Så fick han då äntligen göra det, målet som gör Iker Muniain till historien yngsta målskytt i La Liga.

16 år 9 månader och 15 dagar lyder det nya rekordet, glöm aldrig det!

Förutom Munians rekord kan nog nästan domare Mateu Lahoz lägga till nån form av uselhetsrekord till sin merit.

11 varningar och 3 utvisningar låter som en brutal match men i ärlighetens namn var det igentligen en mycket schyst match. Jag är tveksam om en Brittisk domare hade använt korten över huvud taget.

Den enda varningen han borde tagit missade han givetvis, Nivaldo kom helt fel upp i en nickduell med Llorente och skallade honom medvetslös. 

Riktigt otäcka bilder med en medvetslös LLorente omgiven av sjukvårdare, Llorente ligger kvar på sjukhus över natten men har lyckligtvis klarat sig bra efter omständigheterna.

Glömde jag skriva att herr Mateu Lahoz inte ens blåste frispark...

Nu går jag också händelserna lite i förväg...

Redan i 10 minuten gjorde nämligen Susaeta mål på ett skott utanför straffområdet och gav Athletic en riktig drömstart på matchen.

Llorente incidenten hände i 14e minuten och Caparros tvingas byta in Etxeberria, ett chockat Athletic tappar koncetrationen för en sekund och Ustaritz hamnar i löpduell med en Valladolidanfallare som krokar i varandra och faller.

Rött kort till Ustartiz och trots ledningen ser uppförsbacken brant ut.

Efterfölajnde 40minutrarna är det spel mot ett mål, Valladolid anfaller mot ett defensivt Athletic utan att skapa de där riktigt superheta chanserna ända tills den 60e då storfilmaren Costa kvitterar.

2-1 målet känns oundvikligt och kommer sedmera efter en frispark i den 70e, allt känns hopplöst och jag förbannar domaren och stänger av Bet365 risiga stream.

Då händer det historiska! Som jag givetvis missar...

En ny utvisning denna gång på en Valladolidspelare ger Susaeta frisparksläge, bollen lyfts in och hamnar därefter på fötterna på pojken med guldskorna som klipper till!!

2-2 och Athletic har tidernas yngste målgörare och dessutom poängräddare i en viktig match!

Se det historiska målet och lyssna på de underbara kommentatorerna här

Innan matchen tar slut hinner domaren med ytterliggare en utvisning på en Valladolidspelare och sista 10 blir nån form av handbolls imitation.

Båda lagen vill vinna matchen men är så trötta att man bara byter anfall utan att fylla på eller sätta press, lite komiskt men väldigt underhållande.

Båda lagen skapar chanser för ett 3-2 mål men 2-2 står sig och är helt rättvist

10 poäng och en sjundeplats är läget för Athletic när man nu välförtjänt får vila upp sig under landslagsuppehållet.

IKER MUNIAIN! Bakalao, bakalao, Bakalao Bakalao de MUNIAIN!

God Natt!