Matcherna duggar tätt för tillfället och redan imorgon spelar Athletic sin fjärde match i La Liga, nykomlingarna Tenerife står för motståndet och vinner Athletic blir man den första årgången med bedriften att ha full pott efter 4 omgångar.

Allt talar igentligen för Athleticseger men kanske kan rotationen i truppen ta ut sin rätt och risken för underskattning mot de sämre lagen  finns alltid där när man spelat riktigt bra under en period.

Tenerife har annars haft en allt annat än bra inledning på La Liga och fick i helgen stryk mot ett annat Ö-lag nämligen Mallorca. 0-4 i baken samt utvisningar på  Luna och Bertran ger varken självförtroende eller lugnet som en nykomling behöver.

En vinst har man dock och den tog man genom att besegra ett annat Baskiskt lag i form av Osasuna, 2-1 blev det och målen gjordes av Richardino och Martinez.

Truppen till Teneriffa:

Iraizoz, Armando,
Ustaritz, Amorebieta, Aitor Ocio, Castillo, Iraola, E.Bóveda
David López, Yeste, Gabilondo, Susaeta, Gurpegi, Iturraspe, Muniain;
Etxeberria, Toquero & Llorente. 

Caparros
fortsätter rotera i truppen och Javi Martinez och Koi får stanna hemma och vila upp sig inför helgens match mot Sevilla.  Två 20 åringar tar respektives platser i truppen, Boveda är försvarsspelare och Iturraspe är defensiv mittfältare.

Som vanligt nästan omöjligt att förutspå Caparros 11or men jag hade bara ett fel i söndags...

Risken är väl att det blir betydligt fler fel i dag...
Nyckelspelaren lät målen tala i söndags och därmed tillägger jag inget....

Överraskningen är däremot något att lägga lite fler ord på, i princip utfryste David Lopez fick äntligen spela från start mot Villarreal i söndags och gjorde det bra. 

Kanske inte fantastisk men med tanke på han urusla form under försäsongen och säsongsinleningen var kan man inte kalla det annat än succé. Assist till Llorentes 1-0 och flertalet final frisparkar och hörnor hoppas jag ger honom en startplats imorgon.

Hetast då? Tja många var vi nog väldigt förväntansfulla när Gurpegis påstådda dopingavsängning äntligen var till ända och lika många blev nog besvikna på hans direkt dåliga spel till en början.

Man pratade om att han var slut och att 2 år borta från toppfotbollen var för mycket för att han skulle komma tillbaka i gammal god form men ack så fel vi hade, och tacka fan för det...

Nu är han tillbaka och undrar om han inte är snäppet bättre än innan avstängningen, det otroliga arbetet och slitet har han kvar och är givetvis hans viktigaste tillgång men det verkar också som han lekt "vän med bollen" under sina ensamma träningsstunder på senare år.

Som sagt veckans hetaste spelare, Carlos Gurpegi!

Vad: Omgång 4, La Liga
Var: Rodriguez Lopez
Hur:Stream
Domare: Álvarez Izquierdo 
Tid: Onsdag 23/9 kl21:00
Förberedelser:Några matcher på Fifa 10 Demot mot goda vänner!
Förtäring: Kaffe och en kebab kanske!
Förhoppningar: Vinst och historiskt rekord såklart!
Musiktips: Depeche Modes lysande Corrupt från "True Blood" trailern
: