Vi presenterar nedan gruppmotståndarna.

Olympique Lyonnais behöver kanske inte någon närmare presentation. Förra säsongen lyckades de bara knipa en fjärdeplats i franska ligan och några spelare har fått lämna, bland annat Kim Källström. Lagets största stjärnor idag är kansk målvakten Lloris, Lisandro López och Yoann Gourcuff, men Lyon har en stark trupp och måste ses som favoriter till att vinna grupp I. Detta trots att Athletic lyckades vinna på Stade de Gerland med 2-1 tidigt under försäsongen.

Sparta Prag hette faktiskt från början Athletic Club Sparta när det grundades sent 1800-tal. Laget kom två förra säsongen i Gambrinusliga. Den ligan vann man senaste 2009-2010. Sparta Prag brukar regelbundet spela i Europa, men senaste de lyckades ta sig till gruppspel i Champions League var 2005-2006.

Laget har ett par tjeckiska landslagsmän, forwarden Kadlec samt mittfältarna Hušbauer och Matejovský, men är annars mest känt för att ha fostrat många stora tjeckiska spelare genom tiderna. Om det är ett lag i grupp I som kan sätta käppar i hjulet för Athletic så är det Sparta Prag.

Hapoel Kiryat Shmona är en relativt ny klubb, grundad så sent som 2000. Vann israeliska ligan förra året för första gången. Fick därmed att chansen att kvala in till Champions League, men misslyckades efter att ha förlorat ett dubbelmöte mot BATE Borisov i Play-off omgången. 2008-2009 kvalade laget till Europa League, men slogs ut i den tredje kvalomgången. Deras hemmaplan, i staden Kiryat Shmona i Norra Israel, får plats för ungefär 5000 åskådare och det är väl oklart om hemmamatcherna kommer att spelas där eller flyttas till någon större arena. På pappret det definitivt svagaste laget i gruppen, men det är en lång resa till Israel och det är alltid en faktor som kan ställa till det.