Athletic tar på onsdagkvällen emot Madridlaget Rayo Vallecano och det är bortalaget som sitter i förarsätet efter en klar 2-0 seger i det första mötet.

Caparrós har tagit ut följande trupp till matchen:

Iraizoz, Toquero, Koikili, Ustaritz, Amorebieta, David López, Llorente, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Castillo, Díaz de Cerio, Javi Martínez, De Marcos samt Iago. 

Jag skulle tro att han ställer upp laget så här:

                   Armando
Iraola-Ustariz-Amorebieta-Castillo
           Orbaiz-JavíMartinez
Susaeta-Gurpegi-De Marcos
                   Llorente

Undrar om han vågar vila Llorente. I veckan har klubbens president inte pratat om annat än hur laget skall vända mot Rayo. I tidnigarna dras paraleller upp till klassiska vändningar.

Ion Vélez som var bra i Santander är inte med i truppen. Óscar de Marcos är dock med och det är en spelare som växer för varje match. Underbar man mot man. Hittar snabba avslut och utmanar hela tiden motståndarna med sin kreativitet.

Yeste är fortfarande skadad.

Det lär bli tufft. Efter en onödigt klar förlust i Madrid för två veckor är det ett besvärligt läge och ett mål från bortalaget innebär att Athletic måste göra fyra mål. Något som laget inte klarat av i en enda tävlingsmatch denna sedan 5-1 segern mot Valencia april 2008... 

Avancemang vid 3-0 eller 4-1.. Förlängning vid 2-0.. Förlust vid 2-1 seger..  inte lätt.

Vi får se hur det går. Matchstart 21:00 ikväll. (PPV)