/spanien/atletico/forum/2268.aspx/spanien/atletico/forum/2268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético JJ
2007-04-17 21:48
Först och främst; Finns det något större än Fernando Torres?
Synd att Miguel är skadad igen, annars skulle det varit kul att se honom i startelvan till helgen! Är Maniche frisk till dess? Skulle han inte vara det, skulle det inte varit skoj med Galleti och Marques på kanterna och Gabi och Jurado i mitten då? Är dock lite orolig inför högerbacksplatsen, vem tar den?
Atlético Rojiblanca (fd. Lamps8)
2007-04-17 21:27
Underbart Torres! Han är värkligen en rojiblanco till 100%.

Aupa.
Atlético Rueda
2007-04-17 21:17
Torres fortsätter att vara så otroligt trogen, jag hoppas fan vi vinner titlar snart, Atleti fötjänar det, inte minst Torres. Hoppas han kan nå en ny formtopp snart och visa att han fanimej ska vinna titlar med klubben han älskar, nästan så man blir tårögd :)
Real Madrid alex163 [ Ramos y Seitaridis ]
2007-04-17 21:13
Tjena grabbar. Läste precis nyheten om Seitaridis och allt stämmer inte. Först och främst hyschade han åt publiken eftersom de buade ut honom för han är en f.d Panathinaikos lirare - dvs matchen spelades på Karaiskaki stadion som är Olympiakos hemma arena. Sedan var Seitaridis Greklands bästa spelare under den matchen.

Hoppas verkligen Seitaridis utvecklas ännu mer, för jag tror på honom.
"El niño"
2007-04-17 20:50
Härliga ord från Torres!
Atlético Futre
2007-04-17 20:19
Ang. krönikan...

Det låter sjukt att Villar indirekt ska ha påverkat vissa resultat, men det skulle inte förvåna mig. Titta man bara på Barcelonas statistik på de första femton matcherna förra säsongen så blir man fundersam...Har inte koll på reals matcher, men jag såg när marängerna mötte Racing och jag kan förstå hur bittra de var dagen efter.

MEN, förstå mig inte fel nu, för även om jag tycker detta så har jag inga sympatier till marängerna - att jag ogillade de vita fick mig att bli rojiblanco.

Danne,

Återigen en krönika som satt som pricken över i:et! Fortsätt så ! :)
Real Madrid Los-Blancos
2007-04-17 18:30
Synd att han aldrig kommer lämna skulle vilja se han i den fina vita tröjan
Barcelona Puyol_Saviola
2007-04-17 17:23
Önskar jag kunde nå till honom direkt men det är ju förståss omöjligt. Vill bara säga att jag har stor respekt och gillar honom ännu mer nu när han uttalar sig som han gör. Det är en man som man bara måste respektera. Hoppas han aldrig lämnar och att han vinner CL och ligan någon gång.
Bara en säsong skulle jag unna er vinst i de båda istället för Barca. EN gång.

Visca Torres :)
Barcelona Der Afro
2007-04-17 17:09
Bra krönika om "stackars" Real Madrid!

Och grattis till att ha en sån skön spelare som Torres. Hopaas ni vinner någotmed honom.
Atlético greeneyes_x
2007-04-17 17:04
förra inlägget är inget illa menat mot diverse Chelsea supporter som även är Rojiblancos.. men han ska inte komma o säga att Torres aldrig kommer att vinna nåt så länge han är kvar i våran "ruttna" klubb.. Men sen skriva "inget ont om er klubb"
Atlético greeneyes_x
2007-04-17 17:01
Ämne: Undrar hur en "....
King_Raul//

Brittisk fotboll idag är den ultimata förebilden i alla aspekter inom sporten.
Domarna håller yppersta klass och en otrolig jämn standard..
Man har nästan helt utrotad hulaganismen med infeltrerande ihärdigt arbete..
Arenorna håller CL klass ända upp till en hel del division 3 lag faktiskt.. Och dom sportsliga framgångarna i CL dom senaste 3 åren bara byggs på.. Vi är nog snart överkörda av PL på alla fronter.. Snart försvinner även spelarna härifrån dit.. Det finns väldigt mycket tråkigt i Spansk fotboll som måste fixas till.. Domarna.. Rasismen.. Filmningarna.. osv.. Jag medger att Torres filmar.. men har har blivit bättre.. Det borde vara hårdare straff o kort på självklara upptäckta filmningar.. I PL vågar inte ens spelare filma längre.. Navas och Jose M ska vara avstängda i 2/3 matcher.. Det är inte alltid domarens fel heller eftersom det är svårt att sätta an standard eftersom det finns några gemensamma direktiv från förbundet kan jag tänka mig.. eller det ser ut så iallfall..
Vi måste göra nåt åt La Ligas standard på många fronter.. Om det är ingen som har märkt eller lever i förnekelse så håller La Ligas status på att sjunka ganska stadigt..
Fotbolls förbundet agerar som lata fanskap.. delar utan kaffepengar i böter för diverse skandaler och rasism.. blundar för den pinsamma domarkårens horribla insatser i 3-4 år nu som på helt egen hand sänkt ligans standard.. utan att ta tag i det.. Titeln som världens bästa liga har vi redan gett bort till PL.. Det är bara en tidsfråga innan Serie A går om oss också.. och då är det skämmigt..

Essien//

Vilken tur att ni i Chelsea har så rik historia da med titlar och framgång då.. för 3 år sen höll ni samma klass som Fulham innan pappa Putin kom o pumpade pengar.. Spelade man i Chelsea för 4 år sen och 100 år bakåt hade man bättre förutsättningar som spelare att vinna CL med Atleti än ligan med Chelsea.. så stoppa upp era nyvunna Jack Vegas rubel där solen inte når för nu pratar du om en anrik klubb med stark titel "historia".. även några internationella.. en klubb med spelare som varit legender.. Har ni också det eller? Vi kommer vinna ligan.. inte i år.. men snart.. och vi kommer göra det pga av att vi har en stark historia och tradition.. vi ger aldrig upp.. Inte pga av vi har 100 oljeborrplattformar utanför Stamford Bridge..
€ssien
2007-04-17 16:43
Jag skulle vilja prata med Torres när han är 42 år och tänker tillbaks på sin karriär och ser prisskåpet som står helt tomt. Var det värt det? Inget ont om er klubb men han kommer aldrig vinna ligan eller CL så länge han spelar kvar. Jag vill inte ha honom i min klubb, det är inte därför jag kommer hit, men se på Joaquin. Skulle man fråga honom idag om han hellre hade spelat kvar i Betis som slåss för att inte åka ur eller om han är nöjd med sitt byte där han fick spela i Europas finrum mot mästarlaget Chelsea. Svaret är ganska givet.

Nåja lycka till med slutspurten, klarar ni inte hålla 6:a platsen känns det som huvuden kommer rulla i Madrid.
Atlético Luff
2007-04-17 16:42
Ämne: Undrar hur en "....
Det skulle vara intressant, jag tror att det är domarnas fel att fotbollen ser ut som den gör i Italien och Spanien, med tuffare domarkår skulle inte filmningarna fungera längre.

Agera LFP, höj domarnas löner och "stjäl" från andra ligor! :)
Real Madrid King_raul
2007-04-17 15:40
Undrar hur en "swap" på prov hade varit mellan LFP och PL, att skicka varandras domarkårer till respektive land?

Atlético zoran
2007-04-17 13:53
Att domarna i den Spanska Ligan inte håller den klass de skall hålla är väl ändå ganska uppenbart. Det har varit såhär så länge jag kan minnas att jag följt Atlético Madrid och de andra Spanska lagen.

Det är synd att småsaker som sedan blåses upp och blir stora ska påverka fotbollen konstant. Det är så det fungerar dock, och det har fungerat såhär ett bra tag i Spanien.

Om man väljer att börja kritisera domarna först nu måste man ju ha blundat ganska mycket tidigare säsonger där de sk. mindre lagen fått felaktiga straffar och mål dömda emot sig.

Alla höjer rösten när det gäller ens eget lag, men när det är andra som drabbas, bryr sig knappast någon särskillt mycket.

Man måste släppa det om man vill framåt, en bra klubb släpper sådant och satsar framåt istället för att älta hur det kunde ha blivit om de hade fått den där straffen, eller om hur det hade blivit om man inte hade fått den där utvisningen.
Real Madrid Los-Blancos
2007-04-17 12:17
luktar det lite avundsjuka?
Real Madrid Los-Blancos
2007-04-17 12:14
Men vrf bryr sig atletico fansen om vad Real Madrid skriver?
Atlético Rueda
2007-04-17 12:12
Ännu en artikel som väcker känslor och lite diskussion i forumet, väl skrivet Daniel!
Real Madrid Los-Blancos
2007-04-17 12:12
Tycker det är lite jobbigt att ni skriver en artikel som bara handlar om att vi överdriver.
Real Madrid King_raul
2007-04-17 12:03
Luff,
Inga ömma tår här inte, jag håller fullständigt med Daniel vad gäller att det är näst intill parodi att RM skulle lägga sig i LFPs domarval.
Vad jag dock anser tröttsamt är den ständiga referensen till diktatorn. Lika tröttsamt som det måste vara för alla dessa tyskar som förlorade släkt och vänner när ett rötägg kände sig berättigad att ha ihjäl dem för ögonen satt för glest ihop.
Atlético Luff
2007-04-17 11:52
Daniel77// Ständigt dessa ömma tår! ;) Bra skrivet men synd att inte den tänkta poängen/frågeställningen gick fram, kanske var lite otydligt för vissa? Nu verkar diskussionen mest likna en historielektion, men man får väl hoppas att även det fyller något syfte! ^^
Real Madrid King_raul
2007-04-17 11:29
Kim,
och jag motsätter mig din rättighet att leka fackman om vad historian om franco säger och vad var och en maräng egentligen tyckte om diktatorn men inte vågade säga, fråga min farfar som började heja på los colchoneros efter det! Ska du komma och läxa upp folk om en tids-era då inte ens dina föräldrar var påtänkta för att du fått för dig att du minsann är culé?
Respektera att det faktiskt finns folk som har släkt kvar ifrån idiotens tideräkning oavsett om det är culés, basker, maränger eller colchoneros.

En maräng är inte = fascist
En tysk är inte = nazist
En culé är inte = anarkist/kommunist
En vit sydafrikan är inte = apartheidsympatisör
Alla alabamabor är inte = ku klux klan
Barcelona Kim
2007-04-17 11:23
Jag har ingen som helst skyldighet att tala om relationer som jag har till klubbar, specifika matcher och spelare. Det är din j-a attityd jag motsätter mig, där du agerar besserwisser med fullständig gudom. Släpp masken!
Real Madrid King_raul
2007-04-17 11:19
Kim,
Please, humor me...
(dvs berätta jag är idel öra...)
Barcelona Kim
2007-04-17 11:17
Ämne: Kim/Solari,
Lägg ne....
Och vad sjutton vet du om hur mycket vi har med våra klubbar att göra?
Real Madrid King_raul
2007-04-17 11:14
Kim/Solari,
Lägg ner er kukmätartävling i vem som googlat mest om respektive klubbar.
Ni har lika mkt gemensamt med "era" klubbar som Robinho har med franco.
Och skriv för guds skull inte francos namn med stor bokstav det har han verkligen inte gjort sig förtjänt av.
Barcelona Kim
2007-04-17 11:05
Läs om, läs rätt, Solari=Gud.
Jag skrev att det är rent historiskt, inte att Franco är Gutis plastfarsa, eller att Helgueras morsa har haft ihop det med Franco. Mano kommenterade hela situationen med att Real Madrid inte ville ha något med Franco att göra ens under tiden av diktatur. Anser du också att det stämmer, eller är du beredd att medge att Francisco gav er fördelar?
Real Madrid Solari = Gud
2007-04-17 10:58
Kim

Gå gärna in på vad som hände för över 60 år sedan, men försök inte på något sätt få någon att tro på att det skulle ha med dagens Real Madrid att göra!

Anser du att alla tyskar är nazister och fortfarande bör straffas för vad som skedde ungefär samtidigt som Francos smutsiga värv?
Barcelona Kim
2007-04-17 10:08
Men snälla nån. Vi culés gaddar inte ihop oss för att det är Real Madrid det gäller, åtminstone inte jag. Det är inte straffarna mot Racing de Santander som jag motsätter mig, utan ledningens krav på att få vara med vid utväljandet av domare, och uttalandet om ren korruption i domarleden.

Dessa klagomål kommer först nu, när Real Madrid får domslut emot sig. Varför har ni inte krävt att få vara med och se till att få objektiva domare tidigare, när ni har fått mycket tveksamma domslut till er favör? Vi minns som sagt straffen mot Barcelona senast. Eller skandalstraffen mot Valencia för ett par år sen, när ni fick chansen att rycka i tabelltoppen. Det är bara att inse, storlagen får ibland med sig enkla domslut. Denna gång gick det emot er, acceptera det och svälj det, precis som alla andra lag får göra. Det känns bittert, men att försöka börja styra och ställa krav, leder oss faktiskt rakt tillbaka 50 år i tiden, när Francisco Franco styrde med järnhand.

Att förneka Real Madrids samröre med Franco, som några här har gjort, är en stor brist på historiska kunskaper. Har ni glömt Copa del rey 1943, när Barcelona i första mötet på Les Corts vann med 3-0, och Madridspelarna blev utvisslade. Strax innan returmötet i Madrid klev diktatorns säkerhetschef in i katalanernas omklädningsrum och förklarade att detta inte var acceptabelt. Den matchen slutade 11-1.

Men det är ju klart att ni inte har haft något som helst samröre med den regimen.

Amen!
Atlético daniel77
2007-04-17 10:00
Jag är verkligen ledsen att jag gjort så många realsupportrar ledsna, men artikeln är på intet sätt ett påhopp mot er, den vill bara belysa vilken märklig fotbollsvärld vi lever i där vissa tror sig ha företräde till framgång. Jag hoppas innerligt att ni förstår att er styrelse gör bort sig när man i media går ut och pratar om att man vill sitta med och bestämma vilka domare som skall få döma reals matcher. Det måste väl även ni tycka låter märkligt.

För ett tag sedan skrev jag ett antal artiklar om vår egen styrelse och då var ni många realare som skrev och tackade för en intressant läsning. Nu när artikeln handlar om er egen styrelse blir man kallad för det ena och det andra... Vi i Atlético är till exempel inte särskilt stolta över att vi haft en viss herre vid namn Jesús Gíl som med sina smutsiga pengar sänkte och svärtade ned vår klubb, men likt förbannat är han en del av vår långa historia och vi kan inte förneka det. Franco är er svarta skugga och jag förstår att ni inte tycker att det var särskilt snyggt av mig att ta upp det i min artikel, men även här måste ni kunna acceptera att han varit en del av er historia, vare sig ni vill eller inte.

Angående domarinsatserna tror jag på er när ni säger att ni har fått en hel drös med konstiga beslut mot er. Däremot tror jag inte det handlar om att förbundet inte vill att ni vinner ligan, snarare är det pga att den spanska domarkåren håller en otroligt låg nivå. Tänk er hur Villareal mår just nu efter förlusten mot oss och den tveksamma straffen de fick emot sig i matchen mot Getafe. Visst är de förbannade, med all rätt också, men erkänn att ni också hade skrattat de gula rätt upp i ansiktet om de hade gått ut i media och sagt att dem fr.o.m. dagens datum vill ha med en representant som sitter och bestämmer vilka domare som skall döma deras resterande matcher. Det låter ju faktiskt inget vidare...
Annons: