/spanien/atletico/forum/1082.aspx/spanien/atletico/forum/1082.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-09 15:14
KLOCKREN! Haha.
Atlético Deion (red)
2011-08-09 14:58
Hahaha!!
Atlético henry garvis carlsson
2011-08-09 14:40
Ja skulle den dealen stämma blir man ju mörkrädd...
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-09 14:31
35 miljoner Euro + Salvio eller Reyes? Vafan. Har dem blivit helt galna! Alldeles för mycket betalt. Då kan vi lika gärna köra på som vi har det just nu. Vi ska inte slösa bort en spelare (Salvio) som är värd minst 150-200 miljoner plus 350?? Vi ska inte köpa Messi..
Real Madrid Ningún cerebro | El Loco
2011-08-09 14:25
" 24-åringens moderklubb ska tydligen vara den enda spanska klubb som mittfältaren kan tänka sig spela för"

Vore inte det Real i såfall?
Okej att han aldrig varit nära att ta en plats i A-laget men han spelade faktiskt inte i Osasuna speciellt länge. Hur som helst har han floppat ganska rejält och det vore väl skönt för alla parter om han kunde börja om i Osasuna. Ni kan ju köpa Kaka för att fylla hans plats ;)
Atlético Deion (red)
2011-08-09 13:53
Jorge Mendes i Falcaos förhandlingar. Kan ju bara sluta med att Atlético får betala 25 milj € till Porto och 25 milj € till Mendes + Reyes, Filipe och Koke

Sportuga//

Även om vi inte har en sån plan så säger man nog till Falcao att vi siktar på en säker CL plats, och med såna som honom och några spelare till som kopplas till Atlético så är det fullt möjligt. Tror man kör "snacket".
Atlético Sk018
2011-08-09 13:42
@Arda
Grundas på? Någon källa?
Arda Turan
2011-08-09 13:13
Arda Turan snart klar !!!
Atlético Nahro
2011-08-09 11:36
Skulle redaktionen kunna byta bild på Pretemporada-artikeln, Agüero slipper ju ha på sig Atletico-kläder numera...

Edit: Det hade liksom varit schysst mot Agüero så att han slipper förknippas med klubben längre.

Och sen, vad är grejen med Ruben Perez? Han tillhör väl oss? Varför rapporterar Depor-red att de ska byta honom mot någon Borja?
Atlético Sportuga
2011-08-09 09:39
Det var jag som skrev son Nickname här nedanför....
Nicname
2011-08-09 09:35
Aupa Atleti // Vilas Boas stod Inte för allt i Porto, han kom till ett lag som Jesualdo Ferreira byggde upp efter att spelare som Lucho & Lissandro lämnat

Deion // Nu tror jag inte en kille som Falcao tänker så, misslyckande finns inte i hans tankesätt, och föra att locka till sig en sådan spelare måste man nog ha en plan, typ kom hit för om 2 år ska vi oxå spela C-L och jag undrar , har vi en sådan plan ?

Sporting....ja du, vi är väl trötta på att aldrig vinna något så nu toksatssar man för att försöka närma sig som 2 stora.
Lag som spelar i randigt och sällan vinner något verkar vara mitt öde hehe

Atlético rawkus
2011-08-09 04:09
KKK(LOL!): Hall tummarna nu for fan! :)
Kun Kun Kun
2011-08-09 03:48
"Altas y Bajas 2011: Raúl García tillbaka till Osasuna?"

SNÄLLA SÄG ATT DET SKER!
Atlético rawkus
2011-08-09 02:44
addeh: Falcao, inte "Falqao". Han ar Colombian, och saledes stavas det med "cao".

I ovrigt ar det uppfriskande med givande inlagg fran gastande fans pa forumet - fortsatt sa! :)

Bielsa ar jag ett stort fan av, och jag ser med spanning fram emot vad Loco kan stalla till med i Bilbao.
Atlético addeh
2011-08-09 02:30
Aupa Atleti---

Angående Athletic så tror jag Bielsa är precis den tränaren de behöver för att få ut det bästa av deras passningsskickliga mittfältare. Han förespråkar offensiv fotboll med mycket bollinnehav. Bilbao-gängets största akilleshäl är bredden på truppen. Startelvan är väldigt skarp, men där bakom finns inte särskilt mycket. Där är ni, och många andra klubbar mycket bättre.

Intressanta tankar. Jag tror ändå inte det är helt omöjligt att Falqao kommer till er ändå. Porto vet att de inte kommer behålla honom för evigt, och vill naturligtvis få ut så mycket som möjligt för honom. Colombianen kan visserligen göra ännu större succé den kommande säsongen, men utan Villas-Boas tror i alla fall jag chanserna är desto mindre när även motståndet kommer bli tuffare då Champions League väntar. Jag tror Porto tjänar på att släppa Falqao nu, ekonomiskt alltså, och att spelaren själv också skulle må bra av en flytt.

Naturligtvis får han inte spela CL, men han kommer till, enligt mig, världens bästa liga och för möta betydligt mycket bättre motstånd varje vecka än vad han får i Portugal.

Värvar ni Griezmann och ingen mer hade nog en 4-2-3-1 formation fungerat bra, med Adrián som spets och Forlán som släpande anfallare. Då med Reyes och Griezmann på flankerna.

Jag fortsätter dock hävda att en avslutare av yppersta klass, och där har Adrián en bra bit kvar, måste värvas för att ni ska vara med och hota om de riktigt vassa placeringarna den här säsongen. Osvaldo är väldigt underskattad, är han skadefri en hel säsong är jag stensäker på att han smäller in över 20 baljor. Jag tror faktiskt han vore bättre för er än Falqao, speciellt med tanke på att han redan känner till ligan dessutom.
Atlético rawkus
2011-08-09 02:12
AK: Haha :)

Jag kakar tarta for er ALLA pa forumet nar/om RG drar ;)
Atlético A.K.
2011-08-09 02:09
Rawkus//

Hade det skett när jag var i Mexiko hade jag garanterat kommit till Cancun för att fira.
Atlético rawkus
2011-08-09 01:49
@Aupa:

"Enligt spanska AS, som rapporterat flitigt..." Detta ar taget fran SF´s silly season ;)
Aupa Atleti---
2011-08-09 01:18
rawkus/

Är vi bjudna? :$ hehehe, men det står också på SF silly season att Radamel är påväg!
Atlético rawkus
2011-08-09 01:14
AK: ja for fan... OM det ar sant, sa skall jag direkt fira med en STOR javla chokladtarta i helgen. Seriost alltsa :)

Gallande Falcao: Ingen skulle bli gladare an jag om El Tigre kom hit, men... Det ar AS som "rapporterar" om det hela... AS far Aftonblaskan att framsta som varldens i sarklass basta tidning...typ.
Atlético A.K.
2011-08-09 00:57
Rawkus//

Man får nästan nypa sig i armen
Aupa Atleti---
2011-08-09 00:49
Det är sant!
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-09 00:45
Atlético verkar vara överens med Falcao om hans personliga detaljer (!) Kan det vara sant?
Atlético rawkus
2011-08-09 00:34
Huj, far stapals av rubriken "Raul Garcia tillbaka till Osasuna?"

Ma det vara sa javla sant det bara gar :D
Aupa Atleti---
2011-08-09 00:20
addeh/

Skönt att någon är realistisk i alla fall! Jag håller med dig om allt du säger förutom att vi är sämre än Málaga, Villarreal och Athletic. Athletic har efter Barca kanske Spaniens bästa mittfältspar i form av Martinez-Ander. Men jag tror inte att de kommer användas på rätt sätt av just Bielsa.

Angående Falcao så tror jag inte att han kommer. Det kommer bli svårt att överträffa ett lag som vunnit 4 titlar på mindre än 3-4 månader. Det kommer att bli tufft säger jag bara. Osvaldo känns rimligt, dock kan han inte ersätta Agüero på lång tid. Det är bara en kortväxt playmaker med målsinne av en klassanfallare som kan ersätta Kun. Det kommer inte att bli lätt att hitta en sån spelare.

Griezmann tror jag kommer. Men hur ska vi lösa vår formation då? Vi har 6-7 innermittfältare som inte alls är dåliga, förutom Gladiatorn. De väntar på att blomma ut. Manzano har det inte lätt helt enkelt.

Reyes är en genial spelare. Såna spelare kan spela utmärkt både på sin position och på positionen av en playmaker. Reyes slår genomskärare, han byter kant, han stoppar upp spelet så att lagkamrater kommer igen, han skjuter från distans (på mål oftast) och är ett ständigt orosmoment för spelare.

Tack för dina åsikter, det är kul att diskutera med såna "mogna" fans!
Atlético 20corona
2011-08-09 00:16
Jag ser hellre Elias istället för Salvio i Falcao affären, även om Griezmann kommer in.
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-08 22:52
Stod något på fotbollskanalen om att Porto och Atlético var överens om en övergång. Det ända som talade emot det hela är att Falcao inte har ett EU-pass. DET ÄNDA! Kan det vara möjligt att få hit Falcao?
Atlético addeh
2011-08-08 22:41
Med tanke på att ni inte värvat någon ny målvakt (tagit in Curtois på lån) borde ni ha det ganska gått ställt i kassan. Finns det en rimlig möjlighet att värva både en avslutare av yppersta klass (Falqao, Osvaldo) samt Griezmann hade ni haft en urstark trupp.

Då hade det bara gällt att Manzano spelat sina kort rätt.
Atlético addeh
2011-08-08 22:37
Gaboro med flera

Villarreal har fruktansvärt stark trupp. Det är en startspelare som försvunnit och det är Cazorla, där har man ändå okej täckning i form av Cani samt unga spelare som Hernán Pérez och Wakaso. Dessutom har man värvat Camuñas som var Osasunas i särklass bästa spelare förra säsongen.

Defensivt har man förstärkt med Zapata som är ruskigt bra och dessutom har man väldigt många unga bra spelare i framför allt Musacchio och Mario. Ubåtarna består av mycket mer än Diego López, Borja Valero och Bepe Rossi.

Till samtliga som svarat mig. Jag tror många missförstod mig, naturligtvis menade jag den trupp ni har just nu. Värvar ni en klassanfallare som Falqao eller Osvaldo blir det en helt annan sak. Jag kan hålla med er om att er defensiv förstärkts, även det centrala mittfältet, men något jag tycker ni behöver utöver en ersättare till Kun är en playmaker av klass.

Reyes hade säkerligen funkat bra strax bakom anfallet, men han är bäst på kanten. Forlán däremot hade varit intressant att spela i den rollen han har i Uruguay, dvs som släpande anfallare.

Säg att ni får Falqao, att Manzano lyckas få ordning på er defensiv, samt att han börjar använda Forlán & Reyes rätt. Absolut, då kan ni ta Champions League-plats, men som det ser ut just nu tycker jag inte er trupp håller samma klass som övriga sju jag nämnde.

Angående Athletic Bilbao så anser jag att de en urstark defensiv blandat med enorm spets framåt (Llorente & Muniain) samt att man även tagit in en tränare av yppersta världsklass i Bielsa. Att man dessutom har en av ligans bästa mittfältare i Javi Martínez försämrar knappast oddsen för att de skall nå en bra placering den här säsongen.

Det handlar mest om att lagen ni konkurrerar med i första hand förstärkt bättre, i alla fall än så länge. Skönt att ni i alla fall kan hålla en bra diskussionsnivå, kul att höra era åsikter.

Nu när ni ändå är igång. Tror ni att det blir Falqao?
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-08 21:05
Håller med Sk018. Tycker truppen ser stark ut. Särskilt mittfältet. Nu när jag börjar fundera, behöver vi Diego? Vi har ju Elias. Tiago är också en lirare som kan agera playmaker. Sen har vi Gabi, Mario, Assuncao, Koke, RG (Tyvärr), Merida är ju också playmaker (I grunden, men Quique lirade honom på kanten, likt Elias.. Quiqes fel att Merida inte utvecklats :p Likaså Elias.

Som yttrar har vi ju Reyes, Juanfran, Salvio och fler i canteran. Griezmann skulle inte sitta fel.

Framåt är det i nuläget Forlan och Adrian. Men vi (fans) har ju mer eller mindre blivit lovade en anfallare av rang. En som kan göra det jobbet Aguero gjorde.

Jag tycker det ser ljust ut. Med tanke på att vi har ett par vassa ungdomar, både offensivt och defensivt.

Och addeh hur tänkte du när du skrev att Villareal och Bilbao hade bättre trupp än vi? Villareal har precis som sagts här innan bara Rossi, Valero och Diego Lopez kvar. Zapata också dock. Bilbao? Martinez, Llorente, Muniain?
Annons: