Allt gick som planerat den där vårkvällen för inte alltför länge sedan, tusentals Athletic fans färgade både Valencia och Mestalla i rött & vitt.  Athletic spelade bra mot världens bästa lag och Toquero gjorde 1-0 redan i den 8e minuten, glädjen var total ända till Toure sköt en strumprullare från 30 meter som så där retligt smet innanför stolproten.

Resten är historia men Athleticfansen vann åtminstone publikmatchen och mångas fotbollshjärtan, ibland är kanske det lika viktigt som att vinna titlar...

Hur som helst imorgon är det dags för laget Athletic att ta revansch på ett förhoppningsvis utsålt San Mames

Truppen som Caparros tagit ut inför Supercup-finalen innehåller inga större överraskningar för oss som följt försäsongen utan kanske istället en liten besvikelse över några som saknas.

Mittfälts dynamon Javi Martinez saknas liksom succé pojken Iker "fimpen" Muniain utan att det har rapporterats någon skada eller sjukdom. Kanske vilas dem båda till det kanske ännu viktigare mötet mot Tromsö på torsdag eller så vill Caparros helt enkelt inte slita ut sina unga juveler.

För er som inte hängt med under de heta sommarmånaderna finns det nog några namn ni inte känner igen. 22 årige vänsterbacken Xabier Castillo värvades från Real Sociedad och har råkat ut för ungefär samma förbannelse som alla värvade vänsterbackar gjort sedan Del Horno lämnade för Chelsea nämligen uselt försvarsspel.

Unge Oscar De Marcos har däremot varit ett positivt utropstecken och vann också den interna skytteligan under försäsongen. De Marcos är en snabb ytter som helst håller till på vänsterkanten trots att han är högerfotad. 

Truppen:
Iraizoz, Amorebieta, Armando, Yeste, Ustaritz, Iturraspe, Iraola, Aitor Ocio, Koikili, Etxeberria, Orbaiz, Gurpegi, Toquero, Gabilondo, Susaeta, Castillo, De Marcos and Llorente.

Nedan hittar ni min troliga startelva. Dock är det svårt att gissa hur Caparros tänker då den stundande Europa League kvalmatchen mot Tromsö stundar redan på Torsdag.

Själv tror jag dock att Athletic ställer upp med bästa tillgängliga 11 då Caparros väldigt gärna vill ha en titel med sig i bagaget.Nyckelspelaren heter som vanligt Llorente och avstår därmed motivering. Överraskningen är givetvis 20 årige De Marcos som väl egentligen köptes för att stå på tillväxt men som gjort en fenomenal försäsong och är värd sin plats i startelvan. 

Hetast för tillfället är dock en annan ung herre vid namn Markel Susaeta som har varit en konstant oro för alla lagen Athletic mött under sommaren. I matchen mot Young Boys vände han ut och in på på de Schweiziska försvararna till den milda grad att dem till slut tappade tålamodet och sparkade sönder honom. En veckas uppehåll blev det men nu är han tillbaka....

Presskonferenserna under veckan har givetvis handlat om SuperCupen.

"Våra motståndare motiverar oss och ett bra resultat kan gynna hela säsongen" menar Caparros och "vi tänker bara på SuperCupen, det skulle vara ett misstag att fokusera på båda matchern" svarar han på frågan om Tromsö matchen påverkar...

"vi ser oss givetvis kapabla att slå Barcelona annars hade vi inte spelat matchen" menar Amorebieta,  åh fan....

Llorente säger att "Barcelona är världens bästa lag" men att "det är en chans för oss att vinna en titel och vi kommer att göra vårt bästa för att vinna"

Han menar också att "oavsett vilka spelare Barcelona kommer att ställa upp med kommer dem vara oerhört svåra att slå"

Visst är det härligt med fotbolls-presskonferenser... de är så oförutsägbara och kontroversiella, eller hur? ehh eller kanske inte....

Barcelonas trupp till Bilbao:
Valdés, Pinto - Alves, Maxwell, Abidal, Puyol, Piqué, Fontàs, Muniesa - Touré, Keita, Xavi, Gudjohnsen, Busquets, Jonathan - Bojan, Pedro, Jeffren, Henry 

Som ni ser saknas det en del offensiv kraft i Barcelona vilket ju normalt sett borde gynna Athletic

För er som inte fått nog av Barcelona läsning denna sommaren kan jag rekommendera ett besök hos närmaste psykmottagning eller att ni läser Barcaredaktionens  utmärkta införrrapport här  http://www.svenskafans.com/spanien/artikel.asp?id=309348

Skall bli riktigt kul  att säsongen äntligen är igång igen och ännu roligare om den kunde börja med en Athletic seger mot världens bästa lag! 

Vad: Spanska SuperCupen match 1
Plats: San Mames
Domare: Rubinos Pérez (Madrid)
Tid: Söndag 16/8 kl 22:00
Hur: Tv 4 Sport
Förberedelser: Några testmatcher på Fifa 09 och Depeche Mode (live från Berlin 2009)
Förtäring: Ölkorv och några Staropramen
Förväntningar: Skyhöga