/spanien/atletico/forum/427.aspx/spanien/atletico/forum/427.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio López
2014-04-02 00:23
@anton_atleti:
Just den, tyvärr var det den sista matchen jag haft tillfälle att se dem spela sen dess. Nästa säsong efter min examen blir det garanterat ett par resor. Edit: Jösses, insåg nu att det snart var 5 år sedan. Verkligen på tiden för en till resa ner.
Atlético anton_atleti
2014-04-02 00:18
Antonio López: Matchen som slutade 4-3 i Atletis favör?
Barcelona Neymessi
2014-04-02 00:06
@el polaco:
Ironiskt att dom orden kommer från en Real Madrid supporter. Real Madrid som själva försöker spela på samma sätt som Barcelona trots att man har kontringsstarka spelare i sitt lag. Det är iallafall ingen tvekan om vilket lag från Madrid som Barcelona har svårast att möta :) Courtois måste förövrigt vara världens bästa målvakt. Otroligt bra!
Atlético Antonio López
2014-04-01 23:55
Möjligtvis fel forum men måste berömma Iniesta, den mannen slutar aldrig imponera på mig. Lyckas Atleti sätta in större press på honom i Madrid så är mycket vunnet.
Real Madrid el polaco
2014-04-01 23:44
Bra gjort!

Atletico dödade tiki-taka ikväll,

keep on the good work
Atlético Antonio López
2014-04-01 23:33
Júnior/ Låter vettigt, ger dessutom en förklaring till att även landslaget följt i samma fotspår. Ur ett taktiskt perspektiv kan jag mer än förstå hur man väljer att neutralisera motståndaren genom den nuvarande spelstilen. Var själv och såg Atlético-Barcelona på Vicente Calderón 2009 och kan inte tänka mig att matchen skulle gunga lika mycket fram och tillbaka som den gjorde då med spelet Barcelona spelar idag. Bara det är klart en fördel i den nuvarande formen av Tiki-takan. Visst, jag har förståelse för det men det är i mina ögon trots det inte i närheten av samma underhållningsvärde. Bra att du tar det på rätt sätt, allt handlar om perspektiv.
Jeffson
2014-04-01 23:21
Haha skit i Wena! Det luktar medgångssupporter lång väg det där.

Atletico Madrid detta året gör mig stolt som anhängare till spansk fotboll. Det är mycket roligare att säga att man älskar La liga nu för tiden. Hatten av! Och det är fan så mycket roligare att ha denna kamp med er än smutsiga laget i vitt.

Med vänlig hälsning, Jeffson
Barcelona Júnior.
2014-04-01 23:21
Antonio López Jo, självklart är det skillnad på så sätt. Många var fem år yngre och hade mer spring i benen på den tiden. Det är en viss blandning mellan det du nämner och det jag tidigare beskrev. Spelar man såpass strukturerat och disciplinerat som Atletico gjorde idag så hade förmodligen Barcelona under 2009 haft problem och spelet hade varit mindre underhållande. Dagens Atletico är grymt bra defensivt och bör vara en förebild för nästan alla lag när det gäller att arbeta som ett lag. Förövrigt, klockren avslutning på ditt tidigare inlägg!
Atlético Conserva el Calderón!
2014-04-01 23:20
ORGUfuckingLLOSOS
Atlético Booken
2014-04-01 23:14
Fyfan vad stolt man e över Courtois
Atlético forzaaAtleticoo
2014-04-01 23:11
A Lopez: ska bli riktigt kul o följa atletico i fortsättning. Får lita på det du säger att de e bättre o backa hem efter 20 då du kan det här laget ut o in jämfört med mig. Som sagt jag har mycket o lära mig fortfarande om eran klubb o det ser jag verkligen fram emot. Men just nu är det sova time så hälsar alla här inne en riktigt trevlig kväll o god natt:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2014-04-01 23:10
Júnior. /

Du har säkert mer koll än vad jag har som Barcelonasupporter men min syn på saken har ändå varit att Peps Barcelona tog fler löpningar framåt samtidigt som spelet var aningen mer direkt och MYCKET mer rörligt. Den formen av Tikitaka (som även var en del av Spaniens version första gången de vann EM) var väldigt underhållande.

För övrigt förtjänar ni väldigt mycket cred också, 4 matcher och oslagna mot Atlético denna säsong är ett stort styrkebesked. Grattis! Må det bli en lika spännande match i Madrid.
Atlético per.lesra
2014-04-01 23:06
Sjukt nöjd med 1-1 idag! Fortfarande alldeles svettig och ont i magen av spänningen. Riktigt tragiskt om Costa blir borta ett tag nu... Hur länge är García avstängd?
Barcelona Júnior.
2014-04-01 23:04
Antonio López Anledningen till att Peps tiki-taka var mer attraktiv för den objektiva supportern är pga att motståndet då såg annorlunda ut. Idag har man hittat en formel för att neutralisera denna typ av fotboll, vilket i stort sätt alla lag använder sig utav så fort de ställs emot Barcelona. När det inte finns några ytor så kan man inget annat göra än att släppa bollen, antingen till höger eller till vänster. Jag förstår dock att vissa kan tycka att det är tråkigt att kolla på men hur ofta ställer motståndet upp med attraktiv fotboll? Det krävs två personer för att dansa tango. Edit: Klankar inte ner på er spelstil om det nu framstod som det. Det var mer en förklaring till vårt "tråkiga spel" som många gärna kallar det. ------------------------ Överlag, en otroligt fin insats från er sida. Inget man direkt är förvånad över. Att inte lyckas förlora mot Barcelona i fyra raka matcher är något som väldigt få lag lyckas med och det säger en hel del om Atletico. Ser fram emot returmötet!
Atlético Antonio López
2014-04-01 23:03
forzaAtletico/
Tycker det är fantastiskt att du hittat till det här laget. För att svara på din tidigare fråga :
"För helvete vilket lag backar hem när de e 20 min kvar speciellt mot barca. Vi får skylla oss själva. Dessutom kommer 2an oxå komma"

Atlético backar hem, just det här laget. Varför? Det är så de spelar och deras största styrka, att hålla tätt bakåt och med hjälp av snabba omställningar kontra. Vid liknande matcher är det detta typ av spel du kommer se från laget så att skylla sig själva är nog fel formulerat. Skylla sig själva skulle jag använda om Atlético som gästar Camp Nou valde att gå upp och spela offensivt och utmana Barcelona på den fronten istället och se 3, kanske 4 baklängesmål falla in bakom Courtois. Min personliga åsikt är att laget spelade precis så som de borde både taktiskt och prestationsmässigt. Jag är en väldigt stolt Atléticosupporter ikväll.
Real Madrid RMCF.Ronaldo#9. CR7 The Commander On The Field!
2014-04-01 23:01
el niño para siempre!

Ni behöver inte bry er om att folk snackar om er buss när ni möter ett lag som nu tillsammans med bayern spelar tråkig sidleds fotboll, ända alternativet man har är just att parkera bussen, ni ska va stolta över ert lag. Och ja jag är madridista.
Atlético forzaaAtleticoo
2014-04-01 23:01
Om jag får tillägga med. Hellre stolt över en parkerad buss än spelare som leker stålmannen o flyger o vänder i alla hörn för ingenting..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético eduardo c
2014-04-01 23:00
Bra kämpat, blev så galet överraskad när diegos dunderskott swichade förbi pinto.

Tror ni Diego Costa hinner återställa sig till nästa vecka? Raul garcia kan lira i alla fall, det är positivt.
Atlético forzaaAtleticoo
2014-04-01 23:00
Jag tackar:))
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético A.K.
2014-04-01 22:59
@IlTriplete:


Jag kan tycka att det är slöseri med pengar att lägga ut x antal hundra miljoner på en spelare som petar in ett mål här och där men mest ägnar sig åt svandyk. Men det är bara min åsikt.
Atlético el niño para siempre!
2014-04-01 22:59
Välkommen. Lyssna inte på de som snackar. De var nya en gång med. Skippa det snacket
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético el niño para siempre!
2014-04-01 22:57
Vill ju bara säga till de som kommer in hit och tänker skriva något om våran buss(?!?). Diego Costa och Raul Garcia var inte med. Våra absolut tyngsta spelare där uppe. Vi spelar efter de resurser vi har.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético forzaaAtleticoo
2014-04-01 22:57
Gaboro: mitt konto är inte fejk. Jag är inte lika stor atletico fan som er tyvärr men jag gillar atletico. Just df öppnade jag konto här på forumet för o lära mig mer om atletico o deras historia.. Dessutom är det laget för mig i la liga:)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético forzaaAtleticoo
2014-04-01 22:55
A Lopez: jag slutade kolla på barca. Innan kunde jag kolla enbart för deras spel men de e som du säger. Sömnpiller till max är det bara nu. O han e stolt:)
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid 111+ years
2014-04-01 22:51
En mycket imponerande insats av er. Disciplin och styrka är ju bara förnamnet.

Juanfran och Miranda gör det dåligt vid Neymars mål.

Iniesta borde fått sitt andra gula kort efter hans sanslösa filmning. Annars var det mycket som inte gick ert håll. Men 50/50-situationer är ju nästan alltid 80/20 till Barcas favör.
Atlético Antonio López
2014-04-01 22:49
forzaatletico/
Kan bara instämma, den Tikitakaversionen som existerar i Barcelona är det största sömnpillret till fotboll. Saknar verkligen Pep där som erbjöd en attraktiv version av den. Detta är så uttjatat att jag som Barcasupporter hade gett upp för länge sen, tristare fotboll får man leta efter.
Atlético el niño para siempre!
2014-04-01 22:49
Haha ni vet ju inget om Atléticos spel... Så uppenbart att ni inte ser något annat än Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid A | P
2014-04-01 22:47
Bussen? Jaha så allt som inte ni gör är fel? Mot Real Madrid lekte ni inte precis fotboll på er hemma plan. Ni kontrade in bägge målen i 2-1 matchen? Då var det smart av Tata.

Ni, Altetico förtjänar både ligan och gå vidare från CL. I ligan är ni det enda laget som hela säsongen vart där uppe medans både vi och Barca har sladdat ibland.

Synd Wena att alla inte är som Osasuna och förlorar matchen innan dom kommer till Camp Mou.
Atlético el niño para siempre!
2014-04-01 22:47
Wena Hur fan kan du säga något sånt? Ingen tar dig på allvar här. Jag är så förbannat stolt över Atléti. Över kämpaviljan, över att vi kan eran taktik utan och innan, över Courtois, över Gabi, över mig själv för jag håller på ett lag som Atléti. När du kommer hit och säger något sånt vet jag att du aldrig kommer känna samma stolthet som jag känner för mitt Atlético.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2014-04-01 22:46
Wena/
Jag är bortom stolt över spelarnas prestation ikväll, så som de svettades blod för matchen och lyckades hålla tätt på Camp Nou och fick med sig 1-1 är helt fantastiskt. Kunde inte förvänta mig något mer från dem och stolt är det minsta jag kan säga att jag är när det gäller våra spelare.
Annons: