Athletic - Sevilla i ligan 4 dagar innan den avslutande semifinalen i Copa Del Rey kan sluta hur som helst. Vem vill mest i ligan? Är Sevilla måna om att koppla ett grepp om CL-platsena och spela med bästa laget? Skiter Athletic i ligan för att nå en final i cupen och i förlängningen en plats i Uefa cupen?

Omöjligt att sia om men kl 20:00 ikväll vet vi, jag tror Caparros ställer över en hel del spelare i kvällens match för att lägga allt krut på cupen men karln har ju överraskat förr.

Sevilla kommer med en starkt trupp till Bilbao och Jimenez har i veckan uttalat sig om en taktisk ändring för att få stopp på Llorente. 195 cm långe Fazio skall tydligen flytta ner i backlinjen för att ta han om Athletics storstjärna. Flipp eller flopp? 

Athletic brukar ha det svårt mot Sevilla och förlorade ju för några veckor sedan första rundan i Cupen då Sevilla tryckte in segermålet i slutminutrarna. Lite psykologiskt överrtag för Jimenez mannar där.

Frågan är också hur självförtroendet påverkas efter en ev vinst eller förslust ikväll? 
Jag hade nog helst sett att Caparros spelade med bästa elvan ikväll för att försöka vinna och få lite fördel till onsdag, att förlora igen lär ju knappast stärka självförtroendet inför onsdagen.

Tyvärr tänker nog inte jag och Caparros likadant då flera nya namn snyns i truppen.

Caparrós trupp:

Iraizoz, Armando.
Koikili, Ustaritz, Amorebieta, Iraola, Aitor Ocio, Etxeita, Balenziaga, Unai Medina.
David López, Garmendia, Gabilondo, Susaeta, Orbaiz, Gurpegi, Muñoz, Javi Martínez, Adrien Goñi, Iturraspe.
Toquero, Llorente, Iñigo, Ion Vélez.

Tänker inte ge mig på att spekulera om en ev startelva med ovan uttagna trupp men troligtvis kommmer Caparros ställa upp med en hel del reserver och ungdomsspelare för att istället satsa på den starkaste elvan i cupen på onsdag.

Eller vad fan, jag slänger ur mig en ändå :)

Iraizoz
Ustaritz-Etxeita-Amorebieta-Balenziaga
Susaeta-Gurpegi-Orbaiz-Gabilondo
Toquero-Velez


Fakta:
Plats: San Mames
Tid: 20:00 Tv4 Sport
Hemmastatistik senaste 10 åren: Vunna 3, Oavgjorda 3, Förlorade 4
Domare: Manuel Enrique Mejuto González
Tipps: 2-2 med Velez som målskytt i båda fallen!

Förbered er på en annorlunda match ikväll!

AUPA ATHLETIC!