Med Mido skadad kommer Lotina antagligen välja att satsa på Catanha från start. Ett tungt ansvar kommer att vila på honom och Edu då seger är allt som räknas i helgens omgång. Att Mostovoi nu är tillbaka i startelvan kommer att betyda mycket för Celtas offensiva spel; Tsaren är kreatören på mittfältet och den som ska leverera bollarna till Edu och Catanha.

På försvarsfronten ser allt som vanligt stabilt ut; vågar vi tippa åttonde raka matchen utan insläppt mål? Man bör dock se upp med den lille kvicke Munitis; ingen glömmer väl hur han retfullt enkelt snurrade upp den något orörlige Thuram gång på gång i EM 2000? Visst, det var tre år sedan, men Munitis är fortfarande mycket giftig när han är på det humöret. Celtas defensiva styrka bör dock fälla avgörandet i den här drabbningen och det skulle förvåna om Racing lyckas få med sig poäng från Balaídos.


Troliga laguppställningar:

Celta: Cavallero, Velasco, Sergio, Berizzo, Juanfran, Luccin, José Ignacio, Mostovoi, G. López, Edu och Catanha.

Racing: Lemmens, Coromina, Moratón, Pablo Casar, Juanma eller Neru, Diego Mateo eller Nafti, Ismael, Munitis, Benayoun, Javi Guerrero och Bodipo.

Domare: López Nieto.

Spelplats: Balaídos.

Tidpunkt: 18.00.

Källa: www.marca.com