Athletic laddar alltså upp i baslägret för en sista match mot Getafe innan den riktiga bergsbestigningen börjar, eller vad sägs om följande matchrad.
Sevilla(h) i ligan, Sevilla(h) i cupen, Barcelona(b), Real Madrid(h) och Villareal(b)!

En dålig serie matcher under de närmaste veckorna kan faktikst innebära att vi ligger runt nedflyttningsstrecket när vi tar emot Mallorca hemma på San Mames den 5 april. 

Kan vi istället göra bra ifrån oss kan vi kanske stoltsera med en final i Copa Del Rey samt lägga en bra grund för  att ta oss upp bland de 6 första innan säsongen är slut.

Först en match som kan vara svår att fokusera på men vi har revanch att utkräva! Getafe tog en hit and run  seger mot oss i höstas där Athletic borde vunnit med både 3 och 4 mål i en sällan skådad kavalkad av missade målchanser.

Har hittils inte fått tag i en bekräftad trupp inför matchen men enligt Marca och Canalathletic verkar startelvan se ut enligt följande:

Iraizoz
Iraola-Ocio-Etxeita-Koi
Susaeta-Orbaiz-Martinez-Yeste
Etxeberria- Llorente

En del intressanta ändringar om den 11an blir verklighet. Unge Etxeita tar plats då Amorebieta är skadad och Etxeberria får äntligen en startplats brevid Llorente som ju missade förra veckans match mot Recreativo.

Tv4 sport sänder matchen kl 19:00 så jag hoppas alla vakna Athletic fans får en trevlig kväll framför dumburken!  1-3 till Athletic är mitt tips, Llorente, Etxeberira och Susaeta gör ett mål vardera.

AUPA ATHLETIC!