/spanien/atletico/forum/1644.aspx/spanien/atletico/forum/1644.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético planne
2008-10-15 15:42
Ämne: Ämne: Jag är ....
Både du, jag och den blinda katten tvärs över gatan fattade vad jag menade...
Barcelona Messi(AH)
2008-10-15 12:19
Ämne: Jag är fan fortfaran....''Tror inte det finns en enda arena i hela världen som är byggd så att idioterna från |- frankrike -|inte skulle kunna göra som dom gjorde.''

Dra inte alla Fransmän över en kam.
Real Madrid Nizar
2008-10-15 10:53
Nu när Atleti äntligen tagit sig till CL och gör bra ifrån sig där så sticker det i ögonen på Platini, som tar tillfället i akt och straffar klubben, supportrarna och även Torres.
Usch!! Detta säger jag i egenskap av madridista dessutom...
Real Madrid OSCAR
2008-10-15 10:49
Hej gott folk. Jag gillar inte er klubb för fem öre som man säkert kan förstå (ömsesidigt). Men efter läst allt om straff hit och dit så blir man ju frågande till UEFA´s taktik. Att inte få spela på sin hemmaarena i en CL match är helt oacceptabelt!! Jag håller fullt med om att det inte hade drabbat tex Man U, Chelsea, barca mfl.
Jag hoppas resultatet av denna såpa blir att ni får spela på er egen arena och att ni likväl som oss(RM) och villareal visar spaninens kvalliteter för omvärlden!!
Lycka inte till i derbyt.
J.Janerique
2008-10-15 03:33
Själv förstår jag inte varför klubbar i person, ska betala för några dårars vanskap? Ett helvete är det alltid med frågor om rasism, så klart, men en enskild klubb kan inte belastas för frågor. Jag tror nog att det inte finns en enda klubb i Europa, eller världens som motarbetar ämnet rasism. Jag köper inte detta, och hoppas på att en överklagelse kommer gå igenom.

Bara att se Torres emot sina gamla är värt ett extra par ögon...
Atlético Spiders
2008-10-15 03:01
fan det är pain att jobba natt alltså, hoppas denna överklagan går hem nu, hemmamatchen mot Liverpool är årets höjdpunkt för mig utan tvekan.
Såg att jag i ilska formulerade fel i föregående inlägg, att de flesta i franska landslaget är födda utomlands, så menar jag ju inte, jag menade att de flesta har andra generation afrikanska rötter med föräldrar födda utomlands. Jag står fast vid att grunden för inhemsk fransk fotboll är baserad på afrikanska första generation spelare, födda i Afrika.
Atlético planne
2008-10-15 02:08
Jag är fan fortfarande chockad... Tror inte det finns en enda arena i hela världen som är byggd så att idioterna från frankrike inte skulle kunna göra som dom gjorde... Skulden ligger hos Marseillesupportrarna och polisen klumpiga ingripande, inte fan Atlético...

Rasistpåhopp? Man börjar ju nästan gråta...

Satan vad förbannad jag är nu
Atlético Spiders
2008-10-15 02:00
Det mest skrämmande i det hela är väl frågan om Marseille ens hade övervägt att skicka in en sån befängd anmälan om de inte visste att Platini är ordförande. Ännu mer befängt är väl att Platini sa i en gammal intevju från mitten av 80 talet klädd i Juventus träningskläder att han höll Marseille som pojke. Det förklarar inte allt, men en hel del för mig faktiskt. Bort med kräket från UEFA nu! Han vill bara synas och favoriserar ligor han har spelat i och lag han gillar.
Hans hätsjakt mot brittisk fotboll är ju värst där han anklagar dem för att ha får många utländksa spelare även fats majoriteten av PL lagen har lagom stora brittiska trupper och inhenska nyckelspelare och lagkaptener, förutom Arsenal då.
Det har han rätt i till en viss utsträckning, fast man ska kasta sten om man själv bor i ett glashus.
En fråga herr Platini, hur många inhemska spelare har Ligue1 i Frankrike? Om jag säger så här, Dr Albans gamla låt "hello Africa" var nog menat till franska ligan. Att storhandla spelare från Africa i dussinåpack som man handlar på Willys kallar jag inte främjande av egen fotboll.
Om du inte märkt det Platini så består ditt eget landslag bara av spelare födda i Afrika förutom några undantag, så håll käft din pajas! helst nu!
J.Janerique
2008-10-15 01:33
Jag vill verkligen se Torres möta sina gamla kamrater. Stödjer fullt ut Atléticos överklaganden. Var ett besynnerligt konstigt beslut - Vilket kan åtgärdas fortfarande. Och jag hoppas att det gör det. För återigen. Jag vill se Torres emot sina gamla kamrater....och fans.
Atlético Roni
2008-10-14 22:50
Fint av Sevillas tränare att stå bakom Atletico om saken iallafall.
Atlético Bobban (red)
2008-10-14 22:41
Justitiemord är ett passande ord på denna skandal!

Som Atléticos president Cerezo sa under dagen så hade UEFA:s två delegater liksom domaren inget att invända kring matchen mot fransoserna! I stället är det krypen från den stinkande franska hamnstaden som lämnar in en sen protest som UEFA bifaller till fullo och lite mer! Har inte UEFA sett bilderna på hur de franska fansen uppträder innan avspark? Där matchfunktionärerna går fram till gästerna och ber dem att plocka ner en banderoll, men får noll respons. Sedan går polisen in och ger dessa en hjälpande hand och får själva duktigt med smörj och är smidiga som få på att dela ut batonghugg. En fransos sitter fortfarande fängslad i Madrid på grund av det som hände innan avspark…

Hur kan UEFA nöja sig med att bara lyssna på en part i målet?

Är fortfarande heligt förbannad, trots att jag har vetat om beslutet sedan lunchtid. Matchen ska spelas på Vicente Calderón, annars kan de stoppa upp den förbannade skitturneringen där det är som mörkast! Något annat kan vi inte acceptera!
Barcelona OkkaPokka1
2008-10-14 22:24
Hemskt dåligt beslut av UEFA. Snudd på skandal.

Visa nu Liverpool,Marsielle och PSV vad spansk fotboll är och ta revansch!
Las Palmas Pio pio
2008-10-14 22:03
Gå in och se bilderna på videon på Marca nu. Kanske man skulle visa upp för Pape Diouf och Gerets och se vad dessa två herrar säger då.
Atlético Roni
2008-10-14 21:52
Fint skrivet Spiders, gillade sista raderna speciellt.
Barcelona Messi(AH)
2008-10-14 21:02
Vad ska man säga...? Som sagt överdrivet hårt straff ja. Man undrar vad Platini tänker med...
Atlético RK...
2008-10-14 20:49
Ämne: Ni får väl fan skyll....
Jävla idiotjävel du vet ju ingenting. Håll käften nästa gång du får för dig att säga något utan förkunskaper, tack.
Barcelona J.Gamper
2008-10-14 20:28
väldigt synd tycker jag... överdrivet hårt straff. Men kanske UEFA ändrar på straffet?
Atlético kun10aguero
2008-10-14 20:23
Texas #2

Kollade du på matchen? :o verkar inte som du vet vad som hänt :S
O som Roni sa: "gjorde du som jag tror läste titeln och antog det värsta LÄS ALLT innan du ska komma och öppna din feta jävla mun."
Atlético kun10aguero
2008-10-14 20:21
Grattis, ni alla har här inne blivit automatiska rasister genom att heja på Kun..

Så jävla lågt är ju detta av Platini, bara för att Marseille inte skulle klarat av att gå till 8-del får man ta till såna här medel.. :/
Atlético Roni
2008-10-14 19:23
Varför kan dom inte bara sluta förstöra fotbollen, vad i helvette har klubben gjort för fel det hade ingenting med klubben att göra, Uefa är små råttor.


Texas #2
Blowa mig, vad i helvette gjorde vi som vi får skylla oss själva för? eller gjorde du som jag tror läste titeln och antog det värsta LÄS ALLT innan du ska komma och öppna din feta jävla mun.
Atlético garmawi_90
2008-10-14 19:18
DRA ÅT HELVETE PLATINI OCH HELA UEFA!!

Ursäkta ordspråket, men jag var bara tvungen att få fram de orden! Man är så jävl* förbannad nu för det beslutet som UEFA fattat! Matchen mot Liverpool var som "kun10aguero" nämnt, årets höjdpunkt juu, då Torres äntligen skulle få komma hem, men ack det blev inte så :(

Håller även med JFH angående Gerets uttalande, ska man få fuska men inte få skäla på någon? Löjligt och patetiskt är bara förnamnet!
Atlético Martin Petrov
2008-10-14 19:18
HAHAHA! Det här är ju fan i klass med svff, vilka jävla nollor det finns...
Barcelona Texas #2
2008-10-14 19:14
Ni får väl fan skylla er själva. Det var ett mycket bra straff. Sånt hör inte hemma i fotbollen.
Atlético JFH
2008-10-14 19:10
Jag hade fått god lust att dra mig ur hela turneringen. Aguirres straff är ju helt befängt som JJ skriver. Det är tydligen tillåtet att fuska, men det är inte tillåtet att skälla ut fuskaren, som då blir "verbalt attackerad". Gerets tar dock priset med "inte gott exempel för barn"... Vad är då Valbuenas sätt att agera? Är det ett föredöme för unga? Löjligt, det var ordet.
Atlético kun10aguero
2008-10-14 18:51
Fy faan säger jag !! LFC mötet är ju något som man gått o sett fram emot hela säsongen, se Torres återvända till Calderon! Så jävla dåligt gjort UEFA!!
Madrassen
2008-10-14 18:26
Ormligt hårt straff. Platini och co kan inte ha tänkt alls!
Atlético Rueda
2008-10-14 18:07
Detta kommer överklagas, otroligt om beslutet står fast, Där va du lite väl genomskinlig Platini.
Atlético kottee
2008-10-14 17:42
Läste nyss nyheten på uefa.com . En eventuell åttondelsfinal spelas på Vicente Calderon! ( Om jag fattat det rätt). Den tredje matchen som får spelas utanför madrid blir nästa match i champions league/eufacupen som Atletico är med i, alltså nästa år.
Atlético Andero
2008-10-14 17:18
Oväntat att Platini, som fransos han är, straffar Atlético och inte Marseille på samma vis.

UEFA = mierda.
luddeee
2008-10-14 17:05
Det där är sjukt, och så typiskt UEFA. Det skulle aldrig hända en engelsk klubb. Varför? Jo, för de gör aldrig fel, likaså Atletico. Vad gjorde Atletico för fel? Enligt mej så borde Marsielle få betala. Hur svårt kan det vara att förbjuda alla Marsielle-fans att åka på bortamatcher? Hur kan en klubb bestraffas när ingen är inblandad? Om det inte är Mariselle som har gjort fel så är det Polisen. Pinsamt UEFA!!
Annons: