/spanien/atletico/forum/410.aspx/spanien/atletico/forum/410.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-04-13 19:33
Där ska vi ha straff.
GÖSEN
2014-04-13 19:33
Gnäller och gnäller. Det är en stor skillnad på att påstå att man inte ska lägga sig i sådana affärer (även ifall det står att sådana klasuler inte är något de tar hänsyn till åt något håll) för att sedan hota med en lämplig bestraffning. Jag gillar det inte alls. Och Chelseafans är inte en person och en åsikt. Det skiljer sig mellan supportrar och supportrar. Precis som att inte alla Atleticosupportrar vill att ni ska sälja Costa för en viss summa, för att någon skriver det.

Personligen tycker jag Courtois ska spela, men jag tycker det beslutet ska komma från rätt plats. Det är upp till Chelsea, Atletico och den inblandade spelaren.

paniagua// Du är fel ute med en sak. Det står ingenstans i något kontrakt att Courtois inte får spela mot Chelsea. Däremot sägs det finnas en summa pengar som Atletico ska betala om de väljer att göra det. En summa pengar Chelsea inte bör kräva över huvud taget kan jag tycka. Det finns tillräckligt med ögon på Chelseas lånesystem som det är...
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-04-13 19:10
Fantastiskt att se Costa resa sig upp och ursinnigt kämpa vidare efter att ha gått i backen efter en tackling. Precis det vi vill se. För några månader sedan hade han legat kvar och vädjat till domaren.
Atlético CosaFai?
2014-04-13 19:08
Om någon har problem att hitta en bra stream så finns det en hyfsad flash med svensk kommentator.
Atlético Antonio López
2014-04-13 19:01
Haha Mono Burgos rockar google glass, den mannen är underbar.
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-04-13 19:01
HAHAHA!

Muno Burgos i GOOGLE-BRILLOR på bänken!
Kung Guardiola
2014-04-13 18:32
Atleticos Madrids startelva mot Getafe
Atlético Conserva el Calderón!
2014-04-13 17:08
Ja det hade varit något.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-04-13 16:18
Conserva el Calderón: för att vara lite mer tydlig så kolla länktips.

Efter CdR-finalen förra året.
Atlético olleulv
2014-04-13 15:14
Konstig inställning hos flera Chelseasupportrar.... Man vill alltså att det lag ska bli tvungna att lira sin andremålvakt? Kommer inte ihåg vem som skrev det.. Men visst vill man att Messi lirar när Atlético spöar Barca?
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 15:12
@Conserva el Calderón!:


Om Atlético blir mästare innan matchen mot Barcelona så kan Barcelona få göra en standing tribute. Dvs att Barcelonaspelarna ställer sig i rad på varsin sida och bildar en gångväg i mitten vid spelartunneln och kortlinjen på planen. När de nyblivna mästarna kommer ut ur tunneln inför matchen så går de mellan Barcelonaspelarna och blir applåderade av både Barcelonaspelarna och publiken. Ibland kan detta vara känsligt och jobbigt om det är en hatrival man måste applådera.
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 15:06
Liverpool är galet bra på Anfield. City har inte en suck att komma med.
Atlético Conserva el Calderón!
2014-04-13 14:54
Känner mig lite efter men vad är Pasillo?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Garra
2014-04-13 14:47
@Alexander Ivanovski(red):


Haha fyfan, detta är det hårdaste slaget mot "partido a partido" mantran...
Atlético zoran
2014-04-13 14:05
Funderar på att redigera Alex kommentar nedanför..vi har ju för fan inte ens slagit Getafe. Fokus på Getafe!!!!!

Hehe, ah..
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 14:02
Sevilla flåsar Athletic i ryggen. Nu blir det tunga måsteveckor för Baskerna. Sevillas form kommer att bära dem till många av de poäng som är kvar att slåss om.
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 14:00
@Alexander Ivanovski(red):


En Pasillo på Camp Nou. Det vore absurt för en klubb som Atlético. Att få se det under sin livstid skulle vara ett moment in time for Rojiblancos. Sånt kan man ju berätta även när man får barnbarn. Fina grejer. Partido a Partido.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-04-13 13:48
Jag vet att det är 'Partido a Partido' Men om vi vinner resterande matcher så kommer Barcelona att få göra en Pasillo för oss på Camp Nou i sista omgången.

Det hade varit något.
Atlético paniagua
2014-04-13 12:22
Jag har med intresse följt debatten om Courtois vara eller inte vara i en CL-semifinal, här på forumet, med spänning. Som jag ser det finns det tre aspekter, eller vinklar, ur vilken man kan se problematiken. 1. Den kontraktsmässiga 2. Den regelmässiga 3. Den moraliska Om man börjar med nummer 1 så är det så att Chelsea skrivit in en klausul i kontraktet som hindrar Courtois från att spela mot den klubb som äger honom. Detta är en standardklausul i PL, om jag förstått det rätt. Atletico har skrivit på kontraktet och således kan man se det som att man accepterat och kontraktsmässigt bör följa den överenskommelsen. Nummer 2 säger dock att en sådan klausul är ogiltig i europeiska tävlingar eftersom ingen klubb ska kunna diktera för en annan, vilka spelare de får använda. Eftersom både FIFAs och UEFAs regler, som inte är nya, således ogiltigförklarar denna klausul, så har Atletico ingen skyldighet att följa överenskommelsen. Givetvis måste man följa de regler som gäller i UEFA när man spelar i dess tävlingar. Detta verkar dessutom inte vara något problem för Chelseas ledning eftersom man fullt och helt godtagit detta. Det är bara supportrarna (och givetvis gnällspiken Mourinho) som protesterar. Då kommer vi då över på den moraliska aspekten. Skall Atletico ändå, trots att man juridiskt inte är skyldig att göra det, ställa över Courtois? Låt oss ställa frågan på ett annat sätt: Om du lånar ut pengar till en kompis, har du då rätt att diktera vad kompisen får och inte får använda pengarna till, så länge han lämnar tillbaka skulden? Chelseas fans hävdar att Courtois tillhör Chelsea och därför bör Chelsea få bestämma (och de har ju gett klartecken till spel), men vad Chelses fans glömmer är att Atletico, under 3 års tid, betalat Courtois lön, tränat och utbildat honom "åt" Chelsea. Bör inte den klubb som betalar lönen få bestämma över den anställde? Detta är en win-win överenskommelse som klubbarna gjort; Atletico behöver inte köpa en spelare, under tiden behöver Chelsea inte betala lön, träning och utbildning till en bänkspelare medan man kramar ut det sista ur Cech. Jag tycker det hela är självklart rent moraliskt: Om Atletico betalar lönen skall de också få använda honom som de vill. Punkt!
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 11:36
@Karl Pilkington (red):


Håller med 100%. Skulle även sälja Costa för lite mindre än så om det behövs. Atlético har en bra track record av att förädla anfallare till målmaskiner. Tror Correa kan bli en sån med tiden efter lite hård taktiskt träning och en piska. Om nu Chelsea så gärna vill betala 60 milj € så skulle gärna kunna se Demba Ba + 55 milj € eller Lukaku + 50 milj € ingå i en deal. Jag skippar nog Torres, känns inte som ett steg frammåt och vi tar upp en rejäl lönepost också. Har alltid gillat anfallspar med kombinationen en snabb liten teknisk jävel och en boxspelare med avslut på ett tillslag. Demba Ba + Correa skulle vara kul at se.
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-04-13 11:04
Läste senast idag att Chelsea är intresserade av att betala 60 miljoner Euro för Costa. Jag tycker det är värt att släppa honom för de pengarna. Vi får inte bli förblindade av att säkerställa kortsiktig framgång och vi får inte glömma bort att vi trots framgångarna alltjämt är en klubb med stora ekonomiska bekymmer. För de pengarna kan vi handla flera andra bra spelare som Cholo kan göra till nya stjärnor.
Atlético Fernando84
2014-04-13 10:52
se till vinn mot Getafe så vi håller avstånd till de jagande lagen.
Atlético Conserva el Calderón!
2014-04-13 10:16
Jag förstår inte vad ni gnäller om när er ledning har gått ut och sagt att det inte är några problem med att han spelar öht? Är det något som ni vet som ingen annan jurist i fotbollsvärlden vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 09:57
@GÖSEN:


Återigen. Texten är glasklar på korrekt engelska. Finns inte ens plats för tolkningar om man kan engelska. Isåfall borde de på Chelseaforum gå tillbaka till skolan och lära sig läsa om de har stora svårigheter.
Atlético Kjelleman
2014-04-13 08:59
Atletico har goda chanser att vinna ligan och spela final i Champions League ,alltså Atletico är ett av dom bästa lagen i Europa. Ändå läser man överallt att Costa kommer att lämna efter säsongen, varför jobbar man inte med att behålla honom?
För att vara ett topplag i Europa behövs det minst 3 - 4 målfarliga forwards i truppen nu har vi Costa och Villa + att Angel Correa kommer och Torres vill komma tillbaka om det inte blir en fortsättning i Chelsea.
På mittfältet lämnar väl Rodrigues men där finns ju Saul och Guilavogui att tillbaka , grädden på moset skulle vara om man kunde värva Rakitic
GÖSEN
2014-04-13 03:01
ADCS (red)// Vi pratar artiklar på Chelseas största fansidor. Inte något inlägg från en 14-åring eller från en huligan som inte kan läsa engelska. Och återigen nej det är inte glasklart eftersom det tolkas på olika sätt. Det finns ingen fakta.
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 01:50
Godnatt forumet!
Atlético ADCS (red)
2014-04-13 01:49
@GÖSEN:


Tycker inte det är svårtolkat överhuvudtaget. Det står klart och tydligt utan luddigheter någonstans om man kan engelska. Helt klockrent. Jag har t.o.m översatt det till dig. Sen vad för lässvårigheter de har på de engelska Chelseaforumen är en gåta för mig. Kanske är det för svår text för huliganerna, vad vet jag.

Jag skrev att jag tror att du missuppfattat för att det är så jag öppnar en diskussion eller försöker förklara någonting för nån.
GÖSEN
2014-04-13 01:02
ADCS (red)// Varför skriver du att du tror att jag har missuppfattat om det några moment senare är fakta? Och nej det står inte klart och tydligt. Det är luddigt och svårtolkat, även för de som har engelska som modersmål. Just hur man ska tolka det har det varit en ganska stor diskussion kring på engelska Chelseaforum.
Atlético ADCS (red)
2014-04-12 23:40
@GÖSEN:


Det står även att FIFA ser ett lån som en övergång och att reglerna för den spelaren lyder under samma regler som om det skulle vara en transfer. Därför finns inga regler för utlånade spelare, för att de räknas som övergångar och tillhör den lånande klubben på samma sätt som en egen spelare. De registreras på samma sätt och är fria att möta vilket lag som helst.

Fakta svart på vitt. Förstår inte vad som är problemet är. Courtois grejen är helt rätt av UEFA och det står också tydligt på engelska.
Annons: