Llorente saknas i dagens match och den stora frågan är såklart hur Caparrós formerar laget utan sin storstjärna på topp.

Llorente som gjorde sitt första landslagsmål i veckan skadade sig några minuter senare och missar minst en match i La Liga. Det troliga är dock att han är med nästa vecka.

Hade Yeste inte varit avstängd hade han varit som klippt och skuren som en släpande forward när Llorente saknas.

Nu är nog tipset att vi spelar 4-4-2 med Toquero eller Del Olmo på topp brevid Ion Vélez.

I övrigt saknar vi Koikili som är lättare skadad. Balenziaga får starta som vänsterback.

Iraizoz, Toquero, Amorebieta, Del Olmo, David López, Garmendia, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez, Etxeita samt Balenziaga. 

Troligen startar vi så här:

                       Iraizoz
Iraola-Ocio-Amorebieta-Balenziaga
López-Orbaiz-Javí Martinez-Gabilondo
               Ion Vélez-Toquero

Recreatico åkte på stortorsk hemma senaste omgången och kommer säkert extra laddade till dagens möte. Laget från Huelva parkerar på 16e plats med 24 inspelade poäng.

Lagen har endast mötts 4 gånger på San Mamés i ligan och det är 3-1 i hemmafavör. Det viktigaste är att vi vunnit de två senaste säsongerna och det var 7 år sedan den enda förlusten. Vi har mentalt övertag. Vi slog dessutom ur dem ur Copa del Rey i höstas. Då vann vi hemma med 2-0

Lucas Alcaraz har tagit ut följande 18 spelare: Riesgo, Roberto, Morris, César Arzo, Iago Bouzón, Casado, Camuñas, Jesús Vázquez, Adrián Colunga, Maidana, Barber, Marco Ruben, Nayar, Poli, Aitor, Javi Guerrero, Javi Fuego samt Nef. 

Det blir en mycket intressant match och det är av yttersta vikt att vi vinner idag. Sedan återstår endast mötet med Getafe på bortaplan innan vi går in i den supertuffa perioden. Det vore skönt med några poäng till innan dess.

Matchstart 17:00 idag på San Mamés
Tips: 0-2 (för vem skall göra mål idag när Llorente saknas!?)

Aupa!