret, läckte alltså som ett såll igår. Med en duglig spelfördelare skulle Getafe kunnat fått med sig både ett och två mål från första halvlek. Även försvarsspelet vid fasta situationer var under all kritik. Satt faktiskt och kände mig mer och mer positiv inför mötet ju mer jag såg. Firma Koke/Costa kommer straffa Barca flera gånger om på lördag om försvaret liknar gårdagens.

För övrigt ett skämt att Cmore tar 199:- om man endast vill köpa en match att se.
Atlético paniagua
2014-01-09 14:47
@Karl Pilkington (red):


Det beror på att dagens "fotbollssupportrar" (och då menar jag de yngre generationerna) ser fotboll genom Tv-spelens ögon. Historia är inte viktigt för dem. Jag är övertygad om att de flesta av de svenska Real-fjortis-supportrarna inte har en aning om Real Madrids historia (lyssnar ni noga nu kan ni nästan höra hur ett gäng små-madridistas i Sverige nu googlar på "Real Madrid" och läser på så att de kan säga att jag har fel). Dessa "supportrar" lever i villfarelsen att klubbar som PSG, Chelsea och Man City är storklubbar, eftersom de inte vet att, sett över fotbollshistorien, så är det Liverpool, Man U och Arsenal som är engelskan ligans storklubbar och Chelsea+Man City under större delen av fotbollshistorien har varit mittenlag som vunnit föga och endast är framgångsrika pga senaste årens ekonomiska doping. PSG har funnits i drygt 40 år och är en liten pojke i sammanhanget. Men det är klart...de är ju storklubbar på alla Tv-spel, så då måste det vara så. Bara ett exempel på okunskapen bland dessa "supportrar".
Atlético paniagua
2014-01-09 14:27
Jag VISSTE att den där killen inte kunde skilja på "de" och "dem"! Tack för bekräftelsen. Jag är allvarligt orolig för den svenska skolan. Skolkar alla förortsfjortisar från lektionerna i svenska?
Alexander Ivanovski(red)
2014-01-09 13:57
Hahahha LOL på att det är samma person som hatar...

Som Zoran brukar säga, Cocaine is a hell of a drug..
Annons: