Miguel Ángel Moyà
Det verkar vara ett genomgående tema för Atléticos målvakter att ha väldigt lite att göra mellan stolparna och desto mer i privatlivet. Förra året var det Courtois, den här gången är det Moyàs tur. "Melissa", ett gammalt ex, berättade öppet om vad de hade för sig tillsammans för en massa herrans år sedan. Det resulterade i en stämningsansökan mot blaskan "Interviú" från Moyàs sida och även om hans nurvarande tjej verkar ha tagit den största smällen så har det blivit hög tid att bidra med lite lugn så här i juletider. Därför får han Mono Burgos biografi "Mono Burgos, Insoportablemente yo" i julklapp. I ett liv fullt av uppkoppling får han därmed lite avkoppling. I alla fall i det verkliga livet. 

Jan Oblak
Slovenen var tänkt som Courtois ersättare, men hösten har blivit allt annat än det han själv tänkt sig. Naturligtvis önskar vi honom speltid och fortsatt utveckling, men det han verkligen behöver är en GPS. Inte bara för att han behöver hitta sig själv, men också för att han har en tendens att försvinna från jordens yta i samråd med sin agent. Det var fallet sommaren 2013. Samma sak hände i juli när han ombeds dyka upp på Benficas träningsanläggning. Vi har gjort vårt, nu är det upp till klubben att se till så att det inte blir en tredje sommar i rad där han inte hittar rätt. 

Juanfran
Har man sju framspelningar i alla turneringar och 2070 minuter i benen förtjänar man att ta ett antal dagar ledigt från allt vad den här idrotten innebär. Lägg dig ner i sängen, greppa tag i fjärrkontrollen och njut av annandagsspektaklet som NBA bjuder på. Kanske börjar Kobe Bryant och LA Lakers att producera, man vet aldrig..

Jesús Gámez
Med tanke på att Juanfran verkar outtröttlig så är det lika bra att skicka iväg Jesús Gámez på semester till Franska Polynesien under resterande delen av säsongen. Man måste ju hålla sina spelare glada och nöjda. 

João Miranda
Brasilianaren får en ny agent då den nurvarande inte håller måttet (med Atlético-ögon sett förstås). Frågan är dock hur vi ska sparka ut blodsugaren Jorge Mendes.

Diego Godín
Ett livstidskontrakt. Efter det här så finns det inte så mycket mer vi kan ge honom som ligger på samma nivå som det han gav oss den där soliga lördagen i maj..

José María Giménez
Uruguyanen är en riktig skojare och gillar det här med practical jokes. Därför har vi anställt de här killarna för att han ska få känna på sin egen medicin. Den enda risken är att han får ännu fler idéer och börjar utföra den här typen av upptåg på tränarstaben.

Cristián Ansaldi
Trots att argentinaren är den bättre spelaren så har han bara spelat 11 matcher i röd-vitrandigt sedan ankomsten från Zenit. Allt pg.a. de återkommande skadorna. Därför ser vi till att han får ett team av fysioterapeuter med sig hem som håller koll på hans fysiska status 24/7 under den resterande delen av säsongen. 

Guilherme Siqueira
Försvarsspel, försvarsspel, försvarsspel. Siqueira måste nöta försvarsspel. Vi får helt enkelt ta in Paolo Maldini som tränare åt brasilianaren. En bättre läromästare kan man väl knappast få på den här positionen. 

Mario Suárez
Ok, Mario, alla har redan fattat. Du tränar hårt, vill spela mer och har anbud på annat håll. Guess what? Andra befinner sig i en liknande sits. Sätt på dig redaktionens munkavle med jultema och sluta läck en massa till dina kompisar i media om hur ledsen du är över att inte få starta varje match. Fråga Juanfran hur han gjorde när han satt på bänken..

Tiago
Portugisen gjorde ett riktigt misstag i somras när han la alla ägg i en och samma korg när Chelsea kom och knackade på dörren, sedan kröp han till korset, tog en reducerad lön och har sedan dess även varit ordinarie i laget. En av årets enklaste julklappar är därmed en rådgivare av rang till Tiago. 

Gabi
Vi ger Gabi presidentposten som Cerezo sitter på. Han gör ändå inget vettigt av sin position och hur intressant vore det inte med en spelande president?

Koke
En utköpsklausul på €1 miljard och valfri lön sedan Gil Marín sålt ett antal av sina lyxprojekt i Marbella. 

Saúl
Vi har klonat Ardas passningsförmåga och klistrat fast densamma på Saúl. Med den kan han slåss på samma villkor om en startplats i laget med de lite äldre spelarna. 

Arda Turan
Han fintar, dribblar, trollar..ja, han är magikern från Bayrampasa. Vi vet numera även att turken har sångkapacitet. Därmed är det lika bra att hyra en studio och spela in debutalbumet. Slutresultatet blir nog den turkiske John Lennon. Eller så var John Lennon Liverpools Arda Turan. 

Cebolla Rodríguez
En av Cebollas stora passioner i livet är hästar. Han älskar att rida i öppna landskap när han är på semester i Uruguay och även om hans målproduktion är något som egentligen borde prioriteras så gäller det också att hålla glädjespridaren glad. Därför bjuder vi på en ridtur längs Mongoliets vackra slätter. 

Raúl García
Den bästa julgåvan som en Atlético-supporter kan ge Raúl García i nuläget är att hjälpa hans moderklubb ur den kris de befinner sig i för närvarande. Osasuna får därmed Cerezos kaffepengar. 

Antoine Griezmann
Det är tur att basket inte var stort i Mâcon när Griezmann växte upp annars hade han med stor sannolikhet valt fel sport. Det här fungerar inte. Det här är dock godkänt. Han ligger långt efter och får därmed en snabbkurs i hur man agerar center i basket. 

Mario Mandžukic
Om det är något som en Atlético-supporter uppskattar så är det en spelares offervilja. Den varan har kroaten mer av än alla de stora anfallsstjärnor som klubben haft de senaste två decennierna, men han saknar en sak och det är just det vi hade tänkt att försöka bidra med. I och med att David Villas säsong ändå inte börjar förränn mars månad så har vi ordnat en kurs i hur man springer i djupled. För just det här ärendet finns det knappast någon bättre. 

Raúl Jiménez
Den gode Raúl Jiménez behöver en Community Manager som heter duga efter det han ställde till med på Twitter i somras. Han får en sådan inslagen i röd-vitrandigt paket. Utöver det skulle han behöva speltid och fler chanser att få visa upp sig, men det är ju något man förtjänar. 

Alessio Cerci
Italienaren får en manual i "Cholismo", dvs. instruktionsboken om hur man tränar, äter, sover och uppför sig när man är i Atlético de Madrid. Då slipper han improvisera vid övningar, inte komma överviktig efter sommarens bravader och framförallt uttrycka sig bättre i media. Om det inte redan var uppenbart så tillbringar han jul och nyår med Profe Ortega. Ni vet, det maximala straffet för olydnad..

Ángel Correa
Som den samlare av Atlético-tröjor som han är så finns det inget bättre sätt att komma in i klubben och laget än att slå in en julklapp innehållandes en tröja från 1995-1996 med nummer 14 på ryggen. Annars har han ju fått den bästa julklappen av läkarna på Mount Sinai-sjukhuset i New York. 

Diego Simeone
Cholo har visserligen fått sin julklapp i form av Fernando Torres (ej officiellt ännu, men väntas bli klart efter jul), men som grädde på moset har vi redan påbörjat en insamling för köpet av Luciano Vietto i sommar. 

Mono Burgos
Världens bästa assisterande är värld världens bästa cigarrer. Mono får en box Gurkha Black Dragon. 

Profe Ortega
Profe firar jul med Cerci i gymmet. Att få tortera lagets slöfock är julafton i sig för vår uruguyanske vän. 

José Luis Caminero
FC Portos scoutingverksamhet i Brasilien. 

Andrea Berta
Atlético-redaktionen bjuder på ett bättre sätt att utrycka sitt missnöje med domarens insatser så att Andrea Berta slipper komma med under "incidenter" i domarrapporten när laget förlorar.