/spanien/atletico/forum/1788.aspx/spanien/atletico/forum/1788.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Luff
2008-05-16 19:57
Ytterligare en assist.
Atlético zoran
2008-05-16 19:34
Keko assisterar Sergi som gör 2-0.
Atlético zoran
2008-05-16 19:12
Han är verkligen överallt.
Atlético Luff
2008-05-16 19:03
Som gubben i lådan, KEKO!
Atlético zoran
2008-05-16 17:16
Förhoppningsvis blir det en lika intressant match som den första lagen emellan, bara att Spanien kan ta hem det hela den här gången.
Atlético Luff
2008-05-16 16:49
Missa inte när Keko & co sänker Frankrike!

Frankrike U17 - Spanien U17
U17-EM (Final)

Eurosport 18:30! :)
Atlético rawkus
2008-05-16 14:39
Memo Ochoa:

Forst holl hann nollan borta mot sjalvaste Flamengo, och igar holl han nollan hemma mot Santos..

Vore en drom att se han i Atleti, men tror nog det ej blir sa.

Han ar komplett, ung och frustar efter utlandsspel :)

Memo por Atleti!!
Atlético Andee
2008-05-16 12:55
Heitinga och Ujfalusi i backlinjen nästa säsong ser bra ut måste jag säga. Nu gäller det bara och släppa iväg Pernia och som jag ser det Fabiano Eller. tycker vi ska behålla Ze Castro eller eventuellt låna ut han och låta han utvecklas för jag tror han har stor potential. Lucho vore för övrigt en utmärkt värvning, långt mycket bättre än och plocka över Quaresma. Påminner om en gammal Deco på nåt sätt i högform. Angående Aguirre så håller jag inte med alla som vill plocka bort han. Jag tror starkt på han även om jag inte alltid är överförtjust i dubbla pivotes
Atlético Optimo_Kun
2008-05-16 10:09
Någon som har koll på när lottningen vilka vi får kvala mot är?
Atlético rawkus
2008-05-15 20:36
Spiders: Haha, menade det ej sa :) menade endast att nu i efterhand sa grater jag ej :)

Ang tuffare motstand: Markligt hur det funkar helt enkelt. Minns Sverige i "dodens grupp" vm 2002 - Vi vann gruppfan, men sa fort Vi raknades som favoriter sa var det tack och hej.

Tveksam ang Aguirre i CH L dock... vet ej varfor, emn har en kannsla bara :S
Atlético Spiders
2008-05-15 19:56
Jag sa aldrig att det va fel av Aguirre att släppa Maniche, läs igen, är man störig och ej passar in så ska man inte vara kvar, men att han inte ersatte Maniche under vinterfönstret är för mig en gåta och ett grovt misstag, sen att en 17 Camcaho kom in o räddade mittfältets anseende är en annan historia som är baserad på ren tur, inte bara talang, så utvecklad är inte Camacho än.
Jag har sett flera talanger som Camacho komma och gå i Atleti i 17 år som det hypas om och snackas om, nu måste han bara följa upp det nästa säsong for att etablera sig i truppen.
Men fyfan va stolt jag är över att han kommer in och pallade trycket, men han har mycket kvar att bevisa.
Jag tror Atleti under Aguirre faktiskt pallar trycket på nåt skumt sätt i CL.
Då man har blivit experter på att prestera mot bra lag men bli utspelade av skitlag.
Så länge vi får tex Juventus, Liverpool och Bayern i gruppen går vi vidare till slutspel, men får vi tex Anderlecht, Fenerbache och Partizan så kommer vi åka ut.
Atlético rawkus
2008-05-15 18:58
@Aguirre: Haha, sjalvklart skall han sagas for att hans spelide/plan ej riktigt funkat, men spelarna da? De hyllas jamt och standigt... De kan ej tanka for sig sjalva, utan springer som programmerade robotar?

Nu blev det sa att Aguirre ar den tranaren som satt vid posten da Atleti aterigen kvalificerade sig till CH L, oavsett om man vill det eller ej, gillar det eller ej.

Dock tror jag det kan bli tufft for han i CH L.. INGEN Mexikansk tranare har nansinn lett ett lag i sjalva CH L turneringen,och Aguirre ar ej den mannen enligt mig iaf.

Att han gjorde sig av med Maniche grater jag ej over, da jag hellre ser Nacho ta den platsen "for evigt" ;)

Atlético atleticoputte
2008-05-15 18:53
hur jag kom fram till att han satsar ungt? camacho var visserligen en nödlösning. men han hade ju lika gärna kunnat satsa mer på santana. och det där med att "han" släppte maniche.. han trivdes ju inte och ställde till problem (tror inte du är så högt uppsatt i klubben så att du vet varför han stack, och inte jag heller men varför skylla allt på aguirre)

jag tycker det är kanon. har följt camacho på eurosport i två ungdomsturneringar och sa redan för två år sedan att man borde satsa på honom.

sen så fick agüero spela hela förra året trots att han inte producerade mål, och visst var det för att han kostade mycket, men man satsade mycket på honom också.. och med rätt träning och mycket matchsspel så kom också resultat.

håller med JFH.. tränaren har inte allt ansvar för om man spelar dåligt, det är en helhet. ett lag, en klubb!
Atlético Spiders
2008-05-15 16:30
Atleticoputte//

Hur kom du fram till slutsatsen att Aguirre satsat ungt? Vad jag kan se är det bara Camacho, och det beror ju på att Aguirre skickade iväg höstens bästa spelare Maniche och sen fick hjänsläpp och glömde ersätta han under vinterfönstret trots att vi hade liga, Uefa och CdR kvar.
Camacho kom in i början som en nödlösning, inget man hade planerat.
Jag tycker inte en tränare ska få så många år på sig som du nämner att få stabilitet.
Sånt ser man tendenser till inom 2 år, och jag förstår fortfarande inte vad passingsspelet riktigt går ut på.
Som en del andra här skiter jag inte hur vi spelar bara för att nå resultat, jag älskar min klubb men älskar även fotboll, och i det långa loppet segrar alltid ett bra spelande lag, vare sig det är deffensivt kontringstänkande eller offensivt, struktur är viktigt.
Jag kan helt ärligt inte komma på nån säsong sen 1991 då vi spelat en sån här horribel fotboll förutom ljusglimtar från Kun och Simao, även fast vi aldrig haft en så här bra trupp sen 70-talet.
inte ens i helvetet gjorde vi det.
Jga tror inte jag har hört Calderonpubliken bua så mycket som i år trots att man leder i matcher, men gett initiativet direkt till motståndarna efteråt.
Det va riktiga visselorkaner i år, det säger ganska mycket att vi skiter inte hur vi spelar, bara för att nå resultat, jag lärde mig gilla Atletico när jag va i mellanstadiet och började älska laget i höstadiet, men jag började älska fotboll första gången jag sparkade en boll vid 2 års åldern, så jag vet vad som kommer först för mig.
Man lär sig inte älska laget först, utan sporten.
Många spelare idag och även fans har glömt det.
Atlético Spiders
2008-05-15 16:23
Atlético JFH
2008-05-15 15:38
Pitarch är först på listan av spelare/ledare som ska lämna klubben. Före Pernia, Aguirre osv. En sportchef ska se till att värvningar tränaren vill ha blir genomförda, inte värva spelare själv efter personlig smak (och detsamma gäller även resten av ledningen).

Lush/ You can't have it both ways. Om det är spelarna som ska hyllas för alla bra prestationer så är det också spelarna som ska sågas för alla dåliga. Aguirre kan inte ensam ha allt ansvar. Det är en balans mellan alla spelare och ledare som har lett oss till den här säsongens resultat och alla är delaktiga, i både vinsterna och förlusterna. Gällande individuella prestationer så måste det alltid finnas en spelare som kan avgöra en viss match. Och då finns det också spelare som sticker ut från mängden och avgör oftare än andra. Jag tog det exemplet tidigare, men had ManU vunnit PL utan Ronaldo? Tveksamt.

Aguirre har inte riktigt lyckats med det spelet han har tänkt sig, men nu mot slutet fick han i alla fall ordning på laget och vi har spelat bra med kniven mot strupen. Som "Spiders" också konstaterade så finns det inget som helst att vinna på att byta Aguirre mot Emery eller liknande managers. Då kan vi lika gärna fortsätta så här.
Atlético Luff
2008-05-15 15:10
Hur är Jesus Garcia Pitarchs status i klubben? Har av någon anledning väldigt tveksamma känslor inför honom.
Atlético RK...
2008-05-15 15:05
Om vi når våra mål så bryr jag mig inte ett skit om hur vi spelar. Om det är möjligt så skulle jag dock gärna se en erfaren och erkänt duktig tränare ta över.
Atlético atleticoputte
2008-05-15 14:59
jag håller inte med er alls om att Aguirre ska sparkas. visst vi har förlorat många onödiga matcher och varit ojämna, men jag är den som inte alltid tror att ett tränarbyte är lösningen.

jag tror att atleti behöver ha en tränare som stannar ett par år. vi vet väl alla hur det gick innan när vi bytte titt som tätt. nu har vi gjort en bra säsong.. varför inte låta mexikanen fortsätta och även utveckla sig själv tillsammans med laget?

han får gärna bli våran sir ferguson för min del. han satsar ungt, låter våra unga komma fram och når resultat.
Atlético Lush
2008-05-15 11:39
Jag måste säga att jag håller med Spiders i denna diskussion.

Det är LAGET och inte Aguirre som tagit oss till en 4:e plats. Många individuella prestationer i Simao, Forlan och Kun. Men vi behöver ett spel. Vi kan inte förlora matcher som vi gör, dvs. skitmatcher.

Då är ju frågan, vilken tränare det skulle bli? Men ledningen verkar ju vara helt förälskade i mexikanen..
Villarreal MatiForlano
2008-05-15 00:59
nästa CL 3 eller hur :D. ni kanske t.o.m hamnar 3a. spaniens 3de bästa lag. Bra för forlan. men hade han stannat hade vi kanske komigt 1a med honom... :D
Atlético Spiders
2008-05-13 23:21
till JFH alltså, jag glömmer adressera ofta :)
Atlético Spiders
2008-05-13 23:20
Håller med dig 100%, ska Aguirre gå så ska det bli en erkänd manager med rutin och vinnarskalle, annars kan Aguirre lika gära vara kvar.
Jag har inte ställt in mig i kören med snacket om tex Emery, Laudrup osv som gick på detta forum för inte så länge sen, det gorde jag klart på forum redan när det togs upp, att antingen en stortränare annars är det ingen mening med att sparka Aguirre.
Atlético Optimo_Kun
2008-05-13 22:44
ingen marek hamsik?
Atlético Luff
2008-05-13 22:11
PULIDO! :D
Atlético zoran
2008-05-13 22:10
Pulido räddar öppet mål!
Atlético Luff
2008-05-13 22:05
Vilket jävla mål
Atlético Luff
2008-05-13 22:00
Bort: Pernía, Eller, Zé, Motta, Mista, Reyes samt någon av Luis, Jurado eller Miguel.

Pernía bör bort om vi hittar någon bättre ersättare, vänsterbackar växer inte på träd.

Rent kvalitetsmässigt borde Eller och Zé bort, men det kan bli en konstig balans med Pablo/Perea samt våra nyförvärv, tror ingen av dom vill sitta på någon bänk, behålla Eller så Pablo får byta till sin favoritstadsdel?

Motta är självklart för skadedrabbad, får gärna vara klar på något sorts "matchkontrakt", som joker, för med denna skadelista kan han inte ta upp en lönepost i laget trots att jag gillar honom.

Mista känns självklar, Reyes för mina frostiga känslor mot denne man, ett stort misstag att värva marängen.

Någon av de tre sista mest för att Keko ser så förbannat intressant ut. ;)

Inköpslistan vågar jag mig inte på.
Atlético kun10aguero
2008-05-13 21:47
kom o tänka på en sak till, tänk ifall KUN inte fortsätter att prestera som den här säsongen eller i värsta fall att han skadas under försäsongen och är borta väldigt väldigt länge..
Atlético JFH
2008-05-13 21:45
Spiders// Hur laget spelar, dvs offensivt eller defensivt, är inget jag kommer att ha några större synpunkter på. Det som är viktigt är att det sätt managern väljer fungerar. Om vi ska spela en defensiv fotboll ala Capello så måste vi också klara av det. Detsamma gäller givetvis också den offensiva biten. Jag vill alltså se oss spela en bra fotboll, vilket inte nödvändigtvis är synonimt med underhållande fotboll. Aguirre har dock misslyckats med det under stora delar av säsongen, och därför ser jag hans framtid i klubben som högst osäker. Men man kan trots det konstatera att han "fick jobbet gjort". Det kan man inte ta ifrån honom. Kan vi knyta till oss ett stornamn på tränarposten (som kan locka till sig storspelare) får Aguirre gå, annars ser jag ingen poäng i ett managerbyte.
//

Kul för våra unga spelare att visa upp sig i landslaget! Framtiden ser ljus ut på den fronten, men återigen kommer jag att tänka på David Rodriguez. det som hände med honom får inte upprepas om vi ska fortsätta att utvecklas.
Annons: