/spanien/atletico/forum/192.aspx/spanien/atletico/forum/192.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-23 00:02
ACDS: Hade likt förbannat klagat pa den usla taktiken även om vi pa nagot sätt tagit oss till straffar och vunnit där. En seger immuniserar ju inte heller en dalig taktik. Iaf inte i min bok.

Sag sa pass illa ut att jag inte ens svor vid Chichas mal och slutsignalen. Jag var inte ens nervös längre, utan enbart fórbannad pa "uppvisningen".

Alla ser det dock olika. Jag kräven mer, nagot Cholo själv bär "skulden" till da man blivit hyffsat jävla bortskämd.
Atlético Blyger
2015-04-23 00:01
ADSC Ja jag är tjatig. Men jag tycker att Simeones Atleti är fight. Den senaste tiden är det mindre fotboll i fighten dock och det är nog ingen lyckad väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-22 23:56
Anklaga? Han i egenskap av tránare(!) är den som skall ta tag i det hela när det laser sig. det är den exakta jobbebeskrivningen: han är ledaren, bossen osv.

Om nagon pa mitt jobb fragar chefen "Ehh, detta ser ej bra ut. Vad skall jag gora?" sa förväntar sig precis alla att chefen iaf skall försöka ändra pa det som sker, pa det som gar fel. De individuella misstagen av spelarna skyller jag absolut inte pa Cholo. Taktiken och inställningen är dock hans arbetsomrade. En kapten fortsätter ej segla rakt fram om han ser att isberget inte magiskt stiger at sidan.

Nu tror eller snarare vet jag, att Cholo kommer att ta lärdom fran detta. Man lär sig trots allt mer av misstagen.
Atlético Blyger
2015-04-22 23:56
ADSC Jo den initiala Griesmann-tanken är begriplig. Men sedan?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético ADCS (red)
2015-04-22 23:52
Vissa saker slår ut rätt ibland, vissa inte. Att Raul Garcia är en ypperligt farlig poängspelare finns det ingen tvekan om. Han kan ta långskott, nicka och avsluta i boxen. Att ta in Raul Garcia för att hjälpa Mandzukic stångas känns helt rätt.

Att flytta fram Mandzukic centralt var faktiskt just den plan B som ni pratar om. Många av er har glömt att Simeone faktiskt startade matchen med plan A, våran snabaste och bästa djupledsspelare centralt, dvs Griezmann för att få till det djupledsspelet ni klagade på.

Sen gick han över plan B, dvs långa bollar på två nickstarka spelare. Vilket inte heller slog ut. Vill ni då att han ska gå tillbaka igen till ett djupledsspel som inte funkade hela första halvlek?

Sen ändrades allt när Arda blev utvisad. Vi hade mycket väl kunnat tagit Real till straffar med 11 man och kanske gått vidare, då hade många av er inte sagt någonting.
Atlético Blyger
2015-04-22 23:50
Manzukic passar inte i Simeones Atleti vad jag förstår. Kan ngn förklara hur Someone tänker med Manzukic?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Örebro Atleti;)
2015-04-22 23:48
Va stolta att vara atletico supportrar istället än att anklaga "cholo" för förlusten!! Han bytte in spelare han trodde på och vid ett rött kort så ville han nog få in mer defensiv än offensiv o blotta laget helt!! vid en förlängning lr straffläggning hade vad som helst hänt!! Kul iaf att höra Atleti supportrarna höras mer än turisterna på bernabeu ;)!! Det är passion, kärlek!! Sånt får nog aldrig "lillebror" vara med om!!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2015-04-22 23:48
Man kan väl hylla Simeone samtidigt som man kritiserar honom. Love Simeone. Ändå, kom igen, lär dig och gå vidare!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-22 23:41
ADCS: Reagerar väl mest pa att han later skiten fortga. Bevsiligen sa funkar det ej - varför ej testa annat?

Mandzukic gillar jag enormt, men i dagens match är det som att ha en traktor pa ett illegalt streetrace.

Handlar ej om att det "är bara att sätta in..." - Handlar om att vaga, försöka förändra. Mandzukic nickare hem iaf 99.9% av bollarna han fick. Ingen fyller pa bakom. det skall ej ta 95 minuter att inse att det ej funkar. I halvtid borde Cholo ha bytt taktik, om inte tidigare.

Kan fan räkna vara anfall pa en hand... typ.

Kräver ej "5-0" borta mot Real - däremot kräver jag att man iaf försöker förändra/förbättra när det ser sa illa ut som ikväll.

I mitt hus är Cholo GUD, men det skall ju ej ge honom immunitet. Laser sig plan A sa testar man plan B. Funkar ej Plan B sa testar man C, osv.

Idag sag det uselt ut fran start till mal och Oblak samt oskärpa hos de Vita sag till att det bara blev 1-0.

Cholo är enorm, men även männsklig. Han kan göra fel, sasom bli uppvisad pa läktare, göra felbedömningar osv. Idag var en sadan dag.
Atlético ADCS (red)
2015-04-22 23:30
Jag vet faktiskt inte vad ni pratar om. Simeone gör ett jättejobb med det material han har. På den position Real kan spela en rutinerad världsmästare i Kroos så måste Simeone lita på Saúl. Det är inte lätt. Jag vill se Ancelotti, Enrique eller Mourinho komma och ta detta Atlético till kvartsfinal i CL slåss i ligatoppen. Sluta vara så jäkla otacksamma. Real har EN vinst mot åtta matcher denna säsong. Dom vann med en man mer på Bernabéu med 1-0. Det är inte så lätt att bara sätta in Torres eller nån och tro att det ska Football Manager bollar direkt i djupled automatisk. Simeone kanske såg att vi inte kunde skapa det kontringsspelet denna match. Han kanske kände att ville satsa på huvudspelet vid fasta situationer. Jag litar på Simeone gjorde allt han kunde idag med sitt material, vissa positioner behöver helt enkelt mer rutin. Jag litar på Cholos omdöme mer än vissa här som hoppar på hans ledarskap. Han satte spelet med de nya spelarna denna säsong snabbare än jag trodde efter att vi sålde många viktiga spelare i somras. Vad sägs om att vara lite tacksamma istället för att kritisera någonting utan att veta läget bakom kulisserna och laget?
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-22 23:27
Oblak ja... Killen som fatt mig att helt sluta sakna Courtois. Vilken jävla malis vi har där, fy satan sa lugn han är.

Moya gillar jag, men spela in och cementera Oblak nu.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-22 23:25
1-0 var rejält i underkant. En Chicha i normalt slag hade gjort minst 2 idag.

Smickrande slutresultat för varan del, med tanke pa att vi inte hade ett skit att komma med.

Bara bryta ihop och ga vidare - livet stannar ej. Viktigaste kvar nu: Sluts´purten i ligan.
Atlético zoran
2015-04-22 23:25
@Profe Ortega:


Om du verkligen vill glädja dig över någon annans olycka så får du hålla det för dig själv. Här hör det i varje fall inte hemma.
Real Madrid BigBenz
2015-04-22 23:22
Vart hittar ni alla dessa underbara målvakter?
Atlético Blyger
2015-04-22 23:17
Trollitrollerabobhundfantasisådeva!
Postat via SvenskaFans-appen
Profe Ortega
2015-04-22 23:14
Zoran Det var ingen cancerbesked eller någonting liknande som kroaten fick besked om, Modric kommer vara borta ett tag medan han njuter i sitt lyxliv med familjen samtidigt som det hade gynnat oss. Nu vann Real förvisso men frågan är hur slutresultatet hade varit om Modric var på planen. Med det sagt så sätter vi punkt för den diskussionen... --- Kan bara instämma med övriga på kommentarsfältet, Simeone är den som skall bära hundhuvudet för förlusten...
Atlético Blyger
2015-04-22 23:11
Tendens denna säsong är tyvärr att vi inte bevarat el. utvecklat vårt eget spel. Det hade vi vi förra plus säkerhetsplaner. Det såg vi med tydlighet idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Bob_Hund
2015-04-22 23:09
Rasism att kalla en turk för en turk ok.
Atlético Cholo es un dios
2015-04-22 23:06
Det känns nog tungt för oss alla nu men håll lite nivå på forumet iallafall.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-04-22 23:03
Detta var Simeones torsk. Totalt jävla värdelös och irriterande feg taktik, fy fan.

Mandzukic(eller snarare hans spelartyp) är grymt när man belägrar motstandarens straffomrade - i en match som denna nickar han varena jävla boll hemmat och där finns...*drum roll*... ingen. Inte hans fel dock. Han är ej den som kutar och snurrar. Det värssta var att Cholo lät detta fortga tills lang in pa andra halvlek. Hur mycket jag än anser att Torres är langt ifran sitt bästa slag, sa skulle han bytts in. Det skall ej ta ca 70 minuter att se att en taktik är fullstPandigt värdelös.

Real vidare, helt rättvist och det borde varit mer än bara 1-0.

Ps. Extra tack till Arda... Inte ett piss med 11 man - änn mindre med 10... Snyggt och tack.
Atlético ADCS (red)
2015-04-22 23:03
Raul Gimenez ser alltid mycket roligare ut på alla sätt att titta på när han får spela än Mandzukic.
Atlético Blyger
2015-04-22 23:01
BobHund gillar nog inte rasism by the way.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2015-04-22 22:59
@RK!:


Och det är det som irriterar. Att vi inte är bättre, tyngre än man tror. Kommer bli en intressant silly. Undrar om City fortfarande bjuder typ 350 millar för Mandzukic.. Nöjd om vi får en tredjedel av den summan.
Atlético RK!
2015-04-22 22:57
Vi lär vara starkare nästa säsong, som det ser ut. Nästa säsong kan vi vara lika bra som förra. 4-0-matchen mot Real var väl ungefär senast kapaciteten verkligen fanns att dominera mot klubbar som Real. Sedan dess har det sett mycket sämre ut. Det är inget mål för laget att spela såhär defensivt (som det är för t ex Chelsea). Det är bara det att kvaliteten inte finns just nu, för att kunna möta Real och Barca på annat vis.
Atlético Kakan_Atletico
2015-04-22 22:55
@Conserva el Calderón!:Är ju inte direkt så att vi förlorar i en betydelselös träningsmatch direkt..
erkano
2015-04-22 22:54
Alla real och Barca fans kan dra åt helvete. Det är miljard skillnad mellan eran budget och våran budget. Lätt att håll hålla på en klubb med mkt hög budget och vara kaxig. Stick idioter
Postat via SvenskaFans-appen
WalterWhite
2015-04-22 22:52
@Blyger:


Dig tar jag inte ens på allvar, du bara gnäller precis som förra veckan. Förra veckan ville du ha Mandzukic utbytt i 75 min efter sitt gula av rädslan att han skulle få rött. Men idag nämner du inget mot Arda som ständigt var agg. Läs tidningar, betyg och kommentarer från riktiga experter innan du börja gnälla.
Atlético ADCS (red)
2015-04-22 22:51
Vad har Ramos på domarna? Alltid samma visa. Vissa får spräcka näsan på andra med en armbåge i boxen, andra får inte ta en duell.
Atlético Kakan_Atletico
2015-04-22 22:50
@WalterWhite:


Det jag menar. Han kan inte göra någonting själv. När vi spelar sådana här matcher måste vi ha en spets där framme. Med Mandzukic så blir det bara trubbigt. Vinner ju inte ens dueller mot mittbackarna. Jag menar, vafan är han bra på?

Bra på huvudet när han får bollar serverade, som i Bayern.

Vi måste hitta en spelare likt Costa, går inte annars.

Fan vad besviken jag är nu, trodde vi kunde/ville mer. Skapar ju inte ett smack. Och vi åker rättvist ut. Tyvärr
Atlético Blyger
2015-04-22 22:49
Smart av Ancelotti.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: