/spanien/atletico/forum/2682.aspx/spanien/atletico/forum/2682.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 14:44
Jag har alltid undrat varför vi inte har nån brasse i laget, lag med brassar brukar ju gå rätt så bra, både i europa och allsvenskan. Dom brukar vara billiga o köpa in, och man brukar få mycket talang för pengarna, t.ex. Baptista, Oliveira o.s.v va ju billiga när dom köptes till La liga. Nu ska t.ex Sevilla försöka köpa "Fred" från Cruzeiro, han är 22 år, har spelat 66 ligamather och gjort 53 mål! varför kunde inte vi ha köpt in han t.ex? en riktigt bra spelare, kommer att kosta runt 10 milj euro.
Inte bara han e bra, det finns många, jag tycker personligen att man får mer talang för pengarna värt från Brasilien än vad man får från Argentina, jag tycker vi har handlat lite för mycket med Argentina, vi kan väl blanda lite, och ha nån Brasse också, eller?
Atlético andersito
2005-08-02 14:23
måste bara konstatera det positiva faktum att vi har ett riktigt bra lagmed landslagsmän på alla positioner utom högerbacken och den defensiva mittfältaren. Det ser mer eller mindre ut som ett komplett lag med vissa intressanta funderingar.

Anfallet. Kezman verkar kunna fungera och bilda ett bra par med Torres. OM inte så har vi mycket bra alternativ, Maxi borde kunna också spela anfallare. Det mest spännande för mig är att se de där ungdomarna från B-laget komma fram. Braulio fick lite tid förra året men det lilla jag såg så var det mycket spännande. Arizmendi är en annan spelare jag gillar. Sen vet jag inte heller om Manu del Moral kan spela forward men jag har hört lysande omdömen. Om jag fattar Bianchi rätt så kan det vara mycket möjligt att han kan utveckla någon av de här spelarna till absoluta storstjärnor och på så sätt hota Kezman i startelvan.

Anfallet har jag ingen oro för. Jag vet också att om Bianchi kan något så är det offensiva spelet.

Eviga frågan är om vi håller. Bra har det varit många år vid försäsongen. Ändå så har vi tappat på slutet. Skillnaden mellan detta år och tidigare så har vi värvat lite bättre från böran. Sen vet man ju aldrig vad det blir. Fast den största skillnaden som jag anser är att styrelsen verkar ha lärt sig lite bättre samt att Carlos Bianchi är den störste tränare man har haft på senare år. Han tror jag är skillnaden mellan en toppspelare och en mästare.
Atlético Cabrón
2005-08-02 11:43
Håller med Kuba angående MK Dons. Hoppas AFC Wimbledon fortsätter avancera i systemet. Jäkligt coolt av supportrarna som startade ett eget Wimbledon när klubben svek och flyttade.
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 12:12
Björnis:

du kan ju göra Leo Messi sällskap, ni kan bli ett par.
Såna supporter som dig klarar man sig utan.
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 12:10
Leo Messi:

snälla, är du tillbaka igen med dina pinsamma inlägg,
Har du minnesförlust eller?? har du glömt att vi va dom enda som spöade er på Nou Camp sist, utan våra nuförvärv!
Då hade vi Sosa, Jorge o.s.v, hahahahahahaha!!
skäms du inte!! hahahahaha
Om jag var du skulle jag ha skippat det där inlägget och lämnat forum med hedern i behåll.
Nu kan du springa hem till Nou Camp med svansen mellan benen och vänta på oss.
Vi kommer för att plocka en till 3 poängare!!
hahahaha
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 13:11
Leo Messi:

SOSA!!

hahahahahahahahahaahahaha
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 13:09
Leo Messi:

som vanligt har du minnesförlust, ämnet handlade inte om var vi slutade i ligan, ämnet va att vinna eller inte vinna över Barca, och det gjorde vi, vi körde upp den ordentligt!! hahaha!! vad är det som är så roligt med att förlora på Nou Camp mot ett lag som enligt dig är sämst?
Då borde ní skämmas ännu mer.

(p.s. Sosa dribblade bort hela erat mittfält)
Sosa!! hahahahahahahahaha, shit, får ont i magen snartAthletic Kuba
2005-08-02 10:56
Ingen borde spela mot MK Dons. De borde bojkottas i all evighet. Men det var bra att ni slog dem! :)

P.S. Jag är inte bara Athleticfan utan också upprörd (fortfarande) Wimbledonsupporter.
Barcelona Leo Messi
2005-08-02 12:50
greeneyes_x yeye fortsätt snacka du. kolla på vilken plats ni hamna i ligan HAHAHAHAHAHAHAHAHA
sämst
Atlético paniagua
2005-07-31 14:48
--greeneyes_x--
Mmm, fast Batman har mycket häftigare kläder, snyggare brudar och så har han "all those wonderful toys" (Jokercitat)
Peace
Barcelona Leo Messi
2005-08-02 11:20
ni är jävligt självsäkra över att vinna över oss och Real Madrid bara för att ni har gjort 4 nyförvärv. Var lite mer realistiska, tack...
Atlético paniagua
2005-07-31 14:09
--greeneyes_x--
Först ett stort tack för dina vänliga ord om AIK.
Däremot att du ifrågasätter min lojalitet vid förlust är förvånande. Bara det faktum att jag håller på Atleti och AIK, borde blåsa bort alla dubier om att jag skulle vara ngn medgångssupporter.
Jag tycker du hårddrar mina argument. Givetvis skulle jag helst se ett Atleti med bara Madridbor och ett Gnaget med bara stockholmare, men nu är situationen som den är och det värvas friskt överallt ifrån. Men visst vill jag hellre ha eldsjälar i laget än de som ser över sin plånbok, även om ,handen på hjärtat, alla gör det på denna nivå. Men om dessa eldsjälar som gör allt för laget kommer från Brage, har spelat i Halmstad, Wolfsburg eller Korpilombolo IK och hur de har kommit till mitt lag är mig fullständigt egalt, så länge det gör sitt yttersta på plan.
Vad jag menar är att man inte behöver vara jättekunnig om sitt lag för att hålla på det.
Vilka kunskaper som sedan anses relevanta är också subjektivt. Jag har till min förvåning märkt under åren jag skrivit här att många på forumet inte har vissa historiska kunskaper om Atleti, som jag anser som självklara. Jag dömer inte dessa personer för det. Jag anser inte heller att de är sämre supportrar än jag för det.
För mig finns det egentligen bara tre typer av supportrar: vanliga supportrar, medgångssupportrar och sådana som egentligen ej är supportrar men säger sig hålla på ett lag bara för att, trots att de faktiskt inte är speciellt intresserade av varken sporten eller klubben.
Att AtleticoMaarv säger sig hålla på Atleti i dessa tider gör att han definitivt inte är medgångssupporter. Det faktum att han tar sig tid och riskerar att bli gjord till åtlöje genom att ställa frågor som somliga anser hålla "låg nivå", visar att han ej är ointresserad. Således är han en riktg supporter, varken mer eller mindre än jag.
Anledningarna till att han ej känner till värvningarna vet varken du eller jag. Kanske är han inte en fena på att googla, kanske har han inte tillgång till spanska tidningar eller förstår ej spanska, kanske beror det på ngt annat. Oavsett vad det beror på skall han alltid känna sig välkommen till forumet och inte bli dissad för att han inte ställer "rätt" frågor.
Med hopp om heta stockholmsderbyn.
Atlético Björnis
2005-08-02 11:10
greeneyes_x// Kezman kommer inte att lyckas
Atlético greeneyes_x
2005-08-02 11:04
Witor:

Tro mig, Kezman skulle ha gjort mål om han fick spela mer regelbundet, det är inte så lätt att sitta på bänken och hoppa in var femte match och göra mål, Engelsk fotboll passar inte alla, det är inte bara Kezman, det är många många spelare som blir dåligare när dom åkt till england, t.ex Forlan va grym när han va i Argentina, när han kom till Man U så fick han ingen kontinuitet, men kolla vad han gör i La Liga nu.
Tro mig när jag säger att Kezman kommer att punktera matchen mot er!

ATLETICO!!
Witor
2005-08-02 10:44
Tro mig, Kezman hade ett väldigt bra självförtroende i början av tiden i Chelsea med. Han gjorde 4 mål på de 3 första träningsmatcherna, och sa i princip samma saker då som nu. Men men, lycka till med Batman.
Atlético andersito
2005-08-02 14:28
Fast kom ihåg också att året vi åkte ner så hade vi kanske världens bästa lag någonsin som åkt ner i en andra division med Molina Hasselbaink Capdevila, Valerón etc.

Men rent objektivt, med det lag på papperet vi har så skulle jag inte bli förvånad om vi skulle ta liga guldet.
Barcelona Thiago
2005-07-31 15:38
mycket bra köp har ni gjort i år =), imopnerad grabbar =), önskar er all lycka i år. Torres säger jag bara vilken lirare asså, helt otrolig. lycka till
Atlético greeneyes_x
2005-07-31 13:27
panigua:

så för dig spelar det ingen roll vilka spelare som spelar, bara dom vinner?
För mig spelar det mycket roll vilka som spelar.
jag skulle t.ex inta vilja ha några Real spelare i Atletico. Real köper allt för pengar, det finns gått om lag som spelar med plånboken.
om jag ska vara ärlig så skulle jag inte börja gilla Atletico om dom hade T.ex Real eller Barcas uppställning. Jag gillar klubben för dom har många eldsjälar som Torres o många egna produkter.
Så det spelar roll vem som spelar. Och vilken attityd dom har gentemot klubben. Inga stora gnälldivor i min klubb tack!
AtleticoMarv är givetvis välkommen till klubben, han kan fråga vad han vill, han är absolut ingen imbicill, men det mesta finns på silly season o tar 1 min att läsa.
p.s. jag står vid mitt lag även om dom inte vinner. hade alla tänkt som dig så hade Atletico inte haft några supporter kvar om man tänker på vad dom presterat dom gångna åren.
Atlético paniagua
2005-07-31 15:00
...och så tycker jag att med det lag vi har har kan vi faktiskt sikta på en ligatitel utan att skämmas. :)
Atlético paniagua
2005-07-31 12:48
--greeneyes_x--
Jag tar gärna på mig det "oerhört tunga" ansvaret att svara folk på det frågor de har om mitt lag om de inte har de kunskaperna. Är du möjligtvis den typen av person som suckar (eller suckade) högt varje gång ngn klasskamrat frågar en "dum" fråga på lektionen? Tycker du det är irriterande att svara på frågor, kan du ju låta bli. Men håna inte andra för att de ställer frågor. Man kan antingen ställa frågor och verka dum, eller låta bli att ställa frågor och förbli dum.
På din undran om jag håller på flera lag runt om i världen, så kan jag svara att endast 2 lag finns i mitt hjärta: Atleti och AIK.
Jag brinner för bägge dessa lag minst lika mycket som du gör för Atleti. Jag kan för den skull inte ärligt säga att jag kan allt om alla spelare i AIK och vilka spelare de skall värva och spelarnas historik. Det gör mig inte till en sämre supporter. För mig är huvudsaken att AIK vinner oavsett vilka som spelar och vilka lag de spelat i tidigare.
Min gissning är att Atletico Marv är en ganska nybliven supporter (i alla fall är han rätt ny på forumet) som nu vill ta reda på mer om sitt lag. Då är det ganska taskigt att racka ned på honom som vore han imbicill.
Atlético greeneyes_x
2005-07-31 14:25
panigua:

han har väl hittat till det här forumet, så googla behöver han inte göra, info finns under länken Artiklar eller Silly season.

nu kam vi glömma det här för Gotham är säkert tack vare att du skyddar alla. Batman out of buisness.

Nu siktar vi på att ta en Ch leagueplats. Vi syns kanske på Madridderbyt om du kommer eller på råsunda nästa säsong. peace
Atlético greeneyes_x
2005-07-31 12:16
panigua/
då kan ju du ta på dig ansvaret att utbilda folk om dom "5" värvningar som klubben gjort.
Man är väl ingen plugghäst om man håller reda på dom "5" värvningar som klubben gjort.
det är självklart att man inte kan hålla koll på hela Europa. Men Atletico värvar inte mycket.
Du kanske är allätare och har ett favoritlag i varje land "runt om i världen".
Men jag är "Elitist"
Jag är en "Atletico Elitist"
Jag kan mitt Atletico och dom "5" värvningar klubben gjort.
Det är inte mycket och det lilla borde en Colchoneros känna till

ATLETICO
Atlético Jesus Gil
2005-07-31 12:38
Alla som känner sig lite osäkra på Atleticos spelarövergångar är välkomna att kolla in Silly Season artikeln!
Atlético guRRet
2005-07-31 10:19
Givetvis ska nivån höjas...
Sinalco
2005-08-01 03:54
Vilket självförtroende han visar, vem kunde tro de efter att ha vart ett år på bänken hos Chelsea. Grymt!
Real Madrid alex163
2005-07-31 15:52
Håller med. Ni har gjort stora kap detta år. Man får inte underskatta er denna säsong.
Har alltid gillat er stil så hoppas det går bra för er denna säsong, men bättre för real ändå :)
Storebror 1a plats, lillebror 2a plats :D

Bästa köpet tycker jag var Mateja Kezman.
Real Betis Joaquins Skruvdobb
2005-07-22 12:45
schisse grabbar ta det lugnt! greeneyes_x ni vann guld för 96 men vad hände år 2000? Med tanke på era värningar då stämmer det Joaquin_JR säger till 100%. Sen är det meningslöst att dra upp 96 och 2000. Det är historia, kolla hur det gick för er förra året. Men i år tror jag ni klarar er bättre och till och med får spela Intertoto.
Atlético paniagua
2005-07-31 15:23
--Calderon--
För det första så tycker jag inte att det är ok att hoppa på ngn för att de har sämre kunskaper än andra. Det behöver man inte jobba på Amnesty för. Fair play...hört talas om det?
För det andra så förvirrar DU MIG. Jag förstår inte hur du menar. Jag är fullständigt konsekvent i mina inlägg om du anstränger dig att läsa noga.
För det tredje så är inte du ngn att säga mig vilka fasoner jag skall lägga ned. Stör det dig att jag står upp för ngn som blir påhoppad så säger det mer om dig och ditt civilkurage än mig.
Till sist så uttrycker jag mig hur jag vill. Om orden är för svåra för dig så använd Svenska Akademiens Ordlista. Jag hackar inte på dig för hur du talar eller skriver.
Jag är för övrigt inte jurist och sitter inte heller på ngn nål, då det gör alldeles för ont.
Atlético el niño!
2005-07-31 10:34
När börjar matchen och vet någon var man kan följa den går inte på Livescore. Och vad betyder MK dons och i vilken division spelar dom i?

iiAUPA ATLETI!!
Atlético paniagua
2005-07-31 11:46
Jag tycker att somliga är lite orättvisa mot andra här på forumet! Man är inte en bättre supporter bara för att man vet varje liten detalj kring värvningar och spelare runt om i världen.
Alla Atletisupportrar är välkomna, såväl mindre kunniga vad gäller transfermarknaden som "plugghästarna". Låt oss inte bli elitister!!
Frågar man inte så lär man sig inte!
Forza Atleti! Siempre fiel! F/A
Annons: