1-2 för en vecka sedan och redan då såg man vart Caparros fokus låg på, ikväll spelar vi på det mäktiga men otroligt fula Camp Nou med ett rent B-lag och man kan ju bara gissa hur det skall sluta eller?

Fokuset som vi nämner ovan heter givetvis Europa League och returen mot Tromsö på torsdag. Caparros kan snacka hur mycket han vill om hur viktig kvällens match är men laguppställningen säger något helt annat, nämligen att den inte betyder ett skit...

3-2 resultatet mot Tromsö i torsdag var allt annat än smickrande och visst ägde man andra halvlek totalt men man får inte glömma bort att vi låg under med 1-2 ända till den 86e minuten innan Toquero räddade oss med sitt inhopp.

Returen på torsdag är således en av de viktigaste matcherna för Athletic på 2000-talet såväl ekonomiskt som sportsligt, med det i baktankarna köper jag givetvis laguttagningen Caparros gjort hur tråkig den än verkar.

Athletics trupp:
Iraizoz, Toquero, David Lopez, iraola, Ustaritz, Koi, Castillo, Gurpegui, Orbaiz, Llorente, Gabilondo, San Jose, Armando, Etxeberria, Velez, Iturraspe, De Cerio, Etxebarria

Som ni ser ingen  Yeste, De Marcos, Amorebieta, Ocio, Castillo, Susaeta, Muniain eller Javi Martinez. Räkna inte heller med att Llorente på plan mer än max 45 minuter...

Däremot har vi lite nya spelare att stifta bekantskap med, Inigol (DeCerio) lär göra debut ikväll och enligt gårdagens träning verkar det som han går in från start tillsammans med Toquero.

Ytterliggare ett nytt namn har vi i killen som heter som en hel stad, Mikel San Jose kom in sent från Liverpool  kan också får göra debut i mittförsvaret. Dock verkar det som han får vänta på ett byte då unge Xabi Etxebarria förväntas ta startplatsen jämte vår egen glaslirare Ustaritz. Klarar han 90 minuter till kan han slå personligt rekord i antal minuter utan att bli skadad, ett stort grattis isåfall!


Vi tror att Caparros ställer upp enligt följande:Skall bli intressant att se Inigols debut och om iskalle David Lopez kan göra något för att ta sig tillbaka till formen som gav honom en plats i startelvan förra säsongen.

Annars kommer det nog bli en ganska plågsam kväll för oss med Athletic hjärtan, skall iofs också bli kul att se om TV4 ens upptäcker att Athletic spelar med reserverna...

Risken är nog liten då ZLATAN finns med i truppen och vi får nog återigen mest höra alla tröttsamma hyllningar till Barcelona i allmänhet och Zlatan i synnerhet.

Får se om man orkar se mer än 45 minuter...

Vad: Supercupen match 2
Plats: Camp Nou
Tid: 22:00
Domare:?
Hur:Tv4 Sport
Förberedelser: Köpa öronproppar(för att slippa höra Zlatan hysterin)
Förtäring: Kaffe
Förväntningar: Mål av INIGOL