/spanien/atletico/forum/176.aspx/spanien/atletico/forum/176.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Cholo es un dios
2015-06-05 23:12
Hur blev det igentligen angående tielemans? Och varför köpa spelare som är 30 bast när Atleti ofta är riktigt bra på att utveckla spelare och hantera talanger?

Postat via SvenskaFans mobilsajt
Atlético Kakan_Atletico
2015-06-05 20:07
@zoran:Kung är du Zoran!
Atlético zoran
2015-06-05 18:34
Det har tyvärr varit extrem nyhetstorka under onsdagen, men något lyckades jag ändå skrapa fram.
Atlético AndeeI
2015-06-04 12:36
Vamos Atletico
Länk till spelare som snackar turkiska är väl den enkla förklaringen? På samma sätt som Godin exempelvis snackat med Cavani om fördelarna med att lira i Atletico
Atlético Vamos Atletico
2015-06-04 11:18
Asså är det bara jag som är nyfiken på ardas roll utanför planen? känns som han allt som oftast nämns i olkia samman hang att fungera som en koppling och länk mellan spelare som ska "värvas" till klubben. Senast verkar han användts i Gündogan affären och har tidigare nämnts i Töre dealen. Jag vet även att han har haft liknande position i andra rykten.
Atlético zoran
2015-06-04 10:46
Ny uppdatering.
Spanien Ryoichi
2015-06-04 01:20
Om man kan spanska, så körs en Atleti pod med säsongssummering genom ett 3 timmars avsnitt.
Atlético AndeeI
2015-06-04 00:11
@Kakan_Atletico
Jag ställer mig tveksam till Siquiera, även om han började visa goda tendenser mot slutet. Jag tror dock att vi behöver en ny vänsterback. Viss konkurrens, och inte i form av en högerfotad Gamez, skulle även höja konkurrensen på den positionen.

Ja, i det fallet ser jag hellre Tevez än Nolito, även om jag gillar Nolito.
Atlético Kakan_Atletico
2015-06-03 22:23
Min favorit till vänsterbacksplatsen är ju Filipe, men isåfall för en rimlig summa pengar. Absolut inte de 20 miljoner euro det talas om. Känner mig annars lite osäker där, lika bra att satsa på Siquiera igen?

Tevez hade betytt otroligt mycket. Har varit grym i Juve + att under Cholo så lär han bara bli bättre trots sin ålder. En världsspelare. Tror inte Cholo o CO prioriterar honom framför Vietto, man vill nog ha båda. Tror dock att Tevez prioriteras framför Nolito dock.
Atlético AndeeI
2015-06-03 22:19
@Zoran
Fantastiska nyheter angående Oliver Torres.
I övrigt är det helt rätt att vi inte verkar vilja inkludera Alderweireld i någon affär med Filipe. Om vi har Gimenez, Godin och Alderweireld att tillgå i mittlåset nästa säsong vore det perfekt.
Skulle Manchester U och Chelseas ryktade kamp om Miranda även kunna höja priset på honom? Det rör sig ju trots allt om två klubbar med alldeles för mycket pengar att spendera.
Och återigen, Tevez tror jag hade varit grym i Rojiblancos. Jag vill dock inte att de väljer honom framför Vietto. Vietto har framtiden, och som Tevez själv säger, vill han bara spela två säsonger till i Europa.

Så vem ser ni på forumet helst som vänster ytterback till nästa säsong?
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-03 21:08
Herregud, vad vi hade gjort med de pengarna..
Atlético zoran
2015-06-03 17:06
Hann varken med att uppdatera imorse eller vid lunch, men nu är det gjort. @Andeel Óliver Torres kommer redan återvända och den här gången med intentionen att spela regelbundet.
Atlético AndeeI
2015-06-03 15:36
Jag är inne på Nuls linje. Vietto, Nolito och Camacho hade varit riktigt bra nyförvärv. Däremot hoppas jag inte särskilt mycket på Filipe, om det inte sker i någon form av utbyte mot Miranda. Ser mycket hellre att exempelvis Kurzawa kommer. Får vi Carlos Tevez billigt ser jag honom som en väldigt bra värvning. Detta samtidigt som vi i så fall lånar ut Jimenez för fortsatt utveckling, och Baptistao. Vill mer än gärna att vi plockar hem Alderweireld och Oli Torres. Samtidigt som vi verkligen ser närmre på ett par defensiva mittfältare. Tiago och Gabi börjar trots allt komma upp i åren, och vi såg det redan denna säsongen. Gabi orkar inte att hålla rygg i match efter match som han gjort tidigare.
Atlético ADCS (red)
2015-06-03 13:14
Profe, Chelsea//

Självklart har dom översatt, men hela grejen verkar luddig och stressigt ihopsatt av Chelseas PR-team. Han måste respektera den klubben han spelar för.

Ingen har förnekat att han inte trivs i Chelsea, då har ni missuppfattat hela poängen. Det handlar om att han inte trivs i London och utanför fotbollen.

Spelare som inte är upplagda på en transferlista eller begärt en officiell transfer har genom hela historien alltid tvingats bedyra sin kärlek till den klubben som äger honom till sista dagen.

Ifall en transfer inte blir av så har han ändå smörat till sig sympati i längden. Han har meddelat de som verkligen behöver veta för att sätta bollen i rullning.

Nu är det upp till Atlético. Om klubben försöker värva tillbaka honom så kommer han bara då berätta för Chelsea att han kan "tänka sig" lämna, inte innan.

Den där luddiga intervjun säger väldigt lite om hans riktiga känslor. Då litar jag på att Simeone har fått ut ofantligt mycket mer av att prata med honom på senaste tiden.
Atlético paniagua
2015-06-03 12:06
Profe; Det är väl klart att han säger så till en Chelsea-supporterkanal! Vad ska han säga?- "Jag trivs inte i er jävla stad. Maten är kass, vädret är pissigt och engelsmän är tråkiga. Jag vill tillbaka till Madrid där jag kan äta gott, njuta av solen och dricka bärs med mina polare" Självklart han inte säger så. Hur många f.d. Atleti-spelare har inte bedyrat att de trivs i klubben, älskar fansen och staden och att de tänker stanna, för att sedan ta pick och pack och dra månaden därpå? Sa inte Kun någonting liknande bara några veckor innan det stod klart att han skulle till Man City? Och Torres? Behöver jag räkna upp fler? Oavsett, och som jag skrev tidigare, så spelar det ingen roll för Mou kommer inte släppa honom och vi har inte råd och så är det med det.
Atlético paniagua
2015-06-03 11:52
@Chelsea:
Min gissning är att du inte förstår spanska och inte heller har läst artikeln i Marca (på spanska, märk väl, och inte översatt av ngn Spanien-hater hos Chelsea). Ingen har sagt att Costa vantrivs i klubben. Tvärtom så står det i Marcas artikel att han trivs mycket bra i klubben och att han har mycket bra relationer med Mou och med fansen. Vad som sägs, och det sa han även i en radiointervju för en spansk kanal och även i länken du skickat, fast de är svårt att höra eftersom den engelske översättaren var snabb med att prata över honom då, är att han haft svårt att "adatptarse", dvs vänja sig vid landet, staden och kulturen i England. Han trivs alltså inte på det personliga planet men han trivs utomordentligt på det professionella. Det tycks snarare vara Chelsea-fans rädsla för att det ska vara sant som gör att ni är så himla kåta på att dementera detta, annars skulle ni bara ignorera det som med alla andra konstiga silly-season-rykten som florerar hit och dit. Oavsett, så har Costas trivsel/vantrivsel i klubb eller stad inget att göra med det. Atleti har ändå inte råd att köpa tillbaka honom och Mou och Abramovich vill i alla fall inte släppa honom, så då spelar inget annat någon roll i alla fall. PS. Du behöver inte berätta för Atletico-supportrar att Marca (och AS) snackar skit. Det har vi vetat med råge i alla tider. De är Real Madrid tidningar och skriver endast något om oss när det är något negativt eller vi vinner ligan. Detta trots att vi också är från staden Madrid. PPS. Jag föreslår att du läser vår eminenta "Altas y Bajas"-sektion som vår fantastiska Admingrupp sammanställer, angående Costa-situationen. Där får du en objektiv rapport från vad som sagts och gjorts i det nämnda, inte någon Real Madrid-rapport eller någon Chelsea-supporterradiovinkling.
Profe Ortega
2015-06-03 10:55
@ADCS (red):

Naturligtvis inte, det är därför som någon översatte medan Costa sade orden på spanska under en intervju. Börja kolla från och med 1:05 i länktipset.
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-03 09:17
Vad tror ni Rodriguez från Wolfsburg skulle kosta?
Atlético Cholo es un dios
2015-06-03 00:23
En annan ytterback som jag gärna sett i Atleti skulle vara Wendell från Leverkusen , tyckte han stack ut lite när vi mötte dom trots att han är så ung.

Saul skulle väl kunna ta en ordinarie plats i år tycker jag, han har gjort de riktigt bra de gånger han får spela och jag tycker han har utvecklats ganska mycket under säsongen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Chelsea
2015-06-03 00:12
@ADCS (red):

Från hans egen mun. :) Min poäng är att Marca snackar skit.

Väl mött.
Atlético ADCS (red)
2015-06-02 23:21
@Chelsea:


Diego Costa kan inte engelska för fem öre. Chelseas PR team har varit i farten igen.
Atlético nuls
2015-06-02 23:09
Personligen säger jag nej till Tevez och Cavani. Värvar vi någon av dem utesluts många andra alternativ så som att värva både Vietto och Nolito!

Hur går det med att få tillbaka Camacho? Han skulle vara en bra ersättare till Mario Suarez!
Ett realistiskt drömscenario denna sommar vore att få Vietto, Nolito, Camacho och Filipe!
Atlético Antonio López
2015-06-02 22:24
Barcelona har generellt en tendens att sätta löjligt höga utköpsklausuler.
Atlético paniagua
2015-06-02 21:15
@Chelsea:

Vad är din poäng?
WalterWhite
2015-06-02 18:42
@Conserva el Calderón!:


Hur mycket en klubb vill behålla dig som spelare.

Bra vänsterbackar är otroligt svårt att hitta.
Atlético monoburgos
2015-06-02 18:34
Till dom som kan spanska. Citat från Dudeks (gammal realmålvakt) biografi. Där Casillas ska ha sagt att vid Torres flytt till Chelski att "Torres är den mest överskattade spelaren i spansk fotboll"
Chelsea
2015-06-02 18:26
"@diegocosta: 'I have no reason to leave this place, I love it, the fans love me and I want to stay.’ #CFC "

Hoppas den här smakar bra.
Atlético gurra1993
2015-06-02 15:55
Man får väll sätta hur hög man vill?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Conserva el Calderón!
2015-06-02 15:13
Varför är Albas utköpsklausul €150 miljoner (otroligt löjligt) och Grizmanns 2-3 gånger mindre? Vad är det som avgör hur hög klausulen ska vara?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético gurra1993
2015-06-02 10:58
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: