Efter att seglat på moln sen den magiska torsdagskvällen, med vinst på Old Trafford mot ett förvånat Manchester United, så är dags att komma tillbaka till Spanien och Baskien och ligamatch mot Osasuna borta.

Javi Martínez och Fernando Llorente förväntas vila från start och in kliver Amorebieta, som var avstängd i matchen mot United. Ersätter Llorente gör som vanligt Toquero på topp och vi får se hur det går för laget att ladda om från stordådet i England.

Trupperna för lagen:
Iraizoz, Toquero, Aurtenetxe, Amorebieta, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Raúl, Susaeta, Iraola, Iñigo Pérez, Muniain, Ander Herrera, Ekiza, Javi Martínez, Ibai.

Andrés Fernández, Asier Riesgo, Damiá, Marc Bertrán, Miguel Flaño, Raitala, Roversio, Rubén, Sergio, Annunziata, Cejudo, Lamah, Nekounam, Puñal, Raoul Loe, Raúl García, Manu, Nino.

Startelvan blir förmodligen enligt följande för de rödvita:

Iraizoz
Iraola – San José – Amorebieta – Aurtenetxe
Iturraspe
Susaeta – Herrera – De Marcos – Muniain
Toquero

Blir det problem så kommer säkerligen Martínez och Llorente in i andra halvlek.

Osasuna har skadeproblem på sina anfallare. Ibrahima Balde, Kike Sola och serben Dejan Lekic är skadade vilket gör att laget från Navarra får förlita sig på Nino offensivt. Sen har de även två målfarliga mittfältare i Nekounam och Raúl García.

Osasuna som för några veckor sedan slog självaste Barcelona hemma på Reyno de Navarra. Det kommer att bli tufft och små marginaler. Det här är inga naiva killar från en skitig industristad i England som aldrig sett press-spel och kortpassningsspel av rang. Det här är lokalrivaler som inte kommer att vika en tum i närkamperna, på platsen under Athletic i tabellen och som även har ett starkt stöd av hemmapubliken.

Málaga ligger just nu på den eftertraktade fjärdeplatsen med Levante och Athletic i hälarna. Osasuna har gjort en stark säsong så här långt och har enbart sex förluster, precis som Athletic på 25 matcher. Athletic måste vinna för att ta tillbaka fjärde platsen från Málaga och åtminstone oavgjort för att hålla Osasuna bakom sig.

Många viktiga matcher nu för laget från Bilbao. Vi får se hur hungriga lejonen kan vara en sån här match.

Aupa Athletic!