/spanien/atletico/forum/184.aspx/spanien/atletico/forum/184.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Profe Ortega
2015-05-15 03:47
Enligt kommentatorerna så sägs det att matchen kommer att pågå. Sjukt....
Profe Ortega
2015-05-15 03:41
Doktorn sade att spelarna inte kan fortsätta, vissa av dem har t.o.m. fått första gradens brännskada.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:41
@Profe Ortega:


Det ser jag som helt ok(saklart sa länge som ingen fäst en bomb eller nagot pa drönaren). Retas maste man fa göra :)
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:39
Argentina likt resten av Latinamerika äer knappast snabbast pa klotet när det kommer till byrakrati.

Papprena skrivs nu under och matchen skall avbrytas. Maste finnas undantag - spelarna skall ej behöva sitta och brännas av gasen/vätskan sahär länge.

Kranevitter ser helt förstörd ut. Halsen och nacken, ansiktet och ryggen bränner pa killen.
Profe Ortega
2015-05-15 03:38
Haha, visste inte att den varianten fanns :)

Dock så var det som sagt en t-shirt det det bara stod ett stort B som flögs in till planen med en drönare....
Profe Ortega
2015-05-15 03:36
Fan vilken jävla tid det tar, varför avbryts inte matchen på en gång!?
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:32
Emanuel Mammana skall vi enligt kommentatorerna vara intresserade av. Rivers finfina 19-arige mittback. Även Inter nämns.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:31
RiBer är dock alltid med glimten i ögat :) Har en tryckt River tröja där V:et bytts ut mot B och där en tidigare sponsor(en pil som pekade snett uppat) fatt sin logga modifierad: Pilen pekade nedat, hehe :)

Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:30
Bryt skiten. Inte fan skall Rivers killar kuta omkring med resterna av pepparspray i nyllet, händerna och pa tröjan.

"Finns inget vatten tillgängligt pa toaletterna" säger de. Bryt, och spela andra halvlek vid annat tillfälle, men innan dess: In med snutar och klubba ned och släpa iväg idioterna.
Profe Ortega
2015-05-15 03:29
En drönare flög in på planen med en t-shirt där motivet var ett stort B vilket syftar på när River var i andra divisionen.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:26
Det är alltsa 1200 snutar inkallade till matchen. Skicka in sa manga som krävs pa den lilla plätten där dessa idioterna är och ta de direkt, med vald om sa krävs.

Hatar när ett fatal idioter skall skita ned en hel klubbs image.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-15 03:21
Det är en grupp med aggressiva mongoloider som beter sig som rabiessmittade chimpanser i bur. Inte avbruten helt ännu - man väntar för att se om matchen kan upptas... Hoppas pa böter som sedan överförs pa de skylida mongona vid spelargangen.
Profe Ortega
2015-05-15 03:17
Jävligt tråkigt att Boca - River inte kan fortsätta p.g.a. någon idiot till Boca supporter använde pepparsprej på en spelare från River...
Profe Ortega
2015-05-15 02:51
I och med att domstolen har stoppat strejken så blir det ligaspel under helgen.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-14 21:31
@ADCS (red):


Huj... Vi har 0-1 att hämta in fran match #1. Senaste ligamatchen var dock härligare ur bla-gula ögon ;)
Atlético ADCS (red)
2015-05-14 13:36
Vill bara flika in mellan debatten om nåt helt annat. Alla fotbollsälskare, missa inte Copa Libertadores klockan 2 inatt. Argentinsk prestige och hatderby mellan Boca - River.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Blyger
2015-05-14 12:29
Det som irriterar mig med Manzu, är inte hans måltorka. Snarare hans orörlighet och ovilja att jobba tillbaka en boll två meter ifrån honom. Sådant begriper jag inte ett dugg av.
Postat via SvenskaFans-appen
Profe Ortega
2015-05-14 05:12
Om strejken faktiskt genomförs nu under helgen så har vi definitivt säkrat tredjeplatsen.
Atlético daniel77
2015-05-13 23:02
Vad tråkigt att Real är utslagna.
Atlético skogstorparen
2015-05-13 22:42
Så jävla gött Juve, de vita primadonnorna ute, TACK ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético skogstorparen
2015-05-13 22:31
Kämpa Juve ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2015-05-13 17:17
Men jag fattar inte varför vi skulle börjar kontrollera matcherna när vi vet att vi inte har spelare för det. Varför inte fortsätta med det spelet som har gett oss sånna overkliga framgångar dom senaste säsongerna. Vi hade ju väldigt lätt för oss ifjol mot topplagen då vi kunde slå den långa över deras press på Costa som kunde ta ner den å sätta fart mot mål. Hade varit bättre att köpa in en som spelare istället för en Madzuktic som trots sin längd och styrka är en riktigt dålig target spelare. Vilket har gjort att vi har haft jätte problem mot högtpressande lag iår som Bayern borta. Barca och i viss mån Real. För vi saknar kvalitén att spela oss ur den. För om nu ledningen och Cholo ville att vi skulle ha mer boll så räcker det ju inte byta anfallare utan då måste man ju även byta ut halva mittfältet också å behålla Oli för han å Arda är ju våra ända spelskickliga spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Profe Ortega
2015-05-13 16:15
Det är tråkigt att så många kritiker på forumet urinerar på Mandžukic p.g.a. sin måltorka men inte tar dugg hänsyn till att kroaten faktiskt är väldigt bra i många aspekter spelmässigt. NI glömmer också bort att vi har fått ändra spelsätt p.g.a. det är helt uppenbart att Costa och Mandžukic är helt olika spelartyper. Man får inte heller glömma bort att våra nuvarande vänsterbackar inte alls är på den nivån som Filipe var offensivt samt att även mittfältet har påverkat vårt spel. Med tanke på dessa faktorer så har våra anfallare har blivit isolerade vilket gör att dem måste skapa målchanser på egen hand och där har Griezmann en fördel. Jag är helt övertygad att Mandžukic kommer producera mål på löpande band om vi förstärker mittfältet och värvar en kvalitativ vänsterback värd namnet. PS: Känns som att det är jag mot hela Atléticos forum vad gällande debatten om den långe kroaten.
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-13 16:03
Grymt tugg pa forumet just nu! Kul även att det ej kastas skit/personattacker som pa manga andra lags forum.
Atlético zoran
2015-05-13 15:28
När vi ändå är inne på målskytte så måste det sekundära målskyttet nämnas där framförallt Raúl García inte har varit alls lika effektiv. Där vi saknar en David Villa som gjorde 15 mål i ligaspelet och dessutom stod för taktiska insatser mot de bästa lagen i de viktigaste matcherna som lätt glöms bort och tas för givet. Arda har bara gjort en tredjedel av de målen han stod för ifjol, Koke har halverat målskyttet i jämförelse med förra säsongen.

Trots att ingen i laget är i närheten av Diego Costas statistik målmässigt så är det framförallt det sekundära målskyttet som saknats i jämförelse med förra säsongen. Allt hänger ihop.
Atlético zoran
2015-05-13 15:00
@Conserva el Calderón!:
Det finns alltid en tanke bakom Simeones beslut och Mandžukic är inget undantag. Simeone vet hur viktigt det är att få igång en spelare som kroaten i det långa loppet och det är precis vad han har försökt göra under en längre period. Problematiken är dock bra mycket större i Mandžukics fall än exempelvis Adriáns då han spelat skadad i tio matcher efter mötet med Bayer Leverkusen och föga förvånande är det just då som hans målproduktion avtagit. Det är lätt att stirra sig blind på Mandžukics målproduktion och bidrag till laget under de senaste 3 månaderna, men samtidigt hade han gjort 20 mål på 32 matcher innan den här jättesvackan kom. Det är naturligtvis oacceptabelt för en anfallare som ska vara lagets målskytt att gå mållös i tre månader, men det gäller också att väga in andra faktorer när man analyserar honom. Han har sett bättre ut under de två senaste bortamatcherna (då han även känt att skadeproblemen börjat avta på allvar), men inte hittat målet och tyvärr varit alldeles för osynkad i avslutningslägena. Adrián hade exempelvis aldrig presterat i avgörande matcher mot Barcelona på Vicente Calderón och Chelsea på Stamford Bridge om det inte varit för Simeones, tränarstabens och lagets stöd. Det är lätt att glömma bort det. Det som sägs utåt och inåt är två olika saker. Vissa spelare ser kritik i media från sina tränare som motivation (Griezmann exempelvis), andra gillar det inte. En annan anledning till Simeones sätt att hantera situationen är helt enkelt att klubben mycket väl kan straffas av FIFA och vad händer i så fall om man har en förbannad Mandžukic som vill lämna och man inte kan ersätta honom? Det är trots allt en spelare som garanterar minst 20 mål i alla turneringar de 3-4 senaste säsongerna vi pratar om. I mitt tycke passar inte Mandžukic in i Atléticos spelstil (speciellt vid kontringarna) då han saknar vissa klara karaktärsdrag som spelare och det säger jag trots att jag verkligen gillar hans uppoffrande spelstil. Även om jag vill se någon annan med betydligt bättre fart, djupledshot, rörelse och individuell kvalité så får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Ledningen valde ut Mandžukic och Lukaku som Diego Costas ersättare och presenterade valen för Simeone. Cholo själv ville ha Negredo (som gjort det bra i spelet hos Valencia emellanåt, men gjort sex mål på 32 matcher vilket är mycket, mycket dålig statistik för en anfallare). Klubben gjorde en korrekt avvägning och vägrade betala €30 miljoner fVidare ville Simeone inte ha ha något att göra med Lukaku då han hade ett stökigt nattliv och därför backade man ur överenskommelsen med Chelsea om en inlåning. Mandžukic var precis tvärtom i sitt agerande på och utanför planen och hade dessutom många karaktärsdrag som liknade Diego Costa, men saknade nyckeldragen som gjorde Diego Costa till den perfekta anfallaren i Atléticos spelsystem: fart med och utan boll, djupledshot och en bättre individuell förmåga. Det fanns ett alternativ till som har blivit en jättesuccé, men vars målproduktion också avtagit helt sedan slutet av februari i form av Luciano Vietto. Man försökte köpa loss honom, men Racing accepterade bara Villarreals bud. Mycket p.g.a. Villarreals president hotade med att bryta relationerna med Atlético om de inte backade ur och det hade inte varit smart under ett år där TV-förhandlingarna skulle äga rum. Inte ens Cholo hade trott att han hade gjort så många mål under sina första sex månader i Spanien, men även där har skador förstört en del. Då ska vi komma ihåg att exempelvis Vietto hade några riktigt tuffa år i Racing efter att Simeone lämnade för Atlético och som väldigt få trodde på när han lämnade för spel i Spanien.
Atlético Vamos Atletico
2015-05-13 14:41
Det är mycket roligt att läsa allas uppfattning om Mandzukic, vara eller inte vara. Personligen kan jag bara säga att jag fullkomligt älskar den spelartypen som Mandzukic är. Dvs en hårt spelande anfallare, denne killen får både ta mycket skit och även ger mycket skit. Man har även sett i vissa matcher hur han spänner blicken i motståndarna och jagar efter bollen som om det vore den sista på vår jord. Anledningen till den stora skeptism som finns runt denna spelare (skulle mycket väll kunna vara) pga att det är inte en klassisk atletico anfallare, tittar vi på de senaste 15-20 åren har vi haft en näst intill raka motsatsen till spelare. Torres, Aguero, Falcao samt Costa, alla har dom mer eller mindre haft sin styrka i deras smidighet och snabbhet. Sen att de två sistnämnda möjligtvis har egenskaper som drar sig åt Mandzukic håll, men har långt ifrån samma egenskaper fullt ut. Men detta sagt så uppskattar jag Mandzukic och han är på många vis en fantastisk spelar med fina egenskaper, dock är han kanske inte den typ av spelare just atletico behöver? Eller är han det? Egentligen är det den frågan man bör fråga sig. Är tanken att atletico ska gå från att ha spelat ett typ av spel till ett annat? I början av säsong ansåg jag att vi spelade en helt annan typ av fotboll sen tidigare, ett mer bollinnehav och ett mer kontrollerat spel där man mer eller mindre ville ha med alla spelarna i anfallet. Jämfört med tidigare där man gjort snabba omställningar med 3-4 man, det är också det som varit atleticos melodi. I slutet av säsongen kändes det som cholo allt mer eller mindre försökt komma tillbaka till det fungerande receptet. Men hur ställer vi oss till vårt spel? Just nu känns det som vi är i ett ingenmansland, verken kontrings-fotboll eller ett kontrollerande spel, det känns som om vi tappat vår identitet i fotbollen. Just nu tror jag vi behöver lite lugn och ro, någonstans att bara få vara Atletico och hitta oss själva, hybrisen sen förra bedrifterna har kommit ikapp oss och den press som ställs är sällan den vi varit med om. Vi har bevisat vad vi kan och jag tror vi kan komma göra det igen, vi måste bara ha lite tålamod och hämta nya krafter, det är min mening om vad som behövs... Tålamod....
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus [siempre contra la peste blanca]
2015-05-13 12:50
Sjukt kul att forumet vaknade till liv och att Mandzukic vs "resten" väcker kännslor! :)
Atlético Conserva el Calderón!
2015-05-13 12:14
Varför skulle "vi" andra klaga på Koke eller Miranda som har gjort 3-4 sämre insatser på hela säsongen? Hela vårt spel kretsar kring att servera Mandzukic och Griezmann matchen igenom. Är man dessutom värvad för €22 miljoner och för endast ett uppdrag, att göra mål, så ska man inte förbli mållös i 3-4 månader. Det funkar helt enkelt inte. Jag köper inte hela den grejen att han bidrar med något till spelet. Vad bidrar han med? Tar ner bollar eftersom han är 190+ cm lång? Sätt Raul Garcia eller köp tillbaka Joel Robles från Everton och sätt honom på anfallet så ska han också ta ner långa bollar. Mandzukic kommer fri mot målvakten, han levererar inte, han är osynlig i 75/80-90 minuter som han spelar och hade det inte varit för Griezmann hade vi varit bakom Sevilla sannerligen.

Nu skiter jag fullständigt i om vi säljer honom eller låter honom stå kvar. Vad jag inte tål är att Simeone ständigt hyllar honom för "bra insats" för att han inte ska sänka hans självförtroende. Samma sak hände Adrian. Hela laget hyllade honom varje gång han spelade. Det hjälpte föga.

Atlético gurra1993
2015-05-13 09:38
Men Greizman är ju fortfarande relativt ung och vi kan ju inte räkna med att han ska rädda oss match efter match å i matcher där inte Greizmann gör mål måste ju andra kliva fram som Mandzuktic vilket han har misslyckats med totalt. Vilket gör att vi tappat mer poäng iår.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: