/spanien/atletico/forum/1859.aspx/spanien/atletico/forum/1859.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Spiders
2008-02-22 17:07
1) Spelare som måste lämna i sommar om vi spelar i CL nästa år:
Mista, Eller, Pernia och Maniche.

2) Spelare som har våren på sig att bevisa att dom ska vara kvar:
a) Reyes : Har mycket kapacitet, men får ut för lite för att det ska räcka att vara kvar i truppen.
b) Motta : Är en bra spelare, men är skadad allt för ofta för att vi ska ha nytta av han i en trupp rotation, han tar bara upp plats idag.
c) Cleber : Har sett han spela i Santos när dom vann ligan, en klassspelare som är bra på allt, men Aguirre verkar ha förstört hans självförtronde, inte i närheten av samma spelare jag kollat på förut, hoppas han visar lite mer under våren.
d) Seitaridis: Har iofs vart skadad, men tycker han en del att bevisa ändå, enligt passar denna långsamma ytterback inte i vårt spel, en ytterback som inte kan utmana, dribbla och komma runt ibland är inte ytterback, det är en mittback. Vårt anfallsspel blir lidande då mittfältarna allt för ofta får lägga passen snett bakåt till Seita istället för i djupled.
e) Franco : Är en bra målvakt, men skadar sig för mycket och på så sätt lägger alldeles för stor press på klubben att ha en lika bra andra målvakt, att hitta så bra målvakter i dagens fotboll som dessutom måste sitta på bänken är näst intill omöjligt, Jag föredrar ryktet "Kameni" från Espanyol och en en av våra egna talanger som tex De Gea som andra målvakt, då Kameni sällan skadar sig.

3) Spelare jag tror på som truppspelare:
a) Jurado : Mycket bra mittfältare med ett grymt steg som måste få spela mer för att utvecklas, många har glömt att denna spelare var ordinarie under vår 06/07 säsong och var en av lagets bästa på sin vänsterkant när Petrov va långtidsskadad, ständig farlig och utmanar back, enligt bästa Atleti spelare säsong 06/07, notera att han då kom direkt från secunda där han va dominerande.
b) L Garcia : En ypperlig allronder på mittfältet som passar bäst som inhoppare, inget mer, denna man startar man inte matcher med, så länge tränar vet om det så tror jag på Garcia.
d) Valera: En Valera fit for fight är en mycket nyttig truppspelare och en bra backup till ordinare högerback, vem kan glömma matchen mot Barca innan skadan då han totalt raderade bort Ronaldinho från att existera som fotbollsspelare, magnifikt Valera! mer av den varan tack!
e) Lopez : har kapacitet att vara en bra landslagsback, börjar bli bättre och borde ta tillbaka sin vänsterback position när Pernia dumpas i sommar. En fråga dock, vad har hänt med hans mycket farlig vänster doja vid frisparkar han hade för 2 år sen, den va hyperfarlig, idag är den som mest matt, men jag tror på att han kommer tillbaka.
f) Ze Castro : Mycket bra mittback med nåt har hänt med hans självförtroende, enligt mig lagets bästa mittback 06/07, i skrivande stund kommer jag ej ihåg om han blivit såld till sommarn eller inte? Annars så är formstark Castro både bra backup och startspelare.

Resten är där dom är.

Gärna intryck och kommentarer

Peace, Aupa Atleti
Atlético rawkus
2008-02-22 15:58
Sla till!! ;)
Atlético rawkus
2008-02-22 15:22
dubbel_r och Möller92: Precis som zoran skrev, sa bor jag i Mexiko - klarnar det nu??
royal madrid
2008-02-22 14:59
Den här matchen kom otroligt olägligt för er och jag måste säga att jag faktiskt hoppades att Atleti skulle bevisa sig som det storlag ni trots allt är.Jag fick fel...
Atlético paniagua
2008-02-22 11:56
Jag kommer aldrig att skämmas för Atletico de Madrid!!!!
Atlético paniagua
2008-02-22 11:51
--dubbel_r--

Lilla vännen, jag förstår inte varför du är så arg på oss.
Vi varken spelar för eller leder Atletico de Madrid. Vi är fans. Vad ledningen säger sig satsa på kan inte vi stå för. Vad laget gör på planen är inte vårt fel. Så innehållet i ditt inlägg är lika fel som din stavning och behandling av det svenska språket är dålig.
Seså...packa dig hem till ditt eget forum och snacka skit. Där kommer ingen att säga emot dig om någonting eftersom inga andra än Realfans är välkomna.
Snacka om att ha anammat Francos anda. Ingen åsiktsfrihet på det vita forumet så länge man inte har Real-vänliga åsikter.
Att Real-fans tycker att Atletico "es una puta mierda que no vale para nada", är inget nytt under solen.
Att atleti gör somliga av sina supportrar besvikna är knappast din huvudvärk så jag vet inte varför du bryr dig om det. Inget Realfans med självrespekt skulle för övrigt satsa pengar på Atleti.
Osea que vete a hacer puñetas gilipollas, y no vuelvas por aqui mocoso.
Atlético zoran
2008-02-22 11:28
@dubbel_r
Nästa gång du tippar på Atlético kan du väl göra läxan. Det är klart laget kommer ha svårigheter när man har 7 spelare borta varav 6 av dessa mycket väl kan vara ordinarie.

Ta en pratstund med Javier Aguirre eller maila Atlético de Madrid, kom inte in hit och klaga på supportrar som inte kan påverka något.

Som så många Real Madrid-fans kan du väl sluta lägga dina pengar på Atlético, det finns liksom ingen anledning att komma in hit och klaga.

@Möller92
Om du besökte forumet lite oftare skulle du märka att Rawkus bor i Mexico och inte Sverige.
Real Madrid dubbel_r
2008-02-22 11:21
Ämne: ...jag tycker däremo....
Ursäkta mig!
nästa gång ska jag tala och skriva korrekt språk,
och säga att Atlético es una mierda que no vale para nada!

och jag är fjorton hur visste du? klart jag blir irriterad när jag har nästan! och bara nästan! 13 rätt.

men atlético, jag borde veta bättre visst?

hur som helst, att ni klagar mer på stavningen än inehållet förvånar mig;) för visst har jag rätt.

Ni skäms, och ni ska skämmas.

Snälla! Att ni ens har mage att säga att ni satsar på champions league plats, är ett hån för spansk fotboll.


tack för mig!

Än en gång ursäkta stavningen, missa svenska lektionen när jag hoppades på ett lag som gör sina supportrar mer besvikna än newcastle

(underförstått Atlético Madrid)

Peace in da middleast..
Atlético Tugas
2008-02-22 11:00
Fan oxå...
Atlético paniagua
2008-02-22 10:50
...jag tycker däremot att det är helt rätt att önska lite bättre stavning på forum. Ibland är det jäkligt svårt att förstå inläggen. Framför allt verkar Reals fjortisfans glömt att gå på svenskalektionerna.
Atlético paniagua
2008-02-22 10:47
Ämne: Jaha, då tycker jag ....
--Möller92--

Det är inte så lätt att ha prickar över bokstäver om man inte skriver på ett svenskt tangentbord.
Rawkus befinner sig i Mexico (är det inte så Rawkus?) och skriver förmodligen på ett spanskt eller engelskt tangentbord. Inte många "pricks" där inte ;-)
Atlético DeBe
2008-02-22 10:44
vilka sopor vi är igentligen. vi aggerar som ett gäng korpenlirare emellanåt. hade hoppats att gå långt i cupen men laget har tappat allt, målet är för litet, bollen för stor och hjärnan har glömts på parkeringen.
Atlético DeBe
2008-02-22 10:37
dubbel_r. Vilka djävla utlåtanden, måste va en fylletratt utöver det vanliga :D
Real Madrid Möller92
2008-02-22 10:18
Jaha, då tycker jag att vi lägger ner hotelserna va?
Jag kan förstå allas frustration över den dumme real"supportern"... Bor han själv i Madrid?
Nu har han förlåtit sig och det är bra med det.
Och sen tycker jag att rawkus kan lägga ner, har du märkt att du inte har några prickar över bokstäverna? Det är inte heller så roligt att läsa...

Däremot kan jag hålla med madristan om att ni borde skämmas... det hoppas jag att ni gör...

Men det är ju lite idiotiskt att komma in på ett annat lags forum och slänga skit på supportrar för att deras lag går dåligt. Har du tänkt på att de inte kan påverka hur laget spelar...?
Real Madrid dubbel_r
2008-02-22 09:30
Ämne: dubbel_r: Glomde fra....Ja du, jag va så frustrerad igår att jag bara skrev. men läs innehållet för så känner jag för er! Och är det inte lite komiskt att du klagar på mig när du inte ens skriver på svenska? haha. (kasta inte sten i glashus.)

jag skriver inte som madrista,jag skriver som en supporter för fotboll!

ps. jag ber om ursäkt om jag skrev för hårda ord igår, men jag va väldigt frustrerad och nej det ska inte gå ut på er som fans.

tack för mig

oroa er inte kommer inte tbx!

eller? vem vet?
Atlético Jon
2008-02-22 08:28
Ämne: några ex : vilken an....
Tror du har helt rätt spiders.

Skulle gärna ha supportat aguirre, men det är nog han som få ta smällen. För vi har några helt fantastiska spelare som har varit helt fantastiskt dåliga! Så många kan inte bli så mycket sämre på samma gång utan att det beror på tränaren och orginationen.
Atlético rawkus
2008-02-22 03:31
dubbel_r: Glomde fraga: Lar de ens ut stavning, punkter och komman i skolan numera...?
Atlético rawkus
2008-02-22 03:29
dubbel_r: Dra bara at helvete, snalla!

Ta aven med dig din ackliga j*vla trojja med dig ner i halet.

@Alla: Trist med forlust, men...nu kan vi iaf lagga all kraft(eller kvarlevorna sa att saga..) pa att forsoka na den dar magiska CH L platsen :)

Det enda jag ser som positivt.

Braulio malade forresten ikvall...igen... Men vi har ju Mista...hur javla kul kanns det?? :(

Vi ar sa fruktansvart beroende av Aguero att det gor ont...

Buenas Noches!
Atlético Luff
2008-02-22 00:54
dubbel_r:

Alt 1, Öppna "anteckningar" eller liknande och skriv vad du nu har att skriva, så vi slipper se det.

Alt 2, Tänk igenom vad du ska skriva några fler gånger än den första impulsen du får.

Tack och hej.
Atlético senken
2008-02-22 00:07
lägg ner skitsnacket dubbel_r !!

Jag kan inte spanska och jag har aldrig varit i spanien heller. Gör det mig till en sämre person eller en mindre värd "atheltico" supporter?

Real Madrid dubbel_r
2008-02-21 23:53
Ämne: nej aboslut inte, me....aa just de ni gör fan aldrig det? eller ens atheltico? stick härifrån! dem ska veta sanningen och sanningen ÄR att jag trott på dem här soporna, för många tipsrad, de här är nya valencia! men igentligen inte för de alltid vart likadant! skit som alltid, jag säger sanningen, jag lovar att fansen här skäms (jag skulle det). Så du dra! kom inte o predika för mig igen, ALDRIG mer igen. För dig tar jag efter el clasicó (förresten kan du ens katalanska? eller ens spanska? eller ens vart i barcelon? trött på er henke fans eller ronaldinho fans)!

peace;) Mohahaha
Barcelona Criff
2008-02-21 23:48
nej aboslut inte, men jag vet hur irriterande det är när människor som dig själv kommer in och skriver en massa skit efter en förlust.
Real Madrid dubbel_r
2008-02-21 23:47
Ämne: dubbel_r, schas barn....schas?? skämtar du? fan de rätt vafan dom ska spela bättre? tom deras fans har högre krav på spelarna o tränarn! schas, vem är du? är du sur? är du atheletico fan eller en sån där härlig supporter bara som hejar på alla eller hur!?
gillar din inställnig fler borda ta efter dig du är perfekt syndfri
fan är du säker på att du inte är ett helgon?ps (jag va sarkastisk)
Barcelona Criff
2008-02-21 23:42
dubbel_r, schas barnunge, schas!

Riktigt synd grabbar!
Real Madrid dubbel_r
2008-02-21 23:35
tack så jä*la mycke fan vad ni är dåliga, vad duger ni till?
skämms ni inte
allvarligt ni har ett bra lag men ni är kassa, jag skulle skämmas om jag va er men men förresten jag hoppas att ni inte tar er till eruropa mer och skämmer ut spanska lag igen!

missa 13 rätt pågrund av er
Atlético Spiders
2008-02-21 22:51
några ex : vilken annan klubb som helst hade bänkat en så länge formsvag Maxi.
Vilken annan klubb som helst hade haft kunskapen att behålla Braulio som tredje anfallare istället för Mista, med tanke på vad Braulio visade försäsongen är ännu ett mysterium varför Mista är kvar.
Vilken annan klubb eller tränare som helst hade satt stopp för alla dessa röda kort, tyglat och skällt ut spelare.
Vilken annan klubb som helst hade förstärkt mittfältet, försvaret och anfallet under vinteruppehållet osv
Atlético daniel77
2008-02-21 22:47
Ämne: daniel77//

Proble....
Du har givetvis rätt i att vår institution inte fungerar som den skall.
Atlético Spiders
2008-02-21 22:45
daniel77//

Problemet är sen när Aguirre får gå så kommer han gå till en annan klubb och göra succe, då undrar man vart problemet ligger egentligen, jag tror klubben som orginsation är dåligt byggt, man har varken cojones eller kunskap i lederna ändå upp till dom högsta hönsen
Atlético daniel77
2008-02-21 22:45
Aguirre - vete a Mexico!
Atlético daniel77
2008-02-21 22:44
Tack själva kära Atléticos! Dagens resultat är en riktig käftsmäll. 0-0 mot Bolton på Calderón...
Annons: