Córdoba CF
Andalusierna parkerar sist i tabellen och har fem poäng upp till 19:e platsen och sju poäng upp till lagen som är ovanför strecket. Med endast tre vinster under säsongens hittills 28 spelade omgångar känns det också som de kommer att få det svårt resten av säsongen. Men som Simeone sa så är det ett tufft spelande lag som defintivt kommer att kriga för varje poäng i ett sådant här skede på säsongen.

På grund av den tuffa situationen har de bytt tränare till José Antonio Romero som nu gör sin andra match på bänken. Debuten kom mot Real Sociedad, förlsut blev det där med 3-1, dock tog man ledning med en man utvisad. Sedan orkade man inte mer och fick två spelare till utvisade och Finnbogasan kunde göra matchens sista mål i den 92'e minuten.

Den nya tränarens kommentarer inför matchen:
Jag är övertygad om att vi fortfarande kan uppnå vårt mål om frälsning. Jag gillar utmaningar och det här är en. Vi har fortfarande utrymme och jag tror vi kan göra det omöjliga möjligt. Allting handlar om det mentala coachandet på gruppen och jag ser att dem är koncentrerade och villiga att ändra situationen. Det är ett tufft mål men vi ska göra allt för att fullfölja det. Vi är övertygade och så länge det finns en chans kommer vi ge allt."

Truppen
Juan Carlos Martín, Mikel Saizar, Gunino, Crespo, Edimar, Abel Gómez, Krhin, Luis Delgado 'Luso', López Silva, Fidel, Rossi, Heldon, Zuculini, Fede Cartabia, Borja García, Bebé, Ghilas och Florin.

Pantic, Íñigo López och Pinillos saknas då alla tre fick rött kort i förra omgången mot Real Sociedad.
Skadade är Fede Vico och Iago Bouzón. Tillbaka får man dock Ghilas, Crespo, Rossi och Edimar.
Inte uttagna är Campabadal, Deivid och Ekeng.

Poteniell startelva
Carlos
Gunino – Krhin – Crespo – Edimar
Zuculini – Luso
Bebé – Borja – Ghilas
Florin

Club Atlético de Madrid
Det lär väl inte undgått många att Atlético har förlängt sitt kontrakt med Simoene till 2020, vilket alla supportrar firade när det blev officiellt. Just nu håller klubben även på att förlänga kontrakten med hans stab där det är några få kvar.

På grund av de lite svajigare reslutaten på senare tid har Atlético också tappat sin tredjeplats som de innehöll så länge till Valencia. Fladdermössen ligger dock endast en poäng före.
Den största anledningen till poängtappen är bortaspelet och under 2015 har Atleti endast vunnit en bortamatch, mot Eibar.

Sen matchen mot Leverkusen och evancemanget i Champions League har jag i alla fall fått en postiv känsla från hela gruppen och jag tror absolut på en vändning av det dåliga bortafacitet imorgon.

Truppen
Oblak, Bernabé, Juanfran, Gámez, Giménez, Godín, Lucas, Siqueira, Mario Suárez, Tiago, Gabi, Koke, Saúl, Cani, Arda Turan, Fernando Torres, Mandzukic och Griezmann.

Miranda är borta på grund av avstägning medans Moyà, García och Jiménez saknas på grund av skador.
Saúl är dock tillbaka från sin skada och går direkt in och tar Ardas plats på kanten.

Startelva
Oblak
Juanfran – Giménez – Godín – Gaméz
Saúl – Mario – Tiago – Koke
Griezmann – Mandzukic

Matchen
Var: Estadio Nuevo Arcángel
När: Den fjärde april, klockan 18:00.
Tv: Matchen sänds på Cmore Live och Sport. Den finns även på Tv4 Premium för den som har det. Annars finns det ett antal streamsidor, bland annat www.rojadirecta.me.