1-0 José Ignacio (19)
1-1 Pacheco (45)
1-2 Aranda (52)
2-2 Contreras (60)

Celta kom till start med ett ganska så väntat lag, även om många hoppades på att Mostovoi skulle få spela från start då han kanske hade kunnat visa sitt gamla, konstruktiva jag mot ett lite sämre lag som Albacete.

Matchen började rätt bra, i den 19:e minuten hittade Angel fram till Jose Ignacio som lugnt förpassade bollen förbi målvakten Roa i Albacetemålet. Efter det så lyfte Albacete upp spelet en aning, men brist på effektivitet gjorde att alla trodde att ledningen skulle stå sig till halvtid. I slutet av den första halvleken så slappnade Celta-spelarna till en aning och Pacheco lyckades kvittera, ganska snyggt förvisso men Celta borde lyckats täppt igen.

Sju minuter in på andra halvlek så gjorde Albacetes Aranda ett turligt mål, men Celta Vigo kom tillbaks och den inte helt notoriske målskytten Contreras lyckades slå in en boll bakom Roa.

Enligt uppgift så ska Celta haft stora problem med Albacetes skicklige anfallare Aranda, och det är ju klart negativt att både det defensiva och det offensiva sköts på ett uruselt sätt. Personligen anser jag att Mostovoi kunde kommit in tidigare (han fick hoppa in i den 83:e matchminuten) och vill man verkligen vinna en match så ska man sätta in en sådan matchbildsförändrande spelare på en gång efter att man åkt på ett baklängesmål.

Celta: Cavallero, Angel, Cáceres, Contreras, Sylvinho, Juanfran, Luccin, José Ignacio (Mostovoi 83), G. López (Jandro 77), Jesuli och Catanha (Nacho Franco 83).
Albacete: Roa, Oscar Montiel, Pablo, Unai, Peña, Viaud, Parri, Iván Díaz (Alvaro 65), Pacheco (Basti 85), David Sánchez (Cristian Díaz 77) och Aranda.

Källa: Marca, Celta Vigo.net