Radomir Antic förfogar fortfarande över ett material som inte är riktigt på sin plats än. Några dagar före mötet Celta-Malaga vet Antic redan nu att G. Lopez, Vagner och viktige Giovanella definitivt inte är aktuella i partyt på lördag.

Det största och viktigaste avbräcket för Antic är Giovanella som ådrog sig en skada på träning härom dagen, brassens situation bedöms vara allvarlig och vi kan räkna med ett par veckor utan Giovanella.

Juan Fran som varit borta en tid nu är på väg tillbaka liksom Edu och Jesuli.

Eduardo (edu) som haft problem med en ryggskada en tid nu var med på bänken i vinstmatchen förra veckan mot Villareal, men Antic behövde inte chansa med denne eftersom matchen gick Celtas väg i alla fall.

Jesuli var också med i matchen mot Villareal, där han hoppade in i ca 75 min, och nätade strax därefter.

Sylvinho som inte spelade matchen mot Villareal är tillbaka nu och han bedöms gå in rakt i startelvan. Detta eftersom han inte är eller var skadad utan missade matchen pga för många gula kort vilket innebar en match avstängning.

Gustavo Lopez är inte tillräckligt återhämtad, möjligheten finns att han kan vara med på bänken på lördag,men jag tror inte Antic chansar med en så viktig spelare som G. Lopez.
Till matchen mot Arsenal på tisdag ska han ha återhämtat sig och Antic kan räkna med honom.

HALA CELTA !!