I säsongens sista träningsmatch fick varken vi eller Caparrós speciellt många svar.

Jag tror att Caparrós var grymt besviken då han hade velat testa de försvarare som ligger närmast startelvan i matchen mot Sporting. De tre som ligger närmast en plats i försvarslinjen var dock inte med.

Koikili var kvar i Bilbao av familjeskäl. Ustariz var med till Asturien men fick feber. Etxeita återhämtar sig fortfarande från sin muskelskada. 

Caparrós startade matchen så här:

                           Armando
Zubiaurre(69), Aurtenetxe(46), Eneko, Castillo 
David López, Gurpegi, Iturraspe, Gabilondo(46)
               De Cerio & Etxeberria

Avbytare: Goñi A (46), Ion Vélez (46) samt Goñi J (69)

Sedan var det tomt på bänken. Något märkligt att Caparrós inte tog med ytterligare några juniorer.

Den enda försvararen på plan som är i närheten av en plats i strtelvan hade en riktigt dålig dag. Bäddade vackert för Sportings 1-0 mål och satte själv 2-0 efter en hörna. Castillo var ingen klippa igår.

Zubiarre var inte heller bra. Mer dålig än bra tyvärr men jag vet inte vad vi skall vänta oss av honom egentligen.

Att Caparrós, till varje pris, vill värva Mikel San josé kunde alla som var på plats igår förstå.

En spelare som verkligen borde vara taggad till tänderna är David López. Tyvärr låter det som om han var en av de sämsta i laget igår. Märkligt. Konkurrensen borde ge honom ytterligare energi, inte tvärt om...

En annnan spelare som utmärkte sig, men på ett positivt sätt, var Iñigo Diaz de Cerio. Han spelade nu sin första hela match för Athletic och skapade en handfull chanser med bland annat ett stolpskott. Det märks att han nu verkligen är med och slåss om en plats brevid Llorente. 

En intressant spelare på planen igår var Jon Aurtenetxe. Han är född 1992 och en av de spelare som var med i finalen i ungdomsturneringen av Copa del Rey i juni. han är en mittback men även kapabel att spela vänsterback. En av de mest lovande försvararna vi har på Lezama. Han kommer att fortsätta spela i ungdomslaget men det troliga är att han ganska snart lyfts upp till Baskonia.

Nu laddar vi för den TV-sända (TV4SPORT) Supercupen på söndag: San Mamés klockan 22:00!