/spanien/atletico/forum/260.aspx/spanien/atletico/forum/260.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Blyger
2014-11-01 18:48
laGodzilla Din beskrivning av "vår" supporterkultur uppfattar jag som en grov och ensidig överdrift. Känner inte alls igen mig i den - jag känner förstås till de händelser som du återger och har heller inte en naiv bild av supporterrivalitet. Stämningen på Malmö nya arena är något helt annat än det du beskriver.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-11-01 18:43
Så himla viktigt med 1-0 innan pausvilan!
Atlético gurra1993
2014-11-01 18:40
Jaa
Postat via SvenskaFans-appen
laGodzilla
2014-11-01 15:22
De vill väl inte komma till ett huligansverige och av misstag bjuda in infiltrerade huliganer till sin bortasektion. Jag kan förstå rädslan för Sverige. Vi har en hemsk supporterkultur där rökbomber och bengaler slängs på människor. Där supportrar blir så brutalt misshandlade att de är nära att mista livet, allt utanför fotbollsplanen, och då inte fotbollens ansvar enligt de större klubbarna i Sverige.

Supporterkulturen i vårt land är på gränsen till att skörda liv varje säsong, som tur är så har inte så många dött, men jag kan inte glömma IFK-supportern som miste livet, och inte heller den Djurgårdssupportern som miste livet senaste åren. När då en MFF-supporter blir knivskuren och dylikt är det väl ganska uppenbart att säkerheten är ett måste när man kommer till ett land som Sverige där överkonsumtion av alkohol är en del av den svenska kulturen och huliganism ett faktum. Jag hade exempelvis inte velat att massa spanjorer stått tillsammans med ett svenskt lag i Madrid, hade känts konstigt och obehagligt och det kan jag nog förstå trots allt.
Atlético Andersito1
2014-11-01 14:32
+34913540860 ringde jag på. Kan alltid försöka med engelska. För mig sa de att det inte var några problem alls. Men jag är som sagt medlem.
Atlético VamosAtleti!
2014-11-01 13:17
Kan de engelska? Nummer?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Andersito1
2014-11-01 12:48
Hallå alla, kan bara säga att jag köpte min biljett via klubben, då fick jag uppge mitt medlemsnummer och de drog mitt kort på en gång. Ska hämta upp biljetten på spelar hotellet och det verkade inte vara några som helst problem. Mitt tips är att ringa till klubben och kolla direkt med dem. Lite tråkigt att jag inte kom på det tidigare så jag kunde spara en del på transportkostnader...tråkigt också att tyska peñan inte hörde av sig efter upprepade mail om vad som händer. Men om man är medlem testa och ring klubben om man fortfarande vill gå.
Atlético Blyger
2014-11-01 11:01
Så här agerade inte Atleti tidigare, när det gällde biljetter i internationella cuper och ligor. Vad tusan har hänt?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético VamosAtleti!
2014-10-31 21:34
Jag, och säkert många andra här är medlemmar i klubben. Inte fan verkar de bry sig ändå. Gud vad jag är frustrerad..bor 30 minuter därifrån, gör inte saken bättre..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ex Henry garvis Carlsson
2014-10-31 20:53
Bra jobbat Alex! Tycker dock att klubben gjort ett ganska tydligt val att man inte önskar stöd från oss som "inte har relation till klubben". Har följt laget i ca 20 år, men för just nu är AM efter dessa handlingar inte mycket värt... Kommer definitivt inte att gå på tisdag
Postat via SvenskaFans-appen
Spanien Osito
2014-10-31 20:36
Alexander Ivanovski(red)//

Väldigt bra att du informerar om hur det hela har gått till. Jag vill även önska er fortsatt lycka till både i ligan och Europa!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-10-31 20:28
Hej! Anledningen till ni inte fick några biljetter är följande. Allting började med ansvarig för Atlético Madrid INTE gick ut och frågade hur många biljetter som fansen ville ha, till till exempel peñas osv. Det blev mer eller mindre ett missförstånd mellan folk i klubben så endast 300 biljetter beställdes totalt. Jag gick till Vicente Calderón i måndags och pratade med de som var ansvariga för supporterklubbarna och fick svaret att "det är inte vår intention att ansöka om fler biljetter", jag berättade då att vi är över 100 personer som säkerligen vill köpa biljetter men de sa att de var "slutsålda". Samma dag ringer jag till MFF som är väldigt tillmötesgående, de säger att det finns 200 biljetter kvar och att vi kommer att få de, bara Atlético ansöker om de. I onsdags gick jag dit igen och berättade för samma kille att det fanns biljetter och då sa han att "dessa är de enda vi har". Då frågade jag honom vem jag behövde prata med för att få det till rätta. Han visade mig vem som var ansvarig och vi växlade ord där han sa följande ord "vi kommer att höra av oss till Malmö och om det finns biljetter så kommer vi att beställa till er". Jag berättade för de att jag kunde ringa och berätta då jag kunde svenska osv men då fick jag svaret att "vi ringer, det behöver inte du göra". Jag ringde till MFF iallafall då jag vet om att administrationen i Spanien fungerar ungefär som is på solen, inte alls. MFFs personal påpekar återigen att det finns biljetter och att Atlético behöver ansöka om de. Vi bestämmer att jag ska återkomma på fredag (idag). Idag runt 13-tiden ringer jag till MFF och får svaret att "Atlético har ringt, de har sagt att de INTE vill ha fler biljetter då de inte vill sälja till folk som "inte har någon relation" med klubben. Som jag uppfattade det kunde MFF tyvärr inte sälja biljetterna direkt till oss då det är Atlético som bestämmer över bortasektionen. Summa kardemumma: Atléticos ansvarige har ljugit mig rakt upp i ansiktet och sagt att vi kommer få biljetter. Tyvärr är alla i klubben inte lika ärliga som laget vilket straffade sig denna gången. Ni får hemskt gärna kolla runt och ringa folk angående biljetter men jag ser det som omöjligt. DOCK går det att köpa om man är medlem i klubben, men jag tror att man bara kan göra det om man är nere i Madrid. Jag känner att jag måste be om ursäkt till alla Colchoneros i Sverige/Danmark/Finland/Norge/Tyskland och Spanien som ansökt om biljetter via oss. Det är vaken vi i redaktionen, den tyska supporterklubben eller MFF som har gjort något fel, det är ett par personer i klubben. Sist men inte minst vill jag säga att ni inte ska deppa över detta utan försök att få biljetter så nära sektionen som möjligt! AUPA ATLETI! EDIT: Även om ni inte går på matchen och bor i Malmö-området hade det varit trevligt att alla möts upp på Olearys på Entré i Malmö för att käka lite och snacka skit. skicka PM till Bobban(red) för anmälan!
Atlético VamosAtleti!
2014-10-31 20:07
Blir så jävla lack...asså vafan tänker dem? Att en MFF-supporter blir knivskuren Dagen INNAN match ska få dessa konsekvenserna, ett scenario som inte alls hade med matchen att göra. Fan va man tappar allt hopp om ledningen i klubben..
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Pelle_r
2014-10-31 16:37
Någon som vet hur går det med den kinesiska miljardären?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ex Henry garvis Carlsson
2014-10-31 15:22
Det känns som Atletico gjort världens största golden shower på sina supportrar utanför Spanien....
Postat via SvenskaFans-appen
Spanien Osito
2014-10-31 15:05
Raúl Jimenez är uttagen till Mexikos kommande landskamper.
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-10-31 13:32
Som tidigare nämnt kunde vi efter många om och men tyvärr inte få tag på biljetter. Det är varken vårt, den tyska peñans eller MFF:s fel. Allt beror på Atléticos ansvariga (eller oansvariga).

en längre förklaring kommer under kvällen.

Om ni verkligen vill ha biljetter så kommer det att släppas på matchdagen klockan 16 på Swedbank Stadion. Dock kommer de INTE att vara i bortaklacken men säkerligen precis bredvid. Tänk då på att INTE bära något rött och vitt då ni inte blir insläppta.
Atlético Schmacke
2014-10-31 13:04
Jaha, det var ett tråkigt besked att det inte blev några fler biljetter.. Tycker synd om alla som har bokat resa, tagit ledigt från jobbet osv. Tur att man har ett jobb där man kan ta ledigt med kort varsel... Nu är jag inte så insatt (jag är fotbollsintresserad, inte hulliganintresserad), men var det verkligen så farligt i Madrid att man i stort sett inte vill ha något bortafölje i Malmö? Edit: Stavfel
Atlético ex Henry garvis Carlsson
2014-10-31 12:57
Jaha...grattis inga biljetter. Nästan så att man borde heja på typ Valencia.....
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-10-31 08:55
@denilsonfan: Absolut!

Du får gärna dra ett PM till Niclas (Bobban (red)) då det är han som är den ansvarige. Jag kommer inte att vara där då jag bor i Madrid.
Atlético denilsonfan
2014-10-30 22:10
@ivanovski finns det platser kvar på olearys?
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-10-30 22:03
@Jahtletico:


fattar mig inte på det....satt I Portugal tröja & halsduk i Parken på en dansk läktarsektion
Atlético Atleeeti
2014-10-30 21:57
Kan tyvärr inte gå på matchen i Malmö. Dock så var jag i Madrid på matchen mot Malmö. Det var helt underbart att vara tillbaka på Vicente Calderon och förstås lite extra kul att det var mot Malmö. Det var imponerande att se klacken med svenskar men jag kan inte påstå att jag hörde dem mer än de våra. Vår läktarkultur är ju fantastisk med många mått mätt. Jag gillar att det är för alla åldrar och familjärt med ändå bra tryck. Svenskarna som grisade ner på Plaza Mayor och sedan tyckte de blev lite bryskt behandlade på väg till arenan kanske borde fundera på hur man beter sig som gäst ;-)
Atlético Sportuga (Portugal-Red)
2014-10-30 21:41
@Bobban (red):


sist var det kö från 10.00 dock
Atlético Jahtletico
2014-10-30 16:41
De som tänkt gå på matchen i Malmö eller försöka få tag i biljetter på matchdagen, tänk på de regler som gäller (se länktips). Gäller alltså bara om man inte har biljetter till bortasektionen. Riktigt trist.
Min Malmökompis länkade det innan Malmö-Olympiakos, men jag hittar inte den officiella länken till uttalandet på Malmös sida just nu.
Atlético Bobban (red)
2014-10-30 13:04
Skulle vi inte få loss biljetter till matchen mot Malmö på tisdag, så kommer MFF att släppa ett hundratal biljetter på matchdagen med start kl 16:00!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2014-10-29 17:17
@Bobban: NEJ, OLEARYS ENTRÉ. Och det är jag som har bokat heheh.
Atlético Bobban (red)
2014-10-29 15:59
Jag har bokat 30 platser på O'Learys, Entré, Fredsgatan 3, Malmö på tisdag! Blir vi fler kan vi utöka bikningen bara. Tänkte att vi kunde träffas där innan vi drar till matchen mot MFF. Den som vill kan äta en bit, eller bara sitta ner och surra med andra Atleticos! Klockan 15:30 spelar även Atlético de Madrid U19 mot MFF i UEFA Youth League på Malmö IP. Så den som vill kan haka på även där, innan vi drar tillbaka in mot stan för en bit mat och uppladdning! Har bokat från 17:30 och meddela gärna med PM om ni kan komma och göra oss sällskap! P.S Det var fullbokat vid arenan...
Profe Ortega
2014-10-29 14:16
@WalterWhite:
Mario Mandžukic gjorde helt rätt i med att kritisera Guardiola. Den där katalanen har verkligen något emot spelare med rötter från Balkan. Det var ungefär samma sak med Zlatan under sin tid i Barca, där Pep valde att bänka honom utan att ge honom någon anledning till varför han tänker som han gör. Han har nu gjort samma sak mot Mandžukic under tiden i Bayern. Jag tycker att Mandzukic har varit en fantastisk lagspelare och även gjorde 26 mål under säsongen för Bayern. Det är väldigt bra snitt tycker jag med tanke på att han blev mer eller mindre vantrivdes.
Atlético Bobban (red)
2014-10-29 11:48
Alla som kontaktade mig via Pm, ni har meddelande att läsa!
Annons: