/spanien/atletico/forum/326.aspx/spanien/atletico/forum/326.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético ADCS (red)
2014-07-17 21:03
Jag har dock absolut ingenting emot att man köper spelare. Vad som däremot oftast stör mig är skenheligheten när supportrar pekar fingrar på andra klubbar och fördömer dom när man själva är likadana.

Sen får Barcelona eller Chelsea slösa hur mycket de vill. Även om jag avskyr Chelsea som fotbollsklubb så brukar deras supportar ha bra distans till sin egen verklighet och vet att man är en klubb som spenderar mycket pengar och försöker hellre inte låtsas som något annat.
Barcelona KristoferDelija
2014-07-17 20:53
@ADCS (red):


Men 2011 när blev CL mästare så hade man 17 av 25 spelare i CL truppen som va egen fostrade eller spelat i akedemin.
Plus att stommen alltid varit inhemska spelare och oftast majoritet.

Det i kombination med att va bäst i fotbollsvärlden är sjukt unikt idag därför ska hylla det.

Kolla Chelsea när dom CL det va knappast nån seger för engelsk fotboll eller nåt Chelsea hade byggt ett lag eller egen identitet.
Atlético ADCS (red)
2014-07-17 20:02
@paniagua:


Nu tycker jag du överdriver lite om att jag överdriver. 11 egna i startelvan? Vi tar då de vann CL sist 2011. Specifikt finalen. Tror inte Alves, Mascherano, Abidal, Villa och Pedro räknas som egna produkter. Inte heller de som byttes i form av Affelay och Keita.

De senaste 5-6 åren har man köpt Alves, Hleb, Caceres, Keita, Henrique, Mazwell, Zlatan, Keirrison, Chygrynskiy, Afellay, Adriano, Mascherano, Villa, Alexis, Fabregas, Alba, Song, Neymar och Suarez.

Det är inga småpengar man lagt ut. Nu har jag inte tagit med de spelare man köpt tillbaka från andra klubbar.
Atlético Chewie
2014-07-17 19:46
El kulan, håller med dig fullständigt. Moreno är duktig som fan men vi har redan en duktig vänsterback som borde få starta. Konkurrens behövs men man borde prioritera en fullständig anfallsuppsättning först.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético CosaFai?
2014-07-17 19:20
Intervju med Oblak :)
Atlético El kulan
2014-07-17 19:09
Atleticos transferpolitik förbryllar som alltid. I nuläget saknar truppen en till två anfallare, två offensiva och en defensiv mittfältare. Att då satsa 15 miljoner på en back-up vänsterback (visserligen säkerligen en bra investering för framtiden, men nu är vi i nutid) väcker en del frågor: hur mycket pengar finns det egentligen för övergångar? Finns det en "masterplan" vad gäller övriga truppositioner eller är allt bara förvirrat för ledningen? Hoppas på det förra, men detta är ju Atletico..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2014-07-17 15:36
@ADCS (red):
Nåja nu tycker jag att du överdriver en aning. Det var inte 6-7 år sedan Barcelona var dominant och hade 11 egna i startelvan, det var bara ett par år sedan. Och dominanta var de också fram till för ca 2 år sedan. Att de sedan under dessa åren gjort 1 storköp per år i princip tycker jag är lite för lite för att kallas köpeklubb även om köpet varit dyrt. Stommen och de flesta startelvespelarna har fortfarande varit från de egna leden.
Atlético zoran
2014-07-17 13:54
@Atleticos:


Självklart. Skicka ett mail till rojiblancossuecia@gmail.com.

I nuläget är vi 40 pers om alla som har skickat mail fullföljer. Vi saknar alltjämt 10 pers.
Atlético ADCS (red)
2014-07-17 13:21
Delija//

Jag förstår vad du säger, men det historiska perspektivet är lite ointressant i denna diskussion. Då kan man också hänvisa till att City inte var en köpeklubb nu heller då de inte var det under Barcelonas dominans för 6-7 år sen. PSG borde då inte heller räknas som en köpeklubb idag då de inte var det för 2-3 år sen? Många Barcelonasupportar idag (inte du) hycklar och gömmer sig bakom den 6-7 gamla Barcelona, vilket inte håller om man ska föra en argumentation idag. Att Barcelona de senaste 5 åren varit en av Europas största oansvariga köpeklubbar pratar man bort genom att påpekaq hur Xavi fick sitt genombrott 2003 typ.
Barcelona KristoferDelija
2014-07-17 11:41
@ADCS (red):


Jag är inte Barca supporter utan jag har deras tröja för jag gillar många spelare i det laget.
Sen visst Barca har lagnt några enorma pengar på spelare.

Men man får inte glömma att under Barcas absoluta dominans så var nästan hela startelvan egen fostrade, något som är helt sjukt med tanke på hur dets er ut i fotbollsvärlden. Så Barca är egntligen ett föredöme för alla på det sättet.

Tycker Atletico gör det jäkligt bra med sina egen fostrade spelare. Gabi, Koke, Mario Suarez, Saul, Oliver Torres, Manquillo samt flera på gång e ruskigt imponerande.
Atlético Atleticos
2014-07-17 11:33
Hur går det för penyan? Är det fortfarande möjligt att gå med?
Atlético ADCS (red)
2014-07-17 11:21
@KristoferDelija:


Inte för att vara elak, men en Barcelonasupporter kanske inte ska ta den diskussionen. Ni ligger bland toppen av Europas köpeklubbar och spenderade pengaliga senaste 5 åren. Bättre om en typ Villarrealsupporter hade skrivit den kommentaren.

No offense... just my 5 cents
Barcelona KristoferDelija
2014-07-16 20:27
Pengarna vann ännu dag över fotbollen. Chelsea, City med flera en skam för fotbollen.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2014-07-16 20:07
Tack för alla fina stunder Filipe, men ta ditt pengakata hjärta och dra at helvete. Hoppas du gillar pissvädret i London.
Atlético Kakan_Atletico
2014-07-16 18:06
20 miljoner för Callejon? WTF?!?!?! Är ju knappt värd hälften. Vill dessutom inte se honom i Atletico. Usch fy o blä!!
Atlético belgaren
2014-07-16 17:27
Visst att vi behöver ytterligare anfallare men vi kan inte ha ett centralt mittfält med Gabi, Mario och Saul.. Här behövs en klasspelare till!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kjelleman
2014-07-16 17:18
Kan Atletico värva Gaitan så är det bra , dom andra tilltänkta blir nog mycket svårt att få.
Men det finns Argentinska spelare med EU pass som borde vara mycket billigare tex Luciano Vietto som är lika lovande som Correa och
Emmanuel Gigliotti som är en bra målskytt i Bocca Juniors
Atlético Silverlund
2014-07-16 16:49
Är nog svårt att balansera mellan att få "rätt" betalt och upprätthålla goda relationer till andra klubbar. Men i Chelseas fall borde det ha gått att krama ur hela klausulen, kan tyckas. Och vad gäller att agera i kulisserna; är det ens möjligt med dagens snabba informationsflöde?
Atlético AndeeI
2014-07-16 16:36
Ska ändå Chelsea köpa sig till alla framgångar eftersom de själva inte lyckas utveckla några spelare, och eftersom de tycks ha ändlösa summor av pengar så får man väl för fan se till att de betalar klausulerna? Svagt av ledningen.
Filipe är ju samtidigt en riktigt svikare, hade högre tankar om honom om jag ska vara helt ärlig. Men dagens fotboll ser ju ut som den gör. Räcker ju med att du spelar en säsong på den här nivån, och i sin tur behöver du inte göra något resten av ditt liv. Likväl tycker du inte att du får tillräckligt bra betalt.
Och än så länge tycker jag i övrigt att vi gjort ett bra transferfönster. Man måste ändå ha i åtanke hur det sett ut tidigare säsonger när vi mer eller mindre genomfört våra värvningar den sista transferdagen. Jag är helt säker på att vi förhandlar i kuliserna om de spelare som vi behöver. Detta beror i så fall i hög grad på Cholo, som inte viker sig. Med tanke på föregående säsonger måste ledningen dessutom lyssna på hans krav.
Atlético Silverlund
2014-07-16 16:26
OK, ny potentiellt grym målvakt klar, och Filipe är redan ersatt; då står vi lik förbaskat utan renodlade anfallare, bortsett från Mandzukic, och av de senaste ryktena att döma är det inte det Atlético jagar, utan flera ytterforwards och släpande anfallare. Nog för att Gaitán hade smakat mumma, men en klassanfallare hade ju inte suttit fel att få in så fort som möjligt, eftersom vi saknar en hel del i sista tredjedelen som det är nu.
Atlético Chewie
2014-07-16 13:38
Så oerhört jävla dåligt att vi inte kan få dom sista miljonerna för Filipe. Det är väl bara att sluta diskutera med Chelsea innan de säger att de är villiga att betala klausulen.
Atlético Svennebanan
2014-07-16 12:42
Tänkte bara kolla, finns det någon inbiten atletico supporter boende i Halland?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético El kulan
2014-07-15 20:48
Är det inte lite tyst angående ryktade anfallare till Atletico? Det kommer att behövas åtminstone en (troligtvis två om inte Leo ges plats i truppen) men ryktesmässigt är det tyst just nu. Är Lukaku helt avskriven? För övrigt; några nyheter om Sosa? Är han tillbaka i Ukraina?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Sk018
2014-07-15 15:36
Grym uppföljning av alla rykten i artikeln! Det jag själv funderat över är vilka positioner och spelartyper man är ute efter. Misstänker att oraklet Zoran iaf har lite insyn?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2014-07-15 11:18
Det känns inte bra det här. För många viktiga spelare från förra säsongen lämnar och för få ersättare har kommit in. 9 spelare som fick mycket speltid lämnade och endast 3 spelbara spelare har kommit (räknar ej Correa). Hur har de tänkt att behålla "stommen" och bygga vidare på den? Förstår inte poängen med att sälja ihjäl truppen och sedan ersätta med €27+ spelare.. Edit: Köper vi in Oblak och Gaitan försvinner ytterigare 4 spelare.. 13 vs 5 spelbara spelare. Det känns inte bra!
Atlético Kakan_Atletico
2014-07-14 22:54
– Jag har tagit beslut att lämna för Atlético, ända sedan jag var barn har jag drömt om att spela i den spanska ligan, som är mycket bättre än den portugisiska, säger han till A Bola.

Är väl inget påskrivet. Men det kan inte vara långt borta nu!
Atlético AndeeI
2014-07-14 21:24
Kontrakten med Oblak är väl ändå inte påskrivet eller?
Atlético AndeeI
2014-07-14 21:23
Varför du aldrig fullt och fast ska lita på Wikipedia, eller så vet skribenten helt sonika mer än vi :) Jan Oblak, Current team: Atlético Madrid
Atlético belgaren
2014-07-14 20:22
Hur har det gått för Pedro Martín, nån som har lite bättre koll där? Han fick ju hänga på A-laget ett tag innan han blev utlånad till Numancia, men sen har man inte hört så mycket om honom.
Barcelona KristoferDelija
2014-07-14 18:04
Oblak verkar bli klar när som helst. Gratulera till en utav världens bästa målvakter i framtiden. Sjukligt lik Courtios.

Sen är det helt rätt att Atletico går efter Gaitan. Visst Iturbe va fantastisk i Hellas o va en utav Serie As bästa mittfälate och enorm potential.

Men Gaitan är är bättre än Iturbe. Gaitan är mer komplett och kan användas på flera positioner och uppställningar.
Han är grym på att anpassa till alla olika positioner på grund av att han är så komplett spelare och så kan värdera alla olika situationer på grymt imponerande sätt.

Förstår varför Cholo vill ha Gaitan så mycket för det är en fantastisk spelare och så kompletta spelare är svåra att hitta dagens fotbollsvärld.
Annons: