/spanien/atletico/forum/388.aspx/spanien/atletico/forum/388.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Polkagrisen
2014-05-01 23:53
Just det. Och med nationalist menade jag inte verkligen nationalist utan mer på ett lagom nedlåtande sätt påpeka att BuzzCola hängde upp sig på nåt som verkar fullständigt meningslöst att babbla om...typ nationalism.
Atlético Polkagrisen
2014-05-01 23:51
@paniagua:

Fel! Det är inte vad BuzzCola gör. Det är ju han som står för det politiska inte Barca-fansen som kommer hit och gratulerar. Och han gör det med rätt hårda ord. Möjligt att han av nån outgrundlig anledning vill mena att Barca-fans som gratulerar inte är riktiga Barca-fans. Men eftersom han dessutom tycks ogilla Barcelona-Barca-fansens politisering och så vidare, blir det ju rent jättedumt att håna Barca-fansen som kommer hit med fredspipa. Instämmer i att alla Atleti-fans är Atleti-fans, precis som alla Barca-fans är Barca-fans, men till skillnad från BuzzCola (?) tycker jag att man är det oavsett hur engagerad och insatt i historia man är.
BuzzCola
2014-05-01 23:48
Äsch, lugna ner er Barcafans. :) Jag har inte någonstans betett mig illa att ni ska behöva bli sura. Skulle vilja hänvisa till Karl Pilkingtons inlägg precis under nåt inlägg eller två, han verkar förstå vad jag menade. Om jag rört upp känslor om nationalism och om man är svensk eller alban eller spanjor så ber jag om ursäkt. Men det är fortfarande dumdristigt att inte förstå själva grejen, och det står jag för! Jag brukar inte hålla mig till forum, och det blir nog inte göra det heller. När man vill snacka Atlético och med andra Atléticobröder så är det barcafolk som börjar skälla på en. Kul liksom! Hursomhelst, vi är i final! Och det är ingen annan! (förutom Real då) :D Tack för mig i detta forum, hej då.
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-01 23:47
stackars Salvio ett felaktigt Gult gör att han missar finalen i EL

4 lag i final....Alla från Iberiska halvön....men visst PL är bäst eller ?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-01 19:36
paniagua

Jag besökte er forum för att gratulera er för vinsten sen fick jag läsa vad den Buzz skrev. Jag ville bara rätta honom. That's all.

Om du vill förbjuda att man kommer in och gratulerar är en annan diskussion.

Lycka till i finalen.
Ska inte störa dig eller andra som tycker att jag gör det.

Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-01 18:54
lite så här i efterhand , kom hem 0530 i natt och varit på 1maj hela dagen, Vi är fan i finaaaaal kan knappt fatta att det är sant så jävla sjukt så jävla galet så jävla underbart !!!!!!

fick sällskap av en atleti supporter på sir tobys igår....det var kul :) du kanse finns med här inne ?
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-01 18:36
Tror bara BuzzCola ville uppmärksamma det fullkomligt orimliga i att svenska Barcelonasupportrar går ovetandes om den katalanska kampen från autonom till självständig stat där Spanien, det spanska folket och den spanska staten, är fienden Och jag kan bara hålla med. Och inte gör det en till spansk nationalist. Det handlar om huruvida supportrar på avstånd vet vad de säger sig supporta. I många fall, när det handlar om barca-fans, är svaret nej.

Barcelona är inte intresserade av spansk fotbolls välmående, de är intresserade av Barcalona och Katalansk fotbolls välmående. Spanien är fienden.

Atlético paniagua
2014-05-01 17:33
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Väldigt onödigt inlägg av dig. Om du ska påpeka för andra vilket forum detta är, kan jag påpeka för dig vilket forum detta är; ett Atleticoforum. vad gör DU här?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-01 17:08
BuzzCola

Vilken lite nöt du är.

Här kommer folk och gratulerar för laget du hejar på vann.

Stället betyder du dig som en liten fjant.
Spanien, de spottar på vår flagga blaa blaa bla..
Kompis, du bor i Sverige och är i ett svenskt forum. tagga ner och kom ner från din höga hästar.

Säg bara tack till grabbarna som gratulerar dig. Wha the fuck!!!

Om du tycker illa så mycket om katalaner så kan du spotta på de i Spanien när ni möter de sista matchen i La liga. Gå fram till de i publiken och säg de orden om att du är nationalist och blaa, blaa, blaa.

För en stund trodde du att du var Djingis khan och att du har erövrat världen när ni krossade Chelsea igår ikväll.
Grattis till matchen men lugna dig. Jag kan lova dig, ingen av spelarna i Atli skulle kolla på dig två gånger om de såg dig på stan..
Atlético paniagua
2014-05-01 17:05
@Polkagrisen:

Här gör vi inte skillnad på Atleticosupporter och Atleticosupporter, detta är i första hand ett atleticoforum inte ett svenskt forum. Att man motsäger sig den poiltisering som Barca och deras supportrar har gjort av fotboll innebär inte att man är spansk nationalist. Inte är man heller spansk nationalist för att man är spansk sympatisör. Håll isär begreppen!
Atlético ADCS (red)
2014-05-01 16:20
Nu när man har vaknat och nyktrat till ett tag.

HHHHHJJJJJJJKKLLLLLLAAAAHHHSSSLLLLLLLLJAAAAAAAAAAAAA!!!!

Anyways. Var på en sportbar igår och såg matchen. Fullsmackat med Chelseasupportar. Jag och min bror satt i ett hörn med Atléticotröjor och en supporterneutral vän. Fick höra mycket hån om Artlético efter Torres mål. Chelseafansen var välförfriskade. Efter mål av Adrían och Costa, samt diverse högt småfiranden vid vårt bord som "Sitt down Mourinho" etc retade gallfeber på Chelseafansen, så kom Ardas mål.. Då hade jag hunnit dricka en del och firade målet genom att moonwalka 10 meter mellan 8 Chelseabord och avslutade med Aupa! Drog genom stan och sjöng ole ole ole, Cholo Simeone ända till nattklubben, i kön och entrén. Sen så vaknade jag dagen efter lycklig.
GÖSEN
2014-05-01 15:37
Er säsong är fantastisk och förhoppningsvis gör ni en värdig avslutning på den fantastiska säsong ni haft. Ett ligaguld med den konkurrensen som finns i Spanien över 38 omgångar och en CL-titel skulle nog ta er till en av de mest imponerande laginsatserna i fotbollshistorien, och inte den mest imponerande. Nu är ni ju inte där än, men oavsett vad som händer de närmsta veckorna är ni en förebild för alla lag och klubbar som valt att se sina begränsningar istället för sina möjligheter.

Grattis till avancemanget och lycka till i finalen!

// Chelseasupporter
BuzzCola
2014-05-01 15:31
Men svensk eller alban, det kvittar. Om man sympatiserar med Barcelona (av någon konstig anledning) utan att ens ha koll på staden, kulturen och laget så finner jag, som är född i madrid och reser ner med snus till farsan flera gånger om året :D, så finner man det udda att Barcelona-"fans" kommer in och gratulerar. Det händer bara i Sverige. I Spanien busvisslar dem och spottar mot spanska flaggan så fort man möter dem i en match. Det var det jag menade, inget annat. Dessutom har jag väl all rätt att vara på ett svenskt supporterforum eller? Har bott i Sverige i 22 år.
100% Anti-Madridista
2014-05-01 15:24
Nu vet jag att detta är väldigt tjatigt men ni gör en jävligt imponerande säsong :)

Kanske en dum fråga men hur stor roll har en viss Profe Ortega varit för er?

Väl mött!
Atlético RK!
2014-05-01 14:36
Ja, jag har hållit på Atletico sedan sommaren 2006 ungefär, med varierande intresse ska sägas till skillnad från vissa mer inbitna här. Jag kunde aldrig tro att jag skulle få se laget i en CL-final, speciellt på såhär kort tid. Det kändes alltid som något närapå ouppnåeligt som kanske skulle kunna ske 15-20 år fram i tiden med hårt arbete. Men nu är man där och klubben har en historisk chans, helt otroligt.
Atlético Kakan_Atletico
2014-05-01 13:53
Först nu när man nyktrat till som man inser vad som hänt. Helt otroligt, att mitt Atletico som nästan alltid har varit ett förlorande lag (under mina 7 år som supporter) med enorma skuldberg, sparkade tränare, sålda storstjärnor, är nu i CL final efter att ha slagit ut Milan, Barcelona och Chelsea med Mourinho.. Ryser och det kommer jag göra fram tills på söndag!

Barcelona One_LionelMessi
2014-05-01 12:01
BuzzCola , är Alban.. jag bryr mej inte om ditt patriotiska spanien blablabla.. det här är fotboll.. ingen javla spanien vs catalonia! och om du är spansk nationalist fan gör du på en svensk forum överhuvudtaget och försöker skapa massa trubbel om politik!! tagga!
Barcelona One_LionelMessi
2014-05-01 12:01
BuzzCola , är Alban.. jag bryr mej inte om ditt patriotiska spanien blablabla.. det här är fotboll.. ingen javla spanien vs catalonia! och om du är spansk nationalist fan gör du på en svensk forum överhuvudtaget och försöker skapa massa trubbel om politik?!! tagga!
resurrección
2014-05-01 11:33
Mäktigt genomförd match igår !

Är Liverpool supporter men har ALLTID gillat Atleticos tröjor och har alltid tyckt lite synd om dom efter allt helvete dom gått igenom. Atletico har helt klart mycket sympatier hos mig och jag hoppas VERKLIGEN ni tar ligan o CL !!!

Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-05-01 10:14
@elpolaco: Nej

Real firar på Plaza de Cibeles medan Atlético firar på Plaza de Cánovas del Castillo vid Fontänen Neptuno.
Atlético Cholismo
2014-05-01 10:08
Fyfan vilken jävla galen första upplevelse och se sitt första Atletico match! Jag var och är fortfarande i extas. Vilken jävla match Atletico, Simeone och co gör alltså. Fansen ska vi inte heller glömma bort. Att man med ynka 2-3tusen kan sjunga ut en hel arena, det är magiskt och bara Atletico som kan lyckas med. Vet inte om ni hörde det hemma i sofforna men väl på plats var det stort jävla övertag även bland fansen till vår fördel. Jämfört med Chelseas 40 tusen. De enda gångerna Chelsea "fansen" skrek var när Atletico fansen stöttade laget i första hand. Man ville så att säga visa att det trots allt var på Stamford Bridge. Men fick aldrig en sådan känsla alls. Det var bara i början av matchen som man kunde höra.. "Chelsea chelseas chelsea..." Eller "We've done it before we've done it before, champions of Europe" Det var absolut inget mer än detta. Eller jo... När man "hyllade" Jose Mourinho runt 60:e minuten. Hoppas det hördes ända bort till Sverige och där hemma, varje gång de skrek Jose Mourinho, kontrade vi med hijo de puta. Blicken och tystnaden som sedan uppstod bland hemmafansen kommer jag för alltid minnas. :) Helt klart en utav gårdagens höjdpunkter. Att sedan kröna detta väl på plats. Nej fyfan! Jag har slut på ord, vilken galen upplevelse. Måste även hylla KOKE extra mycket. Det man ser på tv och live, det är absolut inte samma sak och ur ett helt annat perspektiv. Vet inte om ni såg det, men ett tag hade jag bara ögon på honom och vilken jävla krigare alltså. Maken till bättre lungor har jag ej sett alltså. Han var alltid på språng, slet för varje boll och måste enligt mig berömmas extra mycket för sin insats. Vilken jävla diamant vi har tillgång till! Helt klart en framtida capitano. Detsamma ska sägas om hela lagets. Allt ifrån ledarna till spelarnas. Jag tycker synd om er som ej fick uppleva detta på plats. Atleti, te quiero! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholismo
2014-05-01 10:08
Fyfan vilken jävla galen första upplevelse och se sitt första Atletico match! Jag var och är fortfarande i extas. Vilken jävla match Atletico, Simeone och co gör alltså. Fansen ska vi inte heller glömma bort. Att man med ynka 2-3tusen kan sjunga ut en hel arena, det är magiskt och bara Atletico som kan lyckas med. Vet inte om ni hörde det hemma i sofforna men väl på plats var det stort jävla övertag även bland fansen till vår fördel. Jämfört med Chelseas 40 tusen. De enda gångerna Chelsea "fansen" skrek var när Atletico fansen stöttade laget i första hand. Man ville så att säga visa att det trots allt var på Stamford Bridge. Men fick aldrig en sådan känsla alls. Det var bara i början av matchen som man kunde höra.. "Chelsea chelseas chelsea..." Eller "We've done it before we've done it before, champions of Europe" Det var absolut inget mer än detta. Eller jo... När man "hyllade" Jose Mourinho runt 60:e minuten. Hoppas det hördes ända bort till Sverige och där hemma, varje gång de skrek Jose Mourinho, kontrade vi med hijo de puta. Blicken och tystnaden som sedan uppstod bland hemmafansen kommer jag för alltid minnas. :) Helt klart en utav gårdagens höjdpunkter. Att sedan kröna detta väl på plats. Nej fyfan! Jag har slut på ord, vilken galen upplevelse. Måste även hylla KOKE extra mycket. Det man ser på tv och live, det är absolut inte samma sak och ur ett helt annat perspektiv. Vet inte om ni såg det, men ett tag hade jag bara ögon på honom och vilken jävla krigare alltså. Maken till bättre lungor har jag ej sett alltså. Han var alltid på språng, slet för varje boll och måste enligt mig berömmas extra mycket för sin insats. Vilken jävla diamant vi har tillgång till! Helt klart en framtida capitano. Detsamma ska sägas om hela lagets. Allt ifrån ledarna till spelarnas. Jag tycker synd om er som ej fick uppleva detta på plats. Atleti, te quiero! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid el polaco
2014-05-01 10:05
firar ni i samma fontän som Real?
Real Madrid el polaco
2014-05-01 10:02
Jag undrar om Atletico brukar fira sina segrar i samma fontän som Real?
Barcelona koeman92
2014-05-01 09:48
Fyfan vad skönt att ni vann! Grattis till er, håller tummarna för en CL guld för eran del :)
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-05-01 09:43
stockholmaren: Vet ej pris men man de som kommer få biljetter är de säsongskortsinnehavare som haft det längst. Närmare bestämt är det nästan omöjligt att få om man inte köper på t.ex Viagogo osv
Atlético Atleeeti
2014-05-01 09:36
Vilken underbar dag, detta läge kommer de flesta av oss aldrig uppleva igen....det hör liksom inte riktigt ihop med Atletico att vara såhär sjukt stabila och pålitliga. Vi räknar aldrig med framgång och jag hörde från Madrid hur de inbitna fansen inte vill riktigt ta till sig att vi faktiskt har en riktigt bra chans att ta hem la liga..partido a partido gäller för alla. Det ska ju inte vara så här njutbart att var atleticofan helt enkelt...
Atlético stockholmaren
2014-05-01 09:08
Så jävla skönt! Nån som vet vad biljetterna kommer ligga på och hur man kommer över dem?
Real Madrid yannick
2014-05-01 09:03
Grattis till en otroligt fin matchserie! Väldigt glad att ni gick till final som ni är så värda. Kan tyvärr inte heja på er i finalen men önskar en fantastisk match.
Atlético Polkagrisen
2014-05-01 08:35
@BuzzCola:

Frågan är vad en spansk nationalist gör på ett svenskt supporterforum...
Annons: