/spanien/atletico/forum/1858.aspx/spanien/atletico/forum/1858.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético JJ
2008-02-24 17:03
Osasuna 1 Atleti 0
Atlético garmawi_90
2008-02-24 17:02
Nu dog min, det står "not brodcasting" :(
Atlético garmawi_90
2008-02-24 17:00
Atletico matchen på Rojadirecta :D
Atlético JJ
2008-02-24 17:00
På min är det en apa med en kamera...
Atlético JJ
2008-02-24 16:59
:D
Atlético Luff
2008-02-24 16:58
Det är Atleti! :D
Atlético Rueda
2008-02-24 16:58
Yes, länken på rojadirecta funkar finfint =)
Atlético Bobban (red)
2008-02-24 16:53
Vi får väl se vilken match de visar;)

Det är ju inte bekräftat att det är Atletimatchen...
Atlético JJ
2008-02-24 16:50
Konstigt nog kan jag se matcherna på rojadirecta.com. Trodde att man var tvungen att installera något för det!
Atlético JJ
2008-02-24 16:27
Ämne: Ämne: Bobban,....
Du med! ;)

Var nyss inne på rojadirecta.com, och där stod det att vår match inte var 100% bekräftad.

Bet365 sänder inte heller...

Liverapport?
Atlético Bobban (red)
2008-02-24 16:04
Ämne: Bobban,
du har pm.....
Du har fått ett svar;)
Atlético Luff
2008-02-24 15:55
Drömde att vi tog fjärdeplatsen inatt. :)

Hur ser streamsituationen ut?
Atlético senken
2008-02-24 13:59
JAA !! Moya, GE MIG! :)
jag tycker verkligen att vi ska signa Moya! den snubben är verkligen hur bra som helst. blivit en av mina favoriter under säsongen..

Ikväll vinner vi mot Osasuna med 0-1,målet görs av Reyes!

AUPA !!
Atlético JJ
2008-02-24 13:27
Bobban,
du har pm.

För övrigt så ser jag framemot denna matchen. Vi vinner ikväll. Forlan gör 2 mål och vårt försvar gör en bra match och täpper till.
Atlético zoran
2008-02-23 23:10
Då är de uppe i samma siffror som Atlético när vi vann hemma på VC.

I övrigt vann Atlético B med 2:0 idag efter mål av Axel och Álex Quillo.
Atlético JFH
2008-02-23 22:30
Dryga halvtimmen senare är det en ännu mer avlägsen tanke. Vi får hoppas att vi kan vinna imorgon, för nu är Sevilla nära...
Atlético zoran
2008-02-23 21:58
Då tappade Valencia återigen poäng pg.a. en fullständigt fenomenal Stefano Sorrentino. Låt oss nu hoppas att Sevilla gör detsamma så Atlético kan rycka under morgondagen, även om det är en ganska avlägsen tanke för tillfället.
Atlético Mathias
2008-02-23 19:02
Men framförallt måste ju Aguirre visa spelarna vem som bestämmer.
Uppträdandet som vi visar på matcherna kostar ju både poäng och, kanske framförallt anseende.
Spelarna måste kunna hålla sig kyliga i heta situationer och inse att hela världen inte alltid är emot oss.

Vi förjänar så j-vla mkt bättre, men avsaknaden av stabilitet och en självklar förstaelva (pga skador,avstägningar samt även osäkerhet i laguttagningarna) kostar oss för dyrt.

Kom igen nu!
Atlético T:e
2008-02-23 18:59
Torres gjorde 3 mål ida :D
Atlético John Mayer
2008-02-23 15:51
Känner mig uppriktigt oroad inför helgens match, det känns inte alls bra. Avstängningar och usel form, huvva, måtte det gå vägen.
Atlético Spiders
2008-02-23 02:11
JJ/ Bra vidareutveckling av ämnet, håller med i det mesta.

Rawkus/ Hoppas det är bra där bort i Mexico, Du skulle väl flytta in i nå egen hus va sist? Vann Cruz Azul ligan eller håller slutspelet fortfarande på? Har du gått och blivit en Mexikansk loco huligan nu med frugans kusiner där nere eller håller du dig i skinnet? hehe..
Vill inte prata med dig tills returmötet på San Siro är färdigsplelat :) ,reserverar mig för att reta dig sen :) men tanke på hur säkra alla rossoneri verkar vara.
Glöm inte att det är samma Wenger som håller i taktik pinnen som för inte så länge sen tog sina slutspelspoäng på Bernabeu, Delle Alpi och Madrigal när man slog lagen, Arsenal spel är som gjord för ruskig snabb effektiv kontringsfotboll, förutsatt att man har tillgång till sin första elva. Man ska inte dra för stora växlar från Carling Cup och FA cupen som Milan forum gör, då startelvan med 17-18 åringar går att ifrågasätta, men i ligan har Arsenal ett ypperligt borta facit då man ställt upp med bra lag, även på Anfield Road då Liverpool knappt fick låna bollen från Arsenals ordinarie första elva, Så det ska bli intressant att se, lyfter dock ett varningens finger för Milanlägret inte ska vara allt för säkra på en vinst, det lär bli en mer öppen match en många tror, då Arsenal gillar spela öppen fotboll med ytor att spela, inte hemma mot en centrerat handbolls försvar som Milan hade sist, det är inte riktigt gunners påse av chips.
Atlético Blyger
2008-02-22 22:13
Tänker man på när spelet har fungerat så är det faktiskt imponerande. Lite mer dynamisk taktik, som att invagga motstånderen att falska eller överdrivna föreställningar skulle kunna ha utnyttjats bättre när det egna spelet inte fungerat (Bolton exempelvis), och sedan hugga till när tillfälle givits skulle kunna utvecklas mer. Bla, bla, bla. Potential finns, helt klart, mer lagts kollektiva smartness borde kunna utvecklas. Ser man till när spelet fungerar så har A lyckats men när man ser till att det inte gör det och och att man bör bli mer taktisk och spelmässigt intrigant så återstår enhel del.. Hoppas!!
Atlético Sand
2008-02-22 21:45
Mycket bra snack JJ och spiders. Låter helt klart mycket relevent och bra! Hoppas bara ledningen och aguirre är här inne och läser så dom lär sig lite!
Atlético JJ
2008-02-22 21:42
rawkus,
tack ska du ha! Givetvis glömmer jag inte Braulio. Det är bara det att jag ville nämna Diego Costa också. Dels för att han gör bra ifrån sig i Celta men även för att han kallas "den nya Kaká" på min fm-save! ;)
Atlético JFH
2008-02-22 20:26
Väntat... Det är väl allt jag har att säga.
Atlético rawkus
2008-02-22 20:23
JJ: Glom for all del ej Braulio ;)

Val skrivet av bade Spiders(aka "Vart har du hallit hus!!??" ;)) och av dig JJ.

Trevlig helg gott folk!

Till Real M****** fansen: Hehe, behover jag skriva mina halsningar igen ? ;)
Atlético JJ
2008-02-22 20:06
Efter att ha smält då två senaste förlusterna vill jag nu skriva av mig lite.

Till att börja med har spelet de sista matcherna varit minst sagt genomuselt. Fantasilöst, stillastående och utan glädje. Allt som vi hade under första halvan av säsongen har nu försvunnit. Varför?

Det kan jag inte svara på. Och jag tror inte spelarna kan det heller. Allting gick deras väg under den förra halvan av säsongen. Nu har man inte lika bra spel och inte alls något flyt. Istället för att ta tag i det hela så hänger man med huvuden och låter andra göra jobbet åt en. Kom igen nu grabbar! Vi håller på er för att vi avgudar er. Vi avgudar hela klubben och våra spelare i synnerhet. Visa lite kämpaanda och hjärta för fasen!

Det var en sak; självförtroendet osv.

Den andra är enligt mig självklart alla skador och onödiga utvisningar. Pablo och Perea har splittrats i mitten. Perea till höger är lika med noll. Många olika mittfältsspelare från match till match. Kontinuitet! Spela med samma lag och låt de andra få lira i tex cupen. Man måste välja en sak att prioritera. Med den truppen vi har räcker det till max två turneringar. I mitt tycke UEFA och givetvis La Liga. Det kändes som att UEFA aldrig riktigt prioriterades.

Jag tror då att vår lilla svacka beror på att allt inte går vår väg längre samt alla skador och spelare borta. Sen får vi inte glömma att alla lag har svackor. Men det är svårare att smälta när ens eget lag har det.

Angående Spiders excellenta inlägg kan jag inte mer än hålla med på det allra mesta.

Mista, Eller, Pernia måste lämna. Om Maniche och Aguirre kommer över varandra så kan Maniche vara bra att ha med pga sin rutin. De tre förstnämnda MÅSTE lämna. Dom håller inte. Hem med Diego Costa, Mario Suarez, istället. Unga, hungriga och motiverade spelare är vad vi behöver.

Jag anser också att Reyes har hur mycket potential i sig som helst. Men han måste ha regelbunden speltid, vilket han inte får. På ett sätt är det synd att Maxi blev kapten, för Aguirre vill inte gärna bänka honom. Simao på höger och Reyes på vänsterkanten! Har vi så pass bra kantspelare, utpräglade, ska man inte spela motsatt sida, tex Reyes till höger, så att han måste skära in precis hela tiden. Rätt sida för rätt fot och vi får det där kantspelet vi vill ha.

Cleber gillar jag som spelare. Han är den av våra pivotes med ett riktigt driv i steget och vill hela tiden framåt, inte bara i sidled. Mer Cleber och Garcia junior, tack.

Garcia senior är ingen personlig favorit. Han är så jävra ojämn och har inte bidragit med allt för mycket under sin tid som Colchonero. Det jag såg av Miguel mot Bilbao imponerade på mig, och han får gärna hålla sig skadefri och bli en bra ersättare till våra ordinarie kantspelare.

Jurado och Ze är två personliga favoriter dom också. Ze för att han är en ung, modern back som kan hantera en boll, till skillnad från Pablo och Perea. Jurado för hans blick för spelet, passningsspel och överstegsfinter. Mer speltid!

Lopez är en riktigt bra vänsterback. Inget snack. Att Pernia har rankats högre av Aguirre är inget mindre än tjänstefel.

Till slut till vår coach, el Vasco. Jag gillar honom. Han är en tränare som inger lugn och trygghet i vår annars så hetsiga klubb. Att ta klubben till en 7 - plats första säsongen får ses som godkänt. Att vi nu ligger fyra, gick till kvart i cupen(?) och vidare från gruppen i vårt första år i Europa på länge är nu i efterhand fullt godkänt, även om det grämer mig att vi åkte ut mot Bolton.

Det jag ibland kan sakna med honom är hans matchcoachning. Han är inte den tränaren som kan förändra en match med sina byten eller taktik. Han har en taktik och håller fast vid den. Jag vill att han får in en dimension till i sitt tränarskap. Aguirre är rätt man för oss.

Skönt att få skriva av sig lite. Även om man ibland kan bli ordentligt sur på våra spelare så menas det inte med att man vill sluta hålla på dom. Jag stöder mitt älskade Atleti i vått och torrt, för jag vet att någon gång kommer det ge utdelning!

AUPA ATLETI!
Atlético Lush
2008-02-22 19:12
Fan att vi inte lyckades vinna.

Det är så töntigt att se fans som inte tänker innan de uttrycker sina åsikter. Dubbel, om du nu säger att vi är så dåliga, och att vi är en skam. Varför satsar du då på oss?

Håller med vissa här. Inlägg ska vara välskrivna, med skiljetecken. Visa inlägg förstår man inte ens.
Atlético Spiders
2008-02-22 17:07
1) Spelare som måste lämna i sommar om vi spelar i CL nästa år:
Mista, Eller, Pernia och Maniche.

2) Spelare som har våren på sig att bevisa att dom ska vara kvar:
a) Reyes : Har mycket kapacitet, men får ut för lite för att det ska räcka att vara kvar i truppen.
b) Motta : Är en bra spelare, men är skadad allt för ofta för att vi ska ha nytta av han i en trupp rotation, han tar bara upp plats idag.
c) Cleber : Har sett han spela i Santos när dom vann ligan, en klassspelare som är bra på allt, men Aguirre verkar ha förstört hans självförtronde, inte i närheten av samma spelare jag kollat på förut, hoppas han visar lite mer under våren.
d) Seitaridis: Har iofs vart skadad, men tycker han en del att bevisa ändå, enligt passar denna långsamma ytterback inte i vårt spel, en ytterback som inte kan utmana, dribbla och komma runt ibland är inte ytterback, det är en mittback. Vårt anfallsspel blir lidande då mittfältarna allt för ofta får lägga passen snett bakåt till Seita istället för i djupled.
e) Franco : Är en bra målvakt, men skadar sig för mycket och på så sätt lägger alldeles för stor press på klubben att ha en lika bra andra målvakt, att hitta så bra målvakter i dagens fotboll som dessutom måste sitta på bänken är näst intill omöjligt, Jag föredrar ryktet "Kameni" från Espanyol och en en av våra egna talanger som tex De Gea som andra målvakt, då Kameni sällan skadar sig.

3) Spelare jag tror på som truppspelare:
a) Jurado : Mycket bra mittfältare med ett grymt steg som måste få spela mer för att utvecklas, många har glömt att denna spelare var ordinarie under vår 06/07 säsong och var en av lagets bästa på sin vänsterkant när Petrov va långtidsskadad, ständig farlig och utmanar back, enligt bästa Atleti spelare säsong 06/07, notera att han då kom direkt från secunda där han va dominerande.
b) L Garcia : En ypperlig allronder på mittfältet som passar bäst som inhoppare, inget mer, denna man startar man inte matcher med, så länge tränar vet om det så tror jag på Garcia.
d) Valera: En Valera fit for fight är en mycket nyttig truppspelare och en bra backup till ordinare högerback, vem kan glömma matchen mot Barca innan skadan då han totalt raderade bort Ronaldinho från att existera som fotbollsspelare, magnifikt Valera! mer av den varan tack!
e) Lopez : har kapacitet att vara en bra landslagsback, börjar bli bättre och borde ta tillbaka sin vänsterback position när Pernia dumpas i sommar. En fråga dock, vad har hänt med hans mycket farlig vänster doja vid frisparkar han hade för 2 år sen, den va hyperfarlig, idag är den som mest matt, men jag tror på att han kommer tillbaka.
f) Ze Castro : Mycket bra mittback med nåt har hänt med hans självförtroende, enligt mig lagets bästa mittback 06/07, i skrivande stund kommer jag ej ihåg om han blivit såld till sommarn eller inte? Annars så är formstark Castro både bra backup och startspelare.

Resten är där dom är.

Gärna intryck och kommentarer

Peace, Aupa Atleti
Atlético rawkus
2008-02-22 15:58
Sla till!! ;)
Annons: