/spanien/atletico/forum/1010.aspx/spanien/atletico/forum/1010.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Atlético
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Antonio Lopez
2011-10-23 13:39
Aupa@
Antar att du syftar på Koke och inte kaptenen som ser ut att ha tagit en tidig pension :). Ja jag hoppas verkligen han spelar ikväll!
Atlético rawkus
2011-10-23 13:34
Inte ens vart att folk forsoker diskutera i lagen nar en person ar ytterst selektiv.

Sparra, radera och ga vidare, ar mitt rad.

Kommer ej leda nagonvart - exakt samma sak pa Milanforumet de senaste aret.
Aupa Atleti---
2011-10-23 13:32
KPRZ/

Vi har fattat vad du vill komma fram till. Nån som bryr sig? Nej! Dåså..

Antonio Lopez/ Underbar kille! Synd att vi inte kan ANVÄNDA honom rätt fan..
Atlético rawkus
2011-10-23 13:30
Bobban: PM.

I ovrigt: Mata ej trollen - samma saga inne pa Milanforumet.
Atlético Antonio Lopez
2011-10-23 13:28
Jag har inte försvarat någon, vad jag tycker om ditt gnällande har inte så mycket med de andras åsikter att göra. Detsamma som vad några mongon i Madrid valde att göra under matchen inte kan dras över oss här på forumet. Men snäääääääääääääääääääääääälla för min skull kan du fortfarande tycka om Atletico som klubb? Det skulle betyda så mycket för oss alla.
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 13:17
Antonio Lopez; Ha ha.... vad roligt det var....

Pinsamt att ens försvara det era fans gjorde, att man hoppar på en person som inte ens kan försvara sig..

P.S. I love Justin Bieber!
Atlético Antonio Lopez
2011-10-23 13:15
Eller så kan du nog kolla på denna med.
Atlético Antonio Lopez
2011-10-23 13:13
KPRZ@

Länktips... :)
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 13:02
Det är klubben Atleticos fel att man inte portar dessa fans från arenan, att man inte förmedlar ett meddelande till de att skärpa sig och inte ställa till med trubbel. Och det har er klubb inte lyckats med. Så ni får ta på er allting.
Atlético Antonio Lopez
2011-10-23 12:56
10 underbara minuter av KOKE!
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 12:44
Gaboro; Om du syftar på Abbiati så är han inte den typen av farcist, han stödjer det bara. Han är inte den som tycker att de ''svaga'' ska bort eller överhuvudtaget stödjer vad Hitler gjorde. Han är inte sådan.

Men när sjöng de om den katastrofen? De sjöng det inte i alla fall i den matchen. Jag vet ingenting om det, jag har bara hört att era fans sjöng om ett dödsfall.

Ni har ansvar för era fans och det är Atletico som får ta på sig skulden, bara för att det var ett 100 tal som sjöng så hindrar det inte mig från att ogilla er som klubb just nu.

Det är Atleticos ansvara, nuff said.
Atlético Gaboro
2011-10-23 11:39
KPRZ

Vem fan bryr sig om vad du tycker??
Ni har ju fan facister i ert lag, enligt mig är det ännu värre..
Sen kan du ju ställa dig frågan, hmm varför blev det inga rubriker när Sevilla fansen börjde sjunga om terrorist attacken?
Du har ju inget vettigt svar, du undviker ju att svara på frågan,
Ska vi vara petiga så kan vi säg att de sjunger om ett 100-tals dödsoffer medan vi sjunger om 1 dödsoffer, visst de fel av båda klubbarna men vi har ansvar för detta och det har sagt flera gånger i media att atletico inte vill förknippas med frente atleti,
Ja har inte sett något komma från Sevilla ledningen, de har bara "glömt" bort att deras fans sjungt något liknande
Atlético rawkus
2011-10-23 01:10
KPRZ: ...och vi tar ju alltid varat straff.

Men att en hel klubb, ledning och allt, skall slapas i skiten for att en minoritet beter sig som myror utan hjarnceller, ar enligt mig helt fel.

Om man tanker sa, sa ar jag rasist, iom en mindre grupp DIF fans som skrek idiotiska saker mot IFK Gbg for flera ar sedan? Lite halñvkul, med tanke pa att jag sjalv ej ar Svensk ;)

Fragan kvarstar: Hela klubben Milan ogillar alltsa Maldini tack vare den lilla gruppen som buade och hanade Paolo nar han skulle avtackas? Hela klubben Milan ar aven rasister eftersom flera mongon ur de hogerorienterade ultrasgrupperna viftade med svastikor?

Atletico tar alltid sitt straff, men det som stor mig ar att Sevillaledningen helt verkat ha missat att precis 100% av deras egna fans ar duvungar, som bjuder hemlosa barn pa saft...typ.

Ar det ok att hana en hel stad som drabbades av en grov terrorist attack?

Man stadar ju alltid sin egna bakgard innan man skaller pa grannens, inte sant?

Ps. Ramsorna gallande bomberna har forekommit sedan 2004. Puerta dog 2007(?). Inget av dom ar ok, oavsett hur manga som dog, skadades samt nar det skedde, men nog bor det val vara rattvist att aven sevilla tar ansvar for SINA puckon? Med puckon menar jag INTE alla Sevillafansen, utan de mongon som haller sig till liknande skit...
Nicname
2011-10-23 01:08
/ KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo.
Dessutom, när ska du börja skriva därinne?
Nicname
2011-10-23 01:07
Aqua var ju helt suverän i den matchen också, bäst på plan och bästa matchen hittils i Milan tröjan.

Sedan respekterar jag andra åsikter och låter de tycka vad de vill, men att jämför tex Källström med Monto är bara löjligt, det är bara en signal på provokation.
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 00:58
rawkus; Det är fortfarande fansen, spelar ingen roll hur många det var eller vilka det var. Det är klubben som ansvarar för fansen.

Det är klart att man som person börjar tycka illa om en klubb där ens fans sjunger om ett dödsfall, jag ska väl inte bara hata de som sjöng det? Det är fortfarande Atletico som får ta itu med konsekvenserna.

Och jag är säker på att den ramsan du nämner inte nämndes under matchen, säkert för flera år sedan, som jag missat.

Milan forumet ser ganska bra ut, är ganska så tyst, knappt 5 inlägg om dagen, haha. Vi har tappat måånga medlemmar sedan du lämnade.

Jag har också tagit en paus, många som provocerar mig för att jag gillar Montolivo och Aqua. Kommer hela tiden dumma inlägg om de som är riktade mot mig, man jämför källström tex med Monto, någon (vill inte nämna namn, men han är en veteran på forumet) gav minus till Aqua för hans insats mot Bate Borisov, samtidigt under matchen, så hyllade jag honom hela tiden för allt han gjorde, och så kom det sådana inlägg.

Då var det droppen, jag pallar inte mer.

Atlético rawkus
2011-10-23 00:48
KPRZ: Sjalvklart ar det vi som far bota och ta straffet, men varfor skall ej samma regler galla de ur Sevillafansen som skriker "Boom!!" gallande bomberna?

De ar alltid snabba att hoppa pa Atletico och Realfansen, men de lyfter inte ett finger gentemot deras egna hundar som gapar och skriker.

KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 00:47
Kakan_Atletico; Vadå började? Fattar inte ens att redaktionen orkar försvara en sådan händelse. Spelar ingen roll om vem som började, men jag är säker på att Sevilla fansen inte sjöng om ett dödsfall.

Det Atletico fansen gjorde är att gå över gränsen, eller, det finns inte ens en gräns om man beter sig så.

Och jag fullstäntigt skiter i om ''klubben'' inte hade något med det att göra, det är Atletico som har ansvar för fansen. Det är ni som får böta om fansen ställer till med trubbel.
Atlético rawkus
2011-10-23 00:46
KPRZ: Beskyll snarare Frente Atleti, an alla fansen...

Skall alla Milanfans beskyllas for de som buade ut Maldini?


INGEN sager emot dig ang hatet mot dessa individerna, men att pissa pa en hel organisation, samt alla fans, visar enbart pa ignorans fran ditt hall.

Sedan maste du missat att flera av Sevillafansen har en ramsa som gor narr av de 191 manniskor som dog nar tunnelbanan i Madrid sprangdes, 2004.

Lika snabba som Sevillas ledning ar nar det galler att borja grata for Puertaramsan, sa borde de val aven vara gentemot de egna idioterna(raknar de ej som fans...) som gor narr av 191 doda och ca 1700 skadade, inte sant?

Eller svanger det enbart att det hall man behagar?

Ps. Tja forresten, haha. Hur ser det ut pa Milanforumet numera?
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-23 00:42
Skyll inte på klubben för att då är du en lika stor syndare som dem som sjöng. De som sjöng det är ett redan hatat "gäng" som inte uppskattas av oss FANS!

Och jag vill bara meddela att du ska inte hata klubben, du ska hata den gruppen som sjöng det för det gör alla andra. Fattar inte heller hur man kan sjunka så lågt och håna någon som dött.

MEN det var faktiskt Sevilla som började allithopa. Det finns en artikel som skrivits av redaktionen här på Svenskafans (Atlético) om just den händelsen. Så snälla du. Hata inte oss som klubb för att klubben har absolut inte med detta att göra det kan jag lova.
KPRZ [ Riccardo Montolivo - Lo Spettacolo ]
2011-10-23 00:34
Måste bara dela av vad jag har att säga.

Tittade på eurotalk härom dagen och fick höra av Kviborg att era fans sjöng om Antonio Puertas död för att provocera Sevilla fansen. Måste säga att det är riktigt lågt av era fans att bete sig på det sättet. Hur kan man ens få den tanken? Är det verkligen så roligt att reta fans för att ens spelare har avlidit? Det är så lågt att man inte kan beskriva det med ord, har aldrig i hela mitt liv som fotboll fan hört att ett lags fans sjunger om en spelare som dött, som förlorat sin familj, nära och kära som förlorat honom.

Jag trodde faktiskt inte att Atletico var en sådan klubb, gillade er faktiskt lite som klubb, men nu har ni dött för mig. Jag har bara lust och spy på hela klubben och dess fans, så jävla förbannad just nu.

Jag hoppas att ni får som påföjld miljoner i böter och tomma läktare i flera matcher framöver.

Så tragiskt att se vart fotbollen är påväg just nu, nästan så att man vill sluta titta på det.

Fy.
Atlético Blyger
2011-10-21 22:33
Antonio, Jo men visst, redan efter ett par matcher hade Quiqe fått ett slags prägling på laget. Senare lyckades han också med EL. Men som du säger, efter inledningen var planen lost. Man undrar - varför?!
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético Antonio Lopez
2011-10-21 22:17
Blyger@
Hmm Quique och fotbollside i samma mening? Ska säga att jag verkligen gillade Quique som tränare i Atletico, det var trots allt han som gjorde oss till mästare och det bör man inte glömma så snabbt. Men säsong nummer 2 var under all kritik, en idé fanns inte ens. Centermittfältare som yttrar, Raul Garcia som spelfördelare och en massa tjafs med spelare, speciellt Forlan. Som även han får ett stort eloge för "guld säsongen". Men 4-4-2 system utan någon plan om hur man ska spela alls så kanske det inte är så underligt, Forlan har väl även kommit till åldern men efter det VM han hade såg man att han hade mycket kvar.
Atlético Blyger
2011-10-21 21:41
Vad hände egentligen mellan Forlan och Quiqe? Forlan var ju som klippt och skuren för den fotbollside som Quiqe började praktisera.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético A.K.
2011-10-21 13:14
Jag håller med de flesta att offensivt var det inte mycket att hurra över igår, finns helt klart rum för en hel del förbättring där.

Defensivt ser det bättre ut, matchen skulle förmodligen slutat 0-0 om linjemannen gjort sin fysikläxa och insett att Filipe inte bara kan gå upp i rök. Frågan är vad som krävs för att bli linjeman? Det verkar bara som att kravet är att man har rörlighet i armarna så man emellanåt kan lyfta flaggan.

Förhoppningsvis löser sig de offensiva knutarna i helgen. För de börjar bli dags att göra mål igen, det var ju inte igår direkt.
Atlético rawkus
2011-10-20 23:41
Sahin: Hoppas fan det. Killen verkar ju iaf vilja, tillskillnad fran de flesta i laget.

Kakan: Exakt: Vaga chansa - mycket battre an att grava ned huvudet i sanden fran avspark.
Sahin
2011-10-20 23:36
Är Arda med på söndag ?
Atlético Kakan_Atletico
2011-10-20 23:19
Håller helt med rawkus. Man blir helt enkelt fly förbannad när man ser detta tama, slarviga spel som våra spelare spelar. Manzano måste våga göra något. Vad är han rädd för? Att vi ska göra mål? VÅGA MISSLYCKAS FÖR ATT LYCKAS!
Atlético Bobban (red)
2011-10-20 23:06
El árbitro es un desastre
Atlético rawkus
2011-10-20 23:03
En stark parhast till Falcao vore ej helt fel.

Titta pa anfallare likt Falcao, dvs Pippo mfl. De har oftast haft nagon bredvid sig, typ Hulk(Porto) samt Shevan(Milan) i Pippos fall.

Nu isolerar man en svindyr Falcao och later dessutom diverse medelmattor agera leverantorer... Manzano och hela ledningen maste vakna och inse att det ej racker med att stalla ut anfallaren pa planen, utan att bollar MASTE fram till killen. Malen kommer, samma dag som man fixar en taktik som tillater framspelningar av hog klass.

Gabi, Assuncao, Tiago mfl i all ara, men inte fan ar de av den kvaliteten som skulle behovas? "Meh, Canteranos FTW!!" Skiter fullstandigt spelarens uppvaxt/hjarta - kvaliteten MASTE ga fore det sentimentala. Diego da? Pa tok for svag defensivt for att kunna litas pa pa en central plats.

Tanker pa firma Forlan - Kun... Falcao behover nagon bredvid sig som klarar att dra pa sig flera forsvarare. Om denne sedan ej bombar in mal, sa ar det skitsamma, da det val var just darfor vi pungade ut en minst sagt skaplig summa for El Tigre?

Naiviteten ar det som gor mig forbannad som fan. Inse att det INTE funkar - gor nagot.

Jag kan kopa tankandet att en kottmur pa mitten skanker nagon slags trygghet defensivt, men man offrar ju med detsamma offensiv spelkvalitet.

Manzano tog ju hand om Sevilla - Han hade Kanoute och Fabiano, exakt det pararbete jag snackar om.

Att vi sedan kastade ivag den ende dugliga tvavagsmittfaltaren var som en knytnave de luxe, rakt i nyllet.

Om vi nu skall kopa in en duktig tvavags, sa kommer denne kosta skjortan. Elias hade kunnat varit kvar, medans man salt en av trabenen, samt lanat ut nagon av de icke-EU spelarna som vi tog in. Nu skall jag ej tjata mer om Elias, men brisetn av hans spelartyp visar sig i exakt VARENDA match nar Manzano skickar ut 3 betongblock som har ungefar lika kannsliga fotter som en 90-arig tant fran Hasselby.

Riktigt javla besviken och jag hoppas aven ledningen borjar pressa Manzano - han ar trots allt den som haller i taktpinnen.

Nu blev det nog lite rorigt - skyller det pa ilskan, haha ;O

Gaboro: Amen.
Annons: