Båda två är skrivna med b-laget men Jokin Caparrós har valt att ta med de båda nyförvärven till matchen mot Wolverhampton. De båda har gett, enligt rapporter, positiva besked så här på försäsongen och har nu alltså fått chansen att visa upp sig med a-laget, även om det lag som skall spela mot Wolverhampton kommer att vara b-betonat.

Diaz de Cerio har uttalat sig om Igor, och säger att "Vi förstår varandra väl, han har spelat fram till två av mina mål", och helt klart står det att de två har gaddat väl ihop sig på plan. Igor har haft en riktigt bra start med tre mål på de fyra matcher han har spelat, men han är inte bara målfarlig, "Han har en egen spelstil och han ger nya möjligheter i spelsystemet. Han visar verkligen vad han går för. Han jobbar hårt, han är dynamisk och har det där lilla extra" tillägger Aitor Ocio.

Deras ansträngningar är inget som Caparrós förbiser och har nu alltså valt att ta med de två till matchen mor Wolverhampton.

Igor och Ibai vill gå samma väg som Oscar de Marcos lyckades med förra säsongen, visa upp sig så pass bra så att de får in en fot i första laget, båda två har fått varsina guldstjärnor i Caparrós anteckningsbok, och de hoppas på att kunna uttöka meriterna för att slutligen ta en plats på bänken, eller startelvan, i Katedralen. Nu får vi vänta o se, första uppdraget blir att göra en bra match i England, sen kan väl allt hända?källa: www.canalathletic.com