/spanien/atletico/forum/2673.aspx/spanien/atletico/forum/2673.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético evol
2005-08-23 22:39
Vet någon om det finns någon uppdatering till FM2005 så att man får de korekta laguppställningarna i Laliga ?

Atlético greeneyes_x
2005-08-23 19:01
det hade inget med med min skicklighet på planen att göra, försökte bara säga att fotboll är mitt liv, min kärlek till fotboll ät otrolig, men jag säger aldrig att jag kan mer än nån annan.

synd det där med skador, hoppas det är bättre nu? var har du spelat?
Barcelona Kharles
2005-08-23 18:43
Lugna ner dig, har inte förolämpat dig eller något, försöker bara få till en diskussion. Om du tog åt dig på något sätt så ber jag om ursäkt. Beklagar även att du tvingades sluta pga skada. Jag kom aldrig lika långt som dig, men jag har själv erfarenhet av att tvingas sluta (envis inflammation, både knä- och hälsenor)och börja plugga istället. Ser dock inte varför du tog upp detta, vad har skickligheten på planen att göra med den här diskussionen? Sen kan jag säga att jag följer så mycket fotboll som jag har tid till, både spansk och italiensk såväl som engelsk.
Atlético greeneyes_x
2005-08-23 18:27
kharles:

din smygkommentar att jag är okunnig om spansk fotboll, det e synd att du bara tänker Barca hela tiden och inte vet vad som pågår nån annanstans.

Jag har spelat fotboll i 22 år sen jag va 4 år gammal, har spelat mig igenom Djurgårdens hela ungdomsverksamhet upp till juniorlaget, har varit ungdomsproffs i Vitesse i 1 år, ungdomsproffs i Leeds i 2 år, provspela i Romas ungdomsverksamhet när jag 18 , har trillat boll med Totti några gånger när han va runt 20 men fick knäskada i en träningsmatch mot Lecce ungdomslag, va borta 1 och ett halvt år, mådde dåligt och orkade inte komma tillbaka, åkte hem till sverige för att flickvännen va här, började plugga istället, Har amatörspelat i flera olika lag sen sess, men knät håller inte mer än 10 matcher per säsong. så vad har du gjort då fotbollsmässigt i ditt liv, förutom hårdläst Om barca. Det e ok att tälta framför camp nou men du måste ju ha lite kolla på annat också

jag är en inbiten Atleti fan, fick typ glädjestroke varje gång atleti gjorde mål förra sässongen, speciellt både 1-0 och 2-0 målet mot barca på camp nou.

Säg inte att du kan mer om spansk foboll än mig, för jag säger inte att jag kan mer än dig.

peace
Atlético Jesus Gil
2005-08-23 17:37
Kharles
Carrick och Defoe är ju ett par till
Spanien Maseniello
2005-08-23 17:28
Jag tar tillbaka det- nu ser jag att du har skrivit Rio
Spanien Maseniello
2005-08-23 17:27
Kharles- Jag är kanske lite petig nu men du glömde Ferdinand...
Barcelona Kharles
2005-08-23 17:12
Calderon

Jag menade att Iniesta stegvis spelas in i laget. Det är inte lätt att gå rakt in i en startelva i ett världslag som 20-åring. Läs mellan raderna.

Jesus Gil

Givetvis kan den det, men på senare år har det gått bättre för Blaugrana.

greeneyes_x

Å andra sidan; Är det inte svårare att ta sig fram som talang i ett storlag? Kolla på Real Madrids cantera; De har säkert en del spelare där som så småningom kommer hålla La-liga klass, men de får inte chansen för att RM (i egenskap av storklubb) har pengar att inhandla den absoluta eliten för. Om man sen då jämför med t.ex. Espanyol (som också har en del 'egna') så har de sina egna spelare mest för att de själva inte har råd med bättre spelare. Så jag köper inte ditt argument riktigt där.

José Pekerman (Argentinas förbundskapten) sade för inte så längesen: "I Real Madrid hade Messi platsat, men i Barcelona finns Ronaldinho". Man förstår vad han menar, men skulle vilja säga att Messi lär spelas ihop med Ronaldinho ganska snart.

Sen vill jag bara fråga; Vilka talanger har West Ham tagit fram, förutom Lampard, Rio och J.Cole? (är bara nyfiken) Något "storlag" är de nog inte numera.

Sen kan jag tänka mig att du kan mer om engelsk fotboll än spansk, men nämn gärna en mer specifik definition av "internationellt erkända på klubbmarknaden". Kul diskussion.
:-)~
Atlético greeneyes_x
2005-08-23 16:12
det beror ju på hur man rankar ungdomsverksamhet, det är inte många barcatalanger som har blivit så himla kända ändå, dom stannar ju i barca för att barca har råd att ha kvar dom och neka bud från andra klubbar, plånbokseffekten igen alltså.

I så fall rankar jag t.ex Ajax och West Ham som mycket bättre talangfabriker, men det finns säkert flera till.

Man kan utan att tänka 2 gånger räkna upp otaligt många talanger från dessa lag. men kan inte komma på många egna barcatalanger som finns på minnet som gått o blivit internationellt erkända på klubbmarknaden.
Atlético Jesus Gil
2005-08-23 15:33
Sinalco//Jag tror inte Galletti går in i startelvan

Kharles//Kan inte Ajax ungdomsverksamhet jämföras med er?
Calderon
2005-08-23 15:28
du skrev i startelvan förra säsongen, inte om 2 år.

Startelva = Ordinarie plats = Startar Matchen.
Startelva betyder icke inhopp sok i dom flesta fall t.ex Iniesta
Barcelona Kharles
2005-08-23 15:13
Vad snackar du om? Oleguer var ordinarie sen både Motta och Edmilson åkte på sina knäskador (i början av säsongen). Iniesta var med i alla matcher (väldigt bra med speltid) och kommer vara ordinarie om senast 2 år (ska vi tala om Messi?). Gerard var mestadels skadad men startade i flera viktiga matcher (Betis, Chavsen). Ska också nämna att Motta var tänkt som ordinarie då han är klippt och skuren som pivote (han startade på försäsongen ligans två första matcher innan han fick bäras ut på bår).

Jag tror nog att jag har hyfsad koll på vilka som är titular i Blaugrana.

Vad gäller kommentaren om vinnarinstinkt har jag inte något med det att göra.
Calderon
2005-08-23 15:08
Oleguer, Iniesta, Motta och Gerrard var ju knappast med i startelvan ????
Jag håller fast vid mina 3, Puyol, Valdes och Xavi..

Kanske borde du ha bättre koll på barcas startelva.

Tycker inte du att det är lite dåligt att komma in på vårt forum och skriva att Atletico inte har vinnarinstinkt.
Real Madrid C.Diogo
2005-08-23 15:03
greeneyes_x

Nej! det visste jag inte min mamma sa det igår till mig!

:-D
Sinalco
2005-08-23 14:59
Läste nyss att Galletti och Kezza tränar normalt med laget igen för att vara helt spelklara tills söndagen. Kezman lär få börja med tror ni Galletti hoppar in direkt i startelvan?
Barcelona Kharles
2005-08-23 14:38
inkl köp av spelare i yngre ålder med annan "moderklubb",

Så Atletico har inte gjort detta? Alla storklubbar gör det. I startelvan hade vi 4-6 spelare från de egna leden förra säsongen: Valdés, Puyol, Oleguer(räknas som egen då han spelat 3 år i ungdomslagen), Xavi, Iniesta och Motta/Gerard (Monaco nu).

Faktum är att ingen storklubb i Europa kan mäta sig med Barças ungdomsverksamhet. Vill du gå in i detalj så gör jag det gärna.
Calderon
2005-08-23 13:57
10 egna produkter i Barca inkl köp av spelare i yngre ålder med annan "moderklubb", 3 i startelvan
Atlético Jesus Gil
2005-08-23 13:28
Aston Villa la ett bud på €6,5 miljoner för Gabi. Självklart sa vi nej
Barcelona Kharles
2005-08-23 12:46
Vi har 7 egna produkter i truppen, hur många egna har ni?

12.
Atlético greeneyes_x
2005-08-23 11:30
C.Diogo:

vet ni att tv4+ visar eran match?? hahahahahaha,
Visste du att Robinho är klar för real?

hahaha
Atlético greeneyes_x
2005-08-23 11:27
Havaldinho:

tack för du att tror på oss, men det där med vinnarinstinkt?? det va största skitsnacket jag hört på länge.
Så du menar att Atletico har mindre vinnarinstinkt än Barca? alla lag har har mer eller mindre vinnarinstinkt!! Det som skiljer oss är storleken på plånboken, inte instinkten.
Vi kommer vara med nu i top 4 striden, men inte för att vi har mer vinnarinstink än förra året, men för att vi har öppnat plånboken lite.
i Dagens fotboll vinner man 90% men plånboken!
Chelsea, Milan, Juventus, Real, Barca, Bayern o.s.v är stor lag pga av plånbokens storlek, inte instinkten, tror du ett lag går in på plan för att vilja förlora, jag tror atletico gick in varje match förra säsongen för att vinna, men vi hade varken pengar eller trupp till det.

Lag som Atletico behövs för att producera vinnarinstinker (spelare), för att lag som Real och Barca ska ha nåt att köpa.

Vi har 7 egna produkter i truppen, hur många egna har ni? och hur många i eran trupp är inköpta för stora pengar.

hur många i t.ex. Juves, Milans(maldini), Real, Bayern eller Chelseas trupp är egna, och hur många har köpta för stora pengar?

Helt plötsligt pratar alla om Atletis värvningar och tippar oss som outsiders? varför?
joo, för vi har köpt lite spelare, inget mer!

Plånboken my friend, plånboken + Bianchi som finslipar avsluten....
inte vinnarinstinkt.

(p.s. kanske fel forum för en Barcafan att prata vinnarinstinkt på, vi var det enda lag som tog 3 pinnar på camp nou förra säs, vi tog 4 poäng av er , men dagen trupp kanske vi kan ta 6 pinnar nu, man ska inte underskatta oss som ni i Barca gör, eller överskatta oss som vi Atleti gör, men räkna aldrig bort oss, vi kommer nog springa o trampa er i hälen i serien.

peace

Atlético Jesus Gil
2005-08-22 23:20
C.Diogo//Jaaa..snälla nån bara för ni har 99% av era matcher på TV betyder inte det att vi har mindre koll på våra..

Ni REAL-fans som vill berömma vårt "nya" lag kan väl göra det om ni måste..Men tro inte för en sekund att vi behöver nån "hjälp" med nånting!!!
Real Madrid C.Diogo
2005-08-22 22:04
Ni vet väl att Tv 4 plus sänder er match?
Atlético #9 Torres
2005-08-22 16:56
Riktigt snyggt mål av Gabi mot Real Sociedad måste jag säga!
Atlético Jesus Gil
2005-08-22 16:27
Senaste:
Almeria förhandlar om ett köp(!!) av Manu del Moral. Hoppas inte det stämmer han är väldigt lovande.

Det rapporteras att Mascherano kommer i December (då brasilianska ligan är slut) på lån med en köp-klausul. Helt rätt att ge Luccin och Gabi som varit våra kanske bästa spelare under försäsongen förtroendet även om det bara är ett halvår
Barcelona Havaldinho
2005-08-22 10:57
Hoppas ni får ett bra år i år :)
Tror knappast ni kommer slåss om titeln ännu för ni har inte fått in nån vinnarinstikt ännu plus för tidit för er att slåss om ligan men spela ihop laget och ta en europa plats så ses vi på toppen nästa år...
Är nyfiken på Madrid derbyna i år, tror real får av "store bror" ;)
Atlético Bobban
2005-08-22 08:51
Här hittar du en massa sköna Atletimål! Det är den spanska Atletisiten Señales de Humo.
Atlético rawkus
2005-08-21 23:40
Nån som vet vart man kan ladda ner fler sköna Atletico klipp???

AUPA ATLETI !!
Atlético Bobban
2005-08-21 23:34
Dito för matchen mot Racing!
Atlético Bobban
2005-08-21 23:33
Målen från matchen mot La Real och ett litet sammandrag från TVE finns att ladda ner här!
Annons: