/spanien/atletico/forum/1056.aspx/spanien/atletico/forum/1056.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético DeBe
2011-08-25 18:51
kika på rojadirecta.es ganska snart för att se vad som ploppar upp
Atlético Antonio Lopez
2011-08-25 18:49
Aupa Atleti@

Bra med match klockan 12 på bakisdagen? Tala för dig själv du ;)

Underbart att ligan kommer igång iallafall! Hoppas vi får se Borja ikväll.
Atlético aupa atletico
2011-08-25 17:55
hejsan är det några som har bra stream ställe till matchen ikväll?
Atlético DeBe
2011-08-25 17:06
om jag får lägga min röst för spelare ut så är Miranda förstaval med motiveringen: bra täckning på backen, Godin, dominguez, Perea, Pulido.

Salvio går som andra hand: Vi har tre spelare som är duktiga kantlöpare och Pizzi skall kunna spela kantmittfältare och definitivt som wingforward vilket gör honom till den fjärde spelaren som kan spela på kanten. Arda, Reyes, Juanfran och Pizzi.

När det gäller Elias så är han en mycket duktig tvåvägsspelare. ingen i klubben kan mäta sig med honom i det spelsättet han spelar på, både gabi och Tiago liknar varaandra för mycket i spelet och Elias är en sådan som bryter mönstret med sina djupledslöpningar vilket ingen annan i klubben gör. jag kan se att han skulle kunna göra mycket bra matcher i 4-2-3-1 som någon av de två längst bak på mittfältet, behöver vi pressa framåt är han ett mycket starkt byte. 4-4-1-1 gäller samma sak men i ett 4-3-3 spel gör han sig bäst och jag misstänker att vi kommer spela många 4-3-3 matcher i år. vilket gör en stark mittfältsuppsättning bra att ha. Koke, Mario, Elias Tiago, Assunsao, Gabi och Diego.

4-2-3-1

-------------Falcao-----------
Arda--------Diego--------Reyes
------Elias/Tiago------Gabi-------
Filipe--Dominguez-Godin-Silvio

4-4-1-1

------------Falcao------------
------------Diego-------------
Arda--Elias/Tiago--Gabi--Reyes
Filipe--Dominguez-Godin-Silvio

4-4-2
-------Falcao----------Adrian------
Arda---Diego/Elias----Gabi----Reyes
Filipe---Dominguez---Godin----Silvio

4-1-2-3

Arda-------Falcao-----Reyes
-------Diego-----Elias/Tiago------
--------------Gabi----------------
Filipe--Dominguez-Godin-Silvio

4-2-1-3

Arda-------Falcao-----Reyes
--------------Diego--------------
-------Gabi-----Tiago/Elias-------
Filipe--Dominguez-Godin-Silvio
Atlético Aupa Atleti
2011-08-25 16:02
aupa atletico: Ja, det är sant! Jag frågade min spanske kompis samma sak, för övrigt han som gjorde mig till atletico-fan. Han sa att det var för att man ville öka intresset för europeisk och spansk fotboll i Asien. Nu är det bara vad han har sagt och jag har inte hört något annat om saken men jag väljer att tro på det. Vet någon annan bättre så upplys mig gärna. Det är i alla fall tur att matchen spelas en söndag!
Atlético aupa atletico
2011-08-25 15:43
är det verkligen sant att matchen i helgen börjar redan 12? varför redan då ? ngn som vet !?
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus
2011-08-25 14:28
Erik: stammer bra! Mexare med Spanskt pass.

Sportuga: Guardado ar ju inget annat an kantlopare, hehe. Anda sedan tiden i Atlas(helvete vilka mal han gjorde i Mex ligan innan flytten!), sa ar det vansterflanken som gallt. I nodfall klarar han aven ytterbacken.
Atlético JFH
2011-08-25 14:12
Med tanke på att Diego med all sannolikhet kommer att ansluta känns mittfältet alldeles för överbefolkat, och ska någon icke-EU spelare bort, så får det gärna bli Elias för min del. Kvalitetsmässigt är han, Salvio och Miranda alla 3 lika stora frågetecken (Ingen har fått chansen att visa framfötterna i ligan, av olika anledningar). Det som då blir avgörande för mig är hur pass bra täckning vi har på respektive position och med Diego ser jag ingen plats för Elias i laget.

Salvio kan bli ett ganska viktigt komplement på yttermittfältet bakom Reyes och Turan. Att endast ha Juanfran som reserv känns inte helt optimalt. På det offensiva mittfältet förutsätter jag att vi får se Diego, och eventuellt kan ju Arda avlasta där också, vilket skulle öppna upp för Salvio ytterligare. Därmed blir även Elias överflödig. I övrigt ska ju Tiago, Koke, Mario, Gabi Assuncao och Merida(?) slåss om resterande 1-2 platser på mittfältet. Med andra ord är det en ohållbar situation, och personligen ser jag gärna att även Mario säljs.

På mittbackssidan är det inte helt illa ställt med Godin, Dominguez och Perea, men jag tror inte att jag är ensam om att eftersöka ännu mer stabilitet, vilket Miranda förhoppningsvis kan erbjuda.

Elias har gjort väldigt bra ifrån sig nu inledningsvis, och hade Diego inte varit ett uttalat mål hade jag nog gärna sett honom vara kvar, men med situationen som den är tror jag att han är spelaren som är lättast att undvara.
Nicname
2011-08-25 14:05
Nu när strejken upphör spelar ni matcherna som skulle spelas i första omgången eller spelas den andra omgången?
Atlético Gaboro
2011-08-25 13:09
Anfallaren Pablo Daniel Osvaldo har landat i Rom, och förväntas skriva på för Roma i dagarna.

Den Argentinafödde Osvaldo kommer närmast från Espanyol och tros kosta ungefär 140 miljoner kronor för Roma.


VI som har krigat i år o dar känns det som för att pressa ner priset från 20 till 17 som tog oss 2 månader och nu får Roma honom för 14 .. Aja vi har ändå EL tigre !!
Atlético Vamos Atleti
2011-08-25 13:07
Jag är ganska säker på att han har spanskt pass, så det ska inte vara några problem ;)
Atlético Erik_
2011-08-25 12:57
Guardado har jag alltid tyckt om, skulle vara en nyttig förstärkning på vänstern! Men han har väl spanskt pass? Han är väl mexikan?
Atlético Erik_
2011-08-25 12:57
Guardado har jag alltid tyckt om, skulle vara en nyttig förstärkning på vänstern! Men han har väl spanskt pass? Han är väl mexikan?
Atlético Vamos Atleti
2011-08-25 11:04
hummm... ja jo kanske, det beror lite helt på hur Manzano vill/ska spela. Men som dagsläget ser ut idag ser det ut som om Salvio eller Miranda måste lämna pga förmånga icke EU spelare.

Jag ser det som så att där finns fler som kan ersätta Salvios egenskaper än Mirandas, men det är mitt sätt att se på fotboll och med detta menar jag inte att jag tycker att Salvio är en dålig spelare, hade gärna behållt honom men med tanke på att antingen han eller Miranda måste bort på något sätt så faller min röst på den unga kant springare, en utlåning av något slag är väll det hetaste alternativet
Atlético Sportuga
2011-08-25 10:06
Hmmm är det bara jag som vill ha kvar Salvio, tycker mig inte se någon bättre kantlöpare än honom i vår trupp, eller ser vi bara fotboll på olika sätt ;)

Visst Reyes är helt okej oxå ;) ser dom två som dom som starta dom andra namnen som ploppar upp är ju inte några kantlöpare direkt
Atlético Bobban (red)
2011-08-25 05:15
På tal om Atléticotröjor på nätet är det helt klart värt att kolla upp diverse engelska sidor, då det brittiska pundet är svagt jämfört med vår valuta. Googla på Atletico Madrid shirt och ni hittar fler altertnativ. Ett flertal engelska försäljare säljer årets tröja för 44,99 GBP, vilket i blir cirka 450 SEK! Räkna med 6-8 GBP för frakten...
Atlético Chewie
2011-08-25 03:34
Han är helt klart en chansning, som skulle kunna bli perfekt eller floppa totalt. Grejen med Diego är att han är ett såpas stort namn så att ifall han inte funkar i Atlético så kommer vi få tillbaka pengarna vi spenderat på honom av till exempel Galatasray.

Fanni var förresten en jävla synd att vi inte fick, grym jävla högerback.
Inget fel på Silvio dock.
Atlético Antonio Lopez
2011-08-25 01:40
Chewie@
Jo då, men skulle inte vara första gången det svänger åt en annan riktning. Heter Silly Season trots allt, ett perfekt exempel är Rod Fanni som mer eller mindre var klar för Atletico för inte så länge sen.

Diego kunde(!) slå frisparkar ;O Nej men skämt åsido, skulle det vara så att Guardado kommer så tycker jag verkligen inte att Diego är ett nödvändigt köp. Föredrar nog Elias/Arda, dessutom är han en chansning, har han gjort en bra match sen Bremen?
Atlético Chewie
2011-08-25 01:29
@Antonio Lopez, Diego affären känns redan klar typ? Wolfsburg vill sälja och vi vill ha.. Men man vet aldrig. Guardado är inte dum, och frisparkar kan han slå, men det kan även Diego iofs.
Atlético Antonio Lopez
2011-08-25 01:23
rawkus@
Han är saknad minst sagt!

Tycker en värvning av Guardado är ganska logisk. Salvio skulle då kunna lånas ut utan att det skulle påverka laget allt för mycket (Då löser sig även frågan om icke-EU spelare) samtidigt som Diego inte behöver köpas in då Arda mycket väl kan spela som offensiv mittfältare han med. Då har vi dessutom Arda som kan spela vänsterytter när det behövs samtidigt som Elias kan ta över rollen som offensiv mitt.

Guardado får min röst, Diego kan fortsätta ta bussen till Wolkswagen arena!
Nicname
2011-08-24 23:32
zoran & patrik - You got mail!
Atlético rawkus
2011-08-24 23:19
Lopez: Utlaning pa Salvio, hoppas jag i safall.

Har for mig att bada kanterna var valfyllda, my bad. Lever val kvar i tron att den kortvaxte Portugisen fortfarande viner forbi langs flankerna... Grande Simao.
Atlético Antonio Lopez
2011-08-24 22:20
rawkus@ Hejdå Salvio? Antagligen därför man kollar på Guardado. Vänsterkanten är inte så full precis. Visserligen kan Reyes spela där men då tappar man mycket av hans kvalitéer.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus
2011-08-24 22:16
Nog for att jag diggar Guardado, men nog fan har vi nog med yttrar redan..? :S
Atlético Kakan_Atletico
2011-08-24 22:13
Guardado? Vad ska vi med honom till? Visst han kanske är billig men vafan? :p Vi har ju snart spelare till 3 lika bra elvor.. :p

Diego hoppas jag innerligt på. Elias/Diego som playmakers. Kan bara sluta på ett sätt, Succé.
kjellbrell
2011-08-24 19:43
Diego snart klar och nu är Deportivos mittfältare Andres Guardado på gång.
Atletico och Juventus är ute efter honom, får väl se hur många mittfältare Atletico får ihop innan transferfönstret stänger
Spanien Paella con las gambas
2011-08-24 17:23
En fråga bara,hur kan man låna in en spelare för att sedan låna ut honom till ett annat lag? Vet inte om jag beskrev det rätt för personligen har jag aldrig hört talas om en liknande affär tidigare.Angående Pacheco alltså.
Atlético Vamos Atleti
2011-08-24 16:38
Som du skriver Antonio Lopez han är nog bara tänkt som utfyllnad ;)
Atlético Vamos Atleti
2011-08-24 16:17
Jag har fått för mig att Pizzi är ganska lik Reyes i spel stil kanske inte fullt lika "utvecklad/bra" men det med tanke på hans unga ålder. Men två "Reyes" är väll aldrig fel..... Hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio Lopez
2011-08-24 16:16
Kakan@
Säg det till Raul Garcia... ;)

Pizzi känns lite som en Singol/Diego Costa/Mista(g) värvning. För att fylla ut truppen lite. Han har väl knappt imponerat i Braga så tvekar på att det skulle hända i Atletico. Hoppas jag har fel men ser inte riktigt vad han kommer att tillföra.


Annons: