/spanien/atletico/forum/352.aspx/spanien/atletico/forum/352.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
erkano
2014-05-26 00:59
Jag älskar mitt Atletico . Jag tog på mig dräkten idag i grönan och varannan person kommenterade positivt om oss !! AUPA ATLETI !!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-05-25 23:14
Uppstädat och blockerat efter att pesten dragit förbi.
Madridista since 2004
2014-05-25 21:41
@Antonio López:

Om du lugnar ner dig lite så har jag trots allt utförligt beskrivit varför Simeone framstår som patetiskt med tanke på hans kontroverser? :)

Skulle inte direkt kalla någon för att "sakna" självinsikt med tanke på att när ni saknar självdistans! :)
Atlético paniagua
2014-05-25 21:40
@Madridista since 2004:

Kallade du mig just för "lillen" din snorvalp? Jag såg derbyn på Santiago Bernabeu innan du var en glimt i din farsas öga, pajas. Jag har varit Atleticosupporter i 34 år och har förmodligen mer Real Madrid-blod i mig än du någonsin kommer ha, patetiska förortsfjortis. Min släkt har varit Real-supportrar sedan Real bildades. Jag valde dock en annan väg. Låt mig förklara en sak för dig, obildade lilla tölp. Folk hatar inte Real för klubben Real Madrid. Folk hatar inte Real Madrid för laget (jag har till och med vissa sympatier för det eftersom jag gillar många spelare i det) Folk hatar Real Madrid för deras supportrar och ni är långt ifrån störst, bäst och vackrast. Ni är inte närheten av att vara det ens i Madrid. Detta är något som du inte har en aning om eftersom du är en liten plastsupporter här uppe i det här gudsförgätna skitlandet, som inte har en aning om den spanska kulturen, folket eller något som rör Spanien i allmänhet eller Madrid i synnerhet. Så kryp tillbaka till ditt lilla pojkrum och spela lite datorspel istället, fjant.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 21:36
@Madridista since 2004:


Hur lang var matchen du sag pa?
Madridista since 2004
2014-05-25 21:23
@Karl Pilkington (red):
Kruta? Men snälla du, varför sitter du och ljuger när det finns video som direkt säger emot ditt inlägg? Enligt klippet som jag länkade tidigare så gjorde Varane en simpel bredsida som gick längs med planen utan att ta i för fullt. Och Simeone svar är ett skott mot Varane som tvingas ducka för och därefter rusa ut i all världens vrede. Och då kan jag också tala om för dig att er manager ville ta "fighten" med honom efteråt när det var runt matchminut 32 i övertiden i den andra halvleken. Visar på Simeones obalans som människa, en egenskap som knappast är något positiv när man innehar rollen som tränare. Det finns gränser och han är knappast ett undantag. Och vad som är än mer skrattretande är att Simeone kallar Varane för en usel vinnare är han själv är en dålig förlorare. Så mycket var det för hans vinnarskalle :D
Atlético Antonio López
2014-05-25 21:17
Och att du kommer in i detta forum och kallar Simeone patetisk är bortom mig. Men ett väldigt passande ord för ditt agerande det senaste dygnet. Ha lite självinsikt och se vad du skriver. Fjant.
Atlético gurra1993
2014-05-25 21:16
Madrid han är ju en mycket mycket större förebild än hela dit lag
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio López
2014-05-25 21:15
Hota? Såg det mer som en man som vill göra jobbet Varanes föräldrar glömde bort. Läxa upp hundvalpen. Den avsaknaden av respekt är sällan skådad. Finns nog ingen bättre förebild än Cholo som visat att med hårt arbete kan man göra precis allt. Så som du skrivit här och provocerat de senaste dagarna är det tydligt att du även behöver samma läxa.
Madridista since 2004
2014-05-25 21:11
@Garra:

Att storma in på planen under en pågående match och hota spelare är inte vad jag skulle kalla för "passion och hjärta", hot är ALDRIG okej och än mindre på en fotbollsplan. Hur du kan försvara hans agerande säger en hel del om din bristande självdistans som Atletico-fan. Gud vilken strålande förebild argentinaren är *ironi*....
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 21:09
Tur att det ej var Pepe i Cholos skor. Da hade lille Varane inte haft skallen kvar ;O
Madridista since 2004
2014-05-25 21:06
@Capitan \(^.^)/:

Aha, så han visar att ett sådant beteende knappast är acceptabelt genom att attackera Varane som ett djur? Som att vilja döda någon för att ha pekat finger åt en.

Patetiskt.
Överdrivet.
Omoget.

Tre ord som stämmer in Simeone igår med ALL RÄTT.
Valencia Bat
2014-05-25 21:01
Inte för att ni lär bry er en dag som denna, men Valencia B möter Atletico B i final i nedflyttningsfinal där det vinnande laget blir kvar i division 3.
Barcelona KristoferDelija
2014-05-25 20:22
Ber om ursäkt att det inte handlar om Aletico men jag måste gratulera Zoran som även är Röda Stjärnan supporter till vår första titeln på 7 år! Sjukt vad vi har väntat.
Aupa Atletico och Röda Stjärnan!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 20:05
@Karl Pilkington (red):

det är en förbannelse att som bra fotbollspelare bli född i just Brasilien, å andra sidan så är det just det som gör dom så bra
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 20:02
jag kan väl säga att jag kommer sakna Ibra, men kommer inte sakna Sverige (hoppas jag inte får stryk här nu haha) tycker inte Sverige är bra nog att vara med i VM
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 19:37
Sportuga: Eftersom jag haller pa Sverige sa är det saklart trist att ej se de i ett VM :/

Gällande de bästa: Hoppas man tar bort minst en plats fran CONCACAF och ger till Europa. Klart som fan ett VM inte skall behöva "välja" mellan CR och Ibra ;)
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 19:11
Ett VM utan Filipe och Miranda svider mer än ett VM utan Sverige för min del....
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:46
rawkus / bra inlägg där, men att se VM utan Sverige, vad är problemet med det ? Dom bästa lagen är ju med och vi får se världens bästa , hoppas bara Falcao blir klar i tid :)
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-05-25 18:43
Maste nog vara första gangen i mitt liv jag vaknar upp stolt och med ett leende pa läpparna, trots en finaltorsk.

Sa jävla mäktigt att vi i 93 minuter fick knipa igen käften pa precis alla som tvivlat pa vad enkelt och hart arbete i en sammansvetsad grupp kan astadkomma.

Hade jag velat haft dubbeln? Självklart och alltid, utan tvekan. Däremot är det ligatriumfen som satt sina spar i kroppen. Att i 38 omgangar vifta bort tva ekonomiskt dopade klubbar som Barca och Real, med vara förutsättningar, är helt otroligt.

Dubbeln var lite för bra för att vara sant. CH L kommer, när tiden och ödet är redo.

Nu gäller det att vandra vidare pa den vägen vi valt. Hart arbete, 24/7, aret om.

Vi har visat världen och fotbollen i stort att pengar inte är allt, nagot som iofs Real mfl även gjort pa egen hand med tanke pa summorna man lagt ut, kontra 12 langa ar utan CH L.

Nu far man ej tappa fokus. Jobbet skall genomföras in i minsta detalj, oavsett om det är avgörande ligamatch pa Camp Nou/Bernabeu, eller en regnig bortamatch pa nagon obskyr förortsarena inför 7000 pers i CdR.

Hatten av till Real som fick den 10e bucklan de tranat efter sa länge, betalat sa mycket för, varit sa nära att ta tidigare.

Att ha det som minimikrav varje säsong sätter sina spar och det är utom varan verklighet att leva med den girigheten det skapar, vilket resulterar i $$$ före allt vad klubbkännsla heter och innebär.

Om det varit omvända roller sa hade jag saklart ej tyckta sa, men a andra sidan sa hade jag heller aldrig kunnat falla för en klubb som Real.

Jag tackar dock klubben Real, för utan deras existens sa hade Madridrivaliteten inte varit piss värt. Kärlek av detta slaget maste ha en motpol, nagot Real saledes är för min del. Utan de sa hade min kärlek till Atletico ej varit lika stor som den är idag, sa tack och grattis än en gang till de vitklädda men alltid lika smutsiga fran fel sida av staden Madrid ;)

Nu skall man sega sig igenom ett VM utan Sverige och de profiler som tvingats ge aterbud pga skador, petningar osv.

Samtidigt skall man brottas med tankar som "Vad händer med varan trupp? Vilka lämnar? Vilka kan vi ha kvar?"

De som tror att fotboll enbart är en sport där 22 snubbar jagar en luftfylld läderkula, har inte en jävla aning om exakt hur mycket varje supporter, oavsett lag/liga/land, betalar i svett, tarar, pengar, nervositet, ilska osv. samt hur mycket det tär pa en, match efter match, ar efter ar.

AUPA ATLETI!!
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:36
@Alexander Ivanovski(red):


Vad heter du mer än Eduardo ?
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 18:10
CosaFai / helt klart, den där Carvalho skulle passa in fint i vår tröja, en ny storspelare fostrad av mitt Sporting
Atlético CosaFai?
2014-05-25 17:49
Sportuga (Portugal-Red) /
Ja verkligen synd, tänkte på det under hela finalen, oerhört underskattad spelare.
Hade varit roligt att se honom ihop med Moutinho och Carvalho.
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 17:40
Och nu med tanke på VM fan vad synd att Tiago tackat nej till vidare spel i Portugal, detta måste ha varit hans bästa säsong någonsin....
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-05-25 17:38
Så sjukt stolt jag är över att tillhöra denna klubben...jag är så stolt över vad grabbarna presterat, trodde Aldrig jag skulle få uppleva en ny "storhetstid" med Atleti, för det har blivit svårare för varje år nu finns det klubbar med miljardärer som pumpar in pengar i klubbar som som inte har någon själ klubbar som får en att nästan vilja sluta titta på fotboll (eller nja det lär aldrig hända) minns när Monaco nyuppflyttade i Franska Ligan värvade både vår Falcao, men även Moutinho...då inser man att fotbollen blir mer "bara" pengar....så därför är det så underbart att VI finns och talar om för dessa Miljradärer ni må vinna titlar men ni kommer alltid förbli ett lag utan själ utan hjärta, vet inte vad som händer nu för vårt lag hoppas vi klarar av att hantera våra framgångar, jag vet i alla fall att jag kommer vara Atleti-fan tills den dagen jag dör oavsett var i ligan vi slutar

Aupa Atleti !!!
Atlético belgaren
2014-05-25 16:37
Grattis kawar! På tal om pengar, nu när vi gick så långt i CL måste det väl gett oss lite klirr i kassan? Minns att en artikel publicerades här, där man gick igenom siffrorna, minns dock inte hur mycket det handlade om.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 16:13
Well, well. Bara att gratulera. Är själv alldeles för nervsvag för att satsa den typen av summor, men alltid kittlande att se när andras storspel går in :)
Atlético Kawar Garmawi
2014-05-25 15:51
@Karl Pilkington Nej, antal kort i matchen. Hade över 5 gula (Pengarna tillbaka vid exakt 5) Blev en hel del, vilket jag förutspådde det skulle bli. Final i CL, Madrid Derby, klart inget lag ville förlora, så räknade med en hel del tacklingar och gula. Kanske lätt och vara efterklok nu men hade inte mer pengar. Hade annars satsat maxbeloppet på spelet som var sisådär 29k. Oddset; 1,825 x 29k = Ungefär 56k.
Atlético Karl Pilkington (red)
2014-05-25 15:32
@Kawar Garmawi

Snyggt! Var det hörnspel...?
Atlético Kawar Garmawi
2014-05-25 14:54
Nederlaget från igår svider fortfarande! Atletico, detta fantastiska lag lyckades tyvärr inte hålla emot Reals forcering och precis när Ramos nickar in kvitteringen, känner jag hur all luft och energi går ur mig. Detta kommer inte gå tänkte jag, likaså kunde man se detta klart och tydligt från Atletico spelarna. Grattis till Real även om det svider och skriva detta. Vi är ändå trots förlusten de STÖRSTA vinnarna i Europa. Att man lyckas bärga hem ligan före Real & Barca, som har en budget på 4-5 ggr mer och bättre spelare/trupper är detta styrkebesked från Cholo o co. Man bevisar även att det går och vara framgångsrika och att man kan vinna titlar genom att ha PASSION, STORT HJÄRTA och STORA COJONES! Ska inte heller glömma Atleticofansen, enligt mig Europas bästa! Spelar ingen roll om laget ligger under med 7-8 - 0, fansen är alltid bakom de. Gåshuden som man fick när Real spelarna skulle lyfta bucklan, där det ända man hör är, "Atletttiiiiiiii Atletiiiiiiiii", Mäktigt minst sagt. Detta är något som varken Real supportarna eller några andra kommer få uppleva i sina klubbar. Kärleken till Atletico är obeskrivlig! En dag som denna är man oerhört STOLT över varenda spelare och tränare! Man har charmat en hel fotbollsvärld. Och detta är bara början på en fantastisk resa. Lite (eller rättare sagt STORT) plåster på såret är att man vann ungefär 15k igår. (Nettovinst ungefär 7k) Visst, pengar kan och kommer aldrig kunna ersätta ett sådan förlust men ett stort plåster på det sårade hjärtat. TE QUIERO ATLETI! 3
Annons: