/spanien/atletico/forum/104.aspx/spanien/atletico/forum/104.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Lago
2016-01-10 22:13
¡Yannick Ferreira-Golazo!
Atlético zoran
2016-01-10 21:29
@paniagua:


Haha, du är för schysst, Paniagua. Don't feed the troll. De försvinner när man ignorerar de.
Atlético zoran
2016-01-10 21:27
@Johanur:


När det gäller biljetter kan du köpa de på hemsidan. Det finns till och med en engelsk version som du kan använda dig av om du inte kan spanska. Det är jättelätt:

1) Välj match
2) Välj platser
3) Betala
4) Skriv ut biljetterna i PDF-format.
5) Ta med de till matchen.

I och med att det är sista omgången kan det bli svårt att få tag på de, speciellt om laget alltjämt slåss om titeln.

Du har fler tips i redaktionens reseguide.
Atlético paniagua
2016-01-10 21:22
@Flavía:

Jag frågar återigen; varför skriver du på detta forum?
Atlético paniagua
2016-01-10 21:19
@Johanur

Fair enough! Ha så kul och njut i fulla drag av en fantastisk stad och, förhoppningsvis, en fantastisk match.
Real Madrid Johanur
2016-01-10 20:50


Bry er inte om Real tröjan bredvid, den skrev jag in för snart 20 år sen.
Jag är en Gunners fan först och främst och inget annat.
Här kommer en fråga jag ser för ofta på Arsenals North bank forum som kan vara tradig, men då jag är helt vilse i La liga så ställer jag frågan ändå.

Jag skall bjuda min fru till Madrid i maj. Jag vill köpa biljetter till Atetico - Celta Vigo den 15 maj. Inget hon själv skulle se på direkt men jag tänkte överraska henne.
Är det någon som har tips vart jag kan köpa om jag skall köpa online eller på plats? Det är ju sista matchen för säsongen så det kanske är dags att köpa snart.....
Uppskattar all hjälp som jag kan få.
Hoppas på vinst i kväll.

Tack på förhand.
J[/QUOTE]
Johanur;
Med all respekt och hur gärna jag än skulle vilja att du lägger dina surt förvärvade slantar på Atletico, men om din fru inte direkt skulle se på en Atleti-match och du själv är föga intresserad av Atletico, varför inte lägga pengarna på ngt annat, t.ex. en teaterföreställning eller Operan i Madrid? Det finns ett jättelikt kulturellt utbud i den fantastiska staden och din fru kanske skulle uppskatta det bättre. Bara ett blygsamt förslag :-)[/QUOTE]

Paniagua:

Bra inlägg.

Hade det varit på Arsenals forum hade jag själv skrivit det.
Vi skall vara där i en vecka. Då min fru sjunger själv på Malmö opera så är Madrid operan ett självklart val.
Detta är "mitt" val om jag får uttrycka det så.
Jag är en fotbollsfanatiker. Då jag är i småbarnslivet för tillfället och går sällan på matcher så detta är första gången på 7 år vi åker själva utomlands och då vill jag bjuda på en upplevelse hon aldrig har varit med om.
Visst, hjärtat slår inte för Atletico som för Arsenal men spansk fotboll har jag alltid gillat.
Jag gillar Atletico som lag och givetvis Simone. Jag hoppas de vinner La liga.
Nu blev det inte London denna gång och jag vill så gärna känna europeisk fotboll igen live.

Därför gör jag det. Det är en del pengar men när har man chansen att se spansk elitfotboll live igen?

Tack för tipset förresten. Trots att det är sista matchen så försöker jag köpa på plats. Hoppas de är med i slutstriden då.

Allt gott,

J

Flavía
2016-01-10 20:36
@gurra1993:

På vilket är det fel om Simeone startar med Koke på kanten? Spanjoren har ju trots allt haft fina framgångar från den positionen.
Flavía
2016-01-10 20:34
@paniagua:
Först och främst, hänvisa gärna ett inlägg där jag har ordagrant sagt att Atlético de Madrid är ett dåligt lag? Det är väldigt fult att ljuga nämligen. Mina inlägg på ert forum handlar mer eller mindre om hur beroende ni är av Griezmann och man kan inte direkt säga att jag har fel statistiskt sätt. Du och andra är givetvis välkomna att argumentera emot om jag har fel i mitt påstående, men du bidrar själv inget på forumet när du klagar på folk. Oh, the irony...
Atlético gurra1993
2016-01-10 20:30
Hatar när Simeone ska stArta med Koke å Saul på kanterna det funkar aldrig
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-10 20:28
@La God Zilla:
Jag får be om ursäkt om min kommentar uppfattades som provokativt, men vad jag ville säga är helt enkelt att Atlético de Madrid är favoriter till att bärga hem tre poäng till Madrid och med tanke på Celtas två jättebräck så kommer det onekligen att underlätta för er. Atlético de Madrid betraktas trots allt som bland en världens absolut bästa lag numera, skulle nog vilja ranka er som 3:a efter vi och Bayern Munchen. Ni förväntas kriga och gå långt på tre fronter d.v.s. La Liga, Champions League och Copa del Rey. Sedan så förstår jag inte riktigt när du säger att man kommer över en ligaförlust ganska snabbt, i synnerhet mot ett dåligt lag. La Liga är otvivelaktigt världens svåraste liga, ni konkurrerar med både Barcelona och Real Madrid så varje poängtapp är mer eller mindre förödande (gäller dock inte bara er utan även de nämnda två lagen också). Angående Celta Vigo så har du förstås helt rätt i att dom har gjort en riktigt fin säsong sett till förväntningarna och under normala omständigheter så är en förlust mot dom ingen skam i sig - såvida dom ställer upp sitt starkast möjliga lag. Men med tanke på saknaden av både Nolito och Augusto, så är Celta hyfsat försvagade och detta är ett ypperligt möjlighet för er att bärga in tre poäng. Enklare än så är det egentligen inte. Väl mött!
Atlético Conserva el Calderón!
2016-01-10 20:19
Var det inte Fernandez som gjorde det äckliga 0-1 klacken för 2 säsonger sen? Jag kunde inte tro mina ögon att den gick in.. Vi vände matchen sen till 2-1 tack vare GodMir.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-01-10 20:14
@Johanur:

Johanur;
Med all respekt och hur gärna jag än skulle vilja att du lägger dina surt förvärvade slantar på Atletico, men om din fru inte direkt skulle se på en Atleti-match och du själv är föga intresserad av Atletico, varför inte lägga pengarna på ngt annat, t.ex. en teaterföreställning eller Operan i Madrid? Det finns ett jättelikt kulturellt utbud i den fantastiska staden och din fru kanske skulle uppskatta det bättre. Bara ett blygsamt förslag :-)
Atlético paniagua
2016-01-10 20:09
@Flavía:

Ditt enda syfte med dina inlägg är att kritisera Atleti och berätta för oss hur "dåligt" vårt lag och våra spelare är och vad vårt lag "bör" göra. Du tillför noll till någon som helst vettig diskussion på detta forum. Lägg din tid och energi på att skriva på ditt eget lagforum istället så gör du oss alla inklusive dig själv en tjänst. Vad driver dig till att gå in på något annat lags forum och skriva där?
Atlético Chewie
2016-01-10 20:04
Bring back Borja!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético La God Zilla
2016-01-10 20:02
Fotboll är större än floskler som "allt annat än vinst är en skandal", Flavía!!!!!

Jag tror du vet det innerst inne. Aston Villa har flest spelade säsonger i engelska högstaligan, och har dessutom varit bäst i Europa 1982. De var dessutom först i att skapa den första fotbollsligan i världen och ett tiotal klubbar idag bär Aston Villas färger eftersom det var storklubben man såg upp till under hela första halvan av 1900-talet, samt den absolut största klubben under 1800-talsfotbollen. Aston Villa har aldrig någonsin åkt ur det som idag heter Premier League.

Idag är Aston Villa inget annat än ett höstlöv redan på marken, i botten av tabellen, och kommer åka ut Premier League med 99% säkerhet.

Uhm...min poäng är att det finns ingenting som är en skandal över en förlorad ligamatch. Med historiska ögon kommer man över en förlust mot ett sämre motstånd ganska fort, men någon som tror på att stormakter alltid vinner över de mindre (annars är det SKANDAL) kanske behöver förstå att det alltid kan skifta. Det är fotboll, och det är aldrig en skandal att förlora mot Celta Vigo i år, för något europeiskt lag.

Däremot ska Atlético vinna, allat annat är en bra insats av Celta förmodligen, eller en dålig dag av Atleti.
Flavía
2016-01-10 20:01
@paniagua:
Vad ligger problemet om jag lade upp Atléticos laguppställning + bänk inför matchen mot Celta Vigo...?
Flavía
2016-01-10 20:00
@Kakan_Atletico:


Atléticos mittfält är knappast kreativt framåt, Griezmann är med andra ord tvungen att kliva ner och hämta bollarna och skapa chanser därifrån.

Atlético Conserva el Calderón!
2016-01-10 20:00
Borja Baston har gjort fler ligamål än någon i Atléti. I dessa dagar är det inga fina spelare vi behöver, det vi behöver är riktiga strikers som gör både fula och snygga mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético paniagua
2016-01-10 19:58
@Flavía:

Varför lägger du ned tid och energi på att skriva på detta lagforum?
Atlético Conserva el Calderón!
2016-01-10 19:54
Flavia@ Kbry.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-10 19:49
Official Line-Up: Oblak, Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luís, Gabi, Augusto Fernandez, Koke, Saúl, Griezmann, Vietto.


Bench: Moya, Savic, Jesus Gamez, Carrasco, Correa, Jackson, Torres.Ni möter ett rejält försvagat Celta Vigo utan Nolito och Augusto Fernandez, två av deras absolut bästa spelare under denna säsong (varav den ene blev såld till er). Allt annat än tre poäng är inget annat än en stor skandal värt namnet. Och nämn inte vår förlust mot dem eftersom att Vigo-laget kunde ställa upp med sitt starkast möjliga lag, något som Celta inte kan göra mot er.
Atlético Cholo es un dios
2016-01-10 19:48
@Johanur, tror de finns en reseguide här på sidan där redaktionen har skrivit väldigt utförligt om flyg, boende, biljetter osv. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Johanur
2016-01-10 19:03
Hallå!

Bry er inte om Real tröjan bredvid, den skrev jag in för snart 20 år sen.
Jag är en Gunners fan först och främst och inget annat.
Här kommer en fråga jag ser för ofta på Arsenals North bank forum som kan vara tradig, men då jag är helt vilse i La liga så ställer jag frågan ändå.

Jag skall bjuda min fru till Madrid i maj. Jag vill köpa biljetter till Atetico - Celta Vigo den 15 maj. Inget hon själv skulle se på direkt men jag tänkte överraska henne.
Är det någon som har tips vart jag kan köpa om jag skall köpa online eller på plats? Det är ju sista matchen för säsongen så det kanske är dags att köpa snart.....
Uppskattar all hjälp som jag kan få.
Hoppas på vinst i kväll.

Tack på förhand.
J
Atlético La God Zilla
2016-01-10 18:52
Om inga rapporter kommer in så får man väl anta att det blir spel i Galicien idag. Mot förstaplats!
Atlético Alexander Ivanovski(red)
2016-01-10 16:44
@paniagua:


Det mesta tyder på att det blir match!
Atlético paniagua
2016-01-10 14:45
Finns det några nya rapporter angående om det blir något spel eller inte idag?
Atlético Kakan_Atletico
2016-01-10 13:16
Som vi har sett den senaste tiden så hamnar ju Griezmann alltid så jäkla långt ner i banan. Han blir ju som en högermittfältare istället för ytterforward. Jackson ihop med Griezmann längst fram som en duo känns också spännande tycker jag. Sen carrasco till vänster o Koke till höger.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
2016-01-10 12:15
@Kakan, de beror ju alldeles på hur högt man sätter ytterspringarna, tanken är ju att de ska underlätta för forwarden. Tror att Jackson skulle passa som handen i handsken i ett 4-3-3 tillsammans med Carrasco och Griezmann. Olí är en stor förlust om han skulle bli såld, tror nog att den grabben har en väldigt ljus framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Kakan_Atletico
2016-01-10 02:28
Problemet som jag ser det i ett 4-3-3 är att centeranfallaren blir alldeles för ensam. Med tanke på hur usla inlägg vi har just nu så ser jag hellre en 4-4-2. Med två forwards däruppe.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Cholo es un dios
2016-01-10 00:42
Varför låter inte ledningen någon av våra mittfältare gå på lån någonstans? jag tänker på t.ex Kranevitter, är det inte bäst för hans utveckling om han blir utlånad till en annan spansk klubb? Jag vill se att Cholo använder sig mer av en 4-3-3 nu när vi har så många duktiga innermittfältare, känns lite som vi tappar kantspelet när han väljer att spela 4-4-2 och att vi har svårare att vinna bollen centralt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: