/spanien/atletico/forum/1411.aspx/spanien/atletico/forum/1411.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético linuss
2009-09-20 21:46
Det här med Forlan, med hans passningar och mottagningar, så var det ju exakt likadant förra året, men sen jävlar!

Fattar inte vad som händer egentligen, Resino kom in och styrde upp allting i våras och denna säsongen skulle han med sitt Atletico-hjärta göra allt för att vinna.. Vi får se hur det går med detta.
Atlético Joakim J
2009-09-20 18:48
Det verkar som att man redan innan matchen började igår var förberedda på att man skulle förlora, i alla fall sett till kommentarerna efter match.

Kan man göra något av säsongen egentligen? Jag vet inte vad som har hänt, det såg så bra ut under Resino förra säsongen men nu verkar det puts väck, där man enbart spelar med högt försvarsspel men med obefintlig press. Omständigheter eller inte?

TV4 är ett stort skämt och vilken objektiv åskådare som helst skulle kunna säga detsamma som jag gjorde i gårdagens spelarbetyg, jag vidhåller det.
Atlético Antonio Lopez
2009-09-20 17:53
Undrar verkligen hur det kan vara ett så stort problem, alla här inne och alla som sett Atletico mer än 2 matcher vet även dom vart Perea ska spela. Och att Ufo är ett bra alternativ på högern, men någon som har jobbet att analysera och bestämma hur det ska se ut kan inte för livet se problemet i det hela? önskar verkligen en förklaring!
Atlético rawkus
2009-09-20 16:05
Pablo kan serisot dra at helvete efter sin flort(flortar) med Real.

Perea skall spela mittback - punkt!

Abel ar lika tom i skallen som Aguirre da denne beslutade att borja kasta ut Colombianen till hoger.
Atlético JFH
2009-09-20 15:54
Snacket om förändring kom när Pablo uttryckte sig positivt om en flytt till Real. De spelade inte alls så mycket den säsongen pga Pablos skadebekymmer. Eller fick desto mer speltid och även Ze Castro fick ett par matcher, där han spelade bort sig från en fortsatt karriär i klubben. Ujfalusi sågs väl av alla som en värvning till högerbacksplatsen, där Seitaridis inte imponerade och Heitinga var nödvändig konkurrens till mittbacksduon om vi skulle kunna slåss på flera fronter, dvs även ute i Europa.
Atlético Antonio Lopez
2009-09-20 13:54
Perea-Pablo hade ju sin drömsäsong några år sen men kommer ihåg att inte mycket alls gick rätt för dom säsongen innan Ufo och Heit kom. Och då fick dom spela tillsammans mycket mer än enstaka tillfällen och vet och kommer ihåg snacket här på SF att en förbättring var tvungen att ske därav Heit-UFO
Atlético JFH
2009-09-20 13:44
paniagua/ Var på väg att skriva exakt samma sak. Pablo och Perea var så dominanta att vi inte ens behövde en kille som Assuncao, för att inte tala om två defensiva mittfältare. (Visst, vi hade Luccin, men han var inte så specialiserad defensivt.) Det som har hänt är ju att Perea och Pablo inte har fått spela tillsammans, mer än vid enstaka tillfällen, sedan den senares flört med Real (Kanske inte pga den, men som ett perspektiv på tiden).

Lopez har blivit något sämre pga skadorna, men också för att han nu tvingas ta ett mycket större defensivt ansvar, när mittförsvaret falerar. Nej, spela ihop Pablo och Perea igen, och flytta ut Ujfalusi till höger. Juanito, Dominguez, Valera mfl finns att tillgå som back-upalternativ och det duger gott och väl fram till januari då man kan fundera på att köpa en högerback av rang. Perea i MITTEN är dock det absolut viktigaste. Resten av laget formar sig självt.
Atlético paniagua
2009-09-20 12:22
Jag fattar inte hur vi kan ha gått från att ha det bästa försvaret i ligan, till att ha det sämsta på bara några få år. Det är ju i princip samma spelare.
Minns ni ligans bästa mittbackspar; Perea och Pablo, samt en av ligans bästa vänsterbackar; Antonio Lopez?
När byttes de ut mot dåliga kloner?
Atlético henry garvis carlsson
2009-09-20 10:45
Hmmm... jag tycker att det är lite för lite av AVGÅ RESINO!!!!!!!!!!!!!
Styrelsen får gärna följa med! Gör om gör rätt!!
Atlético DeBe
2009-09-20 08:49
tycker Reyes ska få chansen nästa match
Atlético Antonio Lopez
2009-09-20 03:36
Ser bara en massa klagomål från dagens match, visst vi förlorade. Om jag ska vara ärlig är jag inte så överaskad men tyckte ändå att vi glänste under flera delar av matchen och det är jag glad över! nu tar vi 3dje platsen i ligan och visar Barca i returen på MÄKTIGA CALDERON!!!!!
Atlético mecus
2009-09-20 02:01
Jag kan ju tycka att det ej handlar om vår målvakt idag. För att det som det alltid har handalt om dom senaste 3 åren att försvaret är som det är. Och det här med att så fort man får bollen slå en avgörande passing som nån läser direkt. varför aldrig lära sig ett eget spel och utgå från det. Med spelare som vi har borde väl ändå kunna skapa eget spel eller?
Atlético RK!
2009-09-20 01:37
Det bästa vore om styrelsen avgick. Men det lär ju inte hända. Då skulle vi få in lite pengar och slippa spela med ett sämre lag, när det är meningen att vi ska etablera oss. De har ju dessutom stått för så jävla många felbeslut, så jag vet inte vad.
Atlético rawkus
2009-09-20 01:25
Abel Resino ar en precis lika stor javla idiot som ater placerar Pera till hoger.

Ufo var som bast i Viola som hoger, men har har man bytt deras positioner rakt av - idioti som inte ens en 13-arig FM-galning skulle kora med.

Kop in en duglig hogerback istallet om nu Ufo ej duger. Perea ar min absoluta favorit i laget och jag fullkomligt HATAR att se han forstoras pa detta viset.
Atlético Joakim J
2009-09-20 01:14
HELVETE, vad dåligt. Direkt jävla pinsamt och skrattretande att man kan vara så dåliga.

Tycker personligen inte att Roberto gör bort sig, faktum är att han räddade laget från än mer förnedring med ett antal fina räddningar. Det KAN inte vara lätt att briljera i mål med ett obefintligt jävla försvar. FAN!
Barcelona KingMessi18
2009-09-20 01:05
Ämne: Ämne: El Pipi....
Antagligen så har den spanska ligan varit attraktivast att titta på de senaste 2 åren, den är trots allt den bästa i världen.
Atlético Sundbyberg
2009-09-20 01:02
Ämne: El Pipita

Jag tyc....
Det konstiga är ju att detta mest verkar vara för spanska storlag. Det är ju rätt så bra tryck både på de engelska storlagens matcher och de italienska även fast de också har mycket fotbollsturister.
Atlético rawkus
2009-09-20 00:58
Har alltid tyckt och kommer alltid tycka att det ar ren och skar idioti att icke ha en rutinerad malvakt i truppen.

Fattar ej varfor man dumpade bade Leo och fransosen...

Asenjo ar fantastisk, men Roberto? Har aldrig insett "storheten" hos denne killen...

Hade hellre sett en aldre backup som har lite mer nerver. Nu var resultatet ej sa ovantat i sig, men tank pa foljande scenario: Asenjo gar sonder och blir borta en langre tid... Huj.

Nu skyller jag ej forlusten i sig pa endast Roberto, utan detta ar bara en detalj som jag aldrig sett en klubb som skall tavla om topplaceringar i sin liga samt vara med och slass i CH L kora med...

Resten av den skit som atergien visades pp orkar jag ej ens ga in pa.

Kul dock for Koke, samt som zoran namde: Oerhort viktigt att vara Sydamerikaner pa topp fick mala.
Barcelona KingMessi18
2009-09-20 00:53
El Pipita

Jag tycker inte du ska säga ngt för det är inte så stor skillnad på Reals matcher, men det blir ju så när lite större klubbar har sina hemma matcher så kommer det mkt folk från utlandet, så det blir inte så bra stämning, men men det finns väll inget att göra ngt åt eller?
Atlético Sundbyberg
2009-09-20 00:44
Håller med Zoran... sjukt viktigt att både agge & forlán får näta
Atlético patriknr4
2009-09-20 00:44
här har man efterlyst att spela diamant med jurado så gör man det mot barca på bortaplan. helt allvarligt, hur tänker man då?! är det inte helt sinnesjukt att spela med två defmittar hemma mot racing och en offensiv uppställning mot barca?

vi hade antagligen inte vunnit ändå, men poängen är att jag blir mörkrädd över resinos uppställningar. det vet ju en 5 åring att man alltid deffar mot barca (tom lag som united, chelsea och inter gör det varje gång).

men kul att A och F gjorde mål. Jurado bra stundtals,fortsätt med uppställningen, dock inte mot topplagen på bortaplan.
Atlético A.K.
2009-09-20 00:43
Håller med dig Zoran,
dock känns det som att en av Maxi eller Simao kommer igång för att få det egna spelet att fungera.
Båda målen idag kommer till efter 2 rätt grova missar av Barca-spelare.

Måste bara påpeka att fy fan vilken fjolla Henry gått å blivit.
Atlético zoran
2009-09-20 00:37
Aja, det var väl ingen som på allvar trodde att Atléti skulle störa Barcelona ikväll. Vi tar med oss det positiva:

-Kokes debut i Primera División, 17 bast.
-Forlán och Kun gjorde sina första mål för säsongen.
-Jurado såg ganska bra ut emellanåt.
-Detsamma gäller Sinama.
Real Madrid El Pipita
2009-09-20 00:30
Ämne: Ämne: KingMes....
Du kom med ett väldigt starkt argument. (Ja, jag är sarkastisk). Även om det inte är Anfield klass så har Bernabéu oftast ganska bra stämning. Och jag hackar inte på Cules utan anledning, KingMessi18 hävdade att Barca har bra stämning på sina hemmamatcher och jag kom med ett motargument där jag hävdade motsatsen. Det du kom med, var egentligen bara skitsnack.
Barcelona true_barca_fan
2009-09-20 00:18
bra kämpat men tyvärr det räckte inte
Atlético RK!
2009-09-20 00:15
Ämne: Ämne: KingMes....
Ja, Ultra = Bråkstake och rasist! Så måste det vara.
Barcelona KingMessi18
2009-09-20 00:15
Ämne: Ämne: KingMes....
ja, hoppas Atletico kommer ur formsvackan, men brukar dom inte ha en ganska dålig form i början av säsongen?
Atlético A.K.
2009-09-20 00:12
appropå läktarkulturen.. Var det inte så att Atleticosfansens ramsa med Pippi Långstrump melodi som hördes i sändningen?
Barcelona J.Gamper
2009-09-20 00:10
Ämne: KingMessi18

Det e....
Jo det är sant. Våra borta fans brukar låta mer än de på Camp Nou. Men det finns flera anledningar till det. Jag förväntar mig att du vet anledningarna. Skulle ju inte skada med Boixos Nois, men inte ska ett gäng bråkstakar och rasister släppas in på Camp Nou.
Atlético A.K.
2009-09-20 00:09
53-47 % i bollinnehav på camp nou är inte helt fy skam.

Måste återigen gratulera ledningen för att försämrat laget under sommaren. Stark jobbat
Annons: