/spanien/atletico/forum/1035.aspx/spanien/atletico/forum/1035.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio Lopez
2011-09-12 18:57
Haha hittade detta bland kommentarerna på Atleticofans.com

"I just read about Felix Magath´s system for punishing players. I understand Diego actually i this case. This is some of the stuff:

*100 € fine for every minute you are late to training

*250 € fine for having headphones on the bus or plane, both home and away matches.

*250 € fine for using mobile phones at any given time in presence of the club

*250 € fine at any given time for chewing gum in the presence of the clubs training, matches or trips.

*500 € fine for sleeping on the bus at away journeys

*500 € fine for any defender that lets the ball bounce before clearing it

*1000 € fine for unnecessary back heel pass anywhere in the pitch

*5000 € fine for questioning the team and managers tactics at any given time during season

*10 000 € fine if you fail to follow his tactics at any given time on the field or training.

I know Adolf is dead, but this is pretty close… It would drive me crazy. Diego just got out of Shawshank."
erkano
2011-09-12 15:44
när kommer arda få vara med i startelvaN?

är han ens ordinarie i startelvan?
Atlético Kakan_Atletico
2011-09-11 22:55
Men tänk om vi fått in Piatti till vårt lag. Blivande storstjärna helt klart. Borde dock bli något starkare så att han iaf har en chans att stå på benen.. :p
Atlético zoran
2011-09-11 22:52
Men..räckte det inte med att Piatti gick runt och filmade hela matchen igår? Ska han skriva dåliga saker om Atlético nu också..haha.
Valencia Piatti
2011-09-11 22:19
Varning utfärdad Piatti! Ditt omogna och provocerade inlägg som du skrev i den här rutan är raderat. Atléticoredaktionen
Atlético Antonio Lopez
2011-09-11 20:52
Aupa@
Det gör dem väl? Senast mot Argentina om jag inte minns fel.
Atlético Gaboro
2011-09-11 20:33
Atletico vinner typ aldrig med sina röda shorts..
Det är någon förbannelse över dem, haha
De borde faktiskt spela med sina blåa shorts, då skulle matchen ha slutat annorlunda, sanna mina ord..
Aupa Atleti---
2011-09-11 18:40
Vet någon varför inga matcher spelas på Vicente Calderon (Spaniens då)..?
Atlético zoran
2011-09-11 18:07
Supportrarna måste lugna ned sig och ge Manzano åtminstone 2 månader innan det kan börja snackas. Laget försöker byta spelstil från att tjonga till anfallarna till att spela fotboll och det tar tid, speciellt med tanke på hur profilen på laget såg ut när Atlético hade Agüero-Forlán-Simão i klubben. Förbättringarna är synliga i passningsspelet, speciellt sista 30 minuterna där allt spel var på Valencias planhalva. Nästa steg är att försöka behålla bollen när man är under press vid 0-0 eller om man leder för då är insatserna högre. Det är därför jag hela tiden har viljat ha Koke på den defensiva mittfältsplatsen istälelt för Mario Suárez och Diego in på Gabis position samtidigt som Gabi tar över Tiagos. Koke är precis av den profilen som kommer hålla bollen inom laget, vare sig han är under press eller om han inte är det. Det är hans naturliga spelstil; håll i boll, vända, undvik press, passa, ta ny position: En spelorganisatör på mitten. Det är vad som saknades mellan 15-60 minuten igårkväll. När det väl gäller Tiago så var han ett av nyckelproblemen igår: han skapade obalans på höger sida av mittfältet med att hela tiden ligga fel i position och verkade inte riktigt förstå sin roll. Valencia försökte hela tiden ta sig igenom på den centrala delen av planen och när man väl satte igång sina kontringar så låg Tiago helt fel i position. Det blev dålig balans på mittfältet.

Arda såg bra ut mot Österrike i veckan och jag tror det är bra att han inte startade med tanke på spelschemat som kommer. Diego är Diego. En crack som kommer göra skillnad, men det gäller att han får bollen så ofta som det bara går i offensiva positioner.

Det ser ganska bra ut spelmässigt, men samtidigt får Atlético skylla sig själva litegrann. Man hade chanser och goda sådana som försvann i och med tama avslut och svaga passningar till spelaren som skulle avsluta anfallen. Där måste det bli förbättring. Annars ser det ganska bra ut.

Som sagt, ge det lite tid, det tar tid att spela ihop ett gäng nyförvärv. Atlético har 10 nya spelare i laget och om det är någon ni skall skylla på så är det Agüero och ledningen för deras sätt att hantera spelarens övergång till Manchester City.
Atlético DeBe
2011-09-11 17:14
inte heller bara reaktioner på sig själv, jag kunde i alla fall se sviktande temperament i grabben och riktningen verkade gå mot annat, så som domare och spelare. vi får väll se hur lagkamrater och tränare tar dessa reaktioner. jag är inte emot hans kvaliteter inte heller han som person, vad jag är rädd för är att han inte passar in i gruppen.
Atlético Gaboro
2011-09-11 16:49
DeBe

Utbrott på sig själv jaa.. De bara bra, då gör han bättre ifrån sig i nästa läge min vän, de handlar om att assa och dissa grabben
Atlético DeBe
2011-09-11 14:23
hans reaktioner när något går mot hans vilja, det va nästan på gränsen till utbrott.
Aupa Atleti---
2011-09-11 14:10
Håller med Gaboro.. Berätta gärna om den "attityden"
Atlético Sk018
2011-09-11 14:08
Efter att ha samlat tankarna från igår så är jag inne på Deions spår. För att inte ha fått särskilt mycket tid att få ihop laget, så såg det trots allt riktigt lovande ut i andra. Att vi bara fått 1 poäng på två matcher är ingen fara, då vi i båda matcherna knappast saknata chanser att avgöra.

Diego kunde inte gjort en bättre presentation! Arda såg trots tidigare skada ut att agera kvickt och smart på kanten, inga bortspelade bollar där.

Falcao fick INGA bollar, vilket är ett måste för hans speltyp. Hade Falcao bara fått passningen där i slutet hade det varit 1-1. Utan bollar kommer han inte vara särskilt synlig i matcher. Så fort han fick röra bollen agerade han enkelt och slängde inte iväg bollar ALLS, kommer bli otroligt nyttig!

Vill inte gå in på Tiago och Juanfran igår.. Vart är viljan?! Såg ofokuserat ut och var knappast ett steg i rätt riktning.. Tiago må glänsa bitvis, men det räcker inte att vara närvarande när man själv känner för det.. Hoppas detta får följder!
Atlético Gaboro
2011-09-11 13:05
DeBe

Vadå vi såg attityden som skapat problem i andra klubbar..
Vart såg du den någonstans, berätta
Atlético DeBe
2011-09-11 12:44
Några tankar från matchen som jag precis sett en ner laddad version utav.

Varför spela med Adrian på kanten!? Han är inte bra där och vi såg en stor skillnad med Juanfran och en oerhörd stor skillnad Arda, hoppas inte vi nu får ny premiär på problemet aka R. Garcia på kanten.

Diego, vad ska man säga? han är faktiskt en potentiellt underbar spelare men vi kunde direkt se attityden som skapat problem i en del klubbar, hoppas verkligen inte det skapar problem hos oss.

Vi försökte i slutet men Valencia försvarade sig bra, får hoppas vi kommer fungera bättre som lag framöver och snälla aldrig mer Adrian på kanten, då är det väll bättre att spela ett renodlat 4-4-2.
Atlético Kakan_Atletico
2011-09-11 00:11
Ett par saker som finns att säga om matchen.

Tiago, allvarligt Manzano? Borde bytts ut efter en halvtimme.

Juanfran framför Salvio? Vad tänker du med? Salvio måste ju ha varit rejält skadad för att han hade gjort det bättre med ett brutet ben än vad Juanfran gjorde. Varför slösade vi bort pengar på den killen??

Miranda. Såg skapligt stabil ut, växte under matchens gång. Lovande. Silvio likaså, den högerback vi länge har saknat har vi numera bland oss.

Diego var nästan över förväntan. När han kom in så tog vi över TOTALT. Valencia var knappt över halva plan. Arda ser spännande ut också, ge honom lite mer träning efter hans skada så att han får upp speeden lite.

Och det är inte rättvist mot Adrian att få agera ytterforward när han är en renodlad striker.

Reyes, hallå!! Du heter inte Lionel Messi..

Falcao, tyckte det såg ok ut. Sprang mycket, visade sig. Synd att bollen aldrig kom fram.

Betyg på vår insats då. Nja, på en 5 gradig skala så blir det en 2. Sista 20-30 såg väldigt bra ut. Men vi måste träna på våra inlägg. Hade vi haft Salvio på bänken istället för Juanfran så hade vi nog kunnat gjort minst ett mål i slutet. Salvio har allt som inte Juanfran har..

Juanfran gjorde mig RIKTIGT besviken idag. Fruktansvärt dålig insats, borde ju nästan dra in en månadslön.
Atlético rawkus
2011-09-11 00:09
Deion: Hade det varit mojligt, sa hade jag genast bytt samtliga 3 traben mot Elias ;O
Atlético Deion (red)
2011-09-11 00:06
Ta det lugnt grabbar. Det har bara gått två matcher och vi fick in spelare ganska sent till truppen pga av Kun. Det ser ändå lovande ut. Valencia hade inte en suck i andra halvlek förutom målet. Arda har nyligen varit skadad, Diego och Falcao gör debut. Alla har varit en kort tid med truppen. Vänta 4-5 matcher tills dessa spelare får matchfitness och lär känna varandras rörelsemönster. Jag blev så glad när Diego kom in. En innermittfältare som springer i djupled, hallelulja! Vi kommer bli riktigt farliga i år, sanna mina ord. Ha bara lite tålamod. Spelet måste sätta sig först. Vi är trots allt bara 3 poäng efter Barcelona. Jag garanterar en CL plats i år. Have faith.
Valencia ElGuajeChé
2011-09-11 00:06
Valencias försvar var lika osamspelt som Atleticos anfall. Jag tror att båda lagen kommer se mycket bättre ut om några veckor.
Atlético henry garvis carlsson
2011-09-11 00:02
Hade önskat att några av nyförvärven haft mer tid på sig inför säsongen. Hopplöst att komma in så här sent. Diego, Arda och Falcao kommer att bli lysande tillskott, men kanske för sent för att vi ska vara med i toppstriden???
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético rawkus
2011-09-10 23:56
Riktigt uselt.

Det centrala mittfaltet fick mig att smakrakas - NOLL kreativitet, nagot som sakert varit kul under 80-talets Premier league eller nat...

Falcao lar dromma sig tillbaka till polarna i Porto redan inatt, haha. Isolerad de luxe.
Atlético Gaboro
2011-09-10 23:56
Dedikerar förlusten till Kakan_Atletico och Antonio Lopez på forumet..

Ni ÖGA sönder matchen innan och därav förlusten ! !
Atlético LeoFranco
2011-09-10 23:56
Ne fyfan AVGÅ ALLA! Går man runt deppad och ont i bröstet tills nästa match då.. Hoppas Diego och Arda startar.. Diegos tunnel var det enda som fick mig på bra humör.. Aja hoppas dom kan bli lite mer samspelta framöver.
Kun Kun Kun
2011-09-10 23:53
Pinsamt, Valencia var värdelösa. Synd att Atlético var sämre.

Juanfran borde inte ens får vara på bänken, bort.
Atlético Antonio Lopez
2011-09-10 23:53
Det positiva men Juanfran som jag alltid sett det har varit hans inlägg... Inte riktigt fallet ikväll. Aja, förlust men man fick med bra med positivt hem också. Ska bli kul att se detta laget bygga upp, som Deion skrev innan är det första gången på länge jag sett någon form av spelide i laget.
Ametix
2011-09-10 23:52
Kanske därför man inte skall spela Adrian och Falcao samtidigt det blir för monoton
Atlético atmd
2011-09-10 23:52
bittert.... tycker ändå att det är en helt okej match av oss. valencia kan i villket fall inte vara speciellt nöjda med matchbilden i andra halvlek. är imponerad utav diego och den teknik den mannen besitter - världsklass. ge det här laget lite tid så tror jag på framgång... vi behöver en seger snarast, dock
Atlético henry garvis carlsson
2011-09-10 23:51
Hursomhelst bör båda spela från start nästa match istället för turisterna som startade på mitten..
Postat via SvenskaFans-appen
Alessandro Del Piero!
2011-09-10 23:50
Adrian är en box spelare, han lever på service, vad fan ska han göra, lika så Falcao. Han löper jävlig smart.
Annons: