/spanien/atletico/forum/2205.aspx/spanien/atletico/forum/2205.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético daniel77
2007-06-19 19:50
Ämne: Kom ihåg att vårt in....
greeneyes// Bra! Jag kunde nog inte ha sagt det bättre. Reyes i Atléti är en skymf mot hela vår institution!
Atlético greeneyes_x
2007-06-19 15:58
Kom ihåg att vårt inflytande i Silly Season och värvnings muskler har minskat ganska avsevärt med missat CL och Uefa spel.. Vi kanske klarar av att ta oss till Uefa sen.. Med det hjälper inte mycket under sommarens silly season iallfall..

Om Reyes kommer till oss så är glasklart att humle&dumle och Pitarch saknar stolthet och hjärta för klubben..
Reyes ljuger för oss.. behandlar klubben som skit sen hånglar han öppet med Real emblemet på tröjan när han gör mål även fast han bara är på lån från Arsenal.. inte undra på att Gunners inte vill ha tillbaka han.. kan man ha dåligare karaktär..
Atlético Optimo_Kun
2007-06-19 15:14
Jo Valera är helt ok h-back om han hålls skadefri. Ska jag vara ärlig så vet jag ingenting om R.Garcia har bara sett här i forumet att det nästan bara varit positivt om honom så. Maniche däremot är så otroligt ojämn tyvärr mest åt negativa sidan så där skulle det vara bra med en nytändning av honom i varför inte Napoli och så får vi som slåss om guldet nästa säsong en jämnare spelare
Atlético daniel77
2007-06-19 14:39
Reyes är absolut inte världens bästa köp och efter det han gjorde mot vår rödvita klubb förra sommaren har jag ingen som helst förståelse att man över huvud taget tänker tanken på att köpa en lögnhals... Apropå El Chino kan sägas att han numer även ryktas vara på väg till Napoli. Det är bara att hoppas att Recoba stannar i Italien...

Enligt elmundodeportivo drar Atléti i Diego Forlán och det anser jag vara en vettig satsning! Hur mkt sanning som ligger bakom detta rykte vet man ej då samma tidning fortfarande insisterar på att Quaresma är nära ett kontrakt med Atléti...

Personligen tror jag att Cerezo och Co, i smyg, sitter i förhandlingar med Riquelme just nu, men det är bara min intuition... Som sagt, bli ej förvånade ifall argentinaren hamnar i Atléti...
Atlético el niño!
2007-06-19 14:17
Reyes är inte världens bästa köp och han petar inte Petrov eller Maxi. Vi har ju Jurado, men kan inte Real köpa tillbaka honom?

Om vi ser till vilka "par" vi har och och dom som startar så är det väl så här:

Vänster: Petrov-Jurado
Innermittfältare: Luccin-Costinha
Innermittfältare:Garcia/Maniche-Diego
höger: Maxi-Galletti

Det är ju inte ett dårligt lag, men det har ju sagts innan:P, så varför ska Reyes komma?!

iiAUPA ATLÉTI!!
Atlético greeneyes_x
2007-06-19 14:11
Jag vill inte vara negativ.. Men värvningen av Garcia för så mycket pengar känns lite som gambling.. Vi letar efter stabilitet.. Han är bara 20 och gjorde en bra säsong under Aguirre i Osasuna.. sen i år har han inte gjort så mycket väsen av sig.. Får lite flashbacks av Atletis försäsong för några år sen i England då det snackades om "supertalangen" Gabis superba prestationer.. Sen försvanna han.. Garcia känns lite som han lever just nu på sin säsong under Aguirre.. det återstår att se.. men i år har inte imponerat iallfall..

Suarez är klart en spelare jag skulle vilja ha upp som truppspelare.. förutom att mittfältet känns ganska trång.. Ett låneår för Suarez skulle vara bra..

Seita är ojämn.. men jag tycker inte Valera ligger så långt efter.. Förutom en match då han plockade bort Ronaldinho helt och ett långskott i mål för några år sen så tycker han håller samma ojämna standard.. Sen är han lite för offensiv för att det ska vara bekvämt..

Perea och Eller borde vara det perfekta mittbackparet.. Och snälla.. sluta förvirra Perea genom att sätta han på högerkanten.. Han behöver flera matcher eftr det för komma i rythm igen..

Jag efterlyser en stor target/box player som kan kompletera spelstilen som Torres och Kun har.. Crouch skulle vara grymt.. Jag drömmer om en match på Nou Camp där Petrov, Maxi och Garcia matar inlägg till Crouch som ständigt hamnar i luftdueller med Puyol och målen ramlar in..
Atlético JJ
2007-06-19 13:10
Optimo_Kun,
Håller med dig, men att hoppas på att vi ska utmana om guldet är lite för högt ställda förhoppningar för mig. Visserligen har vi en stark trupp, men vi har inte den spetskompetensen som tex Barcelona, Real Madrid och Valencia har. En CL plats kan man gott och väl hoppas på, det ska vi kunna klara.
Håller med dig kring Seita och Valera. Gör Valera till förstaval och Seita till backup!
Tycker även att vi ska sälja Pernia och Galleti, de håller inte längre. Vi har tillräckligt med yngre, och bättre alternativ, enligt mig!
Har stora förhoppningar kring Raul Garcia. Är det ngn som kan förklara lite hur han är som spelare?
Atlético Rojiblanca (fd. Lamps8)
2007-06-19 13:07
Gött att det är klart med Garcia! :) Ska bli kul att se han i Atletico. Och det känns riktigt bra att Aguirre får nytt förtroende, det är superviktigt... Äntligen förstår ledningen att det kan ta ett tag för en tränare att komma in i klubben...


Aupa
Las Palmas Pio pio
2007-06-19 12:08
Hmm, Reyes till Atleti? Så Daniels "kelgris" kan hamna i rödvita ränderna..Vet inte vad man ska säga, ni har ändå Petrov, Maxi, Galletti och Miguel till kanterna.

Att Aguirre blir kvar tycker jag är kanon för er. Först kontinuitet, inte lätt att få ut all sitt budskap under första året. Man ska komma ihåg att Osasuna spelade fin fotboll stundtals under Aguirres ledarskap. Och sedan med tanke på spelaromsättningen och massa nya nyförvärv förra året så tar det ju tid att spela ihop ett lag och ett system. Ta t.ex. Barcelonas första år med Rijkaard först i slutet så visste man hur man skulle spela - 4-3-3 - osv. nästkommande år så värvade man utifrån rollerna i det spelsystemet..

Kanon att Aguirra blir kvar men kalkon när det gäller Reyes..Att den mannen avgjorde ligan tillsammans med Diarra - som inte skulle ha spelat, men FIFA ser inte likvärdigheten på Forlán och Mati än Robinho och Diarra, SKAMLIGT! -
Atlético Optimo_Kun
2007-06-19 12:07
Okej men jag tycker vi behöver någon till ny ifall vi ska vara med och slåss om guldet nästa säsong som jag känner att vi kan göra bara vi får något stabilare och jämnare gäng. Okej om Diaby inte kommer men han skulle absolut platsa men jag tycker att Seitaridis inte duger. Valera däremot har imonerat på mig när han har varit med så man hoppas han kan hålla sig frisk nästa säsong!
Atlético JJ
2007-06-19 11:10
Wesse/Optimo_Kun,
Angående Luccin så håller jag med dig. Han har inte varit speciellt bra denna säsongen och dragit på sig alltför många gula kort, det håller inte. Dock är han en nyckelspelare i truppen, så man hoppas såklart att han stannar, inget snack om saken.
Angående Diaby. Han är en personlig favorit, men jag ser honom som en grovjobbare på det defensiva mittfältet, som har väldigt bra blick på spelet. Vore en bra värvning, men ser hellre Garcia där.
Äntligen Aguirre klar!
AUPA ATLETI!
Atlético JJ
2007-06-19 11:10
Wesse/Optimo_Kun,
Angående Luccin så håller jag med dig. Han har inte varit speciellt bra denna säsongen och dragit på sig alltför många gula kort, det håller inte. Dock är han en nyckelspelare i truppen, så man hoppas såklart att han stannar, inget snack om saken.
Angående Diaby. Han är en personlig favorit, men jag ser honom som en grovjobbare på det defensiva mittfältet, som har väldigt bra blick på spelet. Vore en bra värvning, men ser hellre Garcia där.
Äntligen Aguirre klar!
AUPA ATLETI!
Atlético senken
2007-06-19 09:34
Ämne: Tycker inte Diaby är....
Tyvärr har David Rodriguez lämnat oss för Salamanca!! förstår inte varför man inte plockat upp honom tidigare! han har potentialen att bli en storspelare i klass med Torres, Rooney osv...

Kily upp i a-truppen inför nästa säsong och plocka hem Molinero!!!

Suarez ser jag helst att han stannar ett år till på lån hos Valladolid som han förmodligen kommer att göra också.. :)
'

bra att Aguirre får förnyat förtroende! dock är jag skeptisk över Pitarchis(?) förnyelse, han kan bli farlig för oss...... well!

AUPA
Real Madrid Puñal
2007-06-19 08:32
Jaha... jaja... verkar som om Osasuna laddar redan för Segunda... Grattis till ett lysande nyförvärv!
Atlético Luff
2007-06-19 01:04
Garcia ja.. Trevligt för Aguirre att äntligen få sin kelgris, frågan är om han är ersättare för Maniche eller Luccin, eller tänkt att totalspetsa konkurransen, för visst ska Suarez upp i a-laget nästa säsong?

Som sagt har vi en hel del backup till anfallet om man ser till våra mångsidiga mittfältare, men kanske en till här? Känns ändå som att en "supervärvning" (M.Gomez, Trez, Crespo) skulle få nöta bänk för mycket, tror det bästa är att se till de egna leden, vad händer med Braulio?

Och så vårt eviga högerbacksproblem, tycker Seita har potential att vara ordinarie här, men han MÅSTE bli jämare och få nån att slåss om platsen med, kom tillbaka fort Varela!

Räknar med att någon (Pablo) av våra mittbackar drar, hur ser det ut i b-laget här? Håller Azcarate? Pablo känns ändå så pass bra att han måste ersättas med något av liknande kvalitet.

Reyes?!
Atlético greeneyes_x
2007-06-19 00:19
Tycker inte Diaby är ett logiskt förslag eftersom vi redan har det packat på mittfältet.. Garcia, Luccin, Costinha, Diego, Jurado, Maxi, Petrov, Miguel.. Där dessutom Diego, Jurado och Miguel har större potential än Diaby.. För mig är Luccin och Garcia det perfekta innermittfältet.. Båda är tvåvägsspelare.. Sen tycker jag att vi glömt ta upp spelare ur dom egna leden dom senaste åren.. Vilket jag är ganska orolig över då b-laget innehåller en hel del potential.. Dags att hämta upp David Rodriguez för att fylla ut anfallssidan.. Där vi vet vet att förutom Kun och Torres så kan även Diego och Maxi spela.. Skulle även vilja se Marqués och Victor Bravo bli truppspelare nästa säsong.. Då har vi löst lite av problemt med hjärta i laget iallafall.. Sen efterlyser en till kompetent högerback som är jämnare och kan gör Seita till backup.. Vet inte riktigt hur bra Kily är men har några matcher där han gör supermatcher varvat mer bottennapp.. Men potential finns det klart.. Tycker vi har för många medelmåttor i överlag som Mista, Costinha, Seita, Ze Castro, Pernia osv.. Jag vill ha en ordentligt stark förstaelva.. sen resten av truppen ska vara b-lags talanger och typ Jurado, Miguel, Diego osv..
Getafe Feyenoord&AJA
2007-06-19 00:07
Om man skulle utse den flitigaste redaktionen på Spaniensidan så är det utan tvekan er ;).

Bra jobbat!

PS: Tack för Manu, han har gjort åtta mål =).
Atlético Lush
2007-06-18 23:59
Äntligen är det klart med Garcia! Nu återstår det bara att se vad vi lyckas göra med det lag som vi kommer skrapa ihop...

Grät Torres efter matchen igår?När får man reda på när ligan drar igång igen? (Exakta datum)
Atlético Andero
2007-06-18 23:49
Ämne: Sen Svennis som trän....
Förlängning med Aguirre är bekräftat nu ändå, så att. :-)
Atlético zinko zinko
2007-06-18 23:46
Bra värvning med R.Garcia!
Min absoluta favoritvärvning av forward skulle vara Herr Crespo...men den känns lite väl osannolik tyvärr. Annars skulle en targetforward sitta fint, så Torres kan fokusera på djupledspelet. Mitt mer realistiska val blir då Super-Mario Gomez som gjort en riktigt bra säsong i Stuttgart, med 14 mål. Halvspanjor på 189cm och 86 pannor.
Atlético Optimo_Kun
2007-06-18 23:39
Sen Svennis som tränare skulle inte vara helt fel :D
Atlético Optimo_Kun
2007-06-18 23:38
Ja Raul Garcia är bra förstärkning och ja Mista är inte bra! Jag tycker ändå inte Diaby känns som en defensiv mittfältare för de matcher jag sett han i Arsenal tröjan iår så har han varit riktigt bra. Han och Luccin som innermittfältare skulle vara grymt bra.
Atlético Henko
2007-06-18 23:27
R.Garcia ankomst är en riktigt glad nyhet, speciellt den här veckan. Som Gabi spelat den här säsongen så är det här en rejäl förstärkning. :)

En annat rykte; gillar inte det jag hör om ett lån av Reyes.
Atlético Luff
2007-06-18 23:06
Ah, Silly season! Det är ju nu vi rojiblancos brukar bli gladast! Frågan är om det är bra eller dåligt? -_-
Atlético el niño!
2007-06-18 22:45
Jag har en bra magkänsla inför nästa säsong, hoppas bara Torres stannar likaså Maxi, Luccin och Franco.
Real Madrid Ghago
2007-06-18 22:08
Litenbror fixar det i Intertoto! Jag tycker Torres ska stanna.
Han säger i intervju han vill stanna och rykten gör honom ledsen. Får han inte älska klubb och vara lojal och lycklig? Hans lycka är väl mer värd än hans utveckling? Det är nog så han ser på det när han dör, jag tror.
Atlético Andero
2007-06-18 21:38
Ämne: @JJ
Jag skulle även....
Cuéllar: 2008
Leo Franco: 2009
Seitaridis: 2010
López: 2012
Pernía: 2010
Eller: 2008
Zé Castro: 2011
Valera: 2008
Perea: 2009
Pablo: 2009
Luccin: 2008
Costinha: 2008
Galletti: 2008
Maxi: 2010
Jurado: 2010
Petrov: 2008
Miguel: 2011
Maniche: 2009
Torres: 2009
Agüero: 2012
Mista: 2010

Aguirre: 2007
Atlético wesse
2007-06-18 21:04
@JJ
Jag skulle även vilja se Luccin skriva på för ytterligare minst 2 säsonger. Han har varit Atléticos jämnaste (bäste?) spelare de senaste två säsongerna, även om han haft en lite sämre säsong iår jämfört med ifjol. Jag har lite dålig koll på vilka ytterligare spelare vars kontrakt går ut, någon som har bra koll eller sammanfattning?
Atlético JJ
2007-06-18 16:44
Optimo_Kun,
Diaby känns för mig lite mer som en defensiv mittfältare, och där har vi ju både Luccin och Costinha. Jag hoppas sjävl på att Raul Garcia kommer, för vi behöver kreativitet på vårt mittfält, och det skulle han tillfört. Garcia och en bra anfallare, Mista har varit totalt värdelös de gångerna han har spelat.
Atlético Optimo_Kun
2007-06-18 14:58
Jag tror Atletico kommer på top 4 plats nästa år när alla spelare nu är vana med att spela med varandra. Ultimata om Maniche går och att vi skaffar oss en spelartyp som Diaby är Arsenal.
Vad tror ni om Diaby i Atletico?
Annons: