Atlético de Madrid har nått en överenskommelse med bwin om att spelbolaget skall bli en av klubbens primära sponsorer. Det meddelade den spanska huvudstadsklubben via sin officiella hemsida strax innan 18:00 under onsdagskvällen. Ett samarbete med bwIn har länge varit på tapeten och man var väldigt nära att komma överens med spelbolaget för tre år sedan när Azerbajdzjans avtal löpte ut. Den gången nåddes aldrig en överenskommelse mellan de båda parterna vilket gjorde att det israeliska bolaget Plus500 tog tillfället i akt och skrev ett lukrativt sponsoravtal med Atlético som huvudsponsor. 

Överenskommelsen mellan Atlético och bwin gäller till juni 2018, men i kontraktet finns en option om en potentiell förlängning för ytterligare ett år. Pressmeddelandet på Atléticos officiella hemsida säger att bwin kommer synas en hel del i samband med klubbens matcher. Spelbolaget kommer också kunna använda sig av klubbens anställda (främst spelare och tränare) i sina reklamkampanjer, men också en viktig plats på Atléticos officiella hemsida och i sociala medier. 

Det är oklart hur mycket bwin betalar för att vara en av Atléticos främsta sponsorer, men klubbledningen har säkerligen garanterat en god summa pengar i samband med kontraktsskrivningen.