/spanien/atletico/forum/352.aspx/spanien/atletico/forum/352.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Madridista since 2004
2014-05-25 21:11
@Garra:

Att storma in på planen under en pågående match och hota spelare är inte vad jag skulle kalla för "passion och hjärta", hot är ALDRIG okej och än mindre på en fotbollsplan. Hur du kan försvara hans agerande säger en hel del om din bristande självdistans som Atletico-fan. Gud vilken strålande förebild argentinaren är *ironi*....
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 21:09
Tur att det ej var Pepe i Cholos skor. Da hade lille Varane inte haft skallen kvar ;O
Madridista since 2004
2014-05-25 21:06
@Capitan \(^.^)/:

Aha, så han visar att ett sådant beteende knappast är acceptabelt genom att attackera Varane som ett djur? Som att vilja döda någon för att ha pekat finger åt en.

Patetiskt.
Överdrivet.
Omoget.

Tre ord som stämmer in Simeone igår med ALL RÄTT.
Valencia Bat
2014-05-25 21:01
Inte för att ni lär bry er en dag som denna, men Valencia B möter Atletico B i final i nedflyttningsfinal där det vinnande laget blir kvar i division 3.
Barcelona KristoferDelija
2014-05-25 20:22
Ber om ursäkt att det inte handlar om Aletico men jag måste gratulera Zoran som även är Röda Stjärnan supporter till vår första titeln på 7 år! Sjukt vad vi har väntat.
Aupa Atletico och Röda Stjärnan!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 20:05
@Karl Pilkington (red):

det är en förbannelse att som bra fotbollspelare bli född i just Brasilien, å andra sidan så är det just det som gör dom så bra
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 20:02
jag kan väl säga att jag kommer sakna Ibra, men kommer inte sakna Sverige (hoppas jag inte får stryk här nu haha) tycker inte Sverige är bra nog att vara med i VM
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 19:37
Sportuga: Eftersom jag haller pa Sverige sa är det saklart trist att ej se de i ett VM :/

Gällande de bästa: Hoppas man tar bort minst en plats fran CONCACAF och ger till Europa. Klart som fan ett VM inte skall behöva "välja" mellan CR och Ibra ;)
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 19:11
Ett VM utan Filipe och Miranda svider mer än ett VM utan Sverige för min del....
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:46
rawkus / bra inlägg där, men att se VM utan Sverige, vad är problemet med det ? Dom bästa lagen är ju med och vi får se världens bästa , hoppas bara Falcao blir klar i tid :)
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 18:43
Maste nog vara första gangen i mitt liv jag vaknar upp stolt och med ett leende pa läpparna, trots en finaltorsk.

Sa jävla mäktigt att vi i 93 minuter fick knipa igen käften pa precis alla som tvivlat pa vad enkelt och hart arbete i en sammansvetsad grupp kan astadkomma.

Hade jag velat haft dubbeln? Självklart och alltid, utan tvekan. Däremot är det ligatriumfen som satt sina spar i kroppen. Att i 38 omgangar vifta bort tva ekonomiskt dopade klubbar som Barca och Real, med vara förutsättningar, är helt otroligt.

Dubbeln var lite för bra för att vara sant. CH L kommer, när tiden och ödet är redo.

Nu gäller det att vandra vidare pa den vägen vi valt. Hart arbete, 24/7, aret om.

Vi har visat världen och fotbollen i stort att pengar inte är allt, nagot som iofs Real mfl även gjort pa egen hand med tanke pa summorna man lagt ut, kontra 12 langa ar utan CH L.

Nu far man ej tappa fokus. Jobbet skall genomföras in i minsta detalj, oavsett om det är avgörande ligamatch pa Camp Nou/Bernabeu, eller en regnig bortamatch pa nagon obskyr förortsarena inför 7000 pers i CdR.

Hatten av till Real som fick den 10e bucklan de tranat efter sa länge, betalat sa mycket för, varit sa nära att ta tidigare.

Att ha det som minimikrav varje säsong sätter sina spar och det är utom varan verklighet att leva med den girigheten det skapar, vilket resulterar i $$$ före allt vad klubbkännsla heter och innebär.

Om det varit omvända roller sa hade jag saklart ej tyckta sa, men a andra sidan sa hade jag heller aldrig kunnat falla för en klubb som Real.

Jag tackar dock klubben Real, för utan deras existens sa hade Madridrivaliteten inte varit piss värt. Kärlek av detta slaget maste ha en motpol, nagot Real saledes är för min del. Utan de sa hade min kärlek till Atletico ej varit lika stor som den är idag, sa tack och grattis än en gang till de vitklädda men alltid lika smutsiga fran fel sida av staden Madrid ;)

Nu skall man sega sig igenom ett VM utan Sverige och de profiler som tvingats ge aterbud pga skador, petningar osv.

Samtidigt skall man brottas med tankar som "Vad händer med varan trupp? Vilka lämnar? Vilka kan vi ha kvar?"

De som tror att fotboll enbart är en sport där 22 snubbar jagar en luftfylld läderkula, har inte en jävla aning om exakt hur mycket varje supporter, oavsett lag/liga/land, betalar i svett, tarar, pengar, nervositet, ilska osv. samt hur mycket det tär pa en, match efter match, ar efter ar.

AUPA ATLETI!!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:36
@Alexander Ivanovski(red):


Vad heter du mer än Eduardo ?
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:10
CosaFai / helt klart, den där Carvalho skulle passa in fint i vår tröja, en ny storspelare fostrad av mitt Sporting
Atlético CosaFai?
2014-05-25 17:49
Sportuga (Portugal-Red) /
Ja verkligen synd, tänkte på det under hela finalen, oerhört underskattad spelare.
Hade varit roligt att se honom ihop med Moutinho och Carvalho.
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 17:40
Och nu med tanke på VM fan vad synd att Tiago tackat nej till vidare spel i Portugal, detta måste ha varit hans bästa säsong någonsin....
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 17:38
Så sjukt stolt jag är över att tillhöra denna klubben...jag är så stolt över vad grabbarna presterat, trodde Aldrig jag skulle få uppleva en ny "storhetstid" med Atleti, för det har blivit svårare för varje år nu finns det klubbar med miljardärer som pumpar in pengar i klubbar som som inte har någon själ klubbar som får en att nästan vilja sluta titta på fotboll (eller nja det lär aldrig hända) minns när Monaco nyuppflyttade i Franska Ligan värvade både vår Falcao, men även Moutinho...då inser man att fotbollen blir mer "bara" pengar....så därför är det så underbart att VI finns och talar om för dessa Miljradärer ni må vinna titlar men ni kommer alltid förbli ett lag utan själ utan hjärta, vet inte vad som händer nu för vårt lag hoppas vi klarar av att hantera våra framgångar, jag vet i alla fall att jag kommer vara Atleti-fan tills den dagen jag dör oavsett var i ligan vi slutar

Aupa Atleti !!!
Atlético belgaren
2014-05-25 16:37
Grattis kawar! På tal om pengar, nu när vi gick så långt i CL måste det väl gett oss lite klirr i kassan? Minns att en artikel publicerades här, där man gick igenom siffrorna, minns dock inte hur mycket det handlade om.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 16:13
Well, well. Bara att gratulera. Är själv alldeles för nervsvag för att satsa den typen av summor, men alltid kittlande att se när andras storspel går in :)
Atlético Kawar Garmawi
2014-05-25 15:51
@Karl Pilkington Nej, antal kort i matchen. Hade över 5 gula (Pengarna tillbaka vid exakt 5) Blev en hel del, vilket jag förutspådde det skulle bli. Final i CL, Madrid Derby, klart inget lag ville förlora, så räknade med en hel del tacklingar och gula. Kanske lätt och vara efterklok nu men hade inte mer pengar. Hade annars satsat maxbeloppet på spelet som var sisådär 29k. Oddset; 1,825 x 29k = Ungefär 56k.
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 15:32
@Kawar Garmawi

Snyggt! Var det hörnspel...?
Atlético Kawar Garmawi
2014-05-25 14:54
Nederlaget från igår svider fortfarande! Atletico, detta fantastiska lag lyckades tyvärr inte hålla emot Reals forcering och precis när Ramos nickar in kvitteringen, känner jag hur all luft och energi går ur mig. Detta kommer inte gå tänkte jag, likaså kunde man se detta klart och tydligt från Atletico spelarna. Grattis till Real även om det svider och skriva detta. Vi är ändå trots förlusten de STÖRSTA vinnarna i Europa. Att man lyckas bärga hem ligan före Real & Barca, som har en budget på 4-5 ggr mer och bättre spelare/trupper är detta styrkebesked från Cholo o co. Man bevisar även att det går och vara framgångsrika och att man kan vinna titlar genom att ha PASSION, STORT HJÄRTA och STORA COJONES! Ska inte heller glömma Atleticofansen, enligt mig Europas bästa! Spelar ingen roll om laget ligger under med 7-8 - 0, fansen är alltid bakom de. Gåshuden som man fick när Real spelarna skulle lyfta bucklan, där det ända man hör är, "Atletttiiiiiiii Atletiiiiiiiii", Mäktigt minst sagt. Detta är något som varken Real supportarna eller några andra kommer få uppleva i sina klubbar. Kärleken till Atletico är obeskrivlig! En dag som denna är man oerhört STOLT över varenda spelare och tränare! Man har charmat en hel fotbollsvärld. Och detta är bara början på en fantastisk resa. Lite (eller rättare sagt STORT) plåster på såret är att man vann ungefär 15k igår. (Nettovinst ungefär 7k) Visst, pengar kan och kommer aldrig kunna ersätta ett sådan förlust men ett stort plåster på det sårade hjärtat. TE QUIERO ATLETI! 3
Atlético Nahro
2014-05-25 14:50
Läste jag något om en pena? Sign me up!
Atlético El_pepino i Ardas skägg
2014-05-25 14:34
Man är ju så sjukt stolt över det här laget. Sånt jävla hjärta. Det går aldrig att köpas för pengar.

Är lätt med om det startas en peña. Hjälper gärna till med något om det behövs.

I övrigt, finns fler av oss på twitter? Vad heter ni där?
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 14:16
Men vem bryr sig om Simeone gick över gränsen eller inte? Det är CL-final och han är en av de största vinnarskallarna på planeten. Atleti har precis förlorat matchen och en snorunge i motståndarlaget firar genom att kruta en boll på Cholo. Klart som fan det rinner över. Det är jag i ärlighetens namn väldigt glad över att det gjorde. En annan reaktion från Simeones sida hade varit mer oroväckande.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-05-25 14:15
Madridista since 2004

Det syns klart och tydligt att han gjorde det för att provocera. Jag menar, varför in i helvete ska han vara så respektlös och "passa" bollen till just Simeone av alla människor. Hur hårt det är spelar ingen roll, då Varane endast gjorde detta i ändamål för att provocera och häckla motståndartränaren. En tränare som innehar mer respekt än vad slyngeln Varane någonsin kommer att ha. Sen att Simeone ska agera som en italiensk gentleman som Ancelotti finns inte. Det är inte "the Atletico-way" och helt ärligt, gjorde Diego helt rätt i att agera som han gjorde. Han visar att sådant beteende inte är acceptabelt och att dagens bortskämda barn inom fotbollen behöver komma ner på jorden.

Hur bra än Varane tror sig vara är han fortfarande en liten snorvalp i jämförelse med en legend som Simeone. Dessutom vill jag tillägga att om detta varit en Barcelona spelare som gjort som Varane skulle jag aldrig någonsin skyddat honom. Det är raktigenom efterblivet, respektlöst och brist på klass. Sen undrar jag också varför du postar detta på Atleticos forum? Det är väl klart som f*n att de kommer skydda Diego. Här ser man också att du precis som Varane var ute efter att provocera.
Barcelona La Boca
2014-05-25 13:51
Khhedir: Fett bra inlägg, tummen upp! I all bitterhet över er stöld (höhö) av CL-bucklan får man ändå se till den kvalité ni har truppen och dom investeringar ni gjort. Di Maria och Iker är grymma. Om ett par år är Pepe o Ronaldo borta och då är ni åter en gentlemannaklubb igen:)
Atlético Garra
2014-05-25 13:40
@Madridista since 2004:


Han är ju förebild och visar att man inte tar skit av någon, speciellt inte av en skitunge till maräng.
Atlético Madrid handlar inte om att vara politiskt korrekt det handlar om passion och hjärta, något som du aldrig kommer förstå ditt lilla troll. ;)

Madridista since 2004
2014-05-25 13:09
@zoran:
Nu är liksom så att Diego Simeone är managern som ska agera som en förebild för sina mannar och det är han som skall gå emellan när spelarna jiddrar, inte direkt så att argentinaren skall bete sig som (ursäkta språket) en jävla clown som som skall skapa kontroverser med tanke på den rollen som denne har. Även om Varane "bjöd" bollen till honom så var responsen allt annat än acceptabelt från Simeones sida!
Atlético Conserva el Calderón!
2014-05-25 12:40
Hade man kunnat få Cedrick och/eller Vadillo nu för reapris?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-05-25 12:19
Synd att det inte räckte hela vägen, hade varit grädden på moset över en helt makalös säsong.

Måste f.ö. få uttrycka min oändliga häpnad över fenomenet Gabi. Helt makalös. Likt Puyol ett par år tillbaka kommer jag på mig själv att bara sitta och stirra blint på TVn när denne varit delaktig i ännu en imponerande sekvens. Que capitan indeed.
Annons: