Llorentes 2-1 mål mot Nacional i torsdags innebar inte bara 3 poäng, en andra plats i gruppen och en ljus framtid i Europa League. Hans mål innebar också hans 50 i officiella mästerskap, och även en gedigen plats tillsammans med motståndaren Pizarro i Werder Bremen, en delad förstaplats i Europa Leagues målliga. Lägg där även till de två mål han åstadkommit i kvalomgångarna, en mot Young Boys och den andra mot Tromsö, mål som innebar att lejonen kunde spela i tre olika mästerskap denna säsong, och han är den meste målskytten (inte officiellt).

Det verkar som om Europaspel gör Llorente gott, i de tre matcher som spelats i miniligan så har Llorente nätat i alla matcher. Han är faktiskt den enda som lyckats näta i alla tre matcher, medan i ligaspel så har han endast lyckats göra två mål hittills.

Fernando Llorente börjar att bli den pusselbit som vi letat efter sedan Urzaiz hängde skorna på telefonlinan, han är lejonens referens i offensiven, en av pelarna i det rödvita bygget, som ännu inte skrivit på sitt förnyande (som är på god väg).